海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中历政地初中历政地


发布时间:2013-10-08 08:03:38  


1、 You play with fire , Ben .It’s dangerous .

A. needn’t B. may not C. mustn’t D. wouldn’t

2、---The train is leaving right now, but David hasn’t arrived yet.

---Well, he said he ______ here on time.

A. came B. will be C. would come D. can be

3、---Mum, _______ I play computer games?

---Yes, you can. But you have to finish your homework first.

A. must B. may C. will D. need

4、---Mary is ill. She said that she go to the museum if she better tomorrow. ---I’m sorry to hear that. I hope she will be better soon.

A. would; wasn’t B. wouldn’t; wasn’t C. wouldn’t; won’t D. won’t; is

5、---- What should we do if we want to develop our village? ---- A lot of new roads , I think.

A. must build B. must be built C. have to build D. have built

6、---May I swim in the lake, Dad?

---No, you _____. It’s dangerous for you.

A. may not B.mightn’t C.mustn’t D.needn’t

7、-----Must I hand in my exercise book now, Mr. Zhang?

-----No, you_____. You may give it to me tomorrow.

A. can’t B. may not C. mustn’t D. needn’t

8、----- Look at the boy running on the ground. Is it Davis?

----- It_____ be him. I saw him go to the teacher’s office just now.

A. must B. can’t C. could D. might

9、You_____ be tired after working for eight hours without a rest.

A. can B. may C. must D. need

10、What____you ____if you got hurt at home?

A. has; done B. will; do C. would; do D. are; doing

11、----Must I answer the question in English?

----No, you ________.

A. can’t B. mustn’t C. needn’t D. may not

12、--- Must I clean my room now, mom?

--- No, you ______.

A. don't B. needn't C. mustn't D. can’t

13、You cross the street from here. It’s dangerous.

A won’t B .don’t C .needn’t D .mustn’t

14、— Can I hang out with my friends tonight, Mum?

— Of course, but you ______ be home by 8:00 o’clock.

A. can B. must C. may D. might

15、You__________to school so early. It opens at 7

A. needn't come B. don't need come C. needn't coming D. needn't to come

16、You _______stay at home, You may go out to play football.

A、have to not B、have not to C、don’t have to

17、 The lady in the sitting room be over sixty. She looks so young.

A. can't B. must C. may D. needn't

18、Shall I take my swimming suit?

No, you ______. We will just go hiking on the mountain.

A mustn’t B couldn’t C needn’t D can’t

19、 Hi, guy! You ________ not park your car here. It’s for our customers only.

A. need B. may C. will D. can

20、----- Where is Tom?

-----________ he is in the library.

A. Maybe B. May be C. maybe D. May

21、—Are you in a hurry?

—No, I’ve got plenty of time. I _______ wait.

A. can B. can’t C. must D. mustn’t

22、 --- Mum, _____ I finish my homework now?

--- No, you _____. You may have a rest first and finish it later.

A. may, mustn’t B. must, can’t C. may, may not D. must, needn’t

23、 — Must I tell John about it?

— No, you _______. I have told him already.

A. can’t B. don’t C. needn’t D. mustn’t

24、 When the traffic lights are red, you_____cross the street. It’s dangerous.

A. should B. needn’t C. mustn’t D. could

25、 This book_____out of the library, should it?

A. shouldn’t be taken B. should take C. can take D. can’t take

26、 —Must I go to bed now, Mum?

—No, you ______.

A. shouldn’t B. needn’t C. mustn’t D. can’t

27、 The meeting is very important. We ____ be late.

A. needn’t B. can’t C. may not D. mustn’t

28、 The river smells terrible. People_______ dirty things into it .

A. must stop to throw B. must stop from throwing

C. must be stopped to throw D. must be stopped from throwing

29、--- Honey, stay home before I return.

--- I _______, mum.

A. must B. can C. will D. should

30、 ----Where is my watch? I _______ find it.

----Don’t worry. It must be somewhere in your room.

A. can’t B. mustn’t C. needn’t D. shouldn’t

31、 — Has Wendy handed in her application form?

— Not sure. She told me that she wanted to check again and it in soon.

A. will hand B. would hand C. has handed D. had handed

32、 — Who’s still in the classroom?

— It ________be John. He always leaves early.

A. can’t B. must C. may D. might

33、30. —May I play computer games, Mom?

—No, you ____________.

A. don’t B. can’t C. wouldn’t D. won’t

34、 —Must I finish my homework now ?

—No , you __________ . You can do it tomorrow .

A. can’t B. needn’t C.may not D. mustn’t

35、 --- Would you like to see Beijing Opera with me tonight?

--- I’d like to, but I’m afraid I , I have to write to my pen-friend.

A. need B. needn’t C. can D. can’t

36、 — Dad, must I practice the violin today?

— No, you __________. You __________ do it tomorrow.

A., mustn’t, may B. needn’t, may C. shouldn’t, can D. needn’t, mustn’t

37、 — Li Lei, hurry up! The bus is coming!

— Oh, no. We __________ cross the street until the traffic lights turn green.

A. mustn’t B. may not C. needn’t D. have to

38、 —Let’s go to Taishan Park by taxi.

—It’s not far. We take a taxi.

A. needn’t B. mustn’t C. can’t

39、— Look at the boy playing basketball on the ground. Is it George?

— It ________ be him. He told me he would play basketball after class, but he’s not sure.

A. mustn’t B. must C. can’t D. may

40、 —How many English words do you think I should know?

—As many as you ______. Then you will find reading quite easy.

A. will B. must C. can D. might



We can’t stop an earthquake (地震), but we can do things to make sure they don’t destroy (毁坏) whole cities. First, it is not a 66 idea to build houses along lines where 67 of the earth’s plates (板块) join together. Second, if you think there 68 be an earthquake, it is better to build houses on rocks, not on 69 . Third, you must make the houses as 70 as possible. Weak buildings will fall down in an earthquake, but strong ones may 71 up. Scientists are 72 that one day an even bigger earthquake will hit the part around San Francisco (旧金山) . They call it “The Big One”. However, people today are still building more 73 . The population in and around San Francisco is 74 ten times more than it was in 1906. This means that 75 there is another earthquake, a great many houses and buildings will be destroyed.


either job even have get like own invite enjoy rich

There are lots of misunderstandings (误解) about Americans, and not just to do with money. Here are some of the most common ones:

All Americans are 56 . Like China, the US has big problems with poverty (贫穷). According to a report in 2011, almost half of all Americans are now 57 poor or low-income (低收入). This is partly because the economic crisis (经济危机) makes many Americans lose 58 .

All Americans like fast food.

Many Americans are confused when a Chinese friend 59 them to McDonald’s or KFC. Chinese think that’s the kind of food Americans will 60 . In fact, many Americans think this is junk food. They would rather 61 a Chinese meal. In fact, there are lots of different kinds of restaurants in the US, including Chinese ones. Some Americans can 62 use chopsticks!

All Americans own guns (枪). This year, a lot more Americans own guns than before. Most gun 63 live in certain parts of the US, like the South and Midwest, especially in rural areas. If you visit a city 64 New York or San Francisco, don’t worry about 65 shot; you’re not likely to meet anyone who owns a gun there.


36、Hundreds of years ago there lived a king in a small country. He liked swimming. When summer came, he always went to another palace by a forest with his guards and returned to the capital in autumn.

One afternoon the king went swimming in a river in the forest but he didn’t tell others about it. He was very happy when he swam in the water. After that he heard a great noise and saw a big bear coming at him. He tried his best to run away. He ran and ran and at last he lost his way. He was hungry and tired when he found an old house. There was an old farmer in it. “It’s your king,” he said to the old man.” I’m hungry now. Bring me something to eat quickly!”

The old man had nothing dear. He only had four eggs. The king ate them and felt better.” How much must I pay you for that?”

“Eighteen pounds.”

“How dear they are! Are eggs rare(稀有的)here?”

“No,” answered the old farmer. “We have only one king in our country!”

( ) 1. _________, he was happy.

A. The river was beautiful B. He was swimming in the water C. The water was warm D. The king could swim for a long time

( ) 2. When the king saw the bear, he _________.

A. asked the old farmer to help him B. cried for help

C. ran away quickly D. ran outside the forest

( ) 3. At last the king found _________.

A. an old house B. his guards C. his capital D. the bear ( ) 4. The king felt better because _________.

A. he could sleep in the farmer’s house B. the bear couldn’t find him

C. he ate four eggs D. the farmer knew he was a king

( ) 5. Which is the best title of the story?

A. The King and the Old Farmer B. The King in the Forest

C. The King and the Bear D. The Kind hearted King

37、Mr. White lives in a village. He has a big farm and he is the richest there. He has pigs, chicks, cows and sheep .He works in the fields with some workers and his wife has to do all the housework at home. So she is very busy and often asks her husband to employ a girl to help her, but he doesn’t agree. “There’re so many chicks, dear,” said the women one day,” I can’t look after them at all.” That’s easy,’ said Mr. White,”Mr. Black’s farm is nest to ours. We’d better make a few holes in the walls and our chicks will go to his farm though them and eat his vegetables.’’

“That’s a good idea!” The women said happily.

Soon Mr. Black found it. He told the Whites about it, they promised they would stop their chicks doing it, but they didn’t keep their promises at all. The man thought for a while and found a way. He put nearly twenty eggs near the holes one afternoon. And that evening when he was counting his chicks, he called out in his farm,”Oh, I’m lucky today! I have found twenty eggs in my farm.’’

Of course, the woman saw it herself, and the next morning Mr. Black found all the holes had been stopped up.

( ) 31.Mr White’s farm and Mr. Black’s farm were_________.

A. in different villages B. in different towns C. far from each other D. next to each other

( ) 32.Mrs White is busy because___________. A. she has a few farms. B. she has to do much housework. C. she has to help her husband. D. she isn’t strong enough to do all.

( ) 33. Mr. White doesn’t agree with his wife because_______.

A. he has little money to emply a helper for his wife. B. he thinks his wife is very lazy.

C. he tries his best to save money. D. He has enough time to help his wife. ( ) 34. Mr. White made some holes in the walls to_________.

A.let his chicks go to Mr. Black’s farm. B.let his chicks to lay some eggs in Mr. Black’s farm.

C. make Mr. Black angry. D. Watch his chicks.

( )35. The Whites thought_________,so they stopped up the holes in the walls.

A.Mr Black will kill their chicks B. their chicks laid the eggs outside

C. Mr. Black’s chicks would go to their farm D. Mr. Black would tell the police about it

38、Two good friends, Sam and Jason, met with a car accident on their way home one snowy night. The next morning, Sam woke up blind. His legs were broken. The doctor, Mr Lee, was standing by his bed, looking at him worriedly. When he saw Sam awake, he asked, “How are you feeling, Sam?” Sam smiled and said, “Not bad, Doctor. Thank you very much for doing the special operation(手术).” Mr Lee was moved by Sam. When he was leaving, Sam said, “Please don’t tell Jason about it.” “Well?Well?OK,” Mr Lee replied. Months later when Jason’s wounds healed(愈合), Sam was still very sick. He couldn’t see or walk. He could do nothing but stay in his wheelchair all day long. At first, Jason stayed with him for a few days. But days later, Jason thought it boring to spend time with a disabled man like Sam. So he went to see Sam less and less. He made new friends. From then on, he didn’t go to visit Sam any more. Sam didn’t have any family or friends except Jason. He felt very sad.

Things went from bad to worse. Sam died a year later. When Jason came, Mr Lee gave him a letter from Sam. In the letter Sam said, “Dear Jason, I am disabled. But I want you to be a healthy man. So I gave my eyes to you so that you can enjoy life as a healthy man. Now you have new friends. I’m glad to see that you are as healthy and happy as usual. I’m glad you live a happy life. You are always my best friend... Sam”. When he finished reading the letter, Mr Lee said, “I have promised that I will keep this a secret until Sam is gone. Now you know it.”

Jason stood there like a stone. Tears ran down his face.

46. The car accident happened ____________.

A. only to Sam B. on a cold evening C. the next morning D. on the way to work

47. Sam thanked Mr Lee mainly because Mr Lee .

A. saved his friend Jason’s life B. was very kind and friendly to him

C. came to see him early in the morning D. did the operation according to his wish

48. Which of the following is the correct order of events in the story?

a. Jason made new friends.

b. Sam gave his eyes to Jason.

c. Sam and Jason met with a car accident.

d. Jason felt bored when staying with Sam.

e. Sam died and Jason knew the truth.

A. c--b--d--a--e B. d--c-- b--e--a C. d--a--c--b--e D. c--d-- b--e—a

49. After we finish reading Sam’s letter, we can infer(推断) that ___________.

A. Sam caused the car accident

B. Sam’s operation was not successful

C. Jason was made blind in the car accident

D. Jason knew how Sam helped him before Sam died

50. From the story, we can conclude(得出结论) that __________.

A. Sam played a joke on Jason B. Sam always told lies to his friends

C. Sam thought friendship was important D. Sam regretted doing the operation in the end


一、选择题1、C 2、C 3、B 4、B 5、B 6、C 7、D 8、B 9、C 10、C 11、C 12、B 13、D 14、B 15、A

16、C 17、A 18、C考察情态动词musn’t 禁止;couldn’t过去不能; needn’t 不需要;can’t不能或不可能

19、D 20、A 21、A 22、D 23、C 24、C 25、A 26、B 27、D 28、D 29、C解析:情态动词的考查,根据题意:---亲爱的,在我回来之前呆在家里。---我会的,妈妈。 A.表示必须。B表示能够。 C.表示将会。 D.表示应该。 考点:本题考查情态动词。

30、A 31、B32、A 33、B

34、 B. 考查情态动词must引导一般疑问句的简略回答。肯定回答用Yes, 主+must;否定定回答No,主+don’t have to或 主+needn’t意为“不必,没有必要”;can’t意为“不能,不可以”; may not意为“不可以”;mustn’t意为“禁止,不准,不可以”。 但它们三者可以用来回答may引导一般疑问句的否定形式,故选B答案。

35、 D 36、B 37、A 38、A 39、D 40、C


11、66. good 67. two 68. may 69. sand 70. strong

71. stay 72. afraid 73. houses 74. now 75. if

5、56. rich 57. either 58. jobs 59. invites 60. enjoy 61. have 62. even 63. owners 64. like 65. Getting

三阅读36、1—5. BCACA

37、31---35 DBCAB

38、46. B 47. D 48. A 49. C 50. C

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。