haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中数学初中数学

九年级第一单元随堂练习

发布时间:2013-09-18 10:22:32  

九年级第一单元随堂练习(附答案)

Study for A Test

一、单项选择:

1. Look at the old man. He makes money _______ selling old books.

A. in B. for C. at D. by

2. -How do you improve our English?

-By ________.

A. read and speak B. to reand and to speak

C. reading and speaking D. readng and speak

3. Study for a test _________ working with a group.

A. in B. by C. at D. to

4. These craft arts were al made _______, so they are very expensive.

A. by the hand B. with the hand C. with hands D. by hand 5. -_______ the film you saw last week?

-Not better than we had expected.

A. What about B. How for C. What for D. What do you like 6. I have a good idea. What about _______ camping in the muntains?

A. go B. to go C. going D. to going 7. Please give an introduction to the _______ of American English.

A. pronounciation B. pronouce C. pronunciation D. pronnunciation 8. How do you ________ the word “capital”?

A. pronunce B. prounce C. prounouce D. pronounce 9. Sorry, I can’t hear you. Can you read ________?

A. loud B. loudly C. aloud D. aloudly 10. Jim answered the teacher’s question in a ________ voice.

A. loudly B. loud C. aloud D. more louder 11. Someone knocked _______ at the door.

A. loud B. aloud C. loudly D. aloudly 12. -The box is _______ heavy for me to carry. Can you help me? -Certainly.

A. so B. much C. very D. too

13. My brother is _______ young _______ he can’t go to school.

A. too; to B. so; that C. very; that D. so; to 14. They stopped to listen, but there was no _______.

A. voice B. sound C. noise D. noisy 15. There was a great _______ over there.

A. sound B. noise C. voice D. sounds 16. He’s speaking in a low _______ .

A. sound B. noise C. sound D. voice 17. She can ________ English words quickly.

A. memory B. memorizes C. memorize D. memorizing 18. He has a good _________.

A. memory B. memorizes C. memorize D. memorizing 19. ________ the whole text is hard work.

A. memory B. memorizes C. memorize D. memorizing 20. There is ________ apple juice in the bottle, is there?

A. little B. a little C. few D. a few 21. The first lesson is much easy, but the second one is ________ difficult.

A. little B. a little C. few D. a few 22. When I looked into the room, I found Tom himself _______ in bed.

A. lies B. lie C. lay D. lying 23. Yesterday I called Mr. Smith ________, but there was no answer.

A. sometimes B. some times C. sometime D. some time 24. Young students in our school got _______ about the news that our team has won the game.

A. excite B. excited C. exciting D. be exciting 25. The English party began _______ an English song and _______a well-known piano music.

A. with; ended up with B. for; ended with

C. with; ended with D. with; ended up

26. We can’t begin the meeting.___________, not everyone is here

A. a first B. first C. the first D. first of all. 27. There are flowers on _______ side of the road.

A. each B. either C. both D. A and B

28. Our teachers _______ make mistakes sometimes.

A. also B. too C. either D. often

29. You mustn’t go out at night _______ your parents go with you.

A. if B. unless C. when D. before

30. He has learnt to _______ properly with all kinds of complicated situations.

A. do B. deal C. take D. make

31. -________ have you done with the milk?

-I don’t know how to _______ with it.

A. What; deal B. How; do C. How; deal D. What; do

32. Though he said a lot , he didn’t produce a _______ suggestion .

A. clever B. sure C. correct D. specific

33. The dress ________ smooth and soft.

A. felt B. feels C. is felt D. is feeling

34.

A. disagreed B. challenged C. influenced D. dealt

二、根据汉语意思完成句子:

1. 学习新单词的最好方法是读英文报纸。

The ________ _______ _______ ________ new words is by ________ English newspaper.

2. 在我去学校的路上,我碰巧遇到的张老师。

________ _______ _______ ________ school, I happened _______ ______ Mr. Zhang. 3. A boy stood ________ ________ ________ (在窗户旁)looking into the classroom. 4. We should get everything ready ________ _______ _________(在下个星期六之前). 5. How do you ususally ________ _________ (练习书写)。

6. 我们都发现学习英语是困难的,因为它与汉语大不相同。

We all find ________ English _______ because it’s quite ________ _______ Chinese. 7. 这个消息太令人沮丧,我们都非常悲伤。

The news is so __________ that we all are sad.

8. 他因为期末考不及格而灰心丧气。

He is _________ because of his failure in the final exam.

9. 玩太多的电脑游戏对你的学习一点好处都没有。

________ ______ _________ ________ _________ _________ not good for your study.

10. 陈梅认为学习语法是学语言的一种好方式。

Chen Mei thinks _______ grammar is _____ ______ ______ ______ ______ _____ ____.

11. 他喜欢看英语电影,因为可以看到演员们说话。

He likes to watch English movies because he can _____ _____ ______ ______ _____ _____.

12. 陈杰补充说跟朋友们聊得太多根本没有一点帮助。

Chen Jie _______ that _______ conversations with friends was _____ _______ _____ _____ .

13. Tom经常在发音方面发错音。

Tom often _______ _______ in his pronunciation.

14. 玛丽总是在课堂上记下了大量的笔记,所以她一向都取得好成绩。

Mary usually ______ ______ ______ ______ in class, so she always gets good grades.

三、根据首字母填空:

1. Who took my umbrella by m________?

2. The teachers were most i________ by your performance in the exam.

3. I am a__________ that you are wrong again about that.

4. This is a chance, but it’s a c_________ , too.

5. What is the s_________ to your trouble?

6. Our party e_________ with a pop song.

7. Chinese is our n__________ language.

8. We usually take some n___________ n class.

答案:

一、单选:

1. B. 2. C 3. B. 4. D. 5.A. 6. C. 7. C. 8. D.

9. C. (aloud 与loud 和loudly的区别:loud 和loudly的区别都说明声音的强度,但loud是形容词和副词,loud表loudly是副词,loudly表“大声喧哗地”,可指包括人声在内的一切较响的声音;aloud表“大声地,高声地”说话;loud有比较级,而aloud没有比较级。)

10. B. 11. C. 12. D. (too…to do sth.) 13. B. 14. B. 15. B. 16. D. 17. C.

18. A. 19. D. 20. A. 21. B. 22. D. 23. B. 24. B. 25. A.

26. B. (在此不用D. first of all可以解释为:所有(事情)当中首当其冲,强调其重要性。这里指的许多事情必须是具备进行的条件了,然后首先做哪样。)

27. D (either 在此作形容词,可用于肯定句中,当作“也”时,只能用在否定句中)

28. A. 29.B. 30. B. 31.A. 32. D 33. B. 34. C.

二、根据汉语意思完成句子:

1. best way to learn; reading; 2. On my way to; to meet 3. by the window;

4. by next Saturday. 5. practice writing. 6. learning; difficult; different from;

7. frustrating; 8. frustrated; 9. Playing too much computer games is;

10. studying; a great way to learn a language; 11. watch the actors say the words

12. added; having; not helpful at all; 13. makes mistakes 14. makes lots of notes

15.

三、根据首字母填空:

1. mistake; 2. impressed; 3. afraid; 4. challenge; 5. solution; 6. ended; 7. native; 8. notes

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com