haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

九年级英语下册 Unit3《Pardon Me》综合测试 冀教版

发布时间:2014-01-25 16:59:41  

冀教版英语九年级Unit 3综合测试

一、基础知识

(一)根据首字母完成单词

1. Please make as few m__________ as you can.

2. We feel c____________ when we heard about that. How confusing it is!

3. The poet usually express his feeling s in an u_________way.

4. Ring me up as s__________ as you finish your task.

5. C__________ in different countries are different.

6.In the modern s_________, learning the cultures in different countries is necessary

7. You can’t use Mr. Mrs or Miss before g_________ names.

8. Waiting in line is a good m_______.

9. Don’t be r_______ when you talk to your parents and teachers..

10. Helping the people in t_______ is a good manner.

(二) 英汉互译

1.与 ...不同

2.充满...的

3.把...介绍给...

4.停止做某事

5.在西方国家

6.自我介绍

7.姓

8.良好的举止

9. 面对面

10.出错

11.buy...from...

12.pay...for...

13.eat up

14.keep doing sth.

15.forgive a mistake

16.given names

17.do with

18 at the end of

19.have trouble with

20.Silence is golden.

(三)根据汉语完成下例如句子。

1.你的手指与你的头发有相同的DNA。

Your finger has _______ ______DNA ______your hair..

2.良好的行为举止在北美和中国各不相同。

Good manners in North America are ______ _____ good manners in China.

3.李明看起来像他的父亲.

Li Ming ________ _________his father..

4.在中国人们互相拜访可以事先不打电话。.

In China , people can visit each other without ________ _____ ________ first..

(四)用所给词的适当形式填空

1. I said I_____ ______(buy) my pop from someone else.

2. Li Ming said he ____ ____ ____ ______(visit) Shijiazhuang next week.

3. I was a little ______ (confuse) while Li Ming paid two yuan for two pops.

4. Please stop _______ (laugh) loudly, the others were sleeping .

5. It is interesting for him ___ ____ (read) about a foreign country.

(五)完型填空

Mr. and Mrs. Moore were invited to a Christmas party at a hotel one year. They 1 their car outside and went in. Mr. Moore had never got drunk (醉) before, so he was 2 not to drink too much, 3 his friends asked him to drink more 4 .

During the party, Mrs.Moore found that she had 5 to bring her bag, so she asked her husband to go out to the car and 6 it for her. He 7 so, but on his way back to the hotel gate, he heard a car horn(喇叭) blowing near his own car. He thought 8 might be in need of help and went over to the car with the 9 . He found a small black bear sitting in the driving-seat and blowing the horn.

When Mr. Moore 10 the party, he told several people about the bear, but of course they did not believe him and thought he was drunk. When he took them out of the hotel to 11 that his story was 12 , he found that the car with the 13 in it had gone. There were so many 14 about Mr. Moore's black bear during the next week that he at last put an advertisement(广告)in the newspaper; “If anyone saw a black bear blowing the horn in a car outside the Century Hotel 15 the evening of Christmas Day, please tell?”

Tow days later 16 Mrs. Richards called him and said that she and her husband had left their pet (宠物) bear in their car outside the Century Hotel for a few minutes that evening, and that 17 he had blown the horn.

Mrs. Richards did not 18 to think there was anything 19 about that. “Our bear likes blowing car horns,” she said, “and we don't 20 when we are not driving the car.”

1. A. pulled B. stayed C. left D. hid

2. A. polite B. careful C. glad D. afraid

3. A. whether B. until C. or D. though

4. A. all along B. once again C. just then D. for ever

5. A. learned B. known C. remembered D. forgotten

6. A. buy B. get C. send D. return

7. A. said B. went C. did D. thought

8. A. one B. someone C. his wife D. the bear

9. A. noise B. voice C. cry D. shout

10. A. was sent to B. was seated at C. got rid of D. got back to

11. A. show B. notice C. require D. promise

12. A. interesting B. correct C. true D. exciting

13. A. horn B. bear C. bag D. driving-seat

14. A. laughs B. shouts C. smiles D. calls

15. A. for B. at C. in D. on

16. A. the B. a C. / D. some

17. A. quickly B. completely C. maybe D. almost

18. A. mean B. have C. know D. seem

19. A. useful B. strange C. common D. bad

20.A. agree B. like C. mind D. worry

(六)阅读理解

Tom arrived at the bus station quite early for Paris bus. The bus for Paris would not leave until five to twelve. He saw a lot of people waiting in the station. Some were standing in line(排队), others were walking around. There was a group of schoolgirls. Their teacher was trying to keep them in line. Tom looked around but there was no place for him to sit.

He walked into the station cafe(咖啡馆). he looked up at the clock there. It was only twenty to twelve. He found a seat and sat down before a large mirror(镜子) on the wall. Just then, Mike, one of Tom’s workmates came in and sat with Tom. “What time is your bus?” asked Mike.

“There’s plenty of time yet,” answered Tom.

“Well, I’ll get you some more tea then,” said Mike.

They talked while drinking. Then Tom looked at the clock again. “Oh! It’s going backward(倒行)!” he cried. “A few minutes ago it was twenty to twelve and now it’s half past eleven.”

“You’re looking at the clock in the mirror.” said Mike. Tom was so sad(难过). The next bus was not to leave for another hour. Since then Tom has never liked mirrors.

根据以上短文内容,从下列各题所给的四个选项中选择最佳的一项。

1、Tom went into the station cafe because ________ .

A.Mike asked him to have a cup of tea

B.it was quite early and he could find a seat there

C.he didn’t like to stay with the schoolgirls

D.he wanted to have a drink with his workmate there

2、What time was it in fact when Tom looked at the clock in the mirror?

A.Half past twelve B.Twenty past twelve

C.Half past eleven D.Half past one

3、From the story we know that when we look at a clock in a mirror, we will find .

A.the time is right B.it’s going slower

C.it’s going backward D.it’s going faster

4、Which of the following is true?

A.Tom arrived in Paris on time

B.The next bus would leave in half an hour

C.After that Tom didn’t like clocks any longer

D.Tom looked at the clock in the mirror only once

5、Which of the following is the title(题目) of the story?

A.The Mirror of the Station

B.Not A Careful Man

C.Missing A Bus

D.The Clock In The Mirror

二、能力测试

书面表达

关于中国的春节写一篇英语作文,

1. 春节,是我们的最重要的节日。 所有的家庭成员在新年聚在一起会餐。

对彼此庆祝。

2. 在一年的第一清晨,人在门上贴福。

3. 一些房子的窗户上贴上了红色剪纸。

同时,每个人

4. 春节持续十五天。因此在十五天期间,我们总是拜访我们的亲戚。

5. 孩子在那时最高兴,他们能从他们的父母,祖父或祖母叔父, 伯母等等得到许多红包。

春节的最后一天灯节。

答案:

一、

(一)

1. mistakes. 2. confused 3. unusual. 4. soon 5. Customs 6.society 7. given 8. manner 9. rude 10.trouble

(二) 1.be different from 2.be full of 3.introduce...to ... 4.stop doing something 5.in Western countries 6.introduce oneself 7.the family name

8.good manners 9. face to face 10.make mistakes 11.从...买...12.付...款... 13.吃光 14.不断的做某事. 15.原谅过错 16.教名17.解决;处理 18. 在...尽头/末尾 19.有...困难20.沉默是金

(三)1.the same. ...as 2.different from 3.looks like 4.making phone calls (四)1.would buy 2.was going to visit 3.confused 4.laughing 5.to read

(五) 1.C 2.B 3.D 4.B 5.D

6.B 7.C 8.B 9.A 10.B

11.A 12.C 13.B 14.A 15.D

16.\ 17.C 18.A 19.B 20.C

(六) 1.B 2.B 3.C 4.D 5.D

二、The Spring Festival

The Spring Festival, Chinese New Year, is the most important festival for all of us. All family members get together on New Year' Eve to have a big meal. At the same time, everyone celebrates to each other. On the first early morning of one year, people stick the Fu or hang some couplets on the front door. Some house's windows are stuck on red paper cuttings. The Chinese New Year lasts fifteen days. So during the fifteen days, we always visit our relatives from door to door. At that time, children are the happiest because they can get many red packets form their parents, grandparents, uncles, aunts and so on. The last day of the Chinese New Year is another festival. It names the Lantern Festival. Then the Chinese New Year comes to the end.

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com