haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

初中英语语法代词数词练习

发布时间:2014-01-27 09:49:02  

初中英语语法代词练习

1.You may come to my house ____ this week ____ next week.

A .neither; or B .from; to C .either;or D. either; nor

2.I don't think we can do it all ____.

A. by ourselves B. by myself C. by ourself D .by yourselves

3.I don't want this shirt. Please show me ____.

A .others B .the others C .another D .the other A .me; me B. myself ;myself C .myself ;me D. me ; myself ?

A. he B .himself C. herself D .him

6. We study Chinese, English , maths subjects.

A .the other B. one C .other D .another A. Both B. All C .Either D. Neither A .Hers; her ;herself B. Her; hers; herself

C. Herself; her; hers D .Her; herself; herself

9. "Don't worry . There's much wrong with you." said the doctor.

A. nothing B .everything C. something D .very

10.These shoes are too small. You may buy some ____ shoes.

A .another B .other C .the .others D. others

11.I asked Jim and Bob to come to my house for dinner , but ____ of them came .

A .another B. other C .the others D .others

12.They are ____ the same size , so you may take ____ half of the cake.

A. at; each B. in; both C .at; neither D .in; either

13.Betty and John have come back , but ____ students in the class aren't here yet.

A. the other B others C. another D. the others

14.Your mother is kindness ____.

A .itself B. herself oneself D .himself

15.She stayed there longer than ____.

A. anyone B .anything else C. anybody D .anybody else

16.Is this her bike? No, it isn't . It's ____.

A. mine B. my C. me D. he's

17. ____ Li Ping's brother.

A. Her B. His C. He's D. She's name is Wang Bing.

A. He B. His C. Her D. He's

A. It's a bread B. It is a bread C. It's bread D. This's bread A. the B. them C. it D. he A. her all friends B. all her friend C. her friends D. her all friend. mother is waiting at the gate.

A. his ;his B. her; hers C. them ; their D. his ; her A .anything B .nothing C. thing D .something A .nothing serious B. anything serious C. serious nothing D. serious anything 初中英语语法数词练习

( ) 1. Lincoln was born on ________.

A. February 12, 1809 B. 1809, February 12 C. 1809, 12 February D. February 1809,12

( ) 2. A _______ boy can sing the English song very well.

A. ten-year-old B. ten years old C. ten-year-old D. fifth years old

( ) 3. An hour later, _____ minister was sent to see the “magic cloth” woven by those two men.

A. two B. the second C. the two D. second

( ) 4. Abraham Lincoln was _______ President of the United States.

A. 16 B. the 16 C. 16th D. the 16th

( ) 5. Do you think there is any room for us ________ ?

A. two B. the two C. second D. the second

( ) 6. How many students are there in your class?

________.

A. Twenty nine B. Thirty and two C. Forty-five D. fifties

( ) 7. Which number is wrong? _______.

A. Ninety B. Ninteen C. Ninth D. Nineteenth

( ) 8. The People's Liberation Army was founded _______.

A. on August 1, 1927 B. in 1927, 1 August C. on August 1st, 1927 D. in August 1, 1927

( ) 9. The number 4,123 is read _______.

A. four thousand one hundred and twenty-three B. four thousand and one hundred twenty-three

C. four thousand and a hundred and twenty-three D. four thousands a hundred and twenty-three

( ) 10. The old professor still works hard though he is _________.

A. in his sixty B. in his sixties C. in sixties D. in the sixty

( ) 11. This classroom is ________ ours.

A. three times big as B. as three times big as C. three times as big as D. as big three times as

( ) 12. The basketball team of our school ranks ________ in the match.

A. three B. third C. the three D. the third

( ) 13. Which is the car that he drives? It's ________.

A. fifty two B. the fifty-two cars C. the car fifty four D. the fifty-fourth car

( ) 14. Which of the following is wrong? ________.

A. He is a fifteen-year-old boy. B. He is at the age of 15.

C. He is a boy of 15. D. He is fifteen year old.

( ) 15. Our school is not very big. There are only ________ students.

A. nine hundreds of B. nine hundred C. nine hundreds D. nine hundred of

( ) 16. How many new words are there in ________ lesson?

There are only _________.

A. five; fifth B. fifth; five C. the fifth; the five D. the fifth; five

( ) 17. ________, Coca-Cola began to enter China's market.

A. In 1970's B. In 1970s C. In the 1970s' D. In the 1970s

( ) 18. There was no bus in that small town. We had a ________.

A. ten miles walk B. ten-mile walk C. ten mile's walk D. tenth mile walk

( ) 19. Today is the first day and ________.

A. Tuesday is fourth B. Thursday is the fourth C. second is Tuesday D. a second is Thursday

( ) 20. Which room do you live in? ________.

A. The 201 Room B. Room 201 C. Room 201st D. The 201's Room

( ) 21. How many magazines do you have? I have ________.

A. two B. both C. twice D. the second

( ) 22. Three hundred thousand one hundred and seventy means ________.

A. 3,170 B. 3,117 C. 300,170 D. 30,170

( ) 23. On May ________, ________ people traveled round the country.

A. the first, millions B. the first, millions of C. first, the millionth D. first, millions

( ) 24. ________ of them are dining at school.

A. Twelve B. Twelfth C. The twelve D. the 12th

( ) 25. It's 7:17 is read ________.

A. seven and seventeen B. seven seven C. seven one seven D. seven seventeen

( ) 26. Four ________ two is two.

A. plus B. minus C. times D. divided by

( ) 27. Three ________ five is eight.

A. plus B. minus C. times D. divided by

( ) 28. Three ________ seven is twenty-one.

A. plus B. minus C. times D. divided by

( ) 29. Forty-two ________ seven is six.

A. plus B. minus C. times D. divided by

( ) 30. There are ________ days in a year.

A. three hundred sixty and five B. three hundred and sixty-five

C. three hundreds and sixty-five D. three hundred sixty-five

( ) 31. There are ________ students in that school.

A. two thousand eight-six B. two thousand eighty-six

C. two thousand and eighty-six D. two thousands and eighty-six

( ) 32. It took me ________ to get there.

A. two hours and a half B. two hours and half

C. two hour and a half D. two hour and half

( ) 33. September is _________ month of the year.

A. the nineth B. the ninth C. nineth D. ninth

( ) 34. Please pass me _______ book on the left.

A. third B. three C. the third D. the three

( ) 35. ________ is a very tall boy.

A. The twelve B. The twelveth C. The twelfeth D. The twelfth

( ) 36. We have known each other for ________.

A. a year and half B. a year with half C. a year and a half D. a year with a half

( ) 37. “What year is it?”

“It's ________.”

A. nineteen hundred and ninety-seven B. nineteen and ninety-seven

C. nineteen ninety and seven D. nineteen ninety-seven

( ) 38. “What's the date today?”

“It's _________.”

A. Tuesday B. June Fourth C. June the four D. June the fourth

( ) 39. The train from Shanghai will arrive ________.

A. in quarter past six B. in a quarter past six C. at quarter past six D. at a quarter past six

( ) 40. My friend was born on _________.

A. three of July, 1979 B. the third of July,1979

C. 1979, July the third D. 1979, the third of July

( ) 41. ________ is less than ________.

A. One-third; two-thirds B. One-third; two-third

C. First-three; first-threes D. One-third; one-three

( ) 42. Which lesson did you learn yesterday? ________.

A. Lesson Seven B. Lesson seventh C. The 7 Lesson D. 7 Lesson

( ) 43. “What's the date today?” “It's _______.”

A. the fourth of may B. the fourth May C. May four D. May the fourth

( ) 44. 334 is read ________.

A. three hundreds and thirty four B. three hundreds thirty four

C. three hundred and thirty fourth D. three hundred and thirty-four

( ) 45. In February, there are only _________ days.

A. twenty nine B. twenty-nineth C. twenty-nine D. twenty eight

( ) 46. There will be a comedy on TV at ________ this evening.

A. seven past thirty B. half past seven C. seven the thirty D. thirty to seven

( ) 47. It took me ________ to find out the key to the drawer.

A. one and half hours B. one and a half hours C. one and a half hour D. one and half hour

( ) 48. I'm so tired after ________ walk.

A. three hours B. three hours' C. three hour's D. three hour

( ) 49. There are ________ stars in the sky.

A. million of B. millions of C. the million D. a million of

( ) 50. the street is ________ wide.

A. two meters B. two meter C. the two meter D. a two meter

初中英语语法代词练习

1-5 CACCB 6-10 CAAAB 11-15 DDABD 16-20 ACBCB 21-25 CBCDA 初中英语语法数词练习

1. A 2. C 3. B 4. D 5. A 6. C 7. B 8. A 9. A 10. B 11. C 12. D 13. D 14.

D 15. B 16. D 17. D 18. B 19. B 20. B 21. A 22. C 23. B 24. A 25. D 26.

B 27. A 28. C 29. D 30. B 31. C 32. A 33. B 34. C 35. D 36. C 37. D 38.

D 39. D 40. B 41. A 42. A 43. D 44. D 45. C 46. B 47. B 48. B 49. B 50. A

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com