海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

unit11 could you tell me where the restrooms were

发布时间:2014-02-10 15:55:42  

Unit 11 Could you tell me where the restrooms were ?

一、Complete the conversation with the right words

A: Mum, I can't my suitcase. Have you seen it anywhere?

B: I it on your bed a few minutes ago. It still be there.

A: Let me have a look. Oh, yes, you're right. It's on my bed.

B: Have you got everything ?

A: Er,…I'm not things to pack, you know.

the umbrella?

A: Of course I have.

B: you packed some food or drink?

A: No, I haven't. Bring some food and drink…Mm, that's necessary. Mum, have you found the shopping bag ?

B: Yes, it's in the kitchen.

A: go and get some food and drink.

B: OK.

二、Structures changes .

1.They can hardly do the things they like. (改为反意疑问句)

They can hardly do the things they like ________ __________? 对划线部分提问)

__________ ___________ you been collecting stamps?

3.We saw him go into a shop yesterday afternoon. (改为被动语态)

He was _________ _________ go into a shop yesterday afternoon.(同义句改写)

4.If you don't study hard, you will fall behind others. (同义句改写)

________ you study hard, you _________ catch up with others.

5.She became strong day by day as he took exercise. (同义句改写)

The __________ exercise she took, the __________ she became.

三、Translate .

1. 晚会上我通常是喝茶而不是喝咖啡。

I often drink some tea _________ coffee at the party.


Though she is ___________ young , she has a young heart.

3. 微机室不许吸烟。

Smoking is __________ in a computer room.


China ___________ 5.打扰了,请问怎么才能到达博物馆。

Excuse me ,Could you tell me to the museum .


( ) 1. Before 2003, there was no direct airline ______ Taiwan and the mainland. A. along B. in C. between D. at ( ) 2. Kevin, can I borrow your pen please? I just can?t find ______.

A. it B. that C. mine D. myself ( ) 3. Eating more ______ vegetables is good for our health. A. old B. fresh C. expensive D. awful ( ) 4. Tell her not to spend ______ time playing computer games. A. too much B. too many C. much too D. so many ( ) 5. There are ______ floors in the building and Mrs Li lives on the ______ floor. A. twelve; twelve B. twelfth; twelfth C. twelfth; twelve D. twelve; twelfth ( ) 6. —Do you like Jane?s new dress? —Y es, very much. I?l l ask Mum to buy ________ for me. A. that B. it C. one D. any ( ) 7. —Could you please ________ me your bike? —Certainly. Here yo u are. A. borrow B. keep C. have D. lend ( ) 8. —Why do you like to ________ in the malls? —Because they give customers good bargains all the time. A. keep out B. put out C. hang out D. take out ( ) 9. The World Expo site (世博会现场) will be a good place_______. A. visiting B. to visit C. visited D. to visiting ( ) 10. Both your brother and your sister ________ listening to mus ic. A. are B. is C. am D. be ( ) 11. Huaxing Clothes Street is a good place _______. A. hang out B. hung out C. hanging out D. to hang out ( ) 12. — Why not ______ a kite with me this afternoon? — I prefer ______ computer games at home. A. fly; play B. flying; playing C. flying; play D. fly; playing ( ) 13. — Do you know ______ we?ll get there at 3:00 this afternoon? — I?m afraid we?ll be late. A. that B. how C. why D. if ( ) 14. — Could you tell me ______ it takes to go from here to Beijing by air? — About 50 minutes. A. how many B. how much C. how long D. how so ( ) 15. — Could you please tell me ______? — It?s next to the post office. A. where is the supermarket B. where the supermarket is C. where was the supermarket D. where the supermarket was 五、Cloze

five, Mrs. Black heard her husband park the car right away.“You look worried a terrible mistake, dear ,” she said.“Mrs. Smith called me half hour ago.We got talking and then thinking, I asked her and her husband to come to have dinner .” “Well, that's to be worried about,” Mr. Black said.“We will have a pleasant We haven't seen for a long time.”“I'd like them just .You didn't remember .I asked you to get some from work three days ago.” “Some food?” Mr. Black said.“Oh, my dear, yes, I now.I did buy some.It's in the car.It's been there for the three days.” ( )1. A.past B.passed C.to D.at

( )2. A.in B.inside C.outside D.on

( )3. A.had B.made C.got D.received

( )4. A.past B.to C.the D.an

( )5. A.with B.out of C.for D.without ( )6. A.with B.for C.without D.out of

( )7. A.nothing B.everything C.anything D.something

( )8. A.hour B.day C.evening D.week

( )9. A.wife B.husband C.Smiths D.friend

( )10.A.came B.to come C.come D.Coming

( )11.A.finded B.founded C.found D.know

( )12.A.to buy B.bought C.buying D.buys

( )13.A.in B.on C.to D.above

( )14.A.remembered B.forget C.remember D.remembering

( )15.A.past B. / C.pass D.future

六、Comprehension .

Dear Mom, Time flies quickly. Two months has gone by since I joined this boarding school. Everything is going well. During my first month here, I was like a fish out of water. I came to realize how many things I should thank you for. On the cold winter days, I have to get up early almost every morning to fetch hot water. I began to feel ashamed that I never said ?thank you” every time you prepared (准备) hot water for me each morning on winter days before I got up. I am no longer that girl who was often unable to find her books in her bedroom. It used to take me a lot of time to collect all the books for the day?s classes. But I have gotten over that bad habit now. And now I know how much time you used to take to collect my books every evening. I have learned to do the laundry on my own now. I came to realize that washing clothes is a boring job, especially on winter days. Sometimes there is no hot water and I have to wash my clothes with cold water by hand. I came to know how grateful (感激的) I should be to have you as my mom. Thank you, Mom. Yours, Silvia ( ) 1. Silvia has been at the boarding school for _______. A. one week B. two weeks C. one month D. two months ( ) 2. The underlined word “ashamed” means “________” in Chinese. A. 惭愧的 B. 恐惧的 C. 吃惊的 D. 轻率的 ( ) 3. At the boarding sch ool, Silvia doesn?t ______ anymore. A. do her laundry B. put her books everywhere C. say “thank you” to her mother D. spend muc h time on her studies ( ) 4. From the letter we can learn that ______. A. Silvia used to do her laundry at home B. Silvia often helps her mom do housework C. Silvia?s mom has done many things for her before D. Silvia?s mom usually does the laundry with cold water ( ) 5. Silvia wrote this letter in order to tell her mom _______. A. her school life B. her thanks from her heart C. she could do many things D. she could look after herself B HIGH-JUMPER and punk(朋克) rocker Kimi Qiao, 22, is very confident. In fact, he's something of a big mouth about his talent. “No one will ever forget me,” said Qiao. The 2007 My Show winner has recently published Private Life, a photo-book. It records everything about the days when he was y oung. As a teenager, he was a keen athlete, training every weekend and holiday. His event (项目) was the high jump and he won a number of national championships. He even shared a coach with Liu Xiang. However, Qiao's parents wanted him to concentrate more on his studies and he finally went to a university in his city. It was during this time he became interested in music. When he was 18, he took part in a singing contest, where he met Wang Lee-hom. Later, he started a student band called Pink17. He was a drummer. Since then Qiao has known that music will be his life. Today he's still a dreamer. He wants to make punk rock popular in China. “Although I've only been into it for a year, I'll do my best to make it big,” he said. ( )1. From the first paragraph, we can know Kimi Qiao ________. A. has a big mouth B. thought everyone would forget him C. is confident of his talent D. is a very shy girl ( )2. Private Life ________. A. is a photo-book B. is about the 2007 My Show C. was published in 2007 D. is an album ( )3. The Chinese meaning of the underline word “keen” is ___________. A. 懒惰的 B. 热衷的 C. 愚笨的 D. 创造力的 ( )4. When he took part in a singing contest, he was ________ years old. A. 22 B. 17 C. 18 D. 20 ( )5. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Kimi was a high jumper before going to university. B. Kimi formed a band called Pink17 when he was 17. C. Kimi?s parents prefer him to be a drummer. D. Kimi is always dreaming to be an athlete like Liu Xiang. C Every one has his own way of saying things and his own special expressions. Many American everyday expressions are from colors. Red is a hot color. Americans often use it to express “heat”. They may say they are red hot about something A

unfair. When they?re red hot they are very angry about something. Fast loud music is popular with many people. They may say the music is red hot. Pink is a lighter kind of red. People sometimes say they?re in the pink when they?re in good health. The expression was first used in America at the beginning of the 20th century. It probably came from many babies who were born with a nice pink color showing good health. Blue is a cool color. The traditional blues music in the USA is the opposite of(与……相反) red hot music. Blues is slow and sad. The color green is natural for trees and grass. But it?s an unnatural color for humans. A person who has a sick feeling stomach may say he feels a little green. A passenger on a boat who is feeling very sick from high waves may look very green. ( )1. What does the expression “be red hot about” mean? A. Be very angry. B. Be unfair. C. Be happy. D. Be very popular. ( )2. Why do Americans use the color pink to express the meaning of healthy? A. Because the color pink is lighter than the color red. B. Because their ancestors(祖先) did so many years ago. C. Because many healthy babies were born with the pink color. D. Because it?s a traditional expression. ( )3. What?s the opposite of the red hot music? A. Fast music. B. Loud music. C. Blues music. D. Country music. ( )4. How many colors are mentioned in the passage? A. 3. B. 4. C. 5. D. 6. ( )5. Which is the BEST title for the passage? A. Different Colors B. Strange Expressions C. Colorful World D. Feelings Behind Color Words

七、Complete the passage with the right words .

Tokyo, the capital of Japan, is one of the ________ cities. Twice in the 20th century, the city was 重建).

In 1923, there was a great earthquake in the city. _________ of people were killed and millions left homeless. It __________ people there seven years to rebuild the city.

During World War Ⅱ, Tokyo was destroyed once again. After the disasters (灾难), nothing ________ in the downtown area of old Tokyo.

After the war, the people of Tokyo began to rebuild their city. The city was __________ at a high speed (高速地) between 1945 and 1960, and the city?s population __________ very fast. As a result of this quick development, however, many problems have __________, such as housing shortage (短缺), pollution and unemployment (失业). But the government has __________ several programs to solve them.

八.Complete the conversation .

(Tom is in Beijing for the first time. He is going to the Great Wall. )

Man: It's quite far from here. Tom: Oh, that's too expensive.

Man: Yes. The No.3 bus will take you there. Tom: That's OK. Man: You' re welcome.


一、1-5 CCBAD 6-10 CDCBA 11-15 DDDCB

二. 1.A 2.C 3.B 4.D 5.D 6.A 7.A 8.C

12.A 13.B 14.C 15.A


四、1. largest 2. modern 3. destroyed 4. Thousands

7. built 8. increased 9. occurred 10. started

五、B E C A D


9.C 10.B 11.C 5. took 6. remained

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。