haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

Book 6_U2_完形填空

发布时间:2014-02-13 15:01:50  

阅读文章,了解其大意,然后选择正确选项填空。

I made up mind mind to drive to South Carolina to meet my friends in my used car. Though I had been there once (1) _____ and did not know the way very well, I was on the (2) _____ after I had made some inquiries.

At Ashvelle, there was a crossroad. I could go on along the main road or I could take a short cut. The short cut was to (3) _____ several hills and was dangerous. I hesitated for a (4) _____ while and then chose the main road, for I wanted to be (5) _____.

Something happened after I drove a long way and found it was not the correct road that I wanted to (6) _____ but the hilly road I decided to avoid. I realized that it was at the (7) _____ that I had made the (8) _____ mistake. “What shall I do?” I asked myself. If I went back to take that road again, it would be very late (9) _____ the time I got to Columbia. Thinking it (10) _____, I decided to go on. “If (11) _____ people can go along this road, why can’t I?” I (12) _____ myself.

The short cut, to my surprise, was not that (13) _____, in fact, it was only a very peaceful country road, (14) _____ up and down two low hills. There was (15) _____ traffic. On both sides of the road, you could see trees, wild flowers, and (16) _____ with cows and horses. My fear was (17) _____ with the wind. Listening to the beautiful country music over my car stereo(立体声), I drove on and (18) _____ the scenery which was so quiet and so natural. Even my used car forgot to give me (19) _____. It was just in this lightheartedness that I arrived at my destination. My friends, after they heard what had happened to me, (20) _____ said it sounded like an adventure.

1. A. before B. ago C. already D. still

2. A. train B. car C. highway D. way

3. A. have B. go C. ride D. cross

4. A. few B. little C. long D. lot

5. A. safe B. dangerous C. fast D. slow

6. A. go B. leave C. take D. drive

7. A. crossroad B. comer C. station D. beginning

8. A. direction B. road C. disappointed D. interesting

9. A. to B. from C. at D. by

10. A. about B. over C. of D. up

11. A. another B. the other C. other D. other

12. A. asked B. forced C. encouraged D. told

13. A. far B. safe C. dangerous D. dirty

14. A. going B. coming C. driving D. walking

15. A. heavy B. little C. few D. light

16. A. farms B. trucks C. houses D. villages

17. A. together B. gone C. cover D. coming

18. A. looked B. liked C. enjoyed D. found

1

19. A. happy

20. A. all

答案:

1. A

2. C

3. D

4. B

5. A

6. C

7. A

8. A

9. D

10. B

B. scenery B. they 11. C 12. C 13. C 14. A 15. B 16. A 17. B 18. C 19. D 20. A C. joys D. problems C. which D. who

2

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com