haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

八下U2测试题

发布时间:2014-02-25 10:59:46  

新目标八下U2单元检测题

I. 单词拼写:

1.Can’t you see the “No smoking” s_______?

2.Working with you gave me a lot of p________.I really enjoy it.

4.I think I can f________ up the clock.

5.Something is wrong with the TV. It needs r___________.

6.There is no chalk in the classroom. Could you please go to my office and g_____ some for me?

8.People in these countries don’t have enough food to eat,and many of them have died of h_____.

9.You can i_______ how different the table manners there are from ours.

.II. 从方框中选择适当的短语完成句子:

1.The teacher came into the classroom and ______________ the papers as quickly as possible.

2.The man was unlucky, he ____________________ his money and had to beg in the street.

3.My bike is broken. I have to _________it_______ today.

4.I want to _______________ a stamp collectors club. I need to know more persons who like collecting stamps.

5.The man ______us_______ , but we were not at home.

6.She ___________ the plan with excuse that she had too much to do.

7.He seems very sad. Lets_______him________.

8.He thought and thought. At last he _____________ a good idea.

9.Your daughter doesn’t ____________ you in any way. You are quiet, but she is outgoing.

10.Don’t ____________ pictures on the wall.

III.用所给动词的适当形式填空:

1.Would you like ______(clean) up the city parks?

2.Could you please______(give) out food at the food bank?

3.We can’t put off _______(make) a plan.4.Two weeks ________(be) enough for us.5.They ________(set) up

a food bank next year.

6.He spends about two hours_______(do) his homework.

9.All the students will go out and play if it stops_______(rain) later.

IV. 句型转换:

2.Last year my father didn’t smoke any more. (改为同义句)

Last year my father_______ _______. 4.He told the teachers about his problems. (改为一般疑问句)

_____ ______ ______ the teachers about his problems?

5.Tom is similar to his father. (改为同义句)

Tom ______ _______ his father.

6.It took us about two days to do the job. (改为同义句)

_______ _______ about two days ________ the work.

7.I could help coach a football team for little kids. (就划线部分提问)

______ ______ _______ _______ could you________?

V. 单项选择:

1.You shouldn’t ________ your hope. Everything will be better.(长春)

A. give up B. fix up C. cheer up D. put up

3.A lot of meeting were______ because of the dangerous disease. (天津)

A. turned off B. set off C. put off D. taken off

4.Don’t _______ the people in trouble. Try to help them. (吉林)

A. hear from B. go over C. laugh at D. look like

5.—Tom, it’s cold outside. ______ your coat when you go out.

- 1 -

--OK, Mom. (安徽)

A. Take off B. Take away C. Put away D. Put on

6.The plane _____ at three o’clock in the afternoon. (广东)

A. takes off B. takes away C. takes out D. takes down 7._____ spending our vacation in a hotel, why not try hiking in the country? (江西)

A. Instead of B. Because of C. Thanks to D. As for

8.Pollution is a serious problem. Scientists have _______ some good ways to save it. (呼和浩特)

A. come up with B. come on C. come out D. come up

9.Some people plan to ______ a volunteer project to help the disabled children.

A. put up B. think up C. set up D. cheer up

10. –The shoes are very nice. I’ll take them. --But you must first. I think the size is a bit small for you. A. pay for them B. try them on C. put them on D. Take them off

11. The music is too loud,would you mind______? (内江)

A. turn it down .B. turning it down C. turning down it 12. _______ the bad weather, the swimming match had been put off. (山西)

A. Because B. Thanks to C. With the help of

13. ---_______the socks,Jim. You shouldn’t throw them everywhere. (

---OK.Mom.

A.Drive B.Take off C.Try on D.Put away

14. He ______ a piece of waste paper, and put it into the rubbish bag. (

A. picked up B. threw away C. looked for D. handed in

15. Remember to______ the lights when you leave your classroom.(重庆)

A.turn on B.turn off C.turn up D. turn down

17. Kate didn’t go to the movie last night because she had to ___ her sick dog at home. (陕西)

A. look at B. look up C. look for D. look after

18. My parents and I like to outside after dinner.It is really relaxing.(太原) A..run off

B.hang out C.dress up

20. --How are you getting along with your classmates? (福州)

--Very well. They are all____ me.

A, afraid of B. angry with C. tired of D. friendly to VI.完型填空:

How can you think in English? I think the best way is to practice as what a football player does every day. During the 1 the football player will pass the ball to his teammates over and over again. So he won’t have to 2 passing the ball in the game, he will just do it. You can 3 yourself to think in English this way. The first step is to think of the words that you use daily, simple everyday words 4 book or shoe or tree. For example, whenever you ___5____a “book” you should think of it in English instead of in your mother language.

After you have learned to think of several words in English, then move on to the next step— thinking in 6 . Listening and repeating is a very useful 7 to learn a language. Listen first and don’t care too much about 8 you fully understand what you’re hearing. Try to repeat what you hear. The more you listen, the 9 you learn. After you reach a higher level, ____10 having conversations with yourself in English. This will lead you to think in English.

1. A. practice B. break C. game D. day

2. A. wait for B. think about C. look at D. give up

3. A. allow B. train C. tell D. ask

4. A. in B. about C. like D. from

5. A. buy B. keep C. borrow D. see

- 2 -

6. A. sentences B. passages C. lessons D. classes

7. A. idea B. step C. way D. pan

8. A. which B. whether C. how D. why

9. A. harder B. less C. later D. more

10. A. remember B. stop C. start D. finish

.我们需要想出一个好计划.We need ______ _______ ________ ________ a plan.

2.你可以在食品库分发食物.You could ______ _______ food at a food bank.

3.我愿意让生病的孩子快乐起来. I’d like to ________ ________ sick kids.

4.我们每人打电话给10个人,请他们来.

We each _______ _______ ten people and ask them_______ ________.

5.他们总是自愿贡献他们的时间来帮助他人.

They always________ their time ________ ________ other people.

7.他咳嗽的厉害,他的医生让他戒烟.

He has a terrible cough. His doctor asked him _______ ___ ____ smoking.

9.我把一些衣服赠送给了这个小女孩,因为我穿着太小.

I ________ ________ some clothes to the little girl because they are too small for me.

VII. 阅读理解:

A

Every year thousands of young people in England finish school and then take a year off before they start work or go to university. Some young people go to other countries and work as volunteers (志愿者). Volunteers give their time to help people. For example, they work in schools or hospitals, or they do something helpful for the environment.

Pauline Jones, 18, lives in Cardiff, Wales. Next year she wants to go to university to study Chinese, but now she’s living in Belize. Pauline says, “I’m working with other people here to save the coral reefs (珊瑚礁) in the sea near Belize. The reefs here are beautiful, but if the sea water is very polluted (污染), the coral dies. I’m helping to do research on the coral and the fish that live around the reefs. All over the world, coral reefs are dying. We need to do something about the problem before it’s too late.” “I’m staying with a family here and I help do some housework. I don’t get any money, but that’s OK. I love my work here, and I’m learning a lot about the people of Belize—and myself! When I finish my work, I want to stay here for another three months. I want to travel around

Belize and Central America.”

1. Some young people from England _______ after they finish school. A. go to university abroad B. spend one year abroad as volunteers C. go to work for money D. start work in schools or hospitals

2. Paul in Jones, an eighteen-year-old girl, is living in _______ now.

A. England B. China C. Belize D. Cardiff

3. Paul in Jones is _______ with other people. A. studying Chinese in a university B. working to save the coral reefs

C. helping do some housework D. doing some research in Wales

4. From the passage, we know that the coral reefs ______.

A. will die because of the pollution B. are not as beautiful as before

C. cannot live without fish in the sea D. will probably be sold for money 5. Paul in Jones wants to after she finishes her work as a volunteer.

A. stay there for another year B. go back home to start work

C. learn about the people home D. travel around Central America

B

- 3 -

“How are you?”is a nice question.It’s a friendly way that people in the U.S.A greet each other. But “How are you?”is also a very unusual question.It’s a question that often doesn’t need an answer.The person who asks“How are you?”hopes to hear the answer“Fine”,even if the person’s friend isn’t fine.The reason is that “How are you?”isn’t really a question and “Fine”isn’t really an answer.They are simply other ways of saying“Hello”or “Hi”.

Sometimes,people also don’t say exactly what they mean.For example,when someone Asks “Do you

agree?”,the other person might think,“No, I disagree.I think you’re Wrong...”But it isn’t very polite to disagree so strongly,so the other person might say“I’m not sure.”It’s a nicer way to say that you don’t agree with someone.

People also don’t say exactly what they are thinking when they finish talking with other people.For example,many talks over the phone finish when one person say “I’ve to go now.”Often,the person who wants to hang up gives and excuse:“Someone’s at the door.”“Something is burning on the stove.”The excuses might be real,or not. Perhaps the person who wants to hang up simply doesn’t want to talk any more,but it isn’t polite to say that. The excuse is more polite,and it doesn’t hurt the other person.

Whether they are greeting each other,talking about an idea,of finishing a talk,people don’t say exactly that they are thinking.It’s an important way that people try to be nice to each other,and it’s part of the game of language.

6.When a person in America asks“How are you?”,he or she wants to hear“ ”

A.How are you? B.Hello C.I don’t know. D.Fine

7.When a person disagree with someone,it is polite to say“ ”

A.You are wrong.I disagree.

C.I’m sure I disagree. B.I’m not sure. D.No, I disagree.

8.A polite way to finish talk is to say“ ”

A.You have to go now.

C.I have to go now. B.I want to hang up. D.I don’t want to talk any more.

9.When a person says“I’ve to go now.Someone’s at the door.”,the person may be .

A.giving an excuse

C.ill B.hurting someone’s feeling D.asking you a question 10.The rule of the game of language is probably .

A.“Always say what you mean” B.“Don’t disagree with people.”

C.“Never say exactly what you’re thinking.” D.“Be polite.”

VIII.根据汉语完成句子:

1.我们需要想出一个好计划.

We need ______ _______ ________ ________ a plan.

2.你可以在食品库分发食物.

You could ______ _______ food at a food bank.

3.我愿意让生病的孩子快乐起来.

I’d like to ________ ________ sick kids.

4.我们每人打电话给10个人,请他们来.

We each _______ _______ ten people and ask them_______ ________.

- 4 -

5.他们总是自愿贡献他们的时间来帮助他人.

They always________ their time ________ ________ other people.

7.他咳嗽的厉害,他的医生让他戒烟.

He has a terrible cough. His doctor asked him _______ _______ ________ smoking.

9.我把一些衣服赠送给了这个小女孩,因为我穿着太小.

I ________ ________ some clothes to the little girl because they are too small for me.

IX. 书面表达:

根据汉语提示及要求,以Sally’s Dream为题写一篇短文.

提示: 1.Sally是一个中学生,她想成为一名职业演员.

2.她同时也是一名志愿者,经常参加一些志愿者服务活动,业余时间她还上表演课. 3.现在她遇到了一些麻烦,无钱上表演课.她想出了许多办法,如: 打电话给家长、主动辅导孩子的美术、张贴

启事寻找工作挣钱等。

4.问题解决了,她可以继续上课了,她的梦想回实现的。

要求:1、条理清晰,语句通顺,语法正确,书写规范。

2、不少于80个单词。

Sally’s Dream

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Keys:

IV. 句型转换:

- 5 -

1. Neither of them likes 2. stopped smoking 3. children who don’t have bikes 4. Did he tell 5. takes after 6. We spent, doing/on

7. What kind of work, do 8. will you 9. What does, say 10. not only, but also

V. 单项选择: ACCCD AAACB BBDAB BDBCD

VI.完型填空:

1. A 2. B 3. B 4. C 5. D

6. A 7. C 8. B 9. D 10. C

VII. 阅读理解:

1. B 2. C 3. B 4. A 5. D

6. D 7. B 8. C 9. A 10.D

VIII.根据汉语完成句子:

1.to come up with 2. give out 3. cheer up 4. call up, to come 5. volunteer, to help 6. run out of 7. to give up 8. professional singer 9.gave away 10. set up

IX. 书面表达

:

- 6 -

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com