haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

初三英语偏科生专项练习

发布时间:2013-09-25 18:11:56  

阳光家教

阳光家教英语阶段性检测

一. 单项填空(共15分,每小题2分)

从下列各句所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 ( )21. -Who is Mozart?

-______ is a musician.

A. He B. She C. Her D. Him

( )22. -Mom, _____ I watch TV?

-Yes, you can. But you have to finish the homework first.

A. must B. could C. will

( )23. -______ milk do we need?

-Just one cup. D. need

A. How much B. How long C. How often D. How many

( )24. That is Beckham. He was born ________ 1975.

A. at B. on C. in D. to

( )25. -Let’s ________ fruit salad for lunch.

-OK, good idea.

A. go B. make C. do D. get

( )26. Class 9 had a great time on the school trip. They were very ______.

A. sad B. clever C. sorry D. happy

( )27. -What did you do last Sunday?

-We ______ many photos at the park.

A. take B. takes C. took D. taking

( )28. -What do you want to do for vacation?

-I _______ my grandmother.

A. visit B. am going to visit C. visited D. visiting

( )29. Eliza won the first prize. She played _______ piano.

A. a B. an C. the D. 不填

( )30. All the movie theaters are good, but the Screen City is _______ in our town.

A. good B. better C. a best D. the best

( )31. Uncle Martin held a yard sale. But ______ one came because the weather was so bad.

A. some B. every C. any

( )32. -I have a toothache.

-Maybe you should see a _______. D. no

A. dentist B. friend C. driver D. pilot

( )33. It is much _____ today than yesterday. I need to put on my coat.

A. cold B. warm

( )34. - _______ ?

-I’m fourteen. C. colder D. warmer

A. How are you B. When are you C. What are you

( )35. -When is______ birthday?

-No, it’s on October 23rd.

A. Kate’s

D. How old are you B. Kates C. Kates’ D. Kate 阳光家教联系电话:18215529180 18010671667 地址:阳泉小区原花红南街

阳光家教

六. 完形填空(共15分,每小题2分)

阅读下面两篇短文,根据短文内容,从36-50小题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。

(A)

New Year’s Resolution Survey Results

We got over 1,000 letters, faxes and e-mails from our readers about their New Year’s Resolutions. Many readers are going to work in school this year. To be healthy, lots of readers are going to play and some readers said they are going to eat more vegetables. Some girls said are going to exercise more to the subjects their children learn at school. They want to communicate better their kids. An old lady said she found a job as a foreign language . She is going to teach in China next year.

( )36. A. higher B. harder C. faster D. earlier

( )37. A. music B. the guitar C. sports D. the games

( )38. A. she B. they C. he D. you

( )39. A. go out B. have fun C. keep fit D. get up

( )40. A. study B. watch C. think D. pass

( )41. A. with B. of C. in D. at

( )42. A. cook B. doctor C. worker D. teacher

(B)

One day Mrs. White and her daughter in a clothes store. people are in the store. The red skirt is sale for twenty it. She likes the blue skirt It is 30 dollars. Mrs. White buys it her daughter. Then they buy an English book from a bookstore.

( )43. A. am B. is C. are D.be

( )44. A. Much B. Many C. Have D. Is

( )45. A. in B. on C. at D. of

( )46. A. dollar B. pound C. dollars D. meters

( )47.A. but B. and C. so D. because

( )48.A. don’t like B. doesn’t likes C. doesn’t like D. are like

( )49.A. very B. much C. quite D. very much

( )50. A for B. to C. in D. on

阅读部分(共26分)

七. 阅读理解(共22分,每小题2分)

阅读下面三篇短文,根据短文内容,从第51-61小题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。

A

Mother’s Day is an important day. It’s a day children can show their mothers how much they 阳光家教联系电话:18215529180 18010671667 地址:阳泉小区原花红南街

阳光家教

love them. On Mother’s Day, many children give flowers to their mothers. This makes them very happy.

Mrs. Green lived in a small street. She had a flower shop. People who lived near her store were poor. The children didn’t have money to buy flowers. Mrs. Green helped them. The children worked one hour for Mrs. Green. They cleaned the windows in the store. Then Mrs. Green gave them some flowers to take home for their mothers. The mothers had a nice Mother’s Day. Both the mothers and children were happy.

( )51. On Mother’s Day, children give _______ to their mothers.

A. flowers B. cards C. foods D. clothes

( )52. Mrs. Green lived in a ________ street.

A. big B. small C. clean D. dark

( )53. The children worked one _______ for Mrs. Green.

A. hour B. week C. month D. year

( )54. The children _____ in the store.

A. made tea B. washed the car

C. watered flowers D. cleaned the windows

B

Also: Art teacher Jan Myers’ first and second grade students at Shady Dell and Watkins elementary schools created more than 100 angels, which are exhibited in the Landers Theater.

55. When can you see the play?

A. At 2:30 p.m. on Thursday.

B. At 2:30 p.m. on Saturday.

C. At 7:30 p.m. on Friday.

D. At 7:30 p.m. on Sunday.

56. If your parents take you to see the play, you should pay ________ for the tickets.

A. $14 B. $20 C. $22 D. $24

57. Which of the following statements is true?

阳光家教联系电话:18215529180 18010671667 地址:阳泉小区原花红南街

阳光家教

A. Simon will sing a song in the play.

B. You can call 869-1334 to talk to the actors.

C. Students will play 100 angels at the theater.

D. Students’ works will be shown in the theater.

C

A Japanese toy maker speaks out that they made a gadget (小配件)that translates (翻译)dog bark(狗叫)into people’s language and plans to sell the gadget in U.S. pet stores and gift shops this summer.

Tokyo-based Takara Co. Ltd(有限公司)says about 300,000 of the dog translating gadgets have been sold since it was on sale in Japan late last year. They think far bigger sales come to America in August. The United States is home to about 67 million dogs, more than six times the number in Japan.

Regarded as one of the coolest inventions (发明)of 2002 by Time magazine, the gadget translates each bark into six feelings. It can tell whether the dog is happy, sad, disappointed or angry etc.

“We know that the Americans love their dogs so much, so we don’t think they will mind spending $ 120 on this gadget, ”the marketing manager said during an interview in America. One thing that seems certain is that the market for animal translation gadgets will likely keep on a dog’s world since Takara has no plans to make a gadget for cats. “are too changeable, ”the marketing manager said.

58. This text mainly tells us that _______.

A. the gadget is very expensive

B. Japanese made a new gadget

C. American dogs can tell their feelings

D. Japanese will sell the gadget in America

59. “”means “______are too changeable. ”

A. Cats B. Dogs C. Stores D. People

60. We can learn from the text that _______.

A. people need to talk to dogs

B. there are more dogs in America than in Japan

C. Japanese people don’t like dogs

D. they will make a gadget for kids in the future

61. Takara Co. Ltd. is ________the sale of its new gadget.

A. proud of B. satisfied with C. sure of D. worried about

八. 任务型阅读(共4分,每小题2分)

阅读下面短文,根据你读到的信息完成表格。

Learning a new language isn’t easy. For many of us, speaking it is the hardest part! Here are some tips (advice)to help you become more comfortable speaking English.

阳光家教联系电话:18215529180 18010671667 地址:阳泉小区原花红南街

阳光家教

Tip 1 When you study, make your mouth do what your mind is learning. If you read aloud, you make your mouth and your mind work. This will help you with both speech and pronunciation(发音)

Tip 2 Talk to yourself as much as possible. You need to be comfortable making sounds in English. All over the day, talk to yourself in English! This will help you feel comfortable thinking in English. Then write down what you are saying and read it aloud again.

Tip 3 Have a “study buddy(partner)”. Get together with him or her at least once a week and study together. Speak as much English as you can whenever you meet. Then you can help each other.

综合语言运用(共24分)

九. 词汇(共6分,每空2分)

Yesterday Nick and I had a very nice (1)_____. We (2)______ for lunch. Then we went to a park. At the (3)______, we met a famous (4)______, Yao Ming. After that, we (5)______ a movie about living in the future. We were very (6)______.

阳光家教联系电话:18215529180 18010671667 地址:阳泉小区原花红南街

阳光家教

Bill Gates was born in (1)_______ in the U.S.A.. At the (2)____ of 13, he started programming. When he (3)______ 17 years old, he worked out a program and sold (4)_____ for 4,200 dollars. In 1973, he (5)______ to Harvard University. Two (6)______ later, he began his own company. In 1999, he wrote a (7)______ on computer. He enjoyed reading (8)_______ playing golf.

十一. 书面表达(10分)

寒假即将来临。请参考下面几幅图写一篇短文谈谈你的寒假计划。至少包括三幅图的内容,可以适当发挥。短文题目已给出。(词数80-100)

My Winter Vacation

__________________________________________________________________________________________________

阳光家教联系电话:18215529180 18010671667 地址:阳泉小区原花红南街

阳光家教

【试题答案】

五. 单项填空(共15分,每小题2分)

21. A 22. B 23 A 24 C 25 B

26. D 27. C 28 B 29 A 30 D

31. D 32. A 33 C 34 D 35 A

六. 完形填空(共15分,每小题2分)

36. B 37. C 38 B 39.C

41. A 42. D 43 C 44 B

46. C 47. A 48 C 49.D

阅读部分(共26分)

七. 阅读理解(共22分,每小题2分)

51. A 52. B 53 A 54 D

56. C 57. D 58.D 59 A

61. C

八. 任务型阅读(共4分,每小题1分) 40 A 45 B 50 A 55 B 60 B

62. read aloud 63. as much as 64. feel comfortable

65. Help each other. 或(Then)You can help each other.

累计三处拼写错误扣1分。

综合语言运用(共24分)

九. 词汇(共6分,每空1分)

(1)G(2)A(3)D(4)C(5)B(6)E

十. 根据表格内所提供的信息,完成下面介绍比尔盖茨的短文。

(共8分,每空1分)

(1)1955(2)age(3)was(4)it(5)went

(6)years(7)book(8)and

累计三处拼写错误扣1分。

十一. 书面表达(10分)

(A possible version)

The winter vacation is coming. I have many plans. First of all, I’m going to study hard. I’ll do my homework, study math every day and read more books. To keep fit, I’m also going to do sports. I’m going to play basketball and tennis with my friends. Besides, I want to help my mother do some chores because she is very busy and tired. I’ll do the dishes and clean the house and take out the trash. I won’t tell her at first. It must be a big surprise for her. In a word, I’ll have a wonderful winter vacation. (100 words)

附:书面表达评分标准:

作文需包括至少三幅图。第一幅图写出运动;第二幅图写出学习或读书;第三幅图写出做家务;第四幅图写出旅游即可。无顺序要求。学生可在此基础上适当发挥。

第三档:(7-10分)很好地完成试题规定的任务。应用了较多的语法和词汇。结构完整,逻辑性强。词汇选用恰当、丰富、语言基本无误;能有效地使用连接词。

第二档:(4-6分)基本地完成试题规定的任务。应用的语法和词汇基本准确。能满足任务要求,词汇有一些语言错误,但不太影响理解。行文基本连贯,基本符合逻辑。 第一档:(1-3分)未能按要求完成试题规定的任务。只写出一些相关的词语,语法、语言错误较多。

阳光家教联系电话:18215529180 18010671667 地址:阳泉小区原花红南街

阳光家教

阳光家教联系电话:

18010671667 地址:阳泉小区原花红南街18215529180

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com