haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

开放英语一 李锐

发布时间:2014-05-27 08:06:11  

开放英语1 期中试卷 (市场营销专业)

第一部分 交际用语 (10分)

1 – 5小题: 阅读下面的小对话,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项,并在答题纸上写出所选的字母符号。(每题2分,共10分)

1. - Hello. I’m Xiaoyan David Manning. Nice to meet you.

- _________________.

A. I’m nice, too

B. Fine, thank you

C. Nice to meet you, too. I’m David Manning

2. - Excuse me, where is the nearest bank, please?

- _________________.

A. It’s not sure

B. That’s all right

C. It’s next to the newsagent.

3. - _________________?

- Yes, I do. My mother and father live in Oxford.

A. Do you have any family

B. Where are your father and mother

C. Have you any family

4. -How much is the rent of the flat?

- _________________.

A. The hotel room is expensive

B. It is 450 pounds a month

C. It is near the center of the city

5. -What does her boyfriend look like?

- _________________.

A. He is intelligent and confident

B. He likes playing football

C. He is quite tall with fair curly hair

第二部分 词汇与结构(40分)

6 – 25小题:阅读下面的句子和对话,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项,并在答题纸上写出所选的字母符号。(每题2分,共40分)

6. I’m a deputy manager. I ________ an IT company.

A. work for B. work about C. work

7. - What is your job?

- I’m ____________ accountant.

A. A B. an C. /

8. Who is that man over there? Do you know _________ name?

A. he B. he’s C. his

9 I usually go to the office ________ train.

A. at B. by C. on

10 ___________ wine do you need for the party?

A. How much B. How little C. How many

11. You have more apples than _____ do. But _____ are better than yours.

A. us, we B. we, ours C. ours, us

12. How do I _______ the gym?

A. get to B. arrive C. go

13. He can ______________ good English.

A. speak B. talk C. say

14. Does David ______?

A. like flying B. likes flying C. likes to fly

15. The Business Banking Department is on _____ second floor.

A. / B. an C. the at six every day.

A. is closing B. closes C. closed

17. You can paint the walls and _____ posters. You can do what you want.

A. put up B. put down C. put on

18. The coat is ________ than that one.

A. much more expensive B. very expensive C. much expensive

19. Jack ________ late because he is a good student.

A. never come B. never comes C. comes never

20. - I don’t get up late on Sundays.

- _____ do I.

A. Neither B. Either C. So

21. - I have got a pain in my chest.

- You _______ see the doctor.

A. should B. need C. have

22. Sally’s parents _______ come and stay with her soon.

A. are going B. is going to C. are going to

23. -

- It’ll take two hours, I think.

A. How long B. How many C. How much

24. It often _____ in winter in the north of China.

A. snow B. snows C. is snowing

25. I don’t want _____ milk in my coffee.

A. any B. some C. many

第三部分 阅读理解(20分)

26-30小题: 阅读下列短文,从A、B、C三个选项中选出一个正确答案,并在答题纸上写出所选的字母符号。(每题2分,共10分)

Hi Joe,

How are you? I’m sitting on the balcony of my hotel. I am looking at Hyde Park in London and I am thinking about my life here. I am having a wonderful time. I like my job – it is very interesting, and my colleagues are great. I love London –it’s busy, noisy, crowded and exciting. The cinemas, theatres, pubs and restaurants are really nice, – but they’re too expensive! I think the people in London are very friendly (surprise!) and I’ve got some new friends.

What the weather like in Shanghai? Is it raining? Here it’s lovely! It isn’t foggy! The sun is shining and the birds are singing. It’s very warm. (Surprise, surprise!)

And it is my birthday today.

But I am missing you all in Shanghai. COME AND VISIT!

Love,

Xiaoyan

26. What does Xiaoyan stay in London for?

A. She is having a holiday.

B. She is working.

C. She is visiting some of her colleagues.

27. What are Xiaoyan’s London colleagues like?

A. They are very important.

B. They are very serious.

C. They are very nice.

28. What does Xiaoyan think of London?

A. She thinks it is relaxed.

B. She thinks it is cheap.

C. She thinks it is exciting.

29. What does Xiaoyan think of people in London?

A. She thinks they are interesting.

B. She thinks they are friendly.

C. She thinks they are surprising.

30. What’s the weather like in London when Xiaoyan is writing this letter?

A. It is warm.

B. It is foggy.

C. It is cloudy.

31-35小题:阅读下列短文,根据短文内容判断其后的句子是正确(Right)、错误(Wrong),还是文字中没有涉及相关信息(Doesn’t say),并在答题纸上写出所选的字母符号。(共计10分,每小题2分)

Mr Johnson is the boss of a computer company. His office is in a mess (杂乱). There are papers, books, and boxes everywhere. Nothing is clean, and nothing is in order. He needs a good secretary.

Mrs Santana wants the job. She’s in his office for an interview. He’s surprised because she’s an old woman and she has no office experience.

Mrs Santana is talking, ‘I am the right person for this job. I’m a good talker and I’m friendly on the telephone. I can type sixty words a minute on a computer. I’m a mother. I have five

children.With five children, I have to be organized (有条理的) and I am. My house is clean and tidy(整洁的). I’m sure you want your office the same way.’

Mr Johnson is interested.

‘Mr Johnson, look at your office. Papers are everywhere. Your basket is full. The date on your calendar is fifth. Today is tenth. I can take care of everything in your office. And I am a hard worker. Mr Johnson, I’m the right person for this job.’

Mr Johnson is sitting in his chair and smiling, ‘Mrs Santana, when can you start?’

31. Mr Johnson needs a young and beautiful secretary to help him.

A. Right. B. Wrong. C. Doesn’t say.

32. Mr Johnson interviews Mrs Santana on the telephone.

A. Right. B. Wrong. C. Doesn’t say.

33. Mrs Santana believes she can do the job well.

A. Right. B. Wrong. C. Doesn’t say.

34. Mrs Santana agrees that Mr Johnson’s wife can be a good secretary.

A. Right. B. Wrong. C. Doesn’t say.

35. Mrs Santana is very likely to get the job.

A. Right. B. Wrong. C. Doesn’t say.

第四部分 翻译(30分)

36-40小题:根据括号内的提示将下列句子补充完整,并将答案写在答题纸上。(共计15分,每小题3分)

36. (你为什么不)find a flat near the tube?

37. My friend 在计算机行业工作) .

38. -Would you like to go to the pub after work?

- Yes, (这个主意不错).

39. Tom ________________ (不擅长) playing football.

40. -______________________ (今天天气如何?)

- It’s very cold.

41-45小题:将下列句子翻译成汉语,并将答案写在答题纸上。(共计15分,每小题3分)

41. I don’t like the flat. It is too near the road.

42. He is not very tall and wears glasses.

43. Do you like reading English newspapers?

44. I’m interested in that large flat.

45. There are two armchairs, a sofa and a television in the living room.

英语I (1) 考试样题参考答案及评分标准

第一部分 交际用语(每题2分,共10分)

1. C 2. C 3. A 4. B 5. C 第二部分 词汇与结构(每题2分,共40分)

6. A 7. B 8. C 9. B 10. A

11. B 12. A 13. A 14. A 15. C

16. B 17. A 18. A 19. B 20. A

21. A 22. C 23. A 24. B 25. A 第三部分 阅读理解(每题2分,共20分)

26. B 27. C 28. C 29. B 30. A

31. B 32. B 33. A 34. C 35. A 第四部分 翻译(每题3分,共30分)

36. Why don’t you

37. works in computers

38. that’s a good idea

39. isn’t good at / is bad at

40. What’s the weather like today? / How is the weather today?

41. 我不喜欢这套公寓。它离公路太近了。

42. 他个子不太高,带着眼睛。

43. 你喜欢看英文报纸吗?

44.我对那套大公寓感兴趣。

45.起居室里有两把扶手椅,一张沙发和一台电视。

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com