haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

中考英语专题训练五 形容词和副词2

发布时间:2013-09-28 11:38:59  

中考英语专题训练五 形容词和副词2

形容词、副词的比较等级 考点:1.原级2.比较级3.最高级)

一、单项选择

A. strong and beautiful B. strongly and nicely

C. rich and stronger D. more and more beautifully

2. In summer, it’sto sit under the tree than to work in the fileds.

A. less enjoyable B. much enjoyable.

C. more enjoyable D. far enjoyable

, reading a book or doing homework?

A. more interesting B. less intoresting

C. interesting D. the least interesting

in Australia

A. any city B. any other city.

C. the other city D. any other cities

be.

A. More,happier B. More,more happier

C. The more,the happier D. The more,the happy

A. much too B. too much

C. a bit D. more

in the world?

A. the second highest B. the second high

C. the second higher D. the most high

A. taller B. the tall

C. the taller. D. tallest

9. Don’t you think you are speaking too quietly?

A. as loudly as I could B.as louder as I can

C. as loud as possible D.much loudly

A. more B. most C. much D. best

A. so difficult as B. as difficult as

C. very difficult than D. much difficult than

interesting than swimming.

A. far mone. B. more much

C. far much D. much

A. tallest B. farther C. the highest. D. far

in red.

A. better B. beautiful C. good D. prettier

A. happily B. easily C. healthily D. quickly

A. widely B. wide C.old D. new

17. we stay toqether,the better I understand you.

A. The longer B. The more C. The farther D. The nearer

18. I am too tired. I can’t goA. any far B. any further C. farther D. far away

19. A. More and more B.Fewer and fewer C. A little D. Less and less

A. very B. much C. more D. most

these years.

A. much B. little C. less D. smaller

confident

A. much B. more and more C. too much D. a few

A. more careful B. much careful

C. more carefully D. most carefully

A. less fewer B. fewer,less C. little,less D. less.few

apples,Jim or Mike,do you know.

A. many B. much C. more D. the most

A. strong as B. so strong as C. so strong D. as strong

country,Canada or Australia?

A. a large B. a larger C. larger D. the larger.

A. young B. younger C. the younger. D. youngest

29. We all know that India’s pA. less B. fewer C. larger D. smaller

Mary two years ago.Then Mary was 170cm,and Jim was 165cm.

A. as tall as B. taller than C. not so short as D. not as tall as

an American

A.as fastly as B.as good as C.as easy as D.as well as

A.so long as B.as long as C.as far as D.as farther as

A.the largest B.the third largest C.the second largest D.the larger

A.the richer B.the more poor C.the poorer D.the poorest

I can’t let them worry about me any longer

A.elder and elder B.younger and yourger

C.more and more old D.older and older

A.more or less important B.much important

C.even important D.more and more important

population in the world?

A.most B.fewest C.largest D.least

spoken in the world.

A.wide B.the most widely C.widely D.widest

A.lonely B.alone C.less lonely D.more lonely

40. ”Aussie rules”is a muchA.easier B.safer C.Jousher D.stronger

41. you will be

A.Much,strong B.More,stronger

C.The more,the stronger D.The much more,the stronger

A.more and more B.less and less.

C.more or less D.fewer or fewer

43. Using my new pen. I’m trying to

A.fast B.quickly C.well C.better

A.quietly B.quieter C.quietlier D.much quietly

bread?

---No thanks. I’m full now.

A.to some more B.any more C.some more D.any longer

二、单词拼写

直)as you can, you may look a little taller.

优秀)?Class 1 or Class 2?

3.With the teachers’ help I became more and (有信心的)in learning English.

广泛地)all over the world.

瘦)and healthier,you have to eat less food and take more exercises.

最不)?

(少)

(悲伤)when she saw her dead son lying in the ground.

(少)money than others.

少)of all.

10.It’s one of the(大)earthquakes in history.

(多少)I want to speak to him.

传统的)food?

深的)than the river You must be careful when you swim.

(脏)than that one.

15.Mariana Trench(马里亚纳海沟深)ocean trench on earth.

美丽的)garden I have ever seen.

(危险)

(远)than the moon.

小)bread of the three

好吃)of all the fruits

小)place because of TV

少)money and do more things.

23.It’s安全)to swim in a swimming pool than in the sea.

(令人兴奋的)moment.

生机).

26.It was fine yesterday and it’s going to be(好)today.

27.A taxi doesn’t run as快)as an underground train.

多)exercise in the open air is a good way to prevent yourself from getting disease.

(少)but does much.

大)island in China.

参考答案

一、

1.A 2.C 3.D 4.B 5.C 6.A 7.A 8.C 9.A 10.D 11.B 12.A 13.C 14.D 15.C 16.B 17.A 18.B 19.A

20.D 21.D 22.B 23.D 24.A 25.C 26.B 27.D 28.B 29.D 30.D 31.D 32.C 33.C 34.C 35.D 36.D

37.C 38.B 39.C 40.C 41.C 42.C 43.B 44.A 45.C

二、

1.straight; 2.better; 3.confident; 4.widely; 5.thinner; 6.least; 8.sadly; 9.less,least; 10.biggest;

11.more,less; 12.traditional; 13.deeper; 14.dirtier; 15.deepest; 16.nicest; 17.dangerous;

18.farther; 19.smallest; 20.delicious; 21.smaller; 22.less; 23.safer; 24.exciting; 25.lively;

26.finer; 27.fast; 28.more; 29.little; 30.largest

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com