haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

2014密云二模试题及答案_初三英语

发布时间:2014-06-16 13:57:38  

综合检测(1)

四、单项填空 (共13分,每小题1分)

从下列各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项。

22. Kate and Alice are good friends. ________ often help each other.

A. They B. Them C. Their D. Theirs

23. We usually read English ________ the morning.

A. on B. in C. at D. of

24. Tom was ill yesterday, ________ he didn’t go to school. But he’s better now.

A. or B. but C. for D. so

25. — ________ did you put my glasses just now, Bill?

—On the desk.

A. Where B. Why C. What D. When

26. I knocked on the door but ________ answered.

A. somebody B. anybody C. nobody D. everybody

27. Mr. Wang _______ dinner with his family now. They look very happy.

A. have B. has C. is having D. was having

28. Ben is one of ________ students in our class. He keeps doing sports every day.

A. strong B. stronger C. strongest D. the strongest

29. —Oh, you look tired. Why?

—I ________ to the Great Wall yesterday. It was really wonderful.

A. went B. will go C. goes D. go

30. The boy has a cold and the doctor asks him ________ more water.

A. drink B. to drink C. drinks D. drinking

31. Don’t worry. He ________ you as soon as he gets home.

A. call B. calls C. will call D. called

32. —Is your brother at home?

—No. He ________ the library. He hasn’t come back yet.

A. was going to B. has been to C. has gone to D. goes to

33. Chinese ________by more and more people in the world now.

A. speaks B. is speaking C. spoke D. is spoken

34. —Lisa, do you remember ________ yesterday?

—Of course.

A. what did the teacher say

B. what the teacher said

C. what will the teacher say

D. what the teacher will say

1

五、完形填空 (共12分,每小题1分)

I am a mother of three and have recently completed my college degree. The last class I had to take was sociology(社会学). The teacher was really great. The class was asked to go out and smile at three people.

I am a very person and thought this would be a piece of cake. Soon after, my husband, youngest son and I went out to McDonald’s. We were standing in line, waiting to be , when all of a sudden everyone around us began to

away, and then even my husband did.

As I turned around I smelled a terrible “dirty body” smell, and there standing behind me were two poor men. As I looked down at the short gentleman, he was “”. His beautiful sky blue eyes were full of God’s Light as he searched for acceptance. He said, “Good day.” as he counted the few The young lady at the counter(柜台) asked him what they . He said, “Coffee is all Miss.” because that was all they could afford. He just needed to be warm. Then I really it—the compulsion(冲动) was so great that I almost

43 out and hugged the little man with the blue eyes.

That is when I noticed all eyes in the restaurant were set on me, judging my every action. I smiled and asked the young lady behind the counter to give two more breakfast meals on two plates.

I then picked up the plates and walked around the counter to the that the men had chosen as a resting place. I put the plates on the table and laid my hand on the blue-eyed gentleman’s hand. He looked up at me, with tears in his eyes, and said, “Thank you.”

I graduated with one of the biggest lessons I would ever learn:acceptance without condition.

35. A. friendly B. healthy C. proud D. careful

36. A. treated B. served C. welcomed D. greeted

37. A. give B. put C. throw D. back

38. A. happy B. careless C. homeless D. pleasant

39. A. smiling B. crying C. thinking D. nodding

40. A. apples B. flowers C. books D. coins

41. A. hated B. wanted C. learnt D. ate

42. A. made B. felt C. got D. took

43. A. put B. took C. went D. reached

44. A. her B. him C. me D. it

45. A. corner B. door C. kitchen D. table

46. A. cold B. warm C. clean D. dirty

2

六、

A

A. 4: 45pm B. 7: 00pm C. 2: 30pm D. 5: 00pm

48. At noon people can ___________ this Saturday.

A. see a film B. have a picnic

C. go to a concert D. watch a football game

49. The rock band’s first concert will be given at ___________.

A. Andersen Cinema B. City Park

C. Colden Hall D. the gym

B

In front of my daughter, Shelly, was a bowl filled with cabbage. She hated cabbage. She only sat there in silence with tears in her eyes.

“Shelly, my dear, why don’t you eat a little? If not, your mum will shout at us.”

Shelly didn’t feel happy. “OK, dad. I will eat, just a little.” Then Shelly said, “Dad, if I eat it all, will you give me what I want?”

“Yes.”

Slowly she began to eat. It took her almost half an hour to finish all the food in the bowl. Then she came up to me and said, “Dad, I want to have my hair cut off!”

“Shelly, why don’t you ask for something else? If we see your head like that, we’ll feel very sad,” I said.

“But Dad, you promised! Now you’re going back on your words. ”

3

I had to keep my promise. Shelly had all her hair cut off. She smiled. On Monday morning, I took Shelly to school. Just when I arrived, a boy got out of a car and shouted, “Shelly, please wait for me!”

Guess what? The boy had no hair, either.

“Sir, your daughter is great!” a man got out of the car and said, “This boy is my son, Harish. He has cancer. He lost his hair when he got ill. Shelly cut hers off so Harish felt less different. She is a special girl.”

I stood for a while, “My little daughter, you teach me how selfless real love is!”

50. Shelly _____________ before she ate her meal.

A. felt happy B. felt unhappy

C. cut off her hair D. shouted at her dad

51. In order to get what she wanted, Shelly ate ______________ at last.

A. all the food in the bowl B. nothing

C. just a little of the cabbage D. everything except the cabbage

52. By cutting off her hair, Shelly only meant _____________.

A. to tell people she was selfless B. to become more different

C. to look more special and beautiful D. to show her care and love for Harish

C

Have you ever had a science class that you look forward to? It doesn’t happen often. But when you have a teacher like Mrs. Rheineck, it’s more than a science class. It’s a science class where learning is easy and fun. There is no getting down to a huge textbook or listening to a teacher about something you don’t care about.

My experience with Mrs. Rheineck didn’t start with science class, but with her as my tutor(导师,家庭教师). I was always a weak reader and wasn’t getting any better. My parents told me I needed to be tutored.

One day after school, I went into the library with my mom for my first tutoring time. I had no idea who was tutoring me. My mom practically had to pull me into the library. The first thing we did was to play a game to get to know each other and get rid of the awkwardness (笨拙,尴尬). We didn’t even play a reading game.

We also went around the library and I got to pick out a book I wanted to read. She didn’t make me read a boring textbook about something I didn’t care about. I didn’t even pick a book. I picked out a magazine about remote control cars. I thought to myself, how bad could it be? I got to read about remote control cars. She told me even though I was reading a magazine, I was still reading. After the first magazine, she picked out a book she liked. I would read a chapter(章) and then she would read a chapter to me, this way I didn’t have to read for long periods of time.

As I got better and faster at reading, I was able to read two chapters in the same amount of time, which used to take me to read one chapter.

Reading is one of the most important things in high school and college to be successful. If it wasn’t for her, I would not be the reader I am today and I thank her for that.

53. Why was the writer tutored by Mrs. Rheineck?

A. Because the writer was too shy to talk with others.

4

B. Because the writer found science easy and fun.

C. Because the writer liked her science class.

D. Because the writer couldn’t read books quickly.

54. It can be inferred from the third paragraph that __________.

A. the writer went to the library to play a game

B. the writer was unhappy to be tutored

C. the writer knew Mrs. Rheineck very well

D. the writer was awkward to read in the library

55. At the library, the writer __________.

A. chose any book he was interested in

B. played a reading game with Mrs. Rheineck

C. was asked to read one chapter after another

D. had to read textbooks rather than magazines

D

Big Brothers Big Sisters is based on the simplicity and power(力量) of friendship.It is a program which provides friendship and fun by matching (ages 7-17) with a volunteer adult who can be both a role model and a supportive friend. Volunteer tutors come from all walks of life—married, single, with or without children. Big Brothers and Big Sisters are not replacement parents or social workers. They are tutors: someone to trust, to have fun with, to talk and go to when needed.

A Big Sister and Little Sister will generally spend between one and four hours together three or four times each month for at least twelve months. They enjoy simple activities such as a picnic at a park, cooking, doing sports or going to a football match. These activities improve the friendship and help the young person develop self-respect, confidence and life direction.

Big Brothers Big Sisters organizations can be found throughout the world. It is the largest and most well-known provider of tutor services internationally and has been operating for 25 years.

Emily and Sarah have been matched since 2008. Emily is a 15-year-old girl who has experienced some difficulties being accepted by her schoolmates at school. “ I was pretty sure there was something wrong with me.”

Emily’s mum came across Big Brothers Big Sisters and thought it would be of benefit to Emily by “providing different feedback about herself other than just depending on schoolmates to measure(测量) her self-worth.

Sarah wanted to get involved(使参与) in a volunteer program. “I googled it and found out how to be a part of it. I thought it would be fun for me to get involved in making time to do something because sometimes it is all work and no play.”

Big Brothers Big Sisters has been of great benefit and enjoyment to both Emily and Sarah. They love and look forward to their time together and the partnership has certainly helped Emily be more comfortable in being the wonderful and happy girl she is!

56.According to the passage, “vulnerable young people” are probably those who are

_________.

A.popular at school B.rather weak physically

5

C.easily hurt emotionally D.confident in themselves

57.A volunteer is usually expected to work within a year for at least______.

A.72 hours B.48 hours C.36 hours D.24 hours

58.Why did Sarah want to get involved in the program?

A.She felt a bit bored with her life. B.She used to be a volunteer.

C.She needed a part-time job. D.She wanted to get a difficult job.

59.What is the purpose of Big Brothers Big Sisters?

A.To offer students public services.

B.To help students improve their grades.

C.To organize funny sport activities for young people.

D.To provide partnership and fun for young people.

七、阅读短文,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。

When you get up in the morning, do you find it hard to choose what clothes to wear? ’re older.

Brave New Girls, written by an American author Jeannette Gadeberg, will help you make such choices. To make them, it says, you must be a “brave new girl”. A brave new girl is one who’s confident, healthy and happy. A brave new girl can realize her dreams.

. Other people may tell you what to do, you can listen to them or not, it’s your business. You should only do what you would like.

If you always wear clothes like those of your favorite TV stars, for example, you should stop doing this. Instead, .

The book also says that girls must start becoming more confident. If you’re confident, you’ll succeed in life. A good way to become confident is to realize that you are as clever as boys or you’re much cleverer than boys. Just look at their grades!

Today’s brave new girls will become tomorrow’s brave new women.

6

八、阅读短文,根据短文内容回答下列问题。(共10分,每小题2分)

Have you ever been sad because you failed in something? If so, please remember, for often, achieving what you expect is not the most important thing. Enjoy the process(过程). Here is a story to tell you why. One day a little boy decided to dig a hole behind his house after watching a science program. As he was working, a couple of boys stopped by to watch. “What are you doing?” asked one of the visitors. “I want to dig a deep hole all the way through the earth!” the boy answered excitedly. The older boys began to laugh, telling him that it was impossible to do it. Then they left.

The little boy kept on digging and digging. Suddenly, a few small colorful stones caught his eyes. He collected them and put them into a glass box patiently. Humming a song, he went on digging. The box was full soon. Then he talked to himself quietly and proudly, “Maybe I can’t finish digging all the way through the earth, but look at what I have found in the process of digging!”

The boy’s goal was too difficult, but it did cause him to go on, in other words, to cause us to keep working.

Not every goal will be achieved. Not every job will end up with a success. Not every dream will come true. But when you can’t achieve your goal, maybe you can say, “Yes, but look what I’ve found along the way! There are so many wonderful things that have come into my life because I tried to do something!” It is in the digging that life is lived. It is the unexpected joy on the journey that really has a meaning.

64. Is achieving what you expect the most important thing in the passage?

65. When did the little boy decide to dig a hole behind his house?

66. Why did the older boys begin to laugh at the little boy?

67. What did the boy find in the process of digging?

68. What does the writer want to tell us?

九、完成句子(共10分,每小题2分)

69. 你最好多吃蔬菜水果,对你的健康有好处。

You’d better eat more vegetables and fruit. It _________ your health.

70. 我很高兴你取得了巨大的进步。

___________ you made great progress.

71. 天气既不冷也不热,去散散步怎么样?

It’s __________. What about going for a walk?

72. 咱们送她一张CD光盘吧,她对音乐很感兴趣。

___________. She is interested in music.

73. 不能再等了,你们有必要处理这个问题了。

Don’t wait. ____________the problem.

7

十、文段表达(15分)

74. 根据中文和英文提示,写一封意思连贯、符合逻辑、不少于50词的回信。信的开头和结尾

已给出,其词数不计入所要完成的回信内。所给英文提示词语仅供选用。请不要写出你的校名和姓名。

俗话说“予人玫瑰,手留余香”。日常生活中我们会遇到各种困难,因此,我们会需要他人的帮助,但同时,我们也要学会帮助他人。假如你叫王芳,最近正在和美国笔友Ann通过邮件谈论“帮助”的话题,她想了解在日常生活中你是怎样帮助他/她人的。请你根据她的问题回复邮件。 提示词语:like, unhappy, smile, improve

Dear Ann,

Nice to hear from you.___________________________________________

_____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

Yours,

Wang Fang

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8

综合检测(1)

四、单项填空 (共13分,每小题1分)

22.A 23.B 24.D 25.A 26.C 27.C 28.D

29.A 30.B 31.C 32.C 33.D 34.B

五、完形填空(共12分,每小题1分)

35. A 36. B 37. D 38. C 39. A 40. D

41. B 42. B 43.D 44. C 45. D 46. A

六、阅读短文,选择最佳选项。(共26分,每小题2分)

47.C 48.B 49.C 50.B 51.A 52.D

53.D 54.B 55.A 56.C 57.C 58.A 59.D

七、阅读短文,还原句子。(共8分,每小题2分)60. E 61.A 62. D 63.C

八、阅读短文,回答问题。 (共10分,每小题2分)

64. No, it isn’t./No.

65. After watching a science program. / After he watched a science program.

66. Because it was impossible to dig a (deep) hole all the way through the earth. 67. He found (small) colorful stones. /Colorful stones.

68. Enjoy the process, although sometimes our goals won’t be achieved.

九、完成句子 (共10分,每小题2分)

69. is good for 70. I’m glad (that)

71. neither cold nor hot 72. Let’s send her a CD / send a CD to her

73. It’s necessary for you to deal with

十、文段表达 (15分)

74. Possible version:

Dear Ann,

Nice to hear from you. As you know I enjoy helping others. I still remember I helped a girl with her English when we were in Junior Seven. Li Hua, one of my classmates, was not good at English, but I did well. So one day, I went to her and told her I could help. Her big smile made me feel good. From then on, whenever she had problems, she would ask me, and I was patient to explain them to her. Little by little, her English improved with my help. At the same time, I found my English improved, too.

Everyone may have trouble in life and we should help each other. In fact, helping others is helping ourselves.

Yours,

Wang Fang

9

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com