haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

7A英语期末复习测试一

发布时间:2013-10-14 10:33:00  

7A英语期末复习测试

2013-1-10

一、词汇

(A)根据词意和所给的第一个字母写出相应的单词。

1.not very often s________

2.the food you usually eat d_______

3.a person who dances d________

4.costing a lot of money e_______

5.like something or someone better p_______

6.the way you live l________

7.a cut in price d_________

8.power to do things e_______

9.go well with m________

10.usually with bright colours f________

(B)根据句意用所给词的适当形式填空。

1.There is a supermarket _______(call) Suguo near our school.

2.What is this sweater _______(make) of?

3.Let’s buy some _______(tomato) and carrots.

4.I eat a lot of fruit now and I feel ________(health).

5.Mr Wu asked Simon and ________ (I) to help _______(he).

6.What size are your ________(foot)?

(C)根据句意,选择方框中所给的动词,用其正确形式填空,每词只能用一次。

1.I _________ vitamins to stay healthy.

2.Last Friday everyone ______ fun at the fashion show and the students ______ lots of money for Project Hope.

3._______ good food and ________ exercise are good for your health.

4.Yesterday I _________ these long red boots from my mother.

5.It’s important ________ lots of water every day.

6.There ______ no calories in water, so you can drink it without ________ fat.

二、单项选择

( )1.It’s important _______ a dancer to be healthy.

A. to B. of C. for D. as

( )2.What ________ you need to buy?

A. ∕ B. do C. does D. doing

( )3.It often takes ________ hour to cook.

A. an B. the C. a D. ∕

( )4.We all wore clothes _______ different times _______ the 20th.

A. from; in B. to; in C. from; on D. from; at

( )5.Were your parents _______ the fashion show on Friday?

A. in B. on C. with D. at

( )6.We didn’t buy ________ in the shop.

A. nothing B. something C. anything D. somethings

( )7.The pair of new shoes are very nice, could I ________?

A. try on B. try out them C. try on them D. try them on

( )8.——Are you going to have _______ fruit? ——Yes, please.

A. any B. take C. some D. lost

( )9.How much do you _______ for your new shoes?

A. pay B. take C. cost D. spend

( )10.Now I’m ________ my turn.

A. wait for B. waiting for C. waiting D. waiting to

( )11.________ 5 floors of shops in this new shopping mall.

A. There be B. There is C. There are D. There were

( )12.The girl is crying ________ her hands on her stomach.

A. with B. of C. for D. to

三、交际用语

(A)根据对话内容,从所给的选项中选出填入空白处的最佳选项,其中两项为多余选项。

A.What about you?

B.Would you like black tea?

C.Do you have eggs?

D.Would you like something to eat?

E.Black tea or green tea? F.Can I help you?

G.Thank you very much

(W:Waitress(女服务员) P:Peter S:Sandy)

W:____1_____

P:Yes, what drink would you like, Sandy?

S:I’d like some tea. P:____2____

S:Black tea, please. ____3____

P:I’d like milk. ____4____

S:Yes, some bread, please.

P:All right. ___5___ W:Yes.

P:We want a cup of black tea, a glass of milk, two pieces of read and four eggs, please.

W:OK. Just a minute(稍等).

B)根据对话内容,每空填一个词(含缩略词),将对话补全,该单词的首字母已给出。

Meiling:Hi Rick. Do you like your new d___1___?

Rick:It’s OK. I love hamburgers but I don’t eat them any m___2___.

Meiling:I like e___3___ sweet but I don’t eat them now.

Rick:Do you f___4___ better?

Meiling:Yes, I eat lots of fruit and I feel healthier.

Rick:What’s your f___5___ fruit?

Meiling:Bananas. Good I ___6___ with your new diet, Rick.

Rick:Thanks, Meiling.

Meiling:Do you like Chinese food?

Rick:Yes. I ___7___ very nice. I like dumplings with vegetables.

Meiling:Do you like exercise?

Rick:Yes, I’m good at p___8___ tennis.

Meiling:T___9___ a tennis match on TV. It’s between the China team and the Korea(韩国) team.

Rick:Oh, I must go home to watch it. Thank you for t___10___ me about it. See you. Meiling:See you then.

四、改写下列句子,使其原句意思相符(每空一词)

1.Sometimes I have rice with fish and an apple for lunch.

Sometimes I ___________ rice with fish and an apple _________ lunch.

2.There aren’t any calories in water.

There ________ ________ calories in water.

3.How much do you pay for the cards?

How much ________ the cards ________?

4.He no more eats fast food.

He ________ _________ eat fast food _________ ___________.

5.Kitty can buy Simon presents.

Kitty can ________ some presents ___________ Simon.

6.There are lots of toys in my bed room.

I _________ __________ toys in my bed room.

五、完形填空

Jimmy is very __1__ at Maths. Mary, his sister, doesn’t do well __2__ it. Jimmy often helps her with her Maths. One night Jimmy and Mary took out their exercise-books and began __3__ their lessons. Soon Jimmy finished __4__ his homework, but his sister __5__. She couldn’t work __6__ the last(问题). “Let me __7__ you,” said Jimmy. “No, please __8__.I’ll do it myself, ” said Mary. She thought hard, an hour __9__, she worked it out. She was very tired, but very, very __10__.

( )1. A. good B. better C. fine D. well

( )2. A. at B. in C. on D. of

( )3. A. to make B. do C. to do D. of

( )4. A. do B. to do C. did D. doing

( )5. A. couldn’t B. don’t C. needn’t D. can’t

( )6. A. on B. out C. at D. for

( )7. A. to help B. to speak C. help D. to tell

( )8. A. didn’t B. couldn’t C. can’t D. don’t

( )9. A. after B. later C. behind D. in

( )10.A. sorry B. bad C. happy D. angry

六、阅读理解

(A)

Mary is an American schoolgirl. She is now in Beijing with her parents. She doesn't know Chinese, but she is trying to study and speak it. She often tries to speak Chinese

to her Chinese friends. Sometimes they don't understand (理解) her, because she can't speak Chinese well. It's Saturday morning. Mary goes out. She is on her way to the park. She is going there to see a flower show (展览).But she doesn't know how to get there. She asks a Chinese boy. The boy can't understand her. Then she takes out a pen and some paper. She draws flowers on it, gives the picture to the boy and says something about it. The boy smiles and then shows(指给)Mary the way to the park.

( )1. Where does Mary live now? She lives in_______________

A. China B. England C. America D. Canada

( )2. She likes _______ with her_________.

A. speaking Chinese; parents B. speaking Chinese; Chinese friends

C. speaking English; Chinese friends D. speaking Chinese; teachers

( )3. She can speak___________ Chinese.

A. much B. a little C. little D. a few

( )4. Where is she going?

A. To a new school. B. To see her friends.

C. To a farm. D. To see some flowers.

( )5. How does she ask the way to the flower show?

A. She asks the way in English.

B. She asks the way in Chinese.

C. She draws a picture to ask the way.

D. She doesn't ask any people.

(B)

A crow( 乌鸦) is sitting in a big tree. She has a big piece of meat in her mouth. "My babies will have a nice breakfast," she thinks. An old fox is looking for his breakfast. He sees the crow and the meat. "how can I get that piece of meat?" he thinks. "Good morning, Mrs Crow," says the fox, "how are you?" But the .crow doesn't say a word. "You have very nice babies, Mrs Crow," says the fox, "how are they? May I see them?" Still the crow doesn't say a word. "You are very beautiful, Mrs Crow. And you have a beautiful voice(嗓子),too." says the fox, "Would you please sing a song for me?" Mrs Crow thinks," How nice Mr Fox is! I must sing him a song." So she opens her mouth and begins to sing. At that time, the meat drops down (掉下)from her mouth.

( )1.There's__________in the crow's mouth.

A. a piece of bread B. a cup of tea

C. a big piece of meat D. a small piece of meat

( )2. The old fox ______________very much.

A. likes the crow and her babies B. wants to eat the piece of meat

C. wants the crow to sing for him D. wants to eat the crow

( )3. The crow doesn't say a word to the fox because______________

A. she doesn't like foxes at all B. her babies are not well

C. she has a beautiful voice D. she has a piece of meat in her mouth

( )4. When she opens her mouth, the fox________________

A. gets the piece of meat B. eats the baby crows

C. climbs up the tree D. catches a bird from the tree

( )5. Who has a nice breakfast?

A. The crow. B. The old fox.

C. The baby crows. D. The fox and his friend.

七、将下列句子译成英语

1.我宁愿买新的足球卡片。

_____________________________________________

2.以前他很少吃水果和蔬菜。

_____________________________________________

3.我没有足够的钱给他买张CD。

_____________________________________________

4.这些漂亮的发卡非常配她的衬衫。

_____________________________________________

5.埃米此刻正在学习吗?

_____________________________________________

6.运动鞋通常都是很舒服吗?

____________________________________________

八、找出下列各题中的错误并改正

1.I have a brother and two sister. ____________

2.He often looks newspapers after supper.____________

3.Jinny never go to school on Saturdays and Sundays._____________

4.It’s time for have breakfast. ____________

5.How many TV do you watch every day? ____________

6.Last Friday he wear blue and yellow sports clothes. ____________

九、根据提示 以My diet为题写一篇小短文。

milk ,egg ,cake for breakfast rice, fish, meat, vegetables for lunch rich, soup, vegetables, fruit for supper You favorite food

参考答案一、(A)1. seldom 2. diet 3. dancer 4. expensive 5. prefer 6. lifestyle 7. discount 8. energy 9. match 10. fancy (B)1. called 2. made 3. tomatoes 4. healthy 5. me, him 6. feet (C)1. need 2. had, raised 3. Eating, doing 4. borrowed 5. to drink 6. are, getting 7. sewed 二、1. C 2. B 3. A 4. A 5. D 6. C 7. D 8. C 9. A 10. B 11. C 12. A

三、(A) 1. F 2. E 3. A 4. D 5. C (B) 1. diet 2. more 3. eating 4. feel 5. favorite 6. luck 7. It's 8. playing 9. There's 10. telling 四、1. eat, at 2. are no 3. do, cost 4, does not, any more 5. buy, for 6. have many 五、1. A 2. B 3. C 4. D 5. A 6. B 7. C 8. D 9. B 10. C

六、(A)1.A 2.B 3.C 4.D 5.C (B)1.C 2.B 3.D 4.A 5.B 七、1. I prefer to buy new football cards. 2. Before he seldom ate fruit and vegetables. 3. I don't have enough money to buy him a CD. 4. These beautiful clips match her blouse very well. 5. Is Amy studying at the moment? 6. Are trainers usually comfortable? 八、1. C two sisters 2. A reads 3. B goes 4. B to/C breakfast 5. A How much 6. A wore 九、My name is Simon. I'm 14 years old. I usually have milk, an egg and some cakes for breakfast. I often have rice, fish and vegetables for lunch and have some rice, soup and vegetables for supper. I seldom eat fast food. My favourite food is fruit. I like eating bananas, apples and pears. I'm very healthy.

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com