海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语


发布时间:2013-10-15 08:00:46  



1.There are some ________(tomato)in the basket.

2.Do you like French ________(fry)?

3.She ________(have)ice cream for dessert.

4.________(health)food is important.

5.She ________(do not)play sports.

6.________ your mother ________(watch)TV every day?

7.The little girl likes ________(strawberry)a lot.

8.Lots of children like ________(play)football.

9.Chicken ________(be)very delicious.

10.My daughter ________(go)to school from Monday to Friday.


( )11.—Let’s have oranges. — ________.

A.That’s sound good B.That sound good

C.That’s sounds good D.That sounds good

( )12.— Do you like apples? — ________.

A.Yes, I am B.Yes, I do C.No, I’m not D.No, I not

( )13.— Does your son like carrots? — ________.

A.Yes, she does B.Yes, he is

C.No, he doesn’t D.No, she doesn’t

( )14.He has ________ egg and ________ hamburger.

A.an, an B.a, a C.an, a D.a, an

( )15.There is a ________ shop. It sells bananas, apples, pears and oranges.

A.vegetable B.food C.fruit D.drink

( )16.Let’s ________ now.

A.to go to home B.to go home

C.go to home D.go home

( )17.What ________ she have ________ dinner?

A.do, in B.does, for C.is, at D.can, to

( )18.There is some ________ on the table.

A.tomato B.egg C.chicken D.banana

( )19.There ________ lots of apples on the tree.

A.be B.am C.is D.are

( )20.We need lots of ________ every day.

A.healthy food B.salads

C.milks D.vegetable

( )21.— Do you like French fries? — ________.

A.Yes, I do B.Yes, I don’t

C.I like them very much D.I don’t like them

( )22.________ your mother ________ carrots?

A.Do; eat B.Is; eat C.Does; eat D.Are; eat

( )23.Our friend ________ like salad.

A.don’t B.doesn’t C.isn’t D.aren’t

( )24.— Do they like hamburgers?

— Yes, they like ________ very much.

A.it B.them C.their D.its

( )25.My sister likes English ________.

A.a lot of B.lot C.lots of D.a lot

( )26.Her parents ________ lunch at home.

A.doesn’t have B.haven’t C.hasn’t D.don’t have

( )27.We have lots of food ________ dinner.

A.in B.at C.for D.on

( )28.________ does Lucy like? Tomatoes.

A.How B.What C.Where D.Why

( )29.Aunt Li likes ________ bananas.

A.eat B.eating C.eats D.eatting

( )30.Ask and answer the question about ________.

A.what he like B.what he likes

C.what does he like D.what do he likes


________________ 31.Apples, bananas and orange are fruits.

________________ 32.Miss Gao haves eggs and milk for breakfast.

________________ 33.He likes salad but he doesn’t likes carrots.

________________ 34.Does he and you eat lots of fruit?

________________ 35.He watches TV at dinner.

36. 37.She ________ my friend. Her name ________ Wang Mei.

38.Where ________ your balls? They ________ under the bed.

39.________ those apples? Yes, they ________.

40.On Sunday, I ________ watch TV. I must do my homework.

41.— ________ her daughter have a nice English name? — Yes, she does.

42.— ________ you spell the word? — Sorry, I can’t

43.________ his grandparents like him?

44.— Where ________ I? — You ________ in a new place.

45.— What ________ your uncle love? — He loves sports.

Mei: Well, I 46 salad, but I 47 like broccoli.

Sandy: And your friend? What does he like to eat?

Mei: He 48 oranges and bananas. He 49 like hamburgers.

Bobby: And I really 50 ice cream.


51.doesn’t, tennis, have, sister, rackets, my, (. )

52.my, is, backpack, bed, on, the, (. )

53.Mike, tomatoes, does, like, (?)

54.dinner, chicken, for, Bill, likes, eggs, and, (. )

55.fax, is, what, her, number, (?)



May: Joy, what time is it now?

Joy: It’s about half past four.

May: Let’s have a rest(休息一会儿). 56 .

Joy: Yes. I am thirsty now.

May: 57 .

Joy: I’d like a bottle of orange juice, please.

May: 58 .

Joy: No, thank you. I’m not hungry. What about you?

May: I’m hungry now.

WOMAN: 59 .

May: Yes. I’d like a hamburger, a bottle of orange juice, and a bottle of apple juice. WOMAN: 60 .

May: No, that’s all.


My brother 61 a middle school student. 62 name is Li Bin. He is in 63 , No.

They have four 65 in the morning, and three 66 . They study Chinese, Maths,

They 68 like English. And they like 69 English teacher, too. They read and write

( )61.A.is B.am C.are D.be ( )62.A.She B.Her C.He D.His ( )63.A.Grade 2, Class 2 B.Class and Grade 2

C.2 Class, 2 Grade D.Class 2, Grade 2

( )64.A.twelve-eight B.twenty-eight C.twenty eight D.eight twenty ( )65.A.class B.a lesson C.classes D.lesson

( )66.A.in the morning B.in the afternoon C.at morning D.at afternoon ( )67.A.well B.fine C.nice D.good ( )68.A.look B.don’t C.all D.can ( )69.A.they B.their C.them D.theirs ( )70.A.can B.can’t C.are D.don’t


MAN: Good morning, sir! Can I help you?

MR READ: Yes, please. What would you like, Ann?

ANN: A hamburger and some potato chips.

MR READ: Anything to drink?

ANN: A glass of coke.

MAN: With ice?

ANN: Yes, thank you.

MR READ: Tom, what would you like?

TOM: I’m not hungry. Just a big glass of coke with ice, please.

MR READ: No food?

TOM: No. What would you like, Dad?

MR READ: I’d like some rice and fish, and a glass of coke with ice.

( )71.How many people are there in the dialogue?

A.Three. B.Four. C.Five.

( )72.Where do you think this dialogue may happen(发生)?

A.At school. B.At home. C.In a restaurant(餐馆).

( )73.What does Ann want to drink?

A.Coke. B.Tea. C.Coffee.

( )74.Does Tom want to eat something?

A.Yes. B.No. C.I don’t know.

( )75.Mr Read wants to eat ________.

A.some potato chips B.a hamburger C.some rice and fish


A man goes to a fast-food restaurant for lunch. “Hi,” a worker says, “May I help you? ” “I’d like a hamburger, large fries, and a medium Coke. ”the man says.

“Anything else? ”the worker asks.

“No. ”the man answers, “That’s it. ”

“Is that for here or to go? ”the worker asks.

“To go. ”the man says.

The man pays for his lunch. The worker puts the man’s lunch in a bag. The man takes the bag.


76.A man goes ________ a.to a park.

77.He says, ________ b.a lot of money.

78.A worker puts ________ c.the man’s lunch in a bag.

79.The man takes the bag and walks ________ d.“I’d like a hamburger, large fries, and a medium Coke. ”

80.He opens the bag and finds ________ e.to a fast-food restaurant for lunch.


81.Where does the man go for lunch?

He goes to a fast-food ________.

82.What does the man want to eat?

He wants a hamburger, large ________, and a ________ Coke.

83.Where does the worker put the man’s lunch?

The worker puts it in a ________.

84.What is in the bag?

There is ________ in the bag.

85.Who puts the money in the bag?

The ________ of the restaurant puts the money in the bag.


Little David likes to eat in a restaurant. He often eats a hamburger and potato chips. Many people in the restaurant know him very well. They often ask him, “Why do you like to eat here? ”Little David says,“Because I like the toys here. ”“Why don’t you go to the toy shop then? ”Little David says,“They have toys but they don’t have hamburgers and potato chips. ”

86.Where does Little David like to eat?

87.What does he often eat in the restaurant?

88.Do people in this restaurant know him very well?

89.What do they often ask him?

90.What does Little David say?


假如下表显示的是你三餐喜爱的食谱,请以“My favourite food”为题写一段话,不得


Ⅰ.1.tomatoes 2.fries 3.has 4.Healthy 5.doesn’t 6.Does…watch

7.strawberries 8.playing 9.is 10.goes


12.B(Do you like…? 的肯定回答)

13.C(Does your son. . ? 的否定回答)







20.A(lots of后既可接可数名词复数,又可接不可数名词)

21 A 22.C 23.B 24.B 25 D 26.D 27.C 28.B 29.B 30.B Ⅲ.31.orange→oranges 32.haves →has 33.likes→like 34.Does→Do 35.watchs→watches

Ⅳ.36.am, is 37.is, is 38.are, are 39.Are, are 40.don’t 41.Does 42.Can

43.Do 44.am, are 45.does

Ⅴ.46.like 47.don’t 48.likes 49.doesn’t 50.like

Ⅵ.51.My sister doesn’t have tennis rackets.

52.My backpack is on the bed.

53.Does Mike like tomatoes?

54.Bill likes chicken and eggs for dinner. 55.What is her fax number? Ⅶ.56.F 57.B 58.G 59.A 60.D Ⅷ.61.A(my brother是单数名词作主语) 62.D(由brother可知) 63.D(in Class 2,Grade 2表示“二年级二班”) 64.B(只有B项表达正确) 65.C(have four classes“上四节课”的意思) 66.B(in the afternoon在下午) 67.D(be good at擅长于??) 68.C(all“全部”的意思,作They的同位语) 69.B(their物主代词) 70.A(can“能够”,情态动词) Ⅸ.71.B(对话中出现a man,Mr Read,Ann,Tom四个人) 72.C(根据对话中购买的东西可知) 73.A(由A glass of coke可知) 74.B(由Tom的回答可知) 75.C(由最后一句话可知) Ⅹ.(A)76.e 77.d 78.c 79.a 80.b (B)81.restaurant 82.fries,medium 83.bag 84.money 85.manager Ⅺ.86.In a resturant. 87.A hamburger and potato chips. 88.Yes,they do. 89.They often ask him,“Why do you like to eat here? ” 90.He says,“Because I like the toys here. ” Ⅻ.(one possible version)

My favourite food

I have three meals a day. They are breakfast, lunch and supper. For breakfast. I like coffee and chicken. I have hamburger, cola, French fries for lunch. For supper, my favourite food is salad, vegetables, meat and broccoli dessert.

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。