haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

九年级英语模拟试题

发布时间:2013-10-26 08:02:03  

( )15、How many people are going hiking ? A 、 Two . B 、 Three. C 、 Four.

九年级第一次月考英语试卷

4、听短文,根据所听内容选择最佳答案。短文读两遍。

( )16.How far is the Dragon Lake Park from the school?

A、About ten kilometers. B、About fifteen kilometers. C、About twenty kilometers. ( )17、How will they go to the Dragon Lake Park?

A、By bus . B、By bike . C、By car .

( )18、How long will it take to get to the park?

A、About twenty minutes. B、About half an hour . C.、About an hour .

( )19、When will they return in the afternoon?

A、At about 4:00. B、At about 5:00. C、At about 6:00.

( )20、What may the weather be like tomorrow?

A、Rainy . B、Windy. C、Sunny. 一 、听力部分(共20分) 笔试部分(130分)

1、听句子,选择恰当的答语。句子读一遍. 一、选择题(20分)

( )1、A By bus B With my classmates C Fun and relaxing ( ) 21.A serious accident ____ her and she was badly hurt.

( )2、AThat'nothing B Have a good time CI've never been there A. happened to B. was happened to C. was happening D.happens to

( )3、A Sydney is B I dislike Canada C.The USA,I think ( ) 22. A woman ______ a camera over there is Tom’s mother.

( )4、A.Sure,but it'quiet B.Yes,I'd love to C.I can't decide which one A. on B has C with D.there is

( )5、A.I hope to fly to Hawaii B.I dislike holidays. ( ) 23. Do you know ___________?

C.I like winter holidays very much. A What will he do next B. What he will do next

2、听对话和问题,根据所听内容选择最佳答案。对话和问题读一遍。 C. where does he usually go D. Where might he go ( )6.A Sally. B.Sally'brother C.Anna'brother. ( ) 24. The boy used to spend time __________his classmates.

( )7.A Three B.Four C.Five A. chat with B chatting with C to chat with D on chatting with ( ) 25.______ is happening in our neighborhood.

( )8.A.Go to the mall. B.Do his homework C.Ask Henry for help A. Something strange B. Strange things

( )9.A.Kate B.Tony C.Kate'mother. C Strange Something D.Things strange

( )10.A.Relax and fun B.Tired and upset C.Tired but fun. ( ) 26.I didn't come to school yesterday____ I had to look after my grandmother at home.

3、听对话,根据所听内容选择最佳答案。对话读两遍。(听第一段对话,回答第11-12小A. because B. because of C. Since D.if

题,听第二段对话,回答第13-15小题。) ( ) 27. ---Must I finish my homework now?-- No, you ____. You may have a rest first. ( )11.Where did Sue suggest going at first? A. mustn’t B. can’t C. may not D. needn’t

A.To a cinema. B.To a club C.To her school. ( ) 28.The headmaster _______be in the office ,because the light is off.

( )12.What does Sam think of the school talent show? A. can’t B might C. Could D. Must

( ) 29.If I ______you, I would give some flowers to her.

A. Tiring B.boring C.Fun. A. am B .was C .are D .were

( )13.What is Mona doing now? ( ) 30.Please try ______ English if you want to learn English well.

A、 She is hiking in the mountain . B.She is babysitting her brother. A. practise B. to practise C. practicing D. practices

C、 She is getting ready for the hiking . ( ) 31. You would also rather _____at home and read a good book than _____to a party.

( )14.Who wouldn't go hiking with Mona ? A. stay/go B. to stay/to go C. staying/going D. staying/to go

A.Linda . B.Jack . C.Tony . ( ) 32. I think ________ vocabulary lists ________ us a lot.

A. Make, help B. making, helps C. makes, helping D. making, help

1

( ) 33. When I was a child, I used to ___________ strawberry. A man with a green bag walked into a doctor’s room.“Please sit down. Open your mouth and put

A. liking B. like C. liked D. likes out your tongue,’’ the doctor said.“Ok. You can close your mouth now. It is clear something is wrong

( ) 34. It ___________ that he has been ill for a long time. with you. You have to do more exercise.’’“But, doctor,’’ ,the man said.“I don’t think…’’“Don’t tell

A. seems B. looks C. looks as if D. seems as if me what you think,’’ the doctor said.“I am the doctor, not you. I know what you need .I see hundreds

( ) 35.It’s very nice some money to me. of people like you. None of them get any exercise. They sit in offices all day and in front of the TV in

A of you to lend B for you to lend C for you to borrow D of you to borrow the evening. What you need is to walk quickly for at least 30 minutes a day.’’“Doctor, you don’t

( ) 36.Do they learn English by ? understand,’ ’the man said.“I….”“I don’t want to hear any excuses,” the doctor said.“You must find it

A read loud B readding aloud C read aloud D reading aloud time for exercise. If you don’t, you will get fat and have health problems when you are older.”“But I

( ) 37.The pen must belong to . walk every day” the man said.“oh, yes, and I know what kind of walking that is. You walk a few

A him B hers C his D she meters to the train station from your house, a few more meters from the station to your office, and a

( ) 38. Only in this way . few more meters from your office to a restaurant for lunch and back.”“Please listen to me,” the man

A you can succeed B can you succeed C you will succeed D can you succeeded shouted, getting angry.“I am a mailman,’’ the man continued.“I walk for seven hours every day and I

( ) 39. Have they come up the solution the problem come to send letters.” For a moment, the doctor said nothing, and then he said slowly,“ Put out your

A with, of B of, of C to,of D with, to tongue again, will you?”

( ) food. ( )51What’s the color of the man’s bag?

A make B making C to make D makes A Black B Green C Blue D Yellow

二、完型填空(10分) ( )52 What did the doctor ask the man first to do when he came in?

Much meaning can be carried clearly, with our eyes, so it is often A To put down his bag B To sit down C To open his mouth D To close his mouth

Do you have such kind of ?In a bus you may look at a stranger, but not too long And if he ( )53The doctor thought .

43 that he is being looked at, he may feel uncomfortable.The same is in daily life. If you are looked A the man was too fat and too old B the man was lazy and ate too much

at for more than necessary, you will look at yourself up and down, to see if there is C there was nothing wrong with the man D most of his patients needed enough exercise

you. If nothing goes wrong, you will feel towards the person who is looking at you that way. ( )54The mailman sends letters every day.

Eyes do speak, right? A on foot B by bike C by car D by bus

Looking too long at someone may seem to be impolite. But sometimes things are different. If a ( )55Which of the following is true?

man looks at a woman for over 10 seconds, it may mean he wishes to attract her attention, to make A The doctor do exercise every day B The man walked a long way to the station

her understand that he C The man got angry with the doctor D The doctor gave the mailman some medicine

the listener from time to time, make sure that the listener does pay attention what he B

or she is speaking. Lovers will enjoy looking at each other or being looked at for a long time, to show Before you go to another country, it’s great helpful if you know the language and some of the something that customs of that country.

Clearly, eye contact should be done according to the relationship between two people and the place When people meet each other for the first time in Britain, they say“Hello” or “Nice to meet you”and shake hands. Usually they don’t shake hands when they just meet or say goodbye. But they

( ) 41 A spoken B said C told D talked shake hands after they haven’t met for a long time or when they’ll be away from each other for a long

( ) 42 A experience B eyes C mind D news time.

( ) 43 A found B knew C knows D saw Last year a group of German students went to English for a holiday. Their teacher told them the

( ) 44 A anything B something C everything D nothing English people hardly shake hands. So when they met their English friends at the station, they kept

( ) 45 A happy B angry C sad D thankful their hands behind their backs. The English students had learned that the Germans shake hands as

( ) 46 A loves B hates C thanks D looks at often as possible, so they put their hands in front and got ready to shake hands with them .It made

( ) 47 A in order that B so that C in order to D for both of them laugh.

( ) 48 A for B of C with D to ( )56 If you want to travel, it’s for you to know the language and some of the customs of

( ) 49 A eyes B words C minds D body the country you’re going to visit.

( ) 50 A which B that C where D there

三、阅读理解(共40分,每小题2分)

A

2

A not useful B not helpful C very helpful you.Chinese are very proud of their culture of cooking and will do their best to show that they

( )57English people usually shake hands when they welcome you.

A meet every time B meet for the first time C say goodbye to each other Sometimes a Chinese host will use his chopsticks to put food in your bowl or plate.This is a

( )58Usually English people don’t shake hands sign of politeness.The right thing to do is to eat it and say “How delicious it is!”.If you feel

A when they’ll be away for a long time B when they just meet or say goodbye uncomfortable with this,you can just say “thank you” and leave the food there.

C after they haven’t met for a long time Make sure the spout(壶嘴)of the teapot is not facing anyone.It is impolite to set the teapot down

( )59Which of the following is not true? where the spout is facing somebody.The spout should always be directed to where nobody is sittin9,

A The Germans shake hands as often as possible usually outward from the table.

B The English people hardly shake hands Don’t tap on your bowl with your chopsticks.Beggars tap on their bowls.so this is not

C The Germans hardly shake hands polite.Also,when the food is coming too slowly in a restaurant,people will tap on their bowls.If

( )60This story is about you are in someone’s home,tapping on your bowl is insulting.

A languages B customs C bowing 66.What’s the main difference between Chinese and Western eating habits according to the

C passage?

Australia has lots of lovely animals. You can’t find them anywhere else in the world. The most A.Chinese people like drinking tea but Western people don’t.

famous ones are kangaroos and koalas. B.In the West。everyone has his own plate of food,but not in China.

The kangaroo is the symbol of Australia. They have large eyes and ears. They don’t walk, they C.Chinese people eat food with chopsticks but Western people don’t.

jump. They use their strong back legs. They can jump at 74 kilometers per hour. They can go over D.Chinese hosts often prepare a lot of food but the Western people don’t

nine meters in one jump. Kangaroo mothers have pouch to carry their babies. The babies stay inside 67.If a Chinese host uses his chopsticks to put food in your bowl.you should______________ to get milk and keep warm. A.refuse it B.eat it and say “How delicious!”

Kangaroos are everywhere in Australia. They are on TV, in books and in the shops. But do you C.put the food away D.stop the host from doing that

know that millions of kangaroos are killed every year? There are too many of them. There are about 68.The spout of the teapot should face__________.

20 to 25 million kangaroos in Australia. That’s more than the number of people in the country. Some A.the guest B.the host C.the young D.nobody

kangaroos go hungry because there is not enough food to eat. They break into farms for food. Farms 69.The word “insulting” means “_________” in Chinese.

are angry with them. A.赞赏的 B.表扬的 C.尊重的 D.侮辱的

The koalas is another famous Australian animals. They look like bears, have small eyes and big noses. 70.What’s the best title of the passage?

They eat leaves from gum trees. Koalas have a special smell. They use it to mark their home----“This A.Manners in the world.B.Different Table Manners Between China and Western Countries. is my place, you can’t come in.” Like kangaroos a koalas baby lives in its mother’s pouch ,too. C.Chinese Table Manners D.Western.

( )61If we want to see kangaroos and koalas in natural forests, we can go to .

A China B France C Australia 四、单词拼写(5分)

( )62What does a kangaroo look like? 切割)things.

A It looks like a bear B It has big eyes and ears C It has small eyes and big noses

( )63 The word “pouch” means by having conversations with native speakers.

A 育儿袋 B肌肉 C 尾巴

( )64Which is not true? 73 The whole room was really 充满)of smoke.

AThe kangaroos can go over nine meters in one jump 74 She’结婚) for two years.

B Koalas like eating leaves from gum trees

C Koalas use their voices to mark their homes 75 Tom , (翻译)these sentences into Chinese.

( )65What’s the best title of this passage?

A kangaroos and koalas B Beautiful Australia C How to protect kangaroos and koalas 五、用所给单词的适当形式填空 (15)

D 76. We decide ____(visit ) Mountain Tai on National Day .

Chinese and Western eating habits are different.In the West,everyone has their own plate of

food,but in China the dishes are placed on the table and everybody shares.This is the main 77. Jim is often alone. He doesn’t seem ____________ (have) many friends.

difference between them.If you are being treated by a Chinese host.a lot of food will be prepared for 78.As a middle school student, you should stop __________ (wear) that silly earring.

3

79. We know that tea was bought to the western world _____(century) ago . 80. She _____ (learn ) over 2000 English words in the last few years . 81. When did your uncle get ____(marry ) ,do you know ? 82. Do you feel like _____(watch ) a movie ?

83. The boy hopes ____(go) to Qinghua University when he grows up. 84. I prefer staying at home to ____(play ) outside .

85. Our teacher suggested us ____(do )more reading in the morning . 86. In the past ,hundreds of people died of _____(hungry) . 87. She is busy ______(translate) the book into English .

88.In our country many parents spend much money _______(help) their children study. 89. It’s important for us ____(learn) English well . 90. Have you ever ____(be ) to the park ? 六、句型转换(20分)

91.They are good at singing . They are good at dancing (用 not only but also 改写为复合句) They good at singing good at dancing . 92.She was seen to come out of the library by him(改为主动语态) 93.The room is too hot for us to stay in .(同义句)

can’t stay in 94.The teacher made the boy stand outside (改为被动语态) outside by the teacher . 95.He doesn’t know what he will do next (简单句) He doesn’t know what

96.Mary’s passed the English test, ?(反义疑问句) 七、任务型阅读:根据下列这则广告内容填空(每空一词)(5分 )

Welcome to Clark’s Porridge House. We have different kinds of porridge. We have meat porridge,

vegetable porridge, and fruit porridge is our special. It’s only RMB4 for one bowl. A bowl of meat porridge is RMB5. Vegetable porridge is RMB3 for one bowl, but RMB5 for two. We have thin pancakes, too. They are RMB5 for ten. Come and taste the delicious food here. If you are too busy to come, call us and we can deliver the food to you in twenty minutes. . 98. The cheapest is the porridge.

100. The underline word “deliver” mean(say it in Chinese)

八、 作文(15分)

假设你是王梅,你的笔友Tony想来北京学汉语,请给他写一份信,告诉他如何学习汉语。 要求:语句通顺,书写工整。可用所给提示词语,也可适当发挥。词数:60—80 (提示词语:go to Chinese classes ,make friends ,listen to the radio , dictionary Useful read Chinese stories ,talk with ,different ,ask a Chinese teacher for help )

4

选择题答案:

16-20 B C C A A 21-25 A B A C B

二 26 C 27 A 28 C 29 D 30 B 31 A 32 B 33C 34 B 35 B 36 D

37 C 38 C 39 A 40 A

三 41 B 42 A 43 A 44 A 45 B 46 A 47 C 48D 49B 50C

四 51 B 52 B 53 D 54 A 55 C 56 C 57 B 58 B 59 C 60 B

61 C 62 B 63 A 64 C 65 A

五66. A driver 67. A small town 68. 4/Four 69. 25 70. 2/Two

六 71 cutting 72 pronunciation 73 full 74 married 75 translate

七 76 going 77 students 78 interesting 79 seeing 80 better

八 81 was made to clean 82 Did ?use 83 don’t suppose ?.will win

84 hasn’t she 85 Missing him

九 86 Clark 87 vegetable 88 5.5 89投送 90 6:20

On October 1st 2009 all Chinese people were excited because it was our nation’s 60th birthday. I watched the great National Day celebrations on TV with my parents. In order to celebrate National Day, our city was more beautiful than before. The street was clean and many trees were covered with colorful lights. I could see national flags everywhere. Some educational activities were organized at school, such as singing songs, speech contest, basketball match. They were all about National Day. Our nation is stronger and stronger and all of us are pound of her. 5

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com