海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语


发布时间:2013-10-26 08:02:03  


一. 读一读,猜一猜:根据首字母提示完成单词(5分)。

1. Brad can play basketball. He wants to j__________ the basketball club.

2. F____________ is the second month of a year.

3. Jack Chen is Mike’s f_____________ movie star. Mike likes his movies best.

4. The runners are very strong. Because they eat a lot of h__________ food.

5. We want to play tennis after school. But we don’t have tennis r____________.

二. 看一看,做一做:单项选择(15分)。

( )1. Look at these ___________. Victor has ____________ aunt and two uncles.

A. photos, a B. photos, an C. photos, the

( )2. Can you _____________ jiaozi __________ English?

A. say, with B. speak, in C. say, in

( )3. Where __________ she ___________ from?

A. does, come B. is , come C. does, comes

( )4. How ____________ did you pay?

A. much yuan B. many yuan C. much yuans

( )5. Her mother is ___________. She ____________ a car now.

A. a driver, drive B. driver, drives C. a driver, is driving

( )6. Do you want __________ with me?

A. go shopping B. to go shop C. to go shopping

( )7. ---___________? ---Yes, please.

A. How are you B. Can I help you C. What can you do for me

( )8. Miss White is a good teacher. She usually _________.

A. helps me to English B. help me learn English C. helps me with my English.

( )9. Maria likes documentaries _______ cartoon, ______ she doesn’t like thrillers.

A. and , and B. and, but C. but, but

( )10. Do you need shoes______ sports? We have lots of shoes ________ very good prices.

A. for, at B. for, with C. at, with

( )11. Katrina often has French _______, tomatoes, chicken__________ dinner.

A. fry, for B. fries, for C. frys, at

( )12. Let’s ____________ volleyball. That _________ good.

A. playing, is B. play, sounds C. play, is sound

( )13. Peter often _________ my textbook ________ home.

A. takes, to B. brings, \ C. takes, \

( )14. The man is David Johnson. Johnson is his ____ name and David is his ______ name. A. family, first B. first, family C. first, last

( )15How much _________the shirt? — _________thirty yuan.

A. is ;It’s B. are ; They’re C.is ;They’re D. are; It’s

三 读一读,对一对:对号入座(10分)。

( )1. Where is her pen pal from? A. At 4.P.m.

( )2. May I have a look at your ticket? B. She’s swimming.

( )3. When is your birthday? C. No, I don’t. It’s hard for me. 1

( )4. What’s his phone number? D. Zhou Runfa

( )5. What color is your box? E. It’s 243-0876.

( )6. Who’s your favorite film star? F. Sure. Here it is.

( )7. Can you play the piano? G. No, I can’t.

( )8. Do you like playing chess? H. He’s from the UK.

( )9. What time does it close on Sunday? I. It’s blue and yellow.

( )10. What is Lucy doing in the river? J. December 4th

四. 看一看,找一找:改错题,下列句中均有一处错误,找出来并改正在横线上(5分)。

1. Her’s favorite sport is tennis. _____________

2. Miss Tian singing a new song. _____________

3. My father usually go to work at 7:30. _____________

4. Are this your brother, John? _____________

5. Math is me favorite subject. _____________

五. 根据要求改写句子,每空一词。(10分) (A)1.Her brother has a ball. (改为一般疑问句)

_____ her brother _____ a ball?

2.. My sister has a computer game. (改为否定句)

My sister _____ _____ a computer game.

3.My father doesn’t play tennis. (改为肯定句)

My father _______ tennis.

4.My backpack is under the bed.(对画线部分提问)

______ ______ your backpack?

5.Can you take the oranges to your brother? (改为祈使句)

______ ______ the oranges to your brother.

6.My father doesn’t play tennis. (改为肯定句)

My father _______ tennis

7.You can see some pictures in my bedroom. (对画线部分提问)

______ ______ you see in my bedroom?


They play computer games _______ _______.


He _______ _______ TV in the evening.


That _______ _______.


21. My sister __________(not have) a soccer ball.

22. Bruce only __________(watch) sports on TV!

23. Michael __________(have) a computer.

24. Let’s _________(go) to play volleyball.

25. Does your father _________(play) sports every day?

六. 完形填空。(10分)

I ____(1) Li Lei. This ______(2) a ruler. ______(3) is ______(4) ruler. I spell _______(5), 2

R-U-L-E-R. That is _______ (6) eraser. It’s _______(7). I _______(8) spell it. _____(9) do you

spell it, Do you know? _______(10), I don’t know.

( )1. A. is B. am C. are D. do

( )2. A. is B. am C. are D. do

( )3. A. This B. That C. It D. One

( )4. A. your B. his C. her D. my

( )5. A. it B. one C. her D. me

( )6. A. your B. my C. an D. a

( )7. A. your B. my C. his D. her

( )8. A. do B. don’t C. isn’t D. am not

( )9. A. How B. What C. What’s D. How are

( )10. A. OK B. Not C. Thank you D. Sorry

七、挑战自我。别担心,相信你一定是个勇于挑战并战胜自己的人。(满分20分) A

41. Who lost the dictionary?

A. Chenxi B. Jane C. Tony D. Chengang

42. If you lost your watch, you can call __________.

A. 785-0634 B. 687-6869 C. 678-6869 D. 785-0364

43. What does Chengang need?

A. His hat, his ID card and his notebook.

C. His chair, his desk and his ID card.

44. Where is Chengang’s pen?

A. It is on the chair.

C. It is on the floor.

B. His notebook , his pen and his hat. D. His pen, his desk and his hat. B. It is on the desk. D. It is under the chair


45. Chengang probably(可能 )is ___________. A . at home

B. in the school C. in the park D. in the cinema


Xiao Hua is a good student. On weekdays (工作日), he gets up at six in the morning. He has breakfast at home. Then he reads English from 6:30 to 7:00. He goes to school at seven. He has four classes in the morning and two classes in the afternoon. He has lunch at school. But on Sundays he has lunch at home with his family. He has 3 classes in the afternoon. He leaves school at five o’clock. He often has dinner at home. In the evening, he sometimes watches TV. Sometimes (有时) he does his homework. He goes to bed at ten o’clock every day.

46. What time does Xiao Hua get up on weekdays?

A. At six

B. At seven

C. At five

D. At ten

47. What does Xiao Hua do at 6:50? A. He reads English C. He watches TV

B. He has breakfast

D. He goes to school

48. How many classes does he have in a day? A. Two

B. four

C. Five

D. six

49. Does Xiao Hua have lunch at school every day? A. Yes, he does C. No, he isn’t.

B. No, he doesn’t D. We don’t know

50. What does he do in the evening?

A. He watches TV or does his homework B. He watches TV and play games C. He watches TV and reads English 八、展现自我(满分15分)

假如David是你的好朋友。他13岁,来自美国。他学习努力,爱好广泛:如喜欢运动、音乐等,同学们都很喜欢他。请你以My friend 为题目写一篇50左右的文章。

My friend

D. He does his homework or reads English



一. 1. join 2. February 3. favorite 4. healthy 5. racket

二I. 1.B 2.C 3.A 4.A 5.C 6.C 7.B 8.C 9.B 10.A 11.B 12.B 13.C 14.A 15.C

三. 1.H 2.F 3.J 4.E 5.I 6.D 7.G 8.C 9.A 10.B

四. 1.Her’s改为Her 2.singing 改为is singing 3.go改为 goes 4.Are改为 Is 5.me改为 my

五. 3-1-5-9-2-4-6-7-8-10

六. 1—5 BACDA 6—10 CCBAD

七. (a) 1.A 2.B 3.C 4.D

(b) Name: Nick Age:12 From: Canada Language: English and French Favorite subject: Science Favorite sport: swimming


网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。