海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语


发布时间:2013-10-28 13:36:21  

19. — Is that your bike, Jim?

— No. It’s not _____. I think it’s Sam’s.

A. I B. me C. my D. mine

20. My younger brother was born _____ the morning of a winter day.

A. on B. in C. at D. by

21. — ______ is your best friend, Henry?

— Tom. We both like ball games.

A. When B. Who C. Where D. How

22. The music was too noisy, _____ I turned it down.

A. but B. for C. or D. so

23. — There is _____ interesting in today’s newspaper.

— Why not watch TV instead?

A. nothing B. anything C. something D. everything

24. Which coat is ________, the blue one or the red one?

A. cheap B. cheaper C. cheapest D. the cheapest

25. We ______ a birthday party for Linda tomorrow.

A. have B. had C. will have D. have had

26. — _____ I go swimming with Dad, Mom?

— No, you needn’t. You can stay at home.

A. Must B. May C. Would D. Can

27. Yesterday Sarah invited me _____ a picnic with her family.

A. have B. having C. to have D. had

28. My brother enjoys _____ the piano very much.

A. play B. playing C. to play D. played

29. Don’t _____ too much sweet food. It’s bad for your teeth.

A. eating B. to eat C. eat D. ate

30. If you _____ home now, you will miss the party.

A. go B. went C. will go D. are going

31. The new computers ______ to the village school as presents last month.

A. give B. gave C. are given D. were given

32. — Do you want to see the film ―Harry Potter II‖?

— I _______ it already. It’s really wonderful.

A. saw B. see C. have seen D. will see

33. — Do you know _____ his work last night?

— At twelve, I think.

A. when did Mike finish

B. when Mike finished

C. when Mike finishes

D. when does Mike finish

34. — Happy birthday to you, Miss Lin!— _____.

A. That’s right B. You’re welcome

C. Don’t mention it D. Thank you very much

19.D 20.A 21.B 22.D 23.A 24.B 25.C 26.A 27.C 28.B 9.C 30.A 31.D 32.C

33.B 34.D


19. I like sports and basketball is _____ favorite.

A. I B. me C. my D. mine

20. We _____ prepare our lessons well, for we’ll have a test next week..

A. must B. can C. may D. need

21. Do you often get up early _____ the morning, Lingling?

A. at B. on C. in D. of

22. We have learned some English _____ we can speak a little.

A. and B. but C. or D. for

23. --- _____ is my e-dictionary? I can’t find it.

--- Oh, it’s in your bedroom.

A. When B. Where C. What D. How

24. My friend, Li Ping, is _____ than his father.

A. strong B. stronger C. strongest D. the strongest

25. She didn’t send the e-mail yesterday _____ it was too late.

A. if B. after C. before D. because

26. We _____ to the History Museum last week and saw many interesting things.

A. go B. goes C. went D. will go

27. --- Where are all the boys?

--- I saw them _____ on the playground.

A. to play B. played C. plays D. playing

28. I’m sure she will tell you how to do it if she _____ it.

A. know B. knows C. knew D. will know

29. Miss Wang asked us _____ 2B pencils and erasers to school.

A. bring B. brings C. brought D. to bring

30. A moment, please. I have _____ important to say.

A. something B. anything C. nothing D. everything

31. Spring is coming. There _____ flowers everywhere.

A. have B. has C. are D. is

32. Could you tell me _____ tomorrow?

A. when will the party begin B. when the party will begin

C. when would the party begin D. when the party would begin

33 The streets _____ many times every day.

A. clean B. cleans C. cleaned D. are cleaned

34. --- Thank you for helping me.

--- _____

A. Don’t thank me. B. You’d better not say so.

C. It doesn’t matter. D. You’re welcome.

19.C 20. A 21. C 22. A 23. B 24.B 25.D 26.C 27. D

28.B 29. D 30. A 31. C 32. B 33. D 34. D


19. This pen is Tom’s. Give it to , please.

A. he B. him C. she D. her

20. Father’s Day is June 21 this year.

A. at B. in C. on D. to

21. Oh, you’ve got a new book. Is there interesting?

A. everything B. something C. anything D. nothing

22. — Which is in China, football, basketball or table tennis?

— Table tennis.

A. popular B. more popular C. most popular D. the most popular

23. — makes you think I’m from England?

—The way you speak.

A. What B. Who C. Where D. When

24. Work hard, you won’t catch up with the other students.

A. or B. so C. and D. but

25. —Can you answer the last question?

—No, I ’s too difficult.

A. mustn’t B. can’t C. needn’t D. shouldn’t

26. I’m sorry you that you didn’t pass the maths exam.

A. tell B. told C. to tell D. telling

27. Your son has kept for two hours. You’d better ask him to have a rest.

A. study B. studied C. to study D. studying

28. — Have you seen Mr. Smith?

— Yes. Look, he his bike over there.

A. cleans B. cleaned C. is cleaning D. has cleaned

29. He went into his room, the light and began to work.

A. has turned on B. will turn on C. turns on D. turned on

30. I to the bookshop as soon as school is over this afternoon.

A. will go B. have gone C. go D. went

31. More buildings in this city in 2010.

A. will build B. will be built C. has built D. was built

32. Susan isn’t here now. She to England. She will come back next month.

A. will go B. has gone C. goes D. went

33. Mr. Wang didn’t tell us ten years ago.

A. where he worked B. where did he work

C. where he works D. where does he work

34. — Hello, may I speak to Steven?

— .

A. A good idea B. Help yourself C. You’re welcome D. Hold on, please

19. B 20. C 21. C 22. D 23. A 24. A 25. B 26. C 27. D

28. C 29. D 30. A 31. B 32.B 33. A 34. D


19. —What kind of _______ do you often play with your friends?

—Basketball. We often play basketball together.

A. cup B. film C. game D. book

20. —Can you lend_______ your pen? I can’t find mine.

—Sure. Here you are.

A. your B. you C. my D. me

21. There is ______wrong with him. He just needs a good rest.

A. nothing B. something C. everything D. anything

22. The students are having an English lesson _____ their classroom.

A. in B. on C. for D. of

23. Sam got up early _______ he was late for school.

A. and B. but C. or D. so

24. —What’s _________ over there?

—It’s a machine for cutting grass.

A. it B. its C. this D. that

25. —How many times have you been here?

—This is my ________ visit.

A. four B. the four C. fourth D. the fourth

26. Mary _______ the piano well. She is often asked to play at the concert.

A. play B. plays C. playing D. played

27. Lucy _______ her dog and now she is walking it.

A. will find B. is finding C. has found D. finds

28. It’s not necessary to ______ every new word while reading. You can guess its


A. look for B. look after C. look at D. look up

29. Tina got ill yesterday. She felt a little _______ this morning.

A. ill B. worse C. worst D. the worst

30. —Look. What a modern hospital!

—Yes, it is. It _______ in 2007.

A. is built B. was built C. can be built D. will be built

31. I told Jane _______ her homework before Friday.

A. finish B. finishes C. finishing D. to finish

32. Ben was unhappy _______ he got a C in the math test.

A. because B. before C. if D. when

33. —I need to go to the bank. Could you tell me __________?

—It’s just on the corner.

A. where is it B. where it is C. where it was D. where was it

34. — ____________________________?

— I am a doctor.

A. How are you B. How do you do

C. What do you do D. What do you want

19. C 20. D 21. A 22. A 23. B 24. D 25. C 26. B 27. C

28. D 29. B 30. B 31. D 32. A

33. B 34. C


19. Can you give _____ some advice on English learning, Mary?

A. I B. my C. me D. mine

20. We are going to have a meeting at 8 o’clock ________Monday morning.

A. on B. in C. for D. at

21. The doctor doesn’t feel well today,_______ he still works very hard.

A. but B. and C. so D. or

22. Cars, buses and bikes ______ stop when the traffic light is red.

A. can B. must C. may D. need

23. The little boy often makes his mother tell him ____ interesting.

A. anything B. something C. everything D. nothing

24. --________ shall we meet in the park?

---What about half past eight?

A. What B. When C. Where D. Which

25. Shanghai is one of __________ cities in our country.

A. large B. larger C. largest D. the largest

26. The teacher told me _________ to school early next time.

A. came B. come C. coming D. to come

27. Jimmy __________ some old bikes for the children when I got to his home.

A. repairs B. repaired C. is repairing D. was repairing

28. Mr. Wang ________back to his hometown five years ago.

A. goes B. went C. will go D. has gone

29. After he finished _____ the newspaper, he went to bed.

A. read B. reading C. to read D. reads

30. —Mom,I want to ask father a question.

—Oh. He _____________to the library.

A. go B. goes C. went D. has gone

31. If she__________ hard, she will catch up with her classmates soon.

A. studies B. study C. will study D. studied

32. —Your school looks beautiful.

—Yes. A lot of trees and flowers_________ last year.

A. are planted B. were planted C. are planting D. have planted

33. —Could you tell me ________tomorrow morning?

—Well, it will start at 9 o’clock.

A. when the meeting will start B. when will the meeting start

C. when the meeting started D. When did the meeting start

34. --- Would you like to drink some juice?

--- ___________, but I’ve drunk a lot of tea.

A. I'd love to B. You’re welcome C. I'm afraid not D. You may not

19. C 20. A 21. A 22. B 23. B 24.B 25. D 26. D 27. D

28. B 29. B 30. D 31.A 32. B 33. A 34. A


19. My name is Lucy. May I know ____ name?

A. you B. your C. my D. I

20. He got to school ____ 7:oo yesterday morning.

A. in B. at C. on D. by

21. My sister is waiting for me at the next stop, ___ I have to get off there.

A. and B. so C. but D. or

22. —Do you like milk or orange juice?

— I don’t like ____. I usually drink coffee.

A, both B. neither C. either D. none

23. Car and buses ___ stop when the traffic lights turn red.

A. can B. need C. may D. must

24. Peter is sixteen and his sister is two years____, but she is in a higher grade.

A. young B. younger C. old D. older

25. I’m so glad to see you back in Beijing and how long ___ in New York?

A. have you stayed B. did you stay C. do you stay D. will you stay

26. – Did you see a girl in white pass by just now?

-- No, sir. I ________ a newspaper.

A. read B. was reading C. would read D. am reading

27. Stop ___ so much noise! My father is sleeping.

A. to make B. making C. to hear D. hearing

28. – __ are you going to write this story?

--- About five pages.

A. How often B. How soon C. How long D. How fast

29. To my surprised, there ____ only Liu Fei reading in the library yesterday evening.

A. had B. have C,. is B. was

30. Henry speaks Chinese very well. He ____ in China since 2002.

A. stays B. stayed C. is staying D. has stayed

31. Nick ____ a new camera. He has taken lots of pictures with it.

A. buys B. is buying C. bought D. will buy

32.The 30th Olympic Games _____ in London in 2012.

A. held B. is hold C. will hold C. will be hold

33. He asked me ___ I had a wonderful time at his birthday party last night.

A. if B. that C. why D. when

34. When he ___ home, he saw his mother cleaning the room.

A. gets back B. got back C. had got 5 back D. has got back

19.B 20. B 21.B 22. C 23.D 24.B 25. B 26.B 27. B

28.C 29. D 30. D 31.C 32. D 33. A 34. B


19.Pass ___________the pen, please. I want to write down the name of the book.

A. I B. me C. my D. mine

20.There ___________a lot of orange juice in the bottle. Would you like some?

A. is B. are C. am D. be

21.—When did you leave home this morning?

—___________ half past seven.

A. At B. On C. In D. To

22.Tony is very poor, ___________he is very happy.

A. and B. but C. or D. to

23.—It's ___________today than yesterday. Shall we go swimming this afternoon ? —OK, I've got nothing to do.

A. hot B. hotter C. hottest D. the hottest

24.I’m thirsty, Mum. I want ___________to drink.

A. everything B. anything C. something D. nothing

25. —___________ you speak English ?

—Yes, but only a little.

A. Can B. Must C. Need D. May

26. —___________did you have the party last night?

—In the park.

A. What B. Why C. When D. Where

27.He was very tired, so he didn’t finish ___________his homework.

A. doing B. to do C. did D. does

28. —The baby —That’s OK.

A. sleep B. sleeps C. was sleeping D. is sleeping

29.Susan will arrive at the airport on time if she ___________up.

A. hurries B. hurry C. hurried D. will hurry

30.Please ask him ___________here at six tomorrow morning.

A. come B. to come C. comes D. coming

31.—Where is your mother? I haven’t seen her for a few days.

—She ___________to Shanghai.

A. goes B. go C. will go D. has gone

32. —How beautiful your school is!

—Many trees and flowers ___________last year.

A. plant B. planted C. was planted D. were planted

33. —Do you know___________again?

—Next year.

A. when Mr Smith came B. when did Mr Smith come

C. when Mr Smith will come D. when will Mr Smith come

34. —Your English is quite good.

—___________ .

A. No, my English is still poor B. I don't think so

C. Do you really think so D. Thank you

19. B 20. A 21. A

28. D 29. A 22. B 23. B 24. C 33. C 25. A 34. D 26. D 27. A 30. B 31. D 32. D


19. My sister is clerk. ________ works in the bank near here.

A. She B. He C. I D. You

20. — When are you going to meet your uncle on Sunday morning?

— ______half past seven.

A. On B. In C. To D. At

21. — There are ________ on the table. Would you like to have some?

— Thank you very much.

A. two bottle of milks B. two bottles of milk

C. two bottle of milk D. two bottles of milks

22. — Do you know Lincoln was born on ___________?

— Certainly!

A.February 12, 1809 B. 1809, February12

C.1809, 12 February D. February 1809, 12

23. — Which is__________ , physics or maths?

— Physics. And I think it is more useful in our daily life.

A. interesting B. more interesting

C. most interesting D. the most interesting

24. Bob, it’s 7:30. Hurry up, ________ you’ll be late for school.

A. but B. and C. or D. so

25. — How can I get to Beijing People’s Hospital?

—You’d better ______ a taxi. It is far from here.

A. take B. took C. taking D. to take

26. —What were you doing at this time yesterday evening?

—I _________ TV at home.

A. watch B. am watching C. was watching D. have watched

27. —____ he in the singing or dancing class?

— Dancing class. He likes dancing very much.

A. Does B. Is C. Will D. Has

28. — I am here to see Mr. Andrews.

— I’m afraid you can’t see him here any more. He _________. A. leaves B. left C. will leave D. has left

29. ——Yes, Michael. M-I-C-H-A-E-L.

A. Must B. Will C. May D. Need

30. Some of my classmates are so interested in music that they enjoy ____ earphones

on their way to school.

A. wearing B. worn C. wear D. to wear

31. — ________ did Mr Zhang leave in such a hurry?

— Perhaps to meet a friend. Who knows?

A. How B. Where C. Why D. What

32. Do you know that Mary ____ to Julie’s birthday party yesterday?

A. is invited B. was invited C. invites D. invited

33. — What did Ms. Wang say to you, Mike?

— He asked me _________in a car factory.

A. if my father worked B. if my father will work

C. if did my father work D. if will my father work

34. — Can I speak to Mrs. Read, please?

— _________.

A. I don't think so B. Hold on for a moment

C. That’s very kind of you D. I’m sorry to hear that

19. A 20. D 21. B

28. D 29.C 22. A 23. B 24. C 33. A 25. A 34.B 26. D 27. B 30. C 31. C 32. B


19. —Jack, will you please pass ________ the book on that desk?

—Yes, I’d love to.

A. I B. me C. my D. mine

20. We traveled all night to London and got there ________ Sunday.

A. on B. to C. at D. in

21. The hotel is very small, ________ it’s very clean and comfortable.

A. so B. and C. but D. or

22. — do you usually fly kites?

—In the park.

A. Why B. How C. When D. Where

23. Lucy and Lily _________ sisters. They study at the same school.

A. be B. am C. is D. are

24. Our school is now than several years ago.

A. beautiful B. more beautiful C. most beautiful D. the most beautiful

25. —_______ I borrow your MP4?

—Sure. Here you are.

A. May B. Should C. Must D. Would

26. My cousin is very busy with his work. He has _______ time to read newspapers.

A. few B. little C. a few D. a little

27. If you _______ the story more times, you will remember it better.

A. will read B. are reading C. were reading D. read

28. The party will begin in half an hour. The students are busy _______ the


A. clean B. cleans C. to clean D. cleaning

29. —Hi, Kate. You look tired. What’s the matter?

—I ______ well last night.

A. didn’t sleep B. don’t sleep C. haven’t slept D. won’t sleep

30. Aunt Li often tells her son _______ too much meat. It’s bad for his health.

A. don’t eat B. not eat C. not to eat D. to not eat

31.—Who’s the little baby in the photo, Susan?

—It’s me. This photo _______ ten years ago.

A. takes B. is taken C. took D. was taken

32. — What a nice bag! How long you it?

— Just two weeks.

A. will; buy B. did; buy C. are; having

33. I want to know the day after tomorrow. D. have; had

A. what will he do B. what he will do C. what he did D. what did he do

34. —What a fine day! What about going for a picnic?


A. You’re welcome B. Thank you very much

C. That’s a good idea D. It doesn’t matter

19---23 BACDD 24---28 BABDD 29---34 ACDDBC


19. My uncle gave _______ a nice toy car for my birthday.

A. I B. mine C. my D. me

20. --How old is Marry?

--She’s fifteen. She was born_______1994.

A. in B. at C. on D. for

21. ---____ is your brother doing, Kate? ---He’s watering the flowers.

A. When B. Where C. What D. How

22. ---Is there __________ new in his talk.?

--- No , nothing new.

A. anything B. something C. nothing D. everything

23. I like the shirt, _________ it’s too expensive.

A. and B. but C. or D. so

24. Clothes and shoes are much _______ than before.

A. cheap B. cheaper C. cheapest D. the cheapest

25. ---- Can you finish the work in three days ?

---- Sorry, I _______ . My computer doesn’t work.

A. mustn’t B. may not C. can’t D. needn’t

26.— Where’re the children, Mr Black?

— Oh, they PE lesson on the playground.

A. have B. had C. are having D. have had

27. The girls will have a trip if it fine.

A. is B. was C. will be D. has been

28. The headmaster told us______ at the Summer Palace on time.

A. arrive B. arrived C. arriving D. to arrive

29. --- Where will they go next Sunday?

-- They ______ to the Great Wall.

A. will go B. go C. has gone D. went

30.My mother _________ when I came back.

A. cooks B. has cooked C. is cooking D. was cooking

31. --- Tom, when shall we take a walk?

--- After I finish _______.

A. writing B. to write C. wrote D. write

32. ---Would you like to see the film with me?

--- I’m sorry I _____ it twice.

A. see B. am seeing C. will see D. have seen

33. .--- The school has a long history.

--It ________ 100 years ago.

A. built B. has built C. builds D. was built

34. ----- Do you know _____ yesterday?

----- Sorry, I have no idea.

A. what did she eat B. what does she eat

C. what she ate D. what she eats

19. D 20. A 21. C 22. A 23. B 24.B 25. C 26.C 27. A 28. D 29. A

30. D 31.A 32. D 33. D 34. C


19. –Is this your pencil, Jane?

-- No, it is not _______. I think it is Tom’s.

A. me B. I C. my D. mine

20. The kids are going to have a party ________Children’s Day.

A. in B. on C. at D. of

21. Jenny _______ a nurse. She works in a hospital.

A. be B. am C. is D. are

22. -- ________ you post the letter for me after school, George?

-- No, I can’t.

A. Can B. Must C. May D. Should

23. I’m thirsty. I would like ___________ to drink.

A. anything B. something C. nothing D. everything

24. ---_______ did you get up yesterday morning?

-- I got up at half past six.

A. When B. Where C. What D. How

25. --- Which is_________, the moon or the earth?

--- The earth is.

A. big B. the biggest C. biggest D. bigger

26. You’d better ______ an umbrella with you. It is going to rain later on.

A. to take B. taking C. take D. taken

27. Bob enjoys _____for a walk around the city with his pet dog every evening.

A. go B. going C. to go D. gone

28. Don’t make a noise. Our teachers _________a meeting in the next room.

A. have B. had C. have had D. are having

29. I went to the Great Wall last week and _______ lots of visitors there.

A. met B. meet C. will meet D. have met

30. Amy _______ in the town since she moved here in 2005.

A. lived B. was living C. has lived D. will live

31. They won’t fly kites in the open air if it ____________tomorrow.

A. blows B. will blow C. is blowing D. blew

32. – What happened to Martin yesterday?

-- He ________ by a car when he was crossing the road.

A. hits B. was hit C. hit D. is hit

33. –Do you remember ______ in Paris last year?

-- For only three months.

A. how long have you stayed B. how long did you stay

C. how long you stayed D. how long you have stayed

34. --- I’m sorry I’m late today, Mr. Green!

--- _________, but you must get here earlier next time.

A. I don’t think so B. You’re welcome

C. That’s a good idea D. It doesn’t matter

19. D 20. B 21. C 22. A 23. B 24.A 25. D 26.C 27. B 28. D 29. A

30. C 31.A 32. B 33.C 34.D


19. Robbie Williams is a singer from England. Do you know ________?

A. he B. him C. his D. himself

20. The plane will arrive in Beijing at 7 o’clock ____________ the morning.

A. of B. on C. at D. in

21. —________did you buy for Mom on Mother’s Day?

— A nice dress.

A. When B. Where C. What D. How

22. Lisa usually gets to school at 7:45 ______ has the first class at 8:00.

A. but B. and C. so D. or

23. I’m hungry. I’ll get ________to eat before I go out.

A. something B. anything C. nothing D. everything

24. Lucy is going to Tianjin by train. It’s _________than the bus.

A. fast B. faster C. fastest D. the fastest

25. —_________ you get some milk for me?


A. May B. Must C. Should D. Could

26. I got up late yesterday, so I ________ my breakfast with me on the bus.

A. take B. took C. am taking D. have taken

27. —Oh, Miss Smith, your watch looks nice. Is it new?

—No, I _________ it for two years.

A. have had B. will have C. had D. have

28. —Linda, you can have the book now. I’ve just finished _______ it.

—OK. Thank you.

A. read B. reads C. reading D. to read

29. His grandparents don’t work anymore because they want________ their life.

A. enjoy B. enjoyed C. enjoying D. to enjoy

30. My mother has a new radio. It’s very enjoyable for her ________Joy FM every


A. to listen to B. listen to C. listened to D. listening to

31. —Look! Smoking __________ around here.

—Oh, I’m sorry.

A. is not allowed B. was not allowed C. doesn’t allow D. didn’t allow

32. John will go to a key school if he________ all exams.

A. will pass B. passed C. passes D. is passing

33. —Will you please tell me____________ the music?

—Sure. Just click(点击) here.

A. when can I download B. when I can download

C. how can I download D. how I can download

34. — Can I help you with your bag?

— ____________

A. No, you can’t. B. Yes, please. C. Good luck. D. I’d love to.

19. B 20.D 21. C 22. B 23.A 24.B 25. D 26B 27. A 28. C 29. D

30.A 31.A 32.C 33D 34.B


19. --- Would you like to go for a walk with _______?

--- Sure, I’d love to.

A. I B. me C. my D. mine

20. Li Lei often goes to school _______ 7:30 in the morning.

A. at B. for C. on D. of

21. I usually have an egg and two_______ of milk for breakfast.

A. bottle B. a bottle C. bottles D. the bottles

22. --- I’m looking for a jacket for my son.

--- What color do you like _______, the blue one or the red one?

A. the best B. good C. best D. better

23. James hasn’t got Jay’s CDs, _______ his sister has.

A. so B. but C. and D. or

24. --- ________?

--- He is a computer engineer.

A. What does your father do

C. What does your father look like?

B. How old is your father D. How does your father go to work

25. --- _______ did you put my glasses just now, Tom?

--- On the table.

A. What B. Why C. When D. Where

26. My mother will take me to the movie if she _______free this weekend.

A. is B. will be C. was D. would be

27. --- Where’s Susan, Mike?

--- She _______ in the kitchen.

A. cooks B. cooked C. is cooking D. has cooked

28. --- _______ you play the piano?

--- No. But I can play the guitar.

A. Can B. May C. Must D. Should

29. --- Do you know _______ the MP3 player last week?

--- Sorry, I have no idea.

A. how much did she pay for B. how much will she pay for

C. how much she paid for D. how much she will pay for

30. ---I didn’t see you at the meeting.

---I had a bad cold. The doctor asked me _______ in bed.

A. staying B. to stay C. stayed D. to staying

31. --- What’s the best food you have had in Beijing, Alex?

--- Roast duck! I _______ to a famous restaurant to have it last week.

A. have gone B. go C. will go D. went

32. There is ________ water in the glass. Let’s go and get some.

A. few B. much C. many D. little

33. It is reported that China’s largest museum of modern art ________at the end of


A. is built B. will be built C. builds D. will build

34. It is known to all that _______ you exercise regularly, you won’t stay in good health.

A. unless B. if C. until D. as

28. A 19. B 20. A 21. C 22. D 23. B 24. A 25. D 26. A 27. C

29. C 30. B 31. D 32. D 33. B 34. A


19. ---Is this your pencil, David?

--- No, it’s not __________. It’s Helen’s.

A. I B. me C. mine D. my

20. We go to the Children’s Palace ______Sundays to have English lessons.

A. on B. at C. in D. for

21. I ran as fast as I could to the station ______ I still missed the bus.

A. and B. but C. or D. so

A. All B. None C. Both D. Either

23. --- ________was Mary late for the meeting yesterday?

--- Because there was something wrong with her bike.

A. When B. Where C. What D. Why

24. ---Which picture is _____ , the blue one or the yellow one ?

--- I think the yellow one .

A. good B. better C. best D. the best

25. My family went to the Summer Palace and we _____ a great time there.

A. have B. are having C. will have D. had

26. --- Look! What is Peter doing now?

--- He _____ for the bus. Let's say "Hello" to him.

A. waits B. will wait C. is waiting D. has waited

27. --- Where is your mother, Mike?

--- She _______________to the supermarket. She will come back soon.

A. has gone B. went C. has been D. will go

28. You ________ a mistake if you are not careful enough in your study.

A. make B. made C. is making D. will make

29.--- Hi, Jim. _________ you come to play basketball with me?

--- Sorry, I can’t. I have a lot of homework to do.

A. May B. Must C. Can D. Need

30 .--- Your bedroom is very clean and tidy.

--Thank you ! It ______ every day .I like doing some cleaning.

A. cleans B. is cleaned C. cleaned D. was cleaned

31. My parents often tell me _____ computer games a lot because it's bad for my eyes.

A. don't play B. not play C. not to play D. to not play

32. ----Do you know __________ since 2007?

----Let me see, oh about 1,700 words.

A. how many words have we learned B.how many words do we learn

C. how many words we have learned D.how many words we learn

( ) 33. Although they are tired, they still go on ______.

A. working B.to work C. work D. worked

( ) 34.---Would you mind taking care of my pet dog while I’m away?

--- ____________.

A. Congratulations B. No problem

C. You’re welcome D. It doesn’t matter


19. –Is this ______ classroom?

–No, it’s theirs.

A. we B. us C. our D. ours

20. – What did you do ______ Sunday morning?

– We just stayed at home and watched TV.

A. on B. in C. at D. for

21. My parents ______ both teachers. They teach in the same school.

A. be B. am C. is D. are

22. –You’d better go home at once ______ your mother will be worried. –All right.

A. and B. or C. but D. so

23. – Must I finish writing the article now, Sir?

– No, you _________. But you must finish it before next class.

A. can’t B. may not C. mustn’t D. needn’t

24. –Why do you come out so soon?

– I’m interested in ______ .

A. something B. anything C. nothing D. everything

25. – _____ umbrella is this?

– It’s mine.

A. Whose B. Who C. What D. Which

26. – What time do you get up every morning?

–At 6 o’clock. But my mother gets up ______ than me.

A. early B. earlier C. earliest D. the earliest

27. – Where ________ you spend winter holiday last year?

– In my hometown.

A. does B. will C. did D. do

28. – What is Tom doing?

– He is busy _______ his chair.

A. mend B. mends C. to mend D. mending

29. –Would you like some more rice?

– No, thanks. I __________ enough.

A. have B. am having C. have had D. will have

30. Marry likes ______ very much. She plays the piano for two hours every day.

A. music B. art C. sport D. science

31. I’ll call you if she _______ to my school tomorrow.

A. come B. comes C. will come D. came

32. – What a nice skirt!

– Yes. It ________ in the supermarket yesterday.

A. buy B. bought C. is bought D. was bought 33. –Do you know ______ yesterday? – Her bike was broken on the way.

A. why is Alice late B. why Alice is late C. why was Alice late D. why Alice was late 34. – Hello. May I speak to Jim, please? – _______.

A. With pleasure B. I’d love to

C. Hold on, please D. You’re welcome


19. Don’t worry. Let ____ help you.

A. I A. at

B. my B. in

C. me C. of

D. mine D. on D. the best

20. Tom’s family moved to Shanghai ____ 2001. 21. Zhang Li’s English is ____ in our class. A. good — By car.

A. How A. are

B. Why B. is

C. Where C. was

D. When D. were D. are having D. finishes

23. There ____ forty students in our class now. 24. They ____ an English party next Sunday.

A. have A. finish

B. had

C. will have C. will finish

25. I’ll call you if I ____ the work tomorrow.

B. finished

26. — Jack, would you like to see the movie Lion King with me?

— It’s an interesting film, but I _____ it. A. see

B. will see

C. have seen

D. saw

B. better

C. best

22. — ____ does your father go to work every day?

27. — Can I help you?

— Yes. I want a pen, two erasers _____ a ruler, please.

A. and

B. so

C. or

D. but

28. — Must I return the book to the library today, Miss Liu?

— No, you ____. You can return it tomorrow.

A. can’t

B. needn’t

C. mustn’t

D. won’t

29. — Mum, may I see a movie this weekend?

— Of course. But you’d better ____ there with your friends together. A. go

A. go

B. to go B. goes

C. going C. going

D. goes D. to go

30. My mother told me ____ home earlier today. 31. — What did you do yesterday?

— I ____ basketball with my friends. A. play

B. played

C. will play C. is cleaned

D. am playing D. was cleaned

32. Our classroom is tidy because it ____ every day.

A. clean

B. cleaned

33. — Do you know ____ now? I want to visit her.

— Sorry. I don’t know.

A. where did Kate live C. where Kate lived — ____.

A. Sorry. I don’t like it

B. Yes, I’d love to

C. You’re welcome D. That’s right

19. C 20. B 21. D 22. A 23. A 24. C 25. A 26. C 27. A 28. B 29. A 30. D 31. B 32. C 33. D 34. B


19. — Whose bag is this?

— See the girl by the door? It’s ______. A. her B. she C. herself D. hers 20. — Where is Shanghai?

— It is _____ the east of China. A. in B. to C. on D. at 21. They arrived here in time but didn’t know ____ to do next. A. how B. why C. what D. when 22. You _____ return the book now. You can keep it till next week.

B. where does Kate live D. where Kate lives

34. — Would you like to go for a walk?

A. should B. mustn’t C. needn’t D. may

23. We were so excited that we rushed into the street _____ we heard the news.

A. until B. ever since C. as if D. as soon as

24. The students _______ how to do the experiment in class yesterday.

A. taught B. were taught C. are taught D. teach

25. Jenny is a quick thinker, and she always works out the cost _____ more quickly

than me.

A. some B. many C. little D. much

26. —Have you got a job offer?

—Not yet. I _____.

A. waited B. am waiting C. wait D. was waiting

27. —I really like the song You and Me.

—Me too! Sarah Brightman has a very sweet ______.

A. dress B. voice C. sound D. face

28. Tom, would you please _____ the box? It’s for your sister.

A. not to open B. don’t open C. not open D. to not open

29. —John, how old is your grandfather?

— ______. We had a party for his ______ birthday last week.

A. Eighty; eightieth B. Eighty; eighty

C. Eightieth; eighty D. Eightieth; eightieth

30. —What’s that noise?

—Oh, I forgot _______ you. The workers are testing the new machine.

A. telling B. tell C. told D. to tell

31. —Is your home far from school?

—No. It’s only _______ walk.

A. ten-minute’s B. ten minutes’ C. ten minutes D. ten-minute

32. —When _______ for Hong Kong, do you know?

— I’m not sure. When he _______, I’ll let you know.

A. he leaves; leaves B. will he leave; will leave

C. he leaves; will leave D. will he leave; leaves

33.—Lucy, I hear the new TV tower is fantastic. Could you tell me ______?

—Sure! Take No.8 bus. It’s not far.

A. how far it is B. where is it

C. how I can get there D. which bus should I take

34. —Hi, Jim. It’s a long time since we met last.


A. That’s all right B. It doesn’t matter

C. I don’t think so D. Nice to see you again

19. D 20. A 21. C 22. C 23. D 24. B 25. D 26. B

27. B 28. C 29. A 30. D 31. B 32. D 33. C 34. D


19. I’m a little hungry. Pass _________ a piece of bread, please.

A. I B. me

A. on B. in C. my D. mine 20. The movie will start _________7:00 o’clock. Let’s hurry. C. at D. for

21.-__________ shall we have our class meeting?

-Next Monday.

A. Why B. Where C. When D. What

22.-Can I put the flower on the shelf?

-I’m afraid you __________. It may fall off and break.

A. mustn’t B. can’t

A. but C. needn’t B. and D. shouldn’t D. or 23. John doesn’t like playing sports __________ he likes walking his dog. C. so

24.-How was your trip last Sunday?

-Great! But it was ____ than in the city because we were in the mountains.

A. cold B. colder C. coldest D. the coldest

25. You’d better __________ at home. Your mother needs your help.

A. stay B. stayed C. staying D. to stay

26. —You look tired today. What’s wrong with you?

—I _______ sleep well.

A. don’t B. haven’t C. won’t D. didn’t

27. Teenagers should drink ________ milk, so they have strong bones.

A. little B. any C. some D. no

28. — What will you do this weekend?

— We’ll have a picnic on the hill if it _________ fine.

A. is B. was C. will be D. has been

29.-Aunt, Mary! Can Tom help me mend this car?

-Sorry, he __________to Shanghai. He won’t be back until next week.

A. goes B. is going C. went D. has gone

30. —Do you know _______________________?

—Next Tuesday.

A. when Mr. White will visit us B. when will Mr. White visit us

C. why Mr. White will visit us D. why will Mr. White visit us

31. Computers __________ in our work, so we work much faster now.

A. use B. used C. using D. are used

32. Don’t make any noise. The teachers ________ a rest in the room.

A. have B. are having C. had D. will have

33. The doctor told me __________ food with a lot of fat and oil.

A. don’t eat B. not eat C. not to eat. D. to eat

34. When I got up this morning, I saw Mary __________ the floor.

A. cleans B. cleaning

C. to clean D. cleaned (19-23) BCCBA (24-28)BADCA (29-34) DAD BCB

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。