haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

仁爱版七年级英语上册期中试卷

发布时间:2013-10-29 13:50:12  

2013~2014学年七年级第一学期期中英语试卷

笔试部分(100分)

一、单项选择(15分)

( )1.---Welcome to No.6 Junior High School.

---___

A. Welcome to No.6 Junior High School,too. B. Thank you.

C. You?re welcome. D.Nice to meet you.

( )2.---What class are you in ? ----___

A.I?m in Grade 1,Class 2 B.Yes ,I am.

C. I?m in Grade 2,Class 1. D. I?m in Class 2 , Grade 1.

( )3. This is ___ banana.That?s __ orange.

A. an; the B. the; a C. an; a D. a; an

( )4. The boy ____ a green coat is Miachel.

A. on B. in C. at D. to

( )5. ---What color are the pants?

----I think ___ white and black.

A.they?re B. them C. it?s D. their

( )6. She and ____ are in the same class.

A. me B. my C. mine D. I

( )7. Jim is from England .Tom is from England. ____

A. too B. to C. and D. but

( )8. ---What color is your dress? ---- _____

A. Oranges B .Orange C. An orange D. A orange

( )9. ---Whose shoes are these? ---____

A.It ?s mine. B.They are theirs C. These are her D.They are their

( )10. The___ are Kangkang?s.

A. dress B. skirt C.shirt D. pants

( )11.Give my English book ___ me, please.

A. in B. with C. for D. to

( )12. We are in the same school. ___ we are in the different classes.

A . but B.on C. and D . at

( )13.____ is she ?-She is thirteen years old .

A. Where B. How old C. What D.Why

( )14. --- ____ computer is this ?-----It?s hers.

A. Who B . Who?s .Who is D. Whose

( )15. ---What does the man____ ?

---He has brown hair and he is tall.

A. look after B.look at C. look like D. look for

二、完形填空(10分)

I am from China .My name is LiMing.I __1__a yound face,small ears__2__big eyes.I have a friend. His name _3___Steve.He is __4__English boy .He __5__a small nose ,a big mouth,blue__6__and__7__hair.We are in __8__classes. Steve is in Class Two, and I?m in Class

One .__9__!Our bags are over there .My bag is yellow and __10_is blue.

( )1. A. has B. have C. am

( )2. A. and B. or C. but

( )3. A. has B. are C. is

( )4. A. a B. an C. the

( )5. A. is B. have C. has

( )6. A. nose B. mouth C. eyes

( )7. A. brown B. big C.wide

( )8. A. same B. different C. the same

( )9. A. Bring B. Look C. Give

( )10. A. his B. he?s C. he

三、阅读理解(40分)

A

I come from Cube.My name is Maria.I am fourteen. I am a student.I have a round face ,a small nose,a big mouth,short hair and big eyes.I have a friend .Her name is Jane. She is from Canada.She is thirteen.She is a student, too.She has a big nose ,a long face ,a small mouth and long hair.We are in the same school,but we are in different classes.

根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。

( ) 1. Maria is thirteen.

( ) 2. Maira has big eyes and a big mouth.

( )3.Jane comes from Canada .

( ) 4. Jane has a big nose and a round face.

( ) 5. They are in the same class.

B

My name is Rose .I?m a student in No.1 High School. I?m in Class 1.My English teacher is Mrs. Lee. Jane and Jack are my good friends. Jane is from England .Jack is from America. They are in No.1 High School, too. But Jane?s mother is a teacher ,too. She and Mrs. Lee are good teachers.

根据短文内容,选择正确答案。

( ) 1. Rose is in ______.

A. No.1 High School. B. Grade One C. Class Two

( ) 2.---Where is Jack from ? ------__________.

A. England B. China C. America

( )3.---Who is Rose?s English teacher ? -----____.

A. Jane?s mother B. Jack?s mother C. Mrs. Lee

( )4. _______are Rose? good friends.

A. Jack and Mrs. Lee B.Jane and Jack C.Jane

( )5.---Who are good teachers?

A. Mrs. Lee B. Mrs. Lee and Jane? mother C. Rose?mother

C

Hello, Judy ! Welcome to Class 7,Grade 7.My name is Wang Jun.I am 12 years old.I am from Shanghai.I am tall but a little fat(胖).I am a big boy with big eyes ,a big nose and a wide mouth .So my friends all call me “Big Jun”.All my classmates are kind and ?m sure you?ll make a lot of

friends(交到很多朋友)here.

根据短文内容,选择最佳答案。

( ) 1. What?s the nickname(别名)of Wang Jun?

A. Judy B. Wang Jun C. Big Jun

( )2. What class is Wang Jun in?

A. Class Seven B. Class Six C. Class Five

( )3. What dose Wang Jun look like ?

A. Tall and thin . B. Fat and short. C. Tall but a little fat.

( )4. What does the underline word “friendly” mean in Chinese?

A.朋友们 B.朋友的 C. 友好的

( )5.Which one is TRUE(正确的)?

A. Wang Jun comes from America . B. Judy is a new classmate in this class.

C. Wang Jun doesn?t like his class.

D

This is Jim .He is thirteen.He is from the U.S.A.He is a student .He has a good friend .his name is Jack .Jack is fifteen. He is from Australia .Jack is tall but Jim is short .They are in the same class,but they are in different grades.Jim is in Class Two. Jack is in Class Two, too.They go to school at seven in the morning and go home (回家)at six in the afternoon.

根据短文内容,选择正确答案。

( )1. Jim and Jack are ___.

A. Sisters B. friend C. teacher and student D. from different countries(国家)

( ) 2. Jim and Jack are in _____.

A. the same grade B. different grades C. the same color D. the same family(家庭)

( ) 3. Jack is in _______.

A. Class 4 B. Class 3 C. Class 2 D. Class 1

( )4. They go to school at ____in the morning.

A. 6:00 B. 7:00 C. 7:30 D. 8:00

( )5. Jim is ____.

A. short B. tall C. strong D. big

四、从Ⅱ栏中选出与Ⅰ相匹配的答案(5分)

Ⅰ Ⅱ

( )1.Good morning ,Miss Gao. A. Yes, he does.

( )2. Where are you from ? B. Good morning.

( )3. How do you do ? C. Yes , it is . Thanks.

( )4. How are you ? D. She is my sister.

( )5. Does he have a pen ? E. My name is Jim.

( )6. Is this your ruler ? F. Fine ,thank you.

( )7. What?s your name ? G. How do you do ?

( )8. Who is that girl? H. Yes ,they are.

( )9. Are these your shoes ? I. I?m from China.

( )10.Do you know Mike? J. No,I don?t.

五、按要求进行下列句型转换。(10分)

1. This is a red box.(改为复数形式)

These _____red_____.

2. The woman has big nose.(改为否定句)

The woman _______ ________a big nose.

3. The boy has an eraser.(改为一般疑问句)

_______the boy __an eraser?

4. Michael?对划线部分提问)

________ ___are Michael?s eyes?

5. She is tall. She has brown hair. (合并成一句话)

She ____ tall ___ ____ brown hair.

六、根据情景完成对话,每空一句。(10分)

A: Excuse me ,___________?

B: Yes ,I?m John ,John Smith.

A: Hi John .My name is Jing Jing .And I?m new here.

B:___________________________!

A: Nice to meet you , too!

B: ___________________________?

B: Oh,it?s a pen .

A:__________________________.

B:P-E-N,pen.

A: Thank you.

B:_________________________.

七、书面表达:(10分)根据内容写一段话,字数50以上。首句给出。 Name: Jim

Age : twelve

From: the U.S.A

Favorite color: blue

Class: Five Grade: Seven

School: No.1 Middle School

Looks(外貌): hair: short, brown nose: small eyes: big face: round My friend

I have a good friend.__________________________________.

tall and strong

参考答案

一、单项选择

1.B 2.D 3.D 4.B 5.A 6.D 7.A 8.B 9.B 10.D 11.D 12.A 13.B 14.D 15.C

二、完形填空

1.B 2.A 3.C 4.B 5.C 6.C 7.A 8.B 9.B 10.A

三、阅读理解

(A)1.F 2.T 3.T 4.F 5.F

(B)1.A 2.C 3.C 4.B 5.B

(C)1.C 2.A 3.C 4.C 5.B

(D)1.D 2. B 3.C 4.B 5.A

四、句子匹配

1.B 2.I 3.G 4.F 5.A 6.C 7.E 8.D 9.H 10.J

五、句型转换

1.are ,boxes 2.doesn?t have 3.Does ,have 4.What color 5. is ,and has

六、情景对话

1. Are you John? 2.Nice to meet you . 3.What?s this /that in English?

4.How do you spell is ? 5. You?re welcome ./That?s OK. /That?s all right .

七、书面表达

My friend

I have a good friend .his name is Jim .He is twelve years old .He comes from the U.S.A .His favorite color is blue .He is in Class Five ,Grade Seven .He is a student in No. 1 Middle School .He has short brown hair ,a small nose and big eyes .His face is round .He is tall and strong .

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com