haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

新版八年级英语上第十周周测试题

发布时间:2013-11-04 09:34:25  

新版八年级(上)英语第十周周测试题(Unit 5) I、根据句意及首字母提示补全单词。(10分)

1.I can’ the music. Please turn off the player.

—three boys died in a river this summer?

.

scientist in China.

up like a girl.

but his brother is very poor.

7.Shaolin Temple(少林寺movie.

about TV show in class meeting today.

.

in the movie.

II.用所给单词的适当形式填空。(10分)

1.I can’t stand (listen) to the noisy music.

2.There ’s newspaper.

3.Would you mind 4.Did you watch 6.Do you want (watch) the news?

7.Sally thinks soap operas are 8.I hope (watch) the action movie one day.

9.Yao Ming is a (success) player in NBA.

10.I think Xi Yangyang is as III.根据汉语,完成英语句子。(10分每两空1分)

1.我希望某一天能当一名电视台记着。

I a TV reporter one day.

2.它是第一部带有声音和音乐的卡通。

It was the first cartoon sound and music.

3.雷锋总是乐于助人。

Lei Feng was always help others.

4.在二十世纪八十代,他就成了一名医生。

5.我认为这个女演员把木兰角色扮演得很好。

I think the actress Mulan’s role well.

6.她装扮得像个男孩。

She like a boy.

7.今天他代替王先生给我们上课。

He Mr Wang’s to teach us today.

8.这部电影展示了她对家庭、朋友、国家的热爱。

The movie her love her family,friends and country.

9.今天人们希望看到的不只是小老鼠打败坏家伙。

People today see more than just little mouse fighting bad guys.

10.He had many problems (例如)making friends,losing jobs.

IV、句型转换(10分每两空1分)

1.I hope to find out what’s happening around the world.(同义句) I hope to find out what’s on around the world.

2.They may not be very excited.(同义句)

they very excited.

3.Do you want to watch the news?(同义句)

?(完成反意问句)

划线部分提问) to watch talk show?

6.Over 80 years ago,he first appeared in the cartoon Steamboat While. (同义句)

80 years ago,he first appeared in the cartoon Steamboat While.

7.What do you think of talk show?(同义句)

do you talk show?

8.The other cartoons are not as famous as Mickey?(同义句)

Mickey is the other cartoons. Mickey is of all the cartoons. V.选择填空(25分)

( )1.I don’t mind you with your English.

A.help B.to help C.helping D.helps

( )2.I can’t stand the terrible TV show.

A.watch B.watching C.to watch D.watched

( every Monday.

A.comes out B.comes up C.comes over D.comes true

( )4.we should Lei Feng.

A.learn from B.learn with C.learn to D.learn after

( )5.Let’s there.

A.sit,stand B.to sit, to stand C.to sit,stand D.sit,to stand

( )6.She often plans something to help others.

A.to do B.does C.do D.doing

( )7.—What happened you yesterday?

—I happened A.to,to B.with, to C.to,with D.with,with

( )8.They are trying A.look for B.to look for C.to find out D.find out

( )9.Does John want talk show?

A.to watch B.watch C.watches D.watching

( November 18,1978,Mickey became famous.

A.In B.At C.On D.Of

( ,he made 87 cartoons with Mickey.

A.In 1930s B.In the 1930’s C.In the 1930 D.On the 1930s

( ,he became .

A.successful,successful B.successfully,successfully

C.successful, successfully D.successfully,successful

( )13.I saw two an apple when I came by.

A.mice,eating B.mouses,eating C.mice,ate D.mouses,ate

( )14.Mickey Mouse was the first cartoon sound and music.

A.and B.with C.in D.of

( )15.He always tries to face any and met some things.

A.danger,dangerous B.danger,danger

C.dangerous,dangerous D.dangerous, danger

( )16.We should eat many fruits apples and oranges.

A.for example B.such as C.so as D.such like

( )17.There isn’t in today’s newspaper.

A.something new B.new something

C.anything new D.new anything

( )18.Mr Wang didn’t come,so Mrs Wang .

A.took him place B.took his place

C.took of him D,became him

( )19.At the party,Lucy like a Mickey Mouse to make us A.dressed up, laugh B.dressed up,to laugh

C.dressed on,laugh D.dressed on,to laugh

( )20.I think the actress well.

A.did Mulan’s role B.did Mulan’s way

C.played Mulan’s role D.played Mulan’s way

( )21.The actors in the movie.

A.was good B.did a good job C.did good D.played good

( )22. —I think Boonie Bears(熊出没)isn’喜羊羊). —I agree with you. Boonie Bears is than Pleasant Goat.

A.famous,more famous B.famous,less famous

C.more famous,less famous D.less famous,more famous

( )23.Kong Fansen is .

A.an, exciting B.an,excited C.a,exciting D.a excited

( )24.—What do you the movie?

—It is very educational.

A.think of B.like C.like of D.think

( )25.Mulan is exciting movie. It comes from old Chinese story.

A.an,an B.a,an C.an,a D.a,a

VI.完形填空(10分)

Yesterday Princess Eva(夏娃公主)was happy. She went to a carnival. The weather was sunny, and the food was There were Clowns and a band(魔杖there was a bad magician at the party.

Princess Eva saw the magician and she laughed. The magician didn’t “From now on, you can’t talk. You can’t laugh.”And Princess Eva make a sound.

Princess Eva could feel, and hear, and see, and smell, and taste. But she couldn’t She couldn’t laugh. A doctor came and looked at her fingers, her , her eyes, her nose, and her tongue. She wasn’t sick. But something was . Even a clown couldn’t make her laugh!

But then one day, a nice man came to town. He had a band of 8 . His dog, his cat, and his horse sang for the princess. They made loud noises. They sounded ! The Princess started to “Look! I can laugh! I can talk!” she cried. It was a happy day.

( )1.A.bad B.terrible C.delicious D.awful

( )2.A.Because B.But C.So D.though

( )3.A.tell B.shout C.say D.laugh

( )4.A.can’t B.mustn’t C.couldn’t D.needn’t

( )5.A.talk C.listen C.smile D.laugh

( )6.A.leg B.feet C.neck D.ears

( )7.A.right B.OK C.wrong D.nice

( )8.A.plants B.colours C.shapes D.animals

( )9.A.good B.nice C.terrible D.happy

( )10.A.cry B.walk C.laugh D.run

VII.阅读理解(10分)

Helen’s eyes are not very good, so she wears glasses. But she doesn’t wear glasses when she is with her friend, Jim. When Jim comes to her house to take her out, she will take her glasses off, and when she gets back, she puts on the glasses.

One day her mother asks her, “Helen, why don’t you wear glasses when you are with Jim? He takes you to many lovely places in his car, but you can’t see anything.” Helen says, “I look more lovely to Jim when I’m not wearing my glasses and he looks better to me, too.”

( )1、Jim comes to take Helen A. to school B. to work C. to see lovely places D. to his home

( )2、Helen doesn’t wear glasses .

A. when Jim is with her B. when she is at home

C. when she is at school D. in the evening

( )3、Jim and Helen go out .

A. by bus B. by car C. by bikes D. by plane

( )4、Which sentence is right?

A. Helen doesn’t like Jim.

B. Helen wants to look more lovely.

C. Jim doesn’t like glasses.

D. Helen’s mother knows Helen very much.

( )5、Jim looks better to Helen A. when he sees everything clearly(清楚地).

B. B. when she sees everything clearly.

C. when he doesn’t see things clearly.

D. when she doesn’t see things clearly.

IIX.词语运用(10分)

fantastic shows action want comes from played about like exciting Mulan is an ________ ______ movie. It ___________ an old Chinese story.

The movie is ______ a village girl, Mulan. She dresses up like a boy and takes her father’s place to fight in the army. I think the actress _______ Mulan’s role well. The other actors are also _________ and they did a good job in the movie. I _____ Mulan very much. The movie _______ her love for her family, friends and country. If you ______ to watch a movie this

weekend and you ______ to see something enjoyable, choose Mulan!

IX.补全对话(10分)

Xie Kai: What do you think of sports world?

Lei Tao: Animal world best. Xie Kai: I do,

too. Lei Tao: I like Zhao Zhongxiang, I like his voice best.

Xie Kai: ?

Lei Tao: My parents both like Law Today. And we all like the host,

Sa Beining.

Xie Kai: Lei Tao: He’s kind and cute.

Xie Kai: Lei Tao: Oh, my mother likes soap operas, but my father can’t stand them. He loves World News.

X.写作(15分)

请根据以下内容写一则影评

The name of the movie: The Lion King

The kind of the movie: Cartoon

What the movie is about:

Simba’s father was the king. But his uncle, Scar killed his father. When Simba grew up, he came back to the forest and became the true king.

What you think of the movie/star: It was fantastic.

参考答案

I.1.stand 2.news 3.jokes 4.famous 5.dresses 6.rich 7.action 8.discussion

9.meaningless 10.job

II.1.listening 2.is 3.opening 4.sports 5.to go 6.to watch 7.more educational

8.to watch 9.successful 10.famous

III.1.hope to be 2.with 3.ready to 4.In the 1980s 5.played 6.dressed up

7.took,place 8.showed for 9.more than 10.such as

IV. 1.going 2.maybe,aren’t 3.Would,like 4.does,he 5.Why does,want 6.More than 7.How,like 8.more famous than,the most famous

V.1-5CBAAA 6-10AACAC 11-15BDABA 16-20BCBAC 21-25BBBAA

VI. 1.C 2.A 3.D 4.C 5.A 6.D 7.C 8.D 9.C 10.C

VII. 1-5 CABBD

IIX. exciting action comes from about played fantastic like shows plan want

IX. I don’t mind it.

What do you think of Zhao Zhongxiang?

What about your parents?

What’s he like?

What else do they like?

X. The Lion King is a cartoon movie. It’s the most popular English movie in the world. The movie is about a young lion, Simba. He was the prince of the forest. But his uncle Scar wanted to be the king. So he killed Simba’s father. When Simba grew up, he came back to the forest and had a big fight with his uncle. At last, Simba won and became the true king.

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com