haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

初一英语完形填空练习题(含答案)

发布时间:2013-11-06 11:43:53  

一、ABC Radio

Jim Green is an announcer(播音员)for the program.Most of the girls___1____ ( )1.A.sick person B.nurse C.chemist D.doctor ( )2.A.so B.if C.but D.because

boys like the program. They ___2___like Jim Green. Some of them often make phone calls to him and thank him ___3___ his work. There are lots of ___4___ to him every day,too.

Jim Green gets up at 6:00 every morning.He has bread and a glass of milk ___5___ breakfast. He leaves home at 6:30 and ___6___ his office at 7:15.

The program ___7____ at 7:30.He plays the new records (唱片)of the pop songs and modern music for his listeners. At 8:00 it's time ____8____ the news.

Jim finishes work at 10:30. He goes home ____9____ his car.He ___10___ newspaper and listens to music after supper. He thinks his life is very interesting.

( )1.A and B with C but D about ( )2.A too B to C also D so

( )3.A to B for C fo D and ( )4.A letter B letters C friends D words ( )5.A at B with C for D to ( )6.A goes B gets C gets to D gets up ( )7.A begins B finishes C over D start ( )8.A to B for C of D in

( )9.A by B in C on D takes ( )10.A looks B reads C sees D watches

二、You\'ll see a new _1_at a hospitai near London if you go there.He is very clever,_2_he never speaks.He can work 24 hours a day and never gets _3_.He is one metre tall and has a face_4_a TV screen.He is Dr.Robot.

Doctors often need to ask their patients a lot of questions._5_ doctors can only spend a few minutes with such patient.But Dr.Robot,a human doctor can_8_a lot of uesful information(信息)when he meets his patient.

How can Dr.Robot do this? A computer \"tell\" him what to do.Dr.Robot can do a lot of things people can do,though he can\'t completely_9_the place of _10_ doctors. ( )3.A.tired B.off C.up D.woounded ( )4.A.like B.on C.as D.in

( )5.A.Kind B.Busy C.Free D.Tall ( )6.A.late B.impossible C.necessary D.interesting ( )7.A.With B.For C.Behind D.Under ( )8.A.spend B.have C.send D.speak ( )9.A.bring B.give C.take D.lead ( )10.A.robot B.computer C.women D.human

三、Mike is an Englishman. He lives in a __1___ building in the __2___ London. There are eighteen floors in the building and he lives on the fifteenth floor. He__3___ a lift (电梯)to go up and down. He works very hard. He__4___ to work early. Every day he leaves his__5__and walks to the lift. He gets into the lift. It __6___him down to the first floor. He gets out of the lift. Then he walks to __7___bus stop. The bus stop is in front of a station. It is about two hundred meters from ___8___home. Usually, he catches the number 11 bus to work, but sometimes he goes__9___. He works in a factory about ten__10___ from his home. His work starts at half past eight, and finishes at a quarter to five. He gets back home at half past5.

( ) 1. A. tall B. shot C. small D. large ( ) 2. A. country B. town C. city D. village ( ) 3. A. makes B. uses C. does D. mends ( ) 4. A. begins B. wants C. runs D. goes ( ) 5. A. home B. building C. office D. room ( ) 6. A. costs B. spends C. takes D. brings ( ) 7. A. an B.a C. the D. / ( ) 8. A.his B. he C. him D.himself

( ) 9. A.by plane B. by train C. on foot D. by air ( ) 10. A.meters B. kilometers C. minutes D. hours

四、Great weather! It was _1__ and hot all day. We __2__ to a beautiful beach. We had great fun __3__ in the water. In the afternoon, we went __4__. On the way, I found a little boy __5__ in the corner. He was __6__. I helped __7__ find his father. ( )10. A. Why B. What C. How

六、On Christmas Eve a few days ago, an English couple, the Hardens, got a very special call. It was only a 20-second call but it was very ____11____. The Hardens’ 15-year-old daughter has gone ___12____ six months before. On That made me __8__ very happy. I didn’t have __9__ money __10__ a taxi. So I walked back to the hotel.

( )1.A. wind B. cloud C. sunny ( )2. A. go B. got C. went ( )3. A. play B. played C. playing ( )4. A. shop B.shopping C.shopped ( )5. A. cries B. cried C. crying ( )6. A. lose B. lost C. crying ( )7. A. he B. his C. him ( )8. A. feel B. feeling C. felt ( )9. A. some B. any C.a few ( )10. A. with B. on C. for

五I’m not happy. I have too __1_ rules in my family. I have to __2___ at 6:00 every morning. I can’t __3__ my friends after school __4__I have to __5__my dog for a walk. I can’t watch TV on school nights. And I have to __6_ in bed by ten o’clock. _7__ weekends, I have to clean my room and wash my clothes. Then I have to help my mother __8__ dinner. Later I have to go to the Children’s Palace __9__ the piano. I never have any fun. __10__ can I do? ( )1. A. many B. much C. a few ( )2. A. go to bed B. get up C.go home ( )3. A. watch B. look C. meet ( )4. A. so B. then C. because ( )5. A. bring B. take C. carry ( )6. A. be B. is C. am ( )7. A. In B. On C. At ( )8. A. make B. making C. do ( )9. A. learn B. to learn C. learning

Christmas Eve she rang them. “I’m phoning to wish you a happy Christmas, ”she said, “I love you.”

Ronals and Edwine Harden were so ______13_____ that they started a special telephone service (服务)called“Alive and Well”. The service helps ______14______ to get in touch with children who have run away from home.

Young people can phone“Alive and Well”and leave a message for their parents. The telephone are answered by answering machines. So

______15_____ can speak to the child or make him return home. Parents of runaway children who are _______16_______ eighteen can ask the police to bring their children home. So children do not want to tell their parents where they are. Through “Alive and Well”they can telephone their parents and they do not ______17______ about this or giving out their addresses.

The Hardens and their helpers ______18______ the telephone messages and connect(联系)the addresses given. About 30,000 British teenagers have left home and many of them are probably in _______19_______. For only two pence(便士)they can go into a telephone coin box and call their parents. They can dial 5675339 and ______20______ a parent worry: Is he dead or alive? ( )11. A. interesting B.important C. difficult D. exciting ( )12. A. away B out C. back D. along

( )13. A. angry B. happy C. sad D. kind ( )14. A. teachers B. people C. parents D. friends ( )15. A. someone B. anyone C. everyone D. no one ( )16. A. at B. above C. over D. under

( )17. A. think B. worry C. talk D. hear ( )18. A. ask for B. listen to C. look up D. write down ( )19. A. Pairs B. Tokyo C. London D. New York ( )20. A. stop B. make C. feel D. leave

七Tom and Fred were talking about the year 2050. “What will 1 be like in the year 2050?” asked Tom. “I don’t know,” said Fred. “What do you think?”

“Well, no one knows. But it is 2 to guess,” said Tom. “In the year 2050 everybody will 3 a pocket (袖珍) computer. The computer will give people

the 4 to all their problems. We shall all have telephones in our pockets, 5 . And we’ll be able to talk to our friends all over the world. Perhaps we’ll be able to 6 them at the same time. Machines will do 7 of the work, and people will have more 8 . Perhaps they will work only two or three days a week. They will be able to fly to the moon by spaceship and spend their holidays there.”

“I’m very 9 to hear that. I hope to fly to the moon. And I hope I’ll be able to live 10 ,” said Fred. “Won’t that be interesting? Just like a fish.” 1. A. our home B. the traffic C. a factory D. the world 2. A. pleased B. no use C. interesting D. unusual 3. A. carry B. bring C. give D. send 4. A. news B. ways C. things D. answers 5. A. either B. again C. too D. also 6. A. call B. see C. look D. listen 7. A. most B. many C. lot D. every 8. A. work B. duty C. holidays D. times 9. A. sorry B. glad C. sure D. afraid

10. A. in the sea B. on land C. on the mountain D. under the groun

一、ACBBCCABBB 二、DCAAB CABCD 四、1-5CCCBC 6-10BCABC 五、1-5ABCBB 6-10ABBBB 六、11B 12 A 13 B 14C 15. 16 D 17 B 18D 19C 20.A

七 1. D 2. C 3. A 4. D 5. C 6. B 7. A 8. C 9. B 10. A

Passage 1

( )1.A. an B. the C. × D. a ( )2.A. at B. in C. and D. or ( )3.A. I B. My C. He D. You ( )4.A. Graed One, Class One B. grade one, class one.

C. Class One, Grade One D. class one , grade one ( )5.A. at B. or C. in D. and ( )6.A. an B. a C. the D. × ( )7.A. is B. am C. be D. are ( )8.A. are B. am C. is D. be ( )9.A. What B. This C. He D. You ( )10.A.He B. I C. She D. You Passage 2

( )1.A. one B. two C. three D. four ( )2.A. my B. your C. our D. we ( )3.A. they B. we C. They D. We ( )4.A.They B. My C. His D. Their ( )5.A. They’re B. He’s C. We D. Their

( )6.A. see B. look C. is D. are ( )7.A. We B. Its C. They’re D. These ( )8.A. She B. That C. He D. Who ( )9.A.Who B. He C. She D. That ( )10.A. here B. at C. there D. in

Passage 3

girl . We’re in the sameis Miss Gao. She’s a nice teacher. We all

( )1.A. am B. is C. are D. be

( )2.A. America B. American C. America D. american ( )3.A. a B. an C. the D. ×

( )4.A. class B. classes C. Class D. Classes ( )5.A. I B. He C. They D. We

( )6.A. classmate B. a classmate C. classmates D. a classmates ( )7.A. teacher B. student C. teachers D. students ( )8.A. are B. love C. put D. see

Passage 4

brother’s name isHe’s five.father isn’t here. He’s

( )1.A. a B. an C. the ( )2.A. school B. name C. home ( )3.A. sister B. sister’s C. sisters ( )4.A. are B. am C. is ( )5.A. am B. is C. are ( )6.A. Her B. Hers C. She’s ( )7.A. Sue B. Lily C. Jim

( )8.A. Our B. We C. Ours ( )9.A. on B. in C. at ( )10.A. class B. family C. home

Unit 2 Passage 1

( )1.A. be B. am C. is D. are ( )2.A. My B. Your C. His D. Her ( )3.A. be B. am C. is D. are ( )4.A. His B. Your C. My D. Her ( )5.A. They’s B. They’re C. They D. Their ( )6.A. am B. is C. are D. be ( )7.A. His B. Her C. She’s D. He’s ( )8.A. She’s B. He’s C. She D. He

( )9.A.friend’s B. friends C. friend D. friends’( )10.A.They B. They’re C. their D. them Passage 2

picture. It’sthe door. It’s a mapdesk is a ball, but you can’t see it. The girl in the hat is my good friend they aren’t

( )1.A. in B. at C. to D. on ( )2.A.a B. an C. the D./ ( )3.A.or B. but C. and D. there ( )4.A. In B. Of C. At D. On ( )5.A.at B. in C. under D. behind ( )6.A. of B. on C. in D. for ( )7.A. teacher B. teacher’s C. teachers’ D. of teacher ( )8.A. / B. the C. an D. a

( )9.A.at B. after C. like D. the same ( )10.A. boys B. girls C. twins D. students Passage 3

They’re twelve. They’re in the same( )1.A. twin sister B. twins sisters C. twin brothers D. twins brothers

( )2.A. a B. an C. the D. ×

( )3.A. new B. new student C. a new student D. a new ( )4.A. school B. School C. schools D. Schools ( )5.A. class B. Class C. classes D. Classes ( )6.A. is B. isn’t C. are D. aren’t

( )7.A. room B. Room C. rooms D. Rooms ( )8.A. He B. His C. They D. Their ( )9.A. at B. like C. after D. to

( )10.A. friend B. friends C. student D. students Passage 4

a picture . It’s a picture

( )1.A. is B. am C. are D. have ( )2.A. to B. or C. of D. and ( )3.A. In B. To C. On D. At

( )4.A. in B. on C. under D. behind ( )5.A. at B. of C. to D. like ( )6.A. Am B. Is C. Are D. Be ( )7.A. but B. of C. or D. and ( )8.A. How B. Who C. What D. Which

( )9.A. isn’t B. don’t C. am not D. aren’t

Unit 3 Passage 1

My name is Li Hua . I’m thirteen. I’m a middle school student . I

( )1.A. in B. at C. do D. not ( )2.A. are B. am C. is D.× ( )3.A. a B. an C. this D. very

( )4.A. am B. think C. know D. have ( )5.A. boxes B. pencils C. buses D. desk ( )6.A. too B. or C. much D. very ( )7.A. have B. am C. are D. all

( )8.A. right B. where C. at home D. at school( )9.A. licence B. book C. picture D. map ( )10.A. Liu Ping B. Liu Pings C. Liu Ping’s D. Liu Pings’

Passage 2

is the bed? It’s near the window.

( )1.A. a B. an C. one D. some ( )2.A. in B. on C. under D. behind ( )3.A. to B. in C. for D. under ( )4.A. Who B. How C. What D. Where

( )5.A. brother B. mother C. brothers D. mother’s ( )6.A. the B. some C. The D. Some

( )7.A. am B. is C. are D. isn’t ( )8.A. behind B. under C. in D. on ( )9.A. of B. too C. here D. there

( )10.A. them B. their C. their’s D. their room Passage 3

Jim’s family. The man is Jim’sm. She’sthe picture, too. She is Jim’s sister .

( )1. A. am B. is C. are D. be ( )2. A. at B. of C. in D. on ( )3. A. father B. mother C. sister D. brother ( )4. A. boy B. girl C. man D. woman ( )5. A. he B. his C. she D. her ( )6. A. He’s B. she’s C. They’re D. We’re ( )7. A. in B. on C. at D. of ( )8.A. She’s B. Her C. His D. Your ( )9.A. a B. an C. the D. some ( )10.A. school B. grade C. class D. team ( )11.A. is B. isn’t C. are D. aren’t ( )12.A. a B. an C. the D. some ( )13.A. his B. her C. our D. their ( )14.A. his B. her C. our D. their ( )15.A. English B. Englishes C. Chinese D. Japanese

Passage 4

( )1.A. America B. England C. American D. China ( )2.A. am B. are C. have D. all

( )3.A. we B. us C. our D. they ( )4.A. Her B. He C. She D. His ( )5.A. She B. Her C. It D. I ( )6.A. His B. Me C. Who D. Her

Unit 4 Passage 1

name is Chen Gang. I’mI’m in. I’m in Class Seven, Grade One. My

woman is my mother , she is thirty-seven. The girl is my sister .She is ten. That boy is me.

( )1.A. I B. My C. Me D. His ( )2.A. a B. an C. the D. / ( )3.A. is B. am C. are D. /

( )4.A. like B. likes C. look like D. look for ( )5.A. No. 1 middle school B. No.1 Middle school

C. No.1 middle School D. No.1 Middle School

( )6.A. teachers B. teacher’s C. teachers’ D. teacher ( )7.A. at B. in C. At D. In ( )8.A. He B. His C. Her D. she

( )9.A. home B. school C. family D. bedroom ( )10.A. he B. He C. It’s D. It Passage 2

Tom: I’m fine,coming.

Lin Tao: Good morning ! Mr Chen. Mr Chen: Good morning ! Lin Tao. Chen.

( )1.A. Good morning B. Good afternoon C. Hello D. Oh ( )2.A. fine B. I fine C. Fine D. I’m Fine ( )3.A. Thank B. thank C. Thanks D. thanks ( )4.A. How B. And C. Are D. and ( )5.A. too B. to C. two D. now ( )6.A. He B. he C. This D. this ( )7.A. too B. × C. to D. two ( )8.A. too B. to C. two D. please ( )9.A. too B. to C. come D. you ( )10.A. Thank you B. Thank C. like D. OK Passage 3

is twelve. She’s

( )1.A. Chinese B. English C. American D. Japanese

( )2.A. His B. She’s C. He’s D. Her ( )3.A. She B. He C. I D. We ( )4.A. / B. on C. in D. a ( )5.A. Grade Two, Class One B. grade two, class one

C. Class one , grade two D. Class One , Grade Two

( )6.A. a B. an C. the D. /

( )7.A. His B. Her C. He’s D. She’s ( )8.A. and B. too C. student D. teacher ( )9.A. they B. their C. your D. my ( )10.A. very good B. very C. old D. right Passage 4

B: She’s

! We’re in the same(相同的) class.

( )1.A. meet B. meat C. see D. ×

( )2.A. That B. This C. He D. She ( )3.A. are B. am C. is D. × ( )4.A. glad B. Glad C. Nice D. nice ( )5.A. meet B. see C. Meet D. See ( )6.A.× B. at C. in D. In ( )7.A.× B. also C. too D. to

( )8.A. OK B. Good C. good D. OK

Unit 5 Passage 1

five o’clock in the afternoon.

( )1.A. I B. me C. my D. mine ( )2.A. in B. after C. under D. behind ( )3.A. at morning B. in the morning C. on the morning D. on morning

( )4.A. on B. in C. at D. about ( )5.A. are B. have C. look D. like ( )6.A. our B. ours C. we D. us ( )7.A. a map of China B. China map C a map of Chinese

DChinese map

( )8.A. in a B. on a C. in the D. on the ( )9.A. good B. ours C. English D. an English ( )10.A. She B. her C. Hers D. teacher Passage 2

coats aren’t red and the girls’ aren’t Lucy’s coat? I don’tJack says, “coat is white.” Then what colour are their coats?

( )1.A. on B. in C. over D. under

( )2.A. boy’s B. boys’ C. boys D. boy ( )3.A. is B. are C. do D. does ( )4.A. think B. know C. look D. have ( )5.A. I B. Me C. My D. Mine Passage 3

They love their school.

( )1.A. a B. an C. the D.

( )2.A. room B. grade C. school D. desk ( )3.A. good student B. goods student C. goods students

D. good students

( )4.A. play B. get C. want D. put ( )5.A. They B. Their C. Them D. Theirs

( )6.A. different gameB. different gamesC. same game D. same games ( )7.A. kites B. bikes C. planes D. birds ( )8.A. planes B. birds C. kites D. bikes ( )9.A. likes B. are C. aren’t D. can ( )10.A. is B. are C. have D. like Passage 4

盆) are wet(温的).The two sisters want to put

( )1.A. two B. a C. no D. the ( )2.A. We B. They C. He D. She ( )3.A. and so B. or C. but D. so

( )4.A. sisters B. cloth C. clothes D. shirt ( )5.A. in B. on C. of D. under ( )6.A. Jim B. Jim’ C. Jim’s D. Jims’

( )7.A. their B. Kate and Mary’s C. Kate’s and Mary D. Kate’s and Mary’s

( )8.A. on B. in C. at D. of

( )9.A. shirt B. a shirts C. white shirt D. a new shirt ( )10.A. a old one B. old one C. his one D. his old one

Unit 6

Passage 1

B: Yes, I am. Are you little Jim? A: Yes.

A: I’m five.

B: What’s three

B: Yes, you are right. It’s four.

( )1.A. I B. me C. he D. my ( )2.A. Is B. × C. Are D. Am ( )3.A. × B. old C. nice D. fine ( )4.A. and B. minus C. to D.× ( )5.A. One B. Two C. Three D. Four Passage 2

( )1.A. Chinese B. Japanese C. English D. America ( )2.A. She’s B. I’m C. He’s D. It’s

( )3.A. middle B. China C. Middle D. Mid ( )4.A. Row B. Number C. Class D. Team ( )5.A. English B. Number C. Japan D. American

( )6.A. come B. from C. to D. in ( )7.A. different B. same C. good D. middle ( )8.A. same B. two C. different D. one ( )9.A. a B. an C. they D. the ( )10.A. he B. his C. him D. her

Passage 3

( )1.A. I B. Me C. My D. Mine ( )2.A. at B. on C. in D. of ( )3.A. Miss B. Mr Gao C. Gao Miss D. mrs Li ( )4.A. Their B. They C. We D. His ( )5.A. am B. see C. think D. have ( )6.A. are B. am C. is D. does ( )7.A. an B. the C. a D. X

( )8.A. three B. threeteen C. thirteen D. third

( )9.A. Class 1 B. Grade one C. Class one D. Grade two ( )10.A. like B. likes C. to like D. does likes

Passage 4

( )1.A. a B. an C. the D.×

( )2.A. she B. her C. He D. Her ( )3.A. She’s B. She C. He’s D. He

( )4.A. for B. to C. at D. a ( )5.A. She’s B. He’s C. She D. He ( )6.A. grade B. class C. row D. Class ( )7.A. She B. He C. her D. Her

( )8.A. She B. He C. Her D. His ( )9.A. China B. Japanese C. japan D. Chinese ( )10.A. Chinese B. Japanese C. Japan D. China

Unit 7 Passage 1

Lily. I am eleven. I’m a new student in Class Six,.But I’m

duty this morning. I can’t look.I tell my teacher, “Everyone is here.” But I am. Jim is not at school. I don’tat home.

( )1.A. am B. is C. are D. be

( )2.A. Grade one B. grade One C. grade one D. Grade One ( )3.A. English B. Japanese C. Chinese D. American ( )4.A. a B. an C. the D.× ( )5.A. Her B. She C. Her’s D. She’s ( )6.A. on B. at C. in D. of

( )7.A. here B. there C. at D. after ( )8.A. desk B. chair C. bed D. book ( )9.A. OK B. all right C. fine D. wrong ( )10.A. think B. know C. do D. thank

Passage 2

My name is Bill. I’mAmerican boy. I’m twelve. I’m a studentmiddle school. I’m in Class 4, Grade 1. Li Lei my friend . We’re in

father, the one behind the tree, is a policeman. His mother, the one in the red It’s

friends. ( )1.A. the B. a C. an D. /

( )2.A. to B. of C. behind D. under ( )3.A. same B. different C. one D. some

( )4.A. him B. her C. he D. his ( )5.A. Let us B. It’s C. Let D. It

( )6.A. five B. two C. three D. four ( )7.A. be B. is C. are D. am ( )8.A. It B. It’s C. Its’ D. Its

( )9.A. on B. in C. to D. behind ( )10.A. The B. / C. A D. And

( )11.A. team B. grade C. classes D. school ( )12.A. I B. my C. mine D. me

Passage 3

I’m Susan White. I amAmerican. I’m a new studentXing Middle School. I’m in Class Fifteen, the D. ×

( )2.A.in B. on C. to D. for ( )3.A. One Grade B. grade 1 C. Grade One D. Grade one ( )4.A. Miss yang B. Mr Jeff C. Miss Ann D. Mr King ( )5.A. English B. are twelve C. good D. twelve ( )6.A. twin B. twin sisters C. twins sisters D. twin sister ( )7.A. all B. everyone C. both D. too

( )8.A. same B. an C. the same D. good ( )9.A. on duty B. in duty C. duty D. to duty ( )10.A. to B. in C. like D. for

Passage 4

It’s four thirty. The students

desks. They think it’sgames. Li Lei says, “Excuse me, Wei my coat and bag ?”“! I must go home.”

( )1.A. at B. in C. to D. near ( )2.A. are B. is C. am D. be ( )3.A. put B. take C. leave D. turn ( )4.A. put B. carry C. bring D. take ( )5.A. when B. you C. time D. for

( )6.A. see B. play C. do D. have ( )7.A. at B. for C. up D. after ( )8.A. Excuse me B. Sorry C. Certainly D. OK

Unit 8

Passage 1

He’sOne. He’s in Row One.Here’s Wang Jun. He is.He’s eleven. He is in Class One , Grade Two. He is Number Three. He is in Row Two. Jim, Li Lan and Wang Jun are in the same(同一个( )1.A. She B. He C. I D. It

( )2.A. Chinese B. English C. Japanese D. School ( )3.A. in B. at C. / D. here

( )4.A. Row B. Picture C. Number D. Class ( )5.A. This’s B. This C. That D. That’s ( )6.A. She are B. She’s C. He’s D. Her is

( )7.A. girl B. woman C. man D. boy ( )8.A. and B. or C. too D. in

( )9.A. an English B. Chinese boy C. a Chinese boy D. a Japanese girl ( )10.A. school B. class C. Row D. grade

Passage 2

快点).

( )1.A. Today B. This C. That D. It’s ( )2.A. daughter B. son C. children D. cat ( )3.A. friend B. sister C. friends D. classmates ( )4.A. father B. mother C. teacher D. parents ( )5.A. family B. home C. school D. time ( )6.A. look for B. find C. see D. look ( )7.A. go B. come C. look D. take ( )8.A. bring B. take C. carry D. fetch(拿) ( )9.A. name B. colour C. like D. face

( )10.A. look B. look like C. am like D. like

Passage 3

old picture of Mr Green’s family.

( )1.A. an B. a C. the D.×

( )2.A. On B. In C. Near D. At ( )3.A. look B. finds C. see D. want ( )4.A. the B. a C. his D. their ( )5.A. in B. on C. wears D. has

( )6.A. Her B. His C. Its D. It’s ( )7.A. at B. like C. after D. the same ( )8.A. is B. have C. are D. has

( )9.A. is B. of C. to D. his ( )10.A. is B. of C. are D. isn’t

Passage 4

Grade One. Bill is in Class One, and Sam is in Class Six. In Sam’s class there Bill’s class. In Sam’s class there are thirty

( )1.A. is B. are C. am D. have

( )2.A. year B. old C. years old D. year old ( )3.A. in B. on C. at D. from ( )4.A. five B. four C. two D. six ( )5.A. fourty-two B. fourty-five C. forty-five D. forty five ( )6.A. Sam’s B. Bill’s C. Sam D. Bill

( )7.A. Pioneers B. pioneers C. Pioneer D. Pionear ( )8.A. one B. one’s C. ones D. ones’ ( )9.A. two B. all C. too D. both ( )10.A. for do B. do C. and to do D. with do Unit 9

Passage 1

much. But I can’t fly verymy brother’s help , now

( )1.A. is B. are C. has D. have

( )2.A. the house B. my home C. sky D. wall ( )3.A. fly B. to fly C. flying D. flies ( )4.A. very B. so C. too D. as ( )5.A. good B. nice C. well D. high ( )6.A. them B. it C. this D. fly

( )7.A. helps B. help C. let D. ask ( )8.A. and B. take C. carry D. with ( )9.A. Under B. With C. For D. After ( )10.A. kite B. it C. kites D. them

Passage 2

My name is Alice Green. I’mAmerican girl. I’m thirteen. I have two

( )1.A. a B. an C. the D. × ( )2.A. another B. other C. the other D. the others ( )3.A. × B. to C. the D. to the ( )4.A. in B. on C. the D. × ( )5.A. a B. an C. the D. × ( )6.A. say B. says C. speak D. speaks ( )7.A. am B. is C. are D. be

( )8.A. play B. playing football C. play the football D. playing the football

( )9.A. watch B. see C. watching D. seeing ( )10.A. also B. too C. to D. either

Passage 3

room. It’s very nice. We can see a big windowbeds, too.

( )1.A. twin B. twins C. twins’ D. twin’ ( )2.A. on B. near C. in D. over ( )3.A. some B. any C. a little D. much ( )4.A. desk B. room C. chair D. bed ( )5.A. under B. behind C. on D. in

( )6.A. in B. on C. of D. under ( )7.A. It B. They C. Their D. Its

( )8.A. his B. our C. her D. their

Passage 4

I’m a boy. I’m twelve. I amAmerican. My name is Fred. Now I’m in

duty today. I can’t look fater my sister . At school I help the is here. But I’m. Jim is not at school. I don’t know where he is. Iat home.

( )1.A. a B. an C. the D. ×

( )2.A. grade one B. grade One C. Grade One D. Grade one( )3.A. have B. has C. to have D. having ( )4.A. are look B. looks C. look D. look at ( )5.A. an B. a C. × D. that

( )6.A. in B. on C. at D. for ( )7.A. to putting B. put C. puts D. putting ( )8.A. on B. at C. of D. near ( )9.A. right B. good C. wrong D. fine ( )10.A. think B. know C. thank D. do Unit 10

Passage 1

This is Peter’s room. It’s世界). There’s a desk in front of (在??前面) the window. There’s a clockthere’s desk , too.

On the floor there’s a chair and a football under it. Peter studi

( )1.A. a quite nice B. a very nice C. very a nice ( )2.A. on B. to C. in

( )3.A. on B. of C. at ( )4.A. in B. near C. of

( )5.A. in B. on C. under ( )6.A. desk B. clock C. window ( )7.A. are B. is C. am ( )8.A. in B. on C. behind ( )9.A. in B. of C. near ( )10.A. like B. looks like C. likes

Passage 2

( )1.A. teachers B. workers C. students D. twin ( )2.A. both B. all C. too D. two ( )3.A. at B. in C. of D. to

( )4.A. Mr B. Mrs C. Miss D. Teacher ( )5.A. a B. an C. their D. they ( )6.A. worker B. teacher C. father D. mother ( )7.A. her B. his C. he D. him ( )8.A. friends B. students C. brothers D. sisters ( )9.A. Their B. Our C. They D. They’re

( )10.A. all American B. American girl C. America D. American teachers

Passage 3

five students in Kate’s class. Jim’s( )1.A. or B. and C. with ( )2.A.grade B. Class C. Grade

( )3.A. is B. are C. be

( )4.A.They B. Their C. There ( )5.A. are B. am C. is ( )6.A. grade B. team C. class ( )7.A. classroom B. school C. home

( )8.A. morning B. afternoon C. evening ( )9.A. school B. home C. factory

( )10.A. evening B. morning C. afternoon

Passage 4

you can’t see it. The boy in the hat is my friend. Jack . ( )1.A. in B. on C. at D. to ( )2.A. map B. picture C. room D. door ( )3.A. or B. but C. there D. and ( )4.A. behind B. in C. at D. of ( )5.A. yours B. my C. me D. mine

( )6.A. teacher’s B. teachers’ C. of teacher D. teacher ( )7.A. so B. or C. and D. but ( )8.A. a B. an C. the D. that ( )9.A. after B. at C. the same D. like ( )10.A. students B. boys C. twins D. girls

Unit 11

Passage 1

( )1.A. are B. am C. is D. be ( )2.A. much B. very C. too D. now ( )3.A. is B. are C. am D. X

( )4.A. are B. is C. be D. X

( )5.A. on B. On C. in D. under ( )6.A. a B. two C. some D. much ( )7.A. in B. In C. On D. at ( )8.A. X B. an C. a D. some ( )9.A. an B. a C. not D. the

( )10.A. in B. at C. under D. from

Passage 2

Miss Gao’s class there areChinese . All of the Chinese students are Young Pioneers. In the class there are friends. There’sAmerican-English-Chinese.

( )1.A. In B. At C. On D. About ( )2.A. forty six B. forty and six C. fourteen six D. forty-six

( )3.A. A B. An C. One D. Ones

( )4.A. England B. English C. Englishes D. Englandman ( )5.A. other B. others C. the other D. the others

( )6.A. America B. american C. Americas D. American ( )7.A. twins B. twin C. twines D. twinies ( )8.A. They B. Their C. Them D. theirs ( )9.A. All B. all C. alls D. Alls ( )10.A. not B. Not C. no D. No

Passage 3

name is Lucy. She’sthe USA.She’s Chinese food. Her favourite food is rice cake. At school they play

( )1.A. She B. Her C. Hers D. She’s ( )2.A. from B. to C. of D. for ( )3.A. a B. an C. the D. × ( )4.A. month B. year C. hour D. week ( )5.A. in B. on C. at D. of ( )6.A. like B. likes C. liking D. is liking ( )7.A. at B. for C. after D. in

( )8.A. make B. making C. do D. doing ( )9.A. says B. tells C. talks D. speaks ( )10.A. many B. any C. a lot D. a little

Passage 4

Li Lei’s fatherhome at seven o’clock five o’clockten at night.

( )1.A. and B. but C. or D. so ( )2.A. at B. in C. on D. to

( )3.A. with B. by C. of D. on ( )4.A. go B. get C. leave D. getting ( )5.A. in B. at C. about D. to ( )6.A. in B. at C. on D. of ( )7.A. his B. her C. he D. she ( )8.A. his B. her C. our D. their

( )9.A. look B. read C. watch D. look at ( )10.A. leave home B. get home C. get up D. go to bed Unit 12

Passage 1

He is not very happy.

“”“”,his ( )5.A. is B. are C. am D. be

( )6.A. His B. Its C. I D. He ( )7.A. new B. right C. nice D. wrong ( )8.A. them B. him C. she D. it

( )9.A. look B. see C. go D. know ( )10.A. find B. thank C. know D. think

Passage 3

mother says, “Butnew house has a garden? ”“I don’t like

One morning, his mother says “happy.

pools. He has a very good time.

( )1.A. at B. to C. in D. from

( )2.A. isn’t B. is C. aren’t D. are ( )3.A. her B. his C. our D. their ( )4.A. There is B. Are there C. There are D. Is there ( )5.A. isn’t B. is C. aren’t D. are ( )6.A. your B. my C. our D. us ( )7.A. you B. me C. them D. it ( )8.A. They B. It C. This D. There ( )9.A. is B. are C. isn’t D. aren’t ( )10.A. go to B. comes to C. to D. come

Passage 2

is Wang Fang. I’mPolly. It’s veryvery much. But I don’t年龄). it’s two.

( )1.A. class B. name C. row D. a name ( )2.A. an B. the C. a D. /

( )3.A. Grade One B. Grade two C. Class One D. grade One ( )4.A. In B. At C. On D. To

of our classroom. It’s aare green. The teacher’s brown. Mike’s blue chair. Lucy’s bag isdesk.

( )1.A. door B. picture C. window D. map ( )2.A. new classroom B. old classroom C. new school D old school. ( )3.A. blackboard B. floor C. wall D. windows ( )4.A. windows B. chairs C. desks D. tables ( )5.A. students B. student’s C. student D. students’ ( )6.A. chair B. desks C. tables D. bags ( )7.A. are B. is C. looks D. see ( )8.A. mine B. hers C. his D. yours ( )9.A. over B. behind C. to D. at ( )10.A. are B. is C. / D. am

Passage 4

大的). He 小的teacher’s desk and some pictures are

( )1.A. am B. the C. a D. /

( )2.A. Her B. His C. My D. Your ( )3.A. Class 6 B. class 6 C. Six Class D. six class( )4.A. are B. be C. is D. am ( )5.A. am B. is C. be D. are ( )6.A. behind B. at C. to D. on

( )7.A. women B. girls C. man D. teachers ( )8.A. boys B. girls C. sisters D. brothers

( )9.A. a student B. a students C. students D. teachers ( )3.A. these B. those C. there D. here ( )4.A. In B. Behind C. Under D. near ( )5.A. a girl B. a boat C. a boy D. a dog

( )10.A. our B. your C. her D. their Unit 13

Passage 1

礼物) for our parents.

( )1.A. is B. are C. comes D. goes ( )2.A. is B. are C. do D. does ( )3.A. on B. in C. do D. at

( )4.A. don’t B. doesn’t C. can’t D. aren’t ( )5.A. play B. go C. stay D. come

( )6.A. play B. playing C. to play D. plays ( )7.A. going B. go C. goes D. are ( )8.A.buys B. buying C. to buy D. buies ( )9.A. look like B. looks like C. likes D. like ( )10.A. love B. have C. has D. loves

Passage 2

Look at the picture. It’s公园)。the river, too. Can it jump(跳)?It wants to catch the fish(鱼). “Come here, fish! ” says the cat.

“Would yousomething to eat. Goodbye!”

( )1.A. a B. the C. an D. /

( )2.A. in B. on C. of D. to

( )6.A. Some woman B. Some girl C. Some boys D. A girl ( )7.A. a tree B. a cat C. a flower D. a fish ( )8.A. in B. under C. near D. on

( )9.A. like B. look C. find D. help ( )10.A. swim B. jump C. look D. think

Passage 3

后面的)wall. You can also see many children 2 the park. There is a river in it. in them. Near the trees there are some old men. They are sitting at a table. blouses. They are talking near the river. We can also see two boats in the

( )1.A. map B. children’s clothes C. lake D. picture ( )2.A. of B. on C. in D. under ( )3.A. some flower B. flower C. any flowers D. some flowers ( )4.A. cats B. apples C. dogs D. birds ( )5.A. drink B. eat C. eating D. drinking

( )6.A. put on B. wearing on C. are wearing D. are putting on ( )7.A. full B. empty C. big D. small ( )8.A. the other B. others C. another D. other ( )9.A. river B. basket C. bag D. box ( )10.A. playing football B. playing the football

C. play football D. play the football

Passage 4

( )1.A. a B. an C. the D. / ( )2.A. the B. an C. / D. a ( )3.A. She B. Her C. He D. His ( )4.A. she B. he C. her D. his Passage 2

This is picture of Kate’se black coat is Kate’s father , Mr Green . TheKate’sthe man behind Mrs Green? Oh, he’s

( )1.A. families B. family C. parents D. brothers ( )5.A. but B. too C. or D. and( )6.A. on B. to C. in D. under( )7.A. red B. yellow C. green D. white( )8.A. girls B. boys C. a girl D. a studentUnit 14 Passage 1

A: Hi, Kate . It’s time for A: It’sseven o’clock.

up. I’m late A: Don’t

A: Bye-bye.

( )1.A. school B. go to school C. go school D. to school( )2.A. colour B. time C. age D. light( )3.A. at B. on C. in D. about( )4.A. to get B. get C. gets D. got( )5.A. for B. of C. at D. to( )6.A. worried B. surprise C. worry D. know( )7.A. give B. bring C. help D. take( )8.A. me B. I C. my D. mine( )9.A. There B. Here C. Give D. Take( )10.A. can B. may C. must

D. can’t

( )2.A. look B. do C. see D. put ( )3.A. at B. after C. for D. up

( )4.A. on B. of C. in D. wears ( )5.A. man B. girl C. women D. woman ( )6.A. are B. is C. look like D. looking ( )7.A. sister B. brother C. father D. aunt ( )8.A. What’s B. Where’s C. Who’s D. How is ( )9.A. his B. her C. our D. their ( )10.A. looks B. am C. look D. very

Passage 3

公鸡tree and looks at the cock.

“Hello, Mr Cock, I have some good news for you. ” says the fox. “Oh? ” says the cock. “What is it?”

“All the animalsme.”

“Fine!” says the cock. “I’m very glad to hear that. ” Then he looks up. “Look! There is something over there.”

“king at?” asks the fox.

“Oh, I see some animals over there.coming this way.” “Animals? ”

“Yes. Oh, they’re dogs.”

“What? Dogs !” asks the fox. “Well . . . well, Inow. Goodbye.”

“Wait, Mr Fox,” says the cock. “our friends now.”

“Yes. But theythat yet.”

“I see, I see,” says the cock. He smiles and goes to sleep in the tree. ( )1.A. the B. an C. a D. X ( )2.A. sit B. sits C. sitting D. siting ( )3.A. is B. am C. are D. be

( )4.A. are B. be C. is D. am ( )5.A. and B. to C. for D. with ( )6.A. What B. How C. Whose D. Where ( )7.A. He is B. They are C. She is D. It is

( )8.A. must to go B. must go C. must going D. must to going ( )9.A. No. B. Not C. Don’t D. Doesn’t ( )10.A. aren’t know B. doesn’t knowC. don’t know D. isn’t know Unit 15

Passage 1

商店) . They would like

( )1.A. a same B. the same C. same D. an same ( )2.A. twin B. sisters C. brothers D. American

( )3.A. Jim B. of Jim C. Jim’s D. of Jim’s ( )4.A. on B. at C. in D. of ( )5.A. look like B. look after C. look at D. look

( )6.A. teachers B. student C. friends D. boys ( )7.A. eat B. to eat C. eating D. eats ( )8.A. eat B. to eat C. eating D. eats

( )9.A. to drink B. to eat C. to give D. drink

( )10.A. orange B. an orange C. oranges D. some orange

Passage 2

人) are two girls. Oh, a cat is in it, too. It’s Mimi. It’s

( )1.A. at B. in C. after D. to

( )2.A. on B. in C. at D. behind ( )3.A. a B. an C. the D. / ( )4.A. or B. and C. but D. too ( )5.A. an B. the C. a D. / ( )6.A. black B. your C. her D. their ( )7.A. on B. at C. in D. of ( )8.A. in B. behind C. of D. at ( )9.A. on B. at C. in D. to ( )10.A. the red B. a red C. an red D. red

Passage 3

classroom. It’sdesks, chairs and a teacher’s the teacher’s desk and some brooms

( )1.A. Chinese B. Japanese C. English D. American ( )2.A. am B. are C. be D. is ( )3.A. mine B. our C. ours D. your ( )4.A. an B. a C. the D. / ( )5.A. a B. much C. some D. an ( )6.A. in B. on C. near D. of ( )7.A. under B. at C. behind D. on ( )8.A. under B. at C. behind D. on

( )9.A. an B. the C. a D. / ( )10.A. is B. am C. are D. on

( )11.A. it’s B. there is C. there are D. they are Mum: That’s OK.

( )1.A. him B. my C. her D. me

( )12.A. a B. the C. The D. an

Passage 4

It’s a picturethe desk. What other things can you see on the teacher’s desk? I can see map D. draw

( )2.A. of B. in C. at D. to ( )3.A. Where B. How C. Who D. What

( )4.A. in B. of C. near D. behind ( )5.A. small B. big C. little D. old

( )6.A. in B. on C. under D. back ( )7.A. basket B. vases C. bags D. bowls ( )8.A. on B. middle C. in D. near ( )9.A. is B. can C. are D. have ( )10.A. He B. It C. They D. This Unit 16

Passage 1

Xiao Ning: Here you are.

Xiao Ning: Yes. But I can find it. Where is it?

( )2.A. what’s B. What C. What’s D. Which’s ( )3.A. on B. in C. with D. for ( )4.A. Don’t B. Do C. Not D. don’t

( )5.A. Are B. Have C. Do D. Don’t ( )6.A. its B. It’s C. it’s D. it

( )7.A. it is B. are C. you are D. is it ( )8.A. look like B. look at C. look D. look after

( )9.A. fine B. OK C. broken D. right ( )10.A. Thanks B. Thanks you C. Thank D. Thankes

Passage 2

Min, Chen Yuan Yuan and I are in Class Two. Wang Fei is eleven. Li Min , Chen Yuan Yuan and I are twelve.

Fei’s .The green one is Chen Yuan Yuan’s. The yellow one is. Li Min’s pencil isn’t there.

. It’s about four thirty. It’s ( )1.A. boys B. girls C. students D. young ( )2.A. teacher B. classroom C. schoolbag D. desk

( )3.A. map B. pictures C. clock D. classes ( )4.A. under B. behind C. at D. in ( )5.A. some pencils B. some water C. bags D. pens ( )6.A. one B. ones C. ruler D. pencils ( )7.A. mine B. he C. her D. its ( )8.A. Her B. Hers C. She D. It’s

( )9.A. classroom B. clock C. cake D. cook ( )10.A. time B. going C. for D. we

Passage 3

( )1.A. name B. names C. a name D. the name ( )2.A. daughter B. son C. sister D. brother ( )3.A. or B. and C. but D. /

( )4.A. a bird B. a cat C. sister D. brother

( )5.A. same B. the same C. different D. the different ( )6.A. go to school B. go school C. go home D. go to home ( )7.A. at B. in C. of D. on ( )8.A. in the morning B. in the afternoon

C. in the evening D. on the morning ( )9.A. be B. is C. go D. are

( )10.A. good a B. good some C. a good D. some good Unit 17

Passage 1

Dear Bill

i’s home. He is .His father and mother are both teachers. Their house isn’t big.with them in Chinese . But I can’tHmm! How much I like Chinese food!

( )1.A. That’s B. It’s C. You’re D. Here’s ( )2.A. to B. for C. of D. about ( )3.A. speak B. talk C. say you D. tell you ( )4.A. want B. have C. like D. forget ( )5.A. student B. teacher C. classmate D. boy ( )6.A.Some B. All C. Both D. Any ( )7.A. for B. with C. to D. at

( )8.A. but B. so C. or D. and ( )9.A. am speaking B. am talking C. am saying D. can talk ( )10.A. say B. speak C. talk D. tell ( )11.A. easy B. nice C. hard D. good ( )12.A. make B. do C. cook D. study ( )13.A. there B. to there C. here D. to here ( )14.A. do B. have C. study D. make

( )15.A. In class B. After school C. In the room D. School over

( )16.A. and B. with C. for D. by ( )17.A. day B. book C. time D. week

( )18.A. Aren’t B. Can’t C. Doesn’t you D. Don’t you ( )19.A. back B. to back C. for me D. letter ( )20.A. to B. with C. from D. of

Passage 2

and says, “

nice they are! I want to at them.” The fox is jumping. He jumps and

get the grapes. The fox says “I must go now. I don’t like t

( )1.A. seeing B. finding out C. looking for D. finding

( )2.A. gets B. comes C. goes D. stands ( )3.A. much B. small C. strong D. high ( )4.A. a little B. few C. much D. a lot of ( )5.A. in B. on C. at D. for ( )6.A. What B. How C. What a D. How a ( )7.A. and B. or C. but D. where ( )8.A. can’t B. can C. hasn’t D. isn’t

( )9.A. We B. It C. You D. They ( )10.A. bad B. good C. hard D. better

Passage 3

Now it’s fiveShe can’t. She asks, “please? ” “It’s there,your chair. ”Li Lei answers.

“ Thank youmuch. What’sfive o’clock. Let’s go

( )1.A. time B. clock C. o’clock D. the clock ( )2.A. in B. at C. on D. behind

( )3.A. two B. too C. to D. either(也不) ( )4.A. know B. look C. have D. find

( )5.A. Who’s B. Whose C. Where’s D. Where ( )6.A. in B. under C. of D. after ( )7.A. very B. too C. every D. to

( )8.A. time B. a time C. the time D. the clock ( )9.A. it’s B. its C. the time D. time is ( )10.A. to bed B. to school C. to home D. home Unit 18

Passage 1

( )1.A. bike B. bikes C. kites D. kite

( )2.A. children B. childs C. child D. childrens

( )3.A. In B. On C. Over D. Behind ( )4.A. a few B. many C. few D. a lot ( )5.A. in B. nearer C. on D. back

Passage 2

school student. She meets some Chinese students.

China.

( )1.A.is from B. are from C. come to D. comes from ( )2.A. of B. at C. on D. in ( )3.A. in B. on C. for D. from ( )4.A. some B. many C. little D. no

( )5.A. like B. likes C. want D. is wanting ( )6.A. visit B. visiting C. is visiting D. are visiting ( )7.A. His B. Her C. Your D. Their ( )8.A. bring B. give C. take D. like

( )9.A. go to B. is going to C. going to D. are going to ( )10.A. American B. the American people C. Americas D. a America

Passage 3

Let’s look at the.The boy’s name is John. There are three

银行She teaches Chinese. He’seight o’clock. They

( )1.A. boy B. dialogue C. picture D. girl ( )2.A. of B. in C. at D. on

( )3.A. His B. Her C. He D. They ( )4.A. brother B. sister C. mother D. father

( )5.A. in Grade Two B. in Two grade C. in Grade two D. in grade two ( )6.A. a B. an C. the D. /

( )7.A. a friend B. friend C. friends D. the friends ( )8.A. in B. at C. on D. of ( )9.A. has B. is C. are D. have

( )10.A. morning B. afternoon C. evening D. noon

Passage 4

It’s a fine day today. Jim’s family野餐) .They put a big cloth (布)on the ground(地面He is a teacher, too. They have a black car, but you can’t seethat boy? That’s Jim. He is drinking(喝水).His shirt is green. The bag? Yes, it’s behind their father. What a nice picture

( )1.A. is B. are C. isn’t D. aren’t ( )2.A. In B. Near C. On D. Under

( )3.A. oranges oranges B. orange oranges C. orange orange D. oranges orange

( )4.A. is B. are C. in D. am ( )5.A. a B. the C. an D. x ( )6.A. Sam B. Sam’s C. Sams’s D. Sams’ ( )7.A. are B. be C. is D. have ( )8.A. them B. him C. it D. her ( )9.A. What’s B. Who’s C. Where’s D. How’s ( )10.A. back B. behind C. of D. to ( )11.A. Her B. Hers C. She D. He ( )12.A. is it B. it is C. is D. it

Unit 19 Passage 1

Miss Gao’s class there

( )1.A. In B. On C. At D. Of ( )2.A. be B. am C. is D. are ( )3.A. boys B. students C. girl D. girls

( )4.A. in B. on C. at D. under ( )5.A. play B. plays C. playing D. to play ( )6.A. Some B. Other C. Another D. Others ( )7.A. Where B. Who C. What D. Whose ( )8.A. / B. over C. at D. on ( )9.A. but B. and C. or D. so

( )10.A. wear B. is wear C. wearing D. is wearing

Passage 2

Li Lei is a middle school student. He is a good boy. Uncle Wu

children and he can’t seethe factory near Li Lei’s school. He goes to work at 7:30 in the morning After school he takes Uncle Wu home. On Sundays Li Lei helps Uncle

says, “my son. ”

( )1.A. next to B. next C. nearly D. besides

( )2.A. not B. not one C. no D. nobody ( )3.A. something B. anything C. nothing D. every ( )4.A. goes B. come C. coming D. goes to ( )5.A. same B. some C. different D. differences ( )6.A. In B. On C. At D. Of ( )7.A. away B. from C. to D. with

( )8.A. cleans B. cleaning C. cleanning D. clean

( )9.A. cookers B. cooking C. cook D. cooks

( )10.A. looks B. look like C. likes D. is like

Passage 3 ( )7.A. drinking B. eating C. making D. doing ( )8.A. he B. she C. they D. we ( )9.A. is B. are C. be D. have ( )10.A. Where B. Who C. Whose D. What

Monday is the second day of a week. The last day of a week is Friday. They don’t go to work

( )1.A. 5 B. 6 C. 7 D. 8

( )2.A.of B. in C. on D. at

( )3.A. Monday B. Friday C. Sunday D. Tuesday

( )4.A. Monday B. Friday C. Sunday D. Tuesday

( )5.A. of B. in C. on D. at

( )6.A. Of B. In C. On D. At

( )7.A. 5 B. 6 C. 7 D. 8

( )8.A. on B. to C. of D. at

( )9.A. on B. to C. of D. at

( )10.A. in B. on C. to D. at Passage 4 much food in the shop. Look! That’s Uncle Wang. He isthink it’s Mr Black.

( )1.A. of B. in C. at D. on

( )2.A. eat B. drink C. see D. know

( )3.A. is B. are C. have D. has

( )4.A. ride B. riding C. looking D. making

( )5.A. a B. an C. any D. some

( )6.A. at B. on C. of D. under

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com