haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

新目标英语八年级上习题集(附答案)

发布时间:2013-11-09 08:45:08  

Unit1

一.1. He is very strong because he e______ a lot.

2. I like watching TV p______on(关于) Chinese cooking.

3. She is a good student, she is h______ ever late for school.

4. We wash our hair t______ a week.

5. Junk food is not good for our h______ .

6. My eating h______ are pretty good, so I am very h______ .

7. Don't worry. M______(可能)he can help you.

8. This picture is d___from that one,can you tell me the d____ between the two pictures?

9. My grandfather is still healthy,a______ he is over 80 years old.

10.I got good g______ with the help of my English teacher last term(学期)。

11. Some students like s______ the Internet.

12. Eating a lot of v______ and fruit help people keep in good health.

13. My mother has a healthy lifestyle,she eats l______ junk food but more vegetables.

二、( ) 1. I usually go to the movies__ a month.

A. twice B. twice time C. two times D. twice times

( ) 2. _____do they play football? —Always

A. How soon B. How much C. How many D. How often

( ) 3. His mother wants him _____ at home today.

A. stays C. stayed C. to stay D. staying

( ) 4. Here _____ the results _____ the students activity survey.

A. is, with B. are, of C. is, of D. are, with

( ) 5. _____ Dasan is from Canada ,_____he can speak Chinese very well.

A. Although, but B. Although, / C. Although, so D. /, so

( ) 6.Good _____habits help me get good grades.

A. studying B. study C.studied D.studies

( ) 7. I think doing sports is _____our health.

A. good at B. bad for C. good for D. good to

( ) 8. Is her watch _______ yours or different?

A. the same B. the same as C. same as D. the same to

( ) 9. My mother is out, so I have to _____ my young sister at home.

A. look at B. look after C.look for D. look over

( ) 10.Let us talk about the difference ______Chinese and English names.

A. on B. of C. between D. with

三、根据所给单词的适当形式填空. (5%)

1. My brother’s _____(write) habits are not good.

2. My mom goes shopping _____(two) a week.

3. She tries _____(eat) a lot of vegetables and fruit.

4. On weekends, I have to help my mom _____(clean) the house.

5. _____(not) run after meals.

五、选词填空.(8%)

or no most some how often as for maybe Internet

1.______ homework, ______(51%-99%)students do homework every day.

2. ______ (1%-50%) students play computer games once a week.

3. No students surf the ______ every day.

4. ______ does he watch TV? —Every day.

5.Some students go shopping three ______ four times a week.

6.Old Henry is sad, because he has ______ friends.

7. He looks very tired, ______ he worked all night.

Unit 2

一.翻译下列短语

1.看医生/牙医 2.感冒 3.患牙痛 4.患头痛 5.发烧

6.躺下休息 7.喝大量水 8.喝热蜂蜜茶 9.有压力 10.累了 11.保持健康

二. 选择填空:

( )1. _____ the matter with you?

A. Who’s B. What’s C. How’s

( )2. You look pale. You _____ see the doctor.

A. should B. have to C. do

( )3. I _____ you feel better soon.

A. want B. hope C. need

( )4. Don’t eat ______ junk food.

A. much too B. too many C. too much

( )5. _______ gets tired sometimes.

A. People B. Men C. Everyone

( )6. -When did it start? -________.

A. About a week ago B. For three days C. Very well

( )7. Sara _______ a stomachache. So she _____ eat anything for twenty-four hours.

A. has, shouldn’t B. has, should C. have, shouldn’t ( )8. You should ______ for a few nights.

A. lies down B. lie down C. lie

( )9. I am sorry ________ that you’re not feeling well.

A. and hear B. to hear C. to be heard

( )10. _______ a good idea.

A. That sounds like B. That’s sounds like C. That’s like

Unit3

一. 词汇的运用

1. take walks 2. help me forget problems 3. return to 4. decide on

5. think about 6. 骑自行车旅行 7. 去观光 8. 去度假

9. 计划做某事 10. 去野营

二. 单项选择

1..

A. a time B. a good time C. happy D. time happily

A. take B. bring C. show D. find

3. What are we going to do on Sunday?‖ ― How about?

A. to go bike riding B. going bike to ride C. going to bike riding D. going bike riding

4. ―My father has bought a new car.‖ ―?‖ ―It’s blue and beautiful.‖

A. What do you like? B. What’s it like? C. How is it like? D. How do you think of it?

Canada.

A. on B. over C. in D. about

A. something; something B. something; nothing

C. nothing; anything D. everything; something

7. A.What; How B. How, How C. What, What D. How, What

8. ―I’m sorry I forgot ―It doesn’t matter, I’ll post it myself.‖

A. to post B. posting C. post D. posted

to play the game.

A. that interested B. this interesting C. it interesting D. it’s interesting

A. quiet B. quite C. much D. more

the Science Museum.

A. how can we reach B. how we can get to C. how can we get D. how we can get

A. hiking B. on hike C. to hike D. not hiking

vacation.

A. relaxed, relaxed B. relaxing, relaxing C. relaxed, relaxing D. relaxing, relaxed

14. I can’t wait the nice picture.

A. buy B. to buy C. buying D. bought

15.Don’t forgethim.

A. to return, to B. to return, for C. returning, to D. returning, for

四. 用所给的词的正确形式填空。

1. A: What are you doing for vacation?

B: I’m going fishing and swimming for vacation.

A: That __________ (sound) nice.

2. A: What are you doing there?

B: I’m ___________ (take) walks after supper in the evening.

3. I don’t like ______________ (eat) junk food.

I eat it only three ________ (time) a month.

4. A: What did you do last night?

B: I _____________ (watch) TV.

A: How long ________ you ___________ (watch) it?

B: I ___________ (watch) it just for half an hour.

5. A: What _______ your father do on Sundays?

B: He often _________ (read) newspapers. to help her.

unit1-3验收题

II. 单项选择。(15分)

1. ________people in China speak Chinese.

A. No B. Many C. Most D. All

2. He sometimes________English songs on Sundays.

A. will translate B. translates C. is translating D. translate

3. ________ too much TV isn't good ______ our eyes.

A. Watch; to B. Watching; for C. Watch; for D. Watching; to

_does it take to get to Beijing? -Nine hours.

A. How often B. How soon C. How much D. How long

5. My sister still wants to go to school________she is ill.

A. although B. for C. but D. and

6.You________see the dentist when you have a toothache.

A. may B. need C. should D. can

7. I'm________. I need to have a good rest.

A. hungry B. tired C. thirsty D. stressed out

8. ________is important to eat a balanced diet.

A. That B. This C. One D. It

9. I feel very________what he said.

A. angry to B. angrily at C. angry at D. angrily with

10. He works very hard. Every night he doesn't go to bed ________eleven o'clock.

A. after B. until C. since D. in

III. 句型转换。(10分)

1. My father watches TV three times a week at home. (就划线部分提问)

______ ______does your father watch TV at home? 就划线部分提问) ________the________with you?

3. How is the weather in your hometown? (改为同义句)

________the weather________in your hometown?

4. Please show me your new car. (改为同义句) Please show your new car______ ______.

5. I can see something in the room. (改为否定句) I________see________in the room. IV. 根据所给汉语完成句子。(15分)

1. 这对我的分数产生了很大的影响。 It________a big________ ________my grades.

2. 你多长时间看场电影? ________ ________do you go to the________?

3. 24小时你不该吃东西。 You__ ____eat ____ ____ twenty-four hours.

4. 他计划度过一个轻松愉快的假期。 He plans______ ______a very______vacation.

5. 我不喜欢离开太久。 I don't like________ ________for________long.

第4单元

I. A) 根据句子内容和所给的音标,填写一个适当的词。(5分)

1. It takes about fifteen ______ /`minit/ by car. 2. He was ______/il/ yesterday. 3. Canada is in ______ /n/America.

4. The old woman ______/di`pend/ on her daughter two years ago. 5. Don't ______ /`wri/ about me. I'm OK now.

B) 根据句意及首字母提示,完成下列单词的拼写。(5分)

1. I always ride my bike to the s______ station.

2. It t______ me half an hour to do my homework yesterday.

3. My father l______ for Shanghai yesterday.

4. How do students a______ the world get to school?

5. Be q______ !We haven't much time.

II. 单项选择。(10分)

1. They ______ a village in the evening and lived there.

A. arrived in B. arrived at C. left for D. got

2. ______ is it from your home to school?

A. How often B. How long C. How far D. How soon

3. He gets up early and ______ breakfast.

A. have a quick B. has quick a C. has a quick D. have quick

4. The last train is left, so I ______ stay here until tomorrow.

A. must B. have to C. stop D. live

5. Listen, a small number of students ______ in the classroom.

A. talk B. talks C. is talking D. are talking

6. ______ she is ill, ______ she goes to school.

A. Although; / B. Although; but C. But; although D. Because; /

7. The No. 6 Middle School is not far ______ his home.

A. to B. from C. with D. at

8. -Do you usually go to work by train? -______.

A. Yes, I does B. Yes, I don't C. No, I don't D. No, I does

9. -How long does it take? -It takes ______.

A. half an hour B. a hour C. two hour D. half a hour

10. ______it take you to walk from your home to your office?

A. How long is B. How long does C. How many time does D. How many hours are

III. 汉译英。 (10分) 根据汉语意思完成下列各句,每空一词。

1. 从学校到汽车站不是很远。 It isn't ______ ______ the school to the bus stop.

2. 坐火车去北京需用多长时间? How long ______ it ______ by train to Beijing?

3. 你每天怎样去学校? ______ ______ you get to school every day?

4. 萨姆什么时候离开家去上学? When ______ Sam ______ home for school?

5. 我们学校校车停在汽车站。 Our school bus stops at ______ ______.

Unit Five

一、 A)英汉词组互译(10分)

1. come to my party 2. 上钢琴课 3. study for a test 4. 去听音乐会

5. too much homework 6. 在周五晚上 7. keep quiet 8. 帮忙干家务活

9. join the club 10. 两整天

B)根据句意和首字母完成句子(10分)

to visit your school next week.

on Saturdays and Sundays but we have to do the homework.

next month.

, but I never work at the weekend.

one.

tonight.

lesson yesterday.

18. I didn’t go out today because it rained the wday.

.

to my home if you are free?

二 .单项选择(15分)

( ) 21.You can keep the book for another week, but you lend it to others.

A. needn’t B. mustn’t C. aren’t D. must

( ) 22.He can go with you, but I ____________.

A. am not B. can't C. don't D. must

( ) 23.What are you doing ____________ Monday morning?

A. on B at C. in D. /

( ) 24.Thanks for ____________ me to the party.

A. ask B. to ask C. asks D. asking

( ) 25.Bob can't come out to play because he ____________help Dad in the garden.

A. can B. can't C. has to D. must

( ) 26.—Would you like to go boating with me? —Sure, A. I’d like B. I’d love C. I’ll be glad D. I’d love to

( ) 27. — Can you help me with my math? —_________, I can’t, I’m too busy.

A. Certainly B. No C. Sorry D. Sure

( ) 28.She can play soccer and guitar.

A. /, / B. the, the C. /, the D. the, /

( ) 29.—Must I finish my homework now?

—No, you________. But you finish it after supper.

A. needn’t, must B. mustn’t, must C. needn’t, need D. mustn’t, may

( ) 30.—My mother is ill. I have to take care of her at home. —____________.

A. Thank you B. Oh, I don't know C. I'm sorry to hear that D. Bad luck

( ) 31.I have work to do every day.

A. too much B. lot of C. so many D. a lot

( ) 32. The boys always have some fun computer games.

A. to play B. playing C. plays D. for playing

( ) 33. One of my best friends going to me next month.

A. is, come B. is, visit C. are, play D. are, enjoy

( ) 34. My mother is busy the room.

A. clean B. to clean C. cleaning D. cleans

( ) 35. — What day is today? — .

A. It’s October 1st B. It’s Sunday C. It’s fine D. It’s good

五.同义句转换,每空一词(10分)

61. Do you want to come to my birthday party?

________you ________to come to my birthday party?

62. I will go to bed after I finish my homework.

I ________ go to bed ________ I finish my homework.

63. It took her an hour to wash the clothes.

She ________ an hour ________ the clothes.

64. You needn’t finish your homework now.

You________ ________ finish your homework now.

65. Why not play soccer with me?

Why________ ________play soccer with me?

come.

新目标英语八年级上Unit 6综合能力检测

二.选择填空

( ) 1. The girl isn’t short. She is __________ than before.

A. short B. tall C. taller D. shorter

( ) 2. Li Ming and Lin Tao _________ black eyes.

A. has B. have both C. both have D. both has

( ) 3. John is ___________ than Peter.

A. funnier B. fun C. funny D. more funny

( ) 4. My sister is __________ more outgoing than me.

A. more B. most C. a little D. little

( ) 5. Her grandfather ___________ fishing on weekends.

A. likes going B. like going C. likes go D. like to go

( ) 6. I __________ a movie this Sunday.

A. watch B. watches C. watching D. am watching

( ) 7. A: Can you go to the concert with us? B: ________.

A. I’d love to B. I’d like C. I’d love D. I’d like to

( ) 8. I _______ a primary school student two years ago.

A. am B. was C. be D. were

( ) 9. He likes to do the same things _______ me.

A. in B. on C. like D. as

( )10. Maria is a student. ________ is good at swimming.

A. He B. She C. We D. I

四. 根据句意,选择方框内所给的词语填空。

tired staying walk heavier funny

bicycle love lesson leaving concert

1. How long are you ________ in Miami?

2. Are you ________? No, I’ m hungry.

3. I live next to the school. I always ________ to school.

4. Peter eats all the time. He is really ________ than everyone in our class.

5. Lisa is so _______. She always makes everyone laugh.

6. Mary rides her _______ to school everyday.

7. Can you study with me? Yes, I’d _______ to.

8. Today I have a piano _______. So I can’t go shopping with you.

9. When are you ________ home?

10.Can you go to the pop ________ with me?

五. 用比较级填空

1. Who is ___________( heavy), Wang Lin or Lin Tao?

2. Mr Green is ______________( serious) than Mr Brown.

3. The sun is ______________( big) than the earth.

4. Unit 4 is ____________________( difficult) than Unit 5.

5. My mother is __________ (young) than your mother is.

6. Which country is _________( large) , China or Japan?

7. Mary has _________( long) hair than Betty.

8. It’s ________( hot) in summer in Beijing than that in Dalian.

9. Miss Yang is ___________ ( calm) than Miss Li.

10. You are __________________( athletic) than Jim.

六. 完成句子

1. 他多长时间拜访祖父母一次?他每月拜访祖父母3到4次。 How ________does he visit his grand parents?

He _______his grandparents ____________or ______ _______a month.

2. 我姐姐和我一样。我们都很外向。

My sister is the __________ ________ me. We are both___________.

3. 我们应该每天打扫教室。

We should __________ our _______________ every day.

4. 小明擅长游泳.

Xiao Ming is ______ _____ ______.

5. 你看上去和你的妹妹长得一样.你们是双胞胎吗?

You and your sister ______ ______ ______ . Are you twins?

八年级上英语期中试卷二

Ⅴ21.Do you know his parents? Yes,they __ English teachers in our school.

A.are all B.all are C.are both D.both is

22.The book is ____. Most of the teachers are ____ in it.

A.interesting,interested B.interesting ,interesting

C.interested,interesting D.interested,interested

23. ____do you play tennis? I play three times a week.

A.What B.How C.How often D.What’s

24.What’s ____ with you?

A.matter B.the wrong C.wrong D.up

25.You shouldn’t ____ anything for 24 hours.

A.eat B.ate C.eating D.to eat

26.There is ____ with him.

A.anything serious B.nothing serious C. serious something D.serious anything

27.She always eats ____ food.

A.too many B.too much C.many too D.much too

28.What’s she ____ for vacation ?

A.does B.do C.did D.doing

29. ____ is he staying? For a week.

A.How far B.How often C.How long D.How soon

30.―I just finished ____ my last movie.‖She says.

A.to make B.makeing C.making D.makes

31.She’s leaving __ Shanghai next week.

A.to B.for C.at D.on

32.Nina goes to see her grandparents ____ .

A.by foot B.on feet C.by feet D.on foot

33. ____ does your friend go to school? By bike.

A.How far B.How long C.How D.What

34.In __ parts of the world ,things are different.

A.other B.others C.the other one D.the others

35.I’m __ to study better in science.

A.try B.tries C.to try D.trying

36.Would you like to go with me? Yes, ____ .

A.I would B.I’d love C.I’d D.I’d love to

( )37.Thanks for ____ me to your home.

A.ask B.inviting C.to invite D.asks ( )38.I’m ____ heavier than my brother.

A.a few B. few C.a little D.little

( )39.His hair is shorter than ____.

A.mine B.her C.she D. me

( )40.Her best friend likes to do __ same things __she does.

A.the ,with B.the, as C.a,to D.a,as

Ⅵ.选出与划线部分意思相同或相近的选项(5分)

( )41.He spent lots of time playing computer games.

A.a lot of B.many C.some D.more ( )42.I would like a cup of tea.

A.ask B.want C.have D.like ( )43.They enjoyed themselves at the party.

A.had a good time B.played well C.liked themselves D.sang happily ( )44.He was watching TV at around six last night.

A.round B.about C.on D.only ( )45.There are over 50 students in our class.

A.more B.more than C.less D.less than Ⅸ.写作(30分)

A)根据首字母写单词(5分)

76.Tom’s family are taking a long in China.

.

,we should drink some water.

to visit next week.

makes you healthy.

B)用所给单词的适当形式填空(5分)

81.Linda is (athletic)than me.She plays sports every day.

82.Gina’s father is good at (fish).

83.What is she doing for vacation?She is (go)camping.

84.What I said made the little girl (laugh).

85.That must be a lot more fun than (take)a subway.

C)句型转换(10分) (划线提问)

do many students to school?

87.Mr.Li often goes to Shanghai.(用tomrrow改写句子)

Mr.Li to Shanghai tomorrow. (划线提问)

does Nancy play computer games?

89.Mary has ten eggs .Tom has six eggs.(将两个句子合并成一句)

Mary has eggs Tom.

90.Li Lei is ten years old.Lin Tao is ten years old,too. (将两个句子合并成一句) Li Lei is the age Lin Tao.

D)连词成句,注意标点符号的提示(10分)

91.does,father,exercise,how,his ,often

92.going,for,vacation,Linda,is,Beijing,to

93.it,take,does,her,do,homework,to,long,how,her

94.can’t,come, Gina’s ,to,party,I,week,next

95.me,a,quieter,little,is ,Lin Tao,than

八年级上学期期中考试(三)

I.选择填空。(每个1分,共20分)

1. He often come to work early and he is ____ late for work.

A. usually B.. never C. often D. always

2. I want you ____ with me every day.

A. exercise B. to exercise C. exercises D. exercising

3. I try ___ a lot of vegetables.

A. to eat B. eating C. eat D. to have eating

4. I’m not feeling ______, I _____ see a doctor.

A good; will have to B. good; must C. well; will have D. well; must

5.My mother ___once a week.

A. shop B. shops C. to shop D. shopping

6.Show me your ___ when you get back to school.

A.the photo B. photoes C. photos D. a photo

7.We usually start the day ___ breakfast.

A. on B. at C. for D. with

8.Can you come to my party ____ Monday night?

A. on B. at C. in D. for

9.I’m_____ taller than he.

A. more B. a little C. most D. many

10..Are you ___ than your best friend?

A. outgoinger B. more outgoinger C. much outgoing D. more outgoing

11.. There aren’t any___ between them.

A. different B. difference C. more different D. differences

12.My hair is longer than____.

A. she B. her C. hers D. she’s

13.Do you enjoy_____?

A. to read B. read C. reads D. reading

14 My best friend is good___ swimming, but I do well ________running.

A. at; in B. in ; at C. at; at D. in; in

15 He is very serious. No one can make him___.

A. laugh B. laughs C. to laugh D. laughing

16 My ______ are sore. I want to see a dentist.

A tooth B. teeth. C. tooth D. toothes

17. Do you go to school ______ bike or _____ foot?

A. by; by B. on ;on C. by; on D. on; by

18. Sorry, he _____ help his mother.

A. had to B. has C. has to D. have to

19. ____.homework , most students do homework every day

A. To B. As for C. For D. As

IV.用所给单词的正确形式填空(每个单词只能用一次)。

ride, visit something stay, mix up, get , quiet, join, want turn on 1 Mom ________me to get up at 6:00 and play ping –pong with her.

2 Don’t _______stressed out. It’s not healthy.

3 Eat a balanced diet ________ healthy.

4 I like _________ my bike on weekend.

5 I can’t _______you because I have to help my mom.

6 My American friend is going to ________me next vacation.

7 I’m _________than she is.

8 Add some cinnamon and __________ the ingredients.

9 __________the blender for about two minute.

10 She shouldn’t eat _____________.

V.英汉互译词组(10分)

1吃零食 2加蜜的热茶 3 做水果沙拉 4启程去上海 5 别着急 8剥香蕉皮 9 a little more outgoing 10 in some ways

VI根据汉语意思,完成英语句子。(10分)

1 你要呆多久? 我只呆两个星期。

are you staying?. I’m staying _____ __2 我能问你几个问题吗?_______I ask you _________ questions?

3 坐地铁到火车站要一刻钟。It ____ 15 minutes to get to the train station _____ _____. 4 谢谢你的邀请。Thank you for ______ _______.

5 一直到星期三我都有空。I’m ________ _______ Wednesday.

6 今天几号?_________ ___________?

7 他们两个都喜欢唱歌跳舞。They _____enjoy ______ and ______.

8 我们需要多少肉桂?How_________ __________ do we need?

新目标英语八年级上册Unit7练习题

一、短语翻译

1、两块鸡肉 2、一茶匙蜂蜜 3、混合在一起 4、两箱梨儿 5、喝两袋牛奶

6、可数名词 7、不可数名词 8、制作水果沙拉 9、多少牛肉 10、多少苹果

二、首字母填词

1. He gave his daughter a large a________ of money.

2. Bread is baked in an o________.

3. You should a_____ some water to the soup.

4. We need two t_____ of honey.

5. How m______ yogurt do you want to buy?

三. 选择

( ) 1. Finally, _____ all the ingredients in the blender.

A. mix up B. mixture C. bring

( ) 2. How much ____ do you want?

A. money B. shoes C. moneys

( ) 3. How many ____ are there on the table?

A. water B. cup of water C. bottles of water

( ) 4. I usually have some bread and some ____ pork for breakfast.

A. slices of B. slice of C. slices

( ) 5. We ___ peanut before we eat them.

A. eat B. hit C. peel

( ) 6. He often ____ the TV and watches the news when he comes home.

A. opens B. turns on C. turns off

( ) 7. _____ the bananas and yogurt in the blender.

A. Put B. Put in C. Take

( ) 8. How do you ___ a kite?

A. smell B. make C. taste

( ) 9. Li Mu picks ____ corn than _____.

A. much more, Jill's B. many more, Jill C. much more, Jill

10. This piece of paper is beautiful. But it's too small. Could you give me a big _____?

A. one B. piece C. paper

( ) 11. Lucy, I'll give you ______.

A. something different B. different something C. anything different 6上钢琴课 7两匙原料

( ) 12. There ____ three pieces of paper on the table.

A. is B. have C. are

( ) 13. There is ____ chicken in the cupboard. Go and buy some.

A. little B. a little C. few

( ) 14. _____ milk is there in the bottle?

A. How many B. How much C. How often

( ) 15. Don't forget to ____ the light before you leave the classroom.

A. turn on B. turn off C. turn down

四、句型转换 (提问) ____ _____ does he know about Chinese? 提问)

_____ _____ ______ Jack's mother _____ him every day? (提问)

_____ _____ ____ _____ tea on the table? (提问) _____ ____ in the picture? (提问) How _____ _____ _____ there in the picture?

新目标英语八年级上Unit8练习

1. Tommy, you mustn’t _____that word. That’s not a nice word.

A. said B. say C. saying D. says

2. Let’s _____the classroom together.

A. clean B. cleaning C. cleaned D. to clean

3. Shall we _____ some books at the book fair?

A. to buy B. bought C. buy D. buying

4. You may _____ Mr Zhang in his office.

A. finds B. find C. finding D. found

5. Mike _____ to school this morning.

A. walks B. walk C. walking D. walked

6. Mrs Black is in the kitchen. She ______ dinner for her family.

A. prepares B. prepares C. preparing D. is preparing

7. The boy is standing at the corner. He ______(wait) for the bus. He ____ (wait) for the bus for half an hour.

A. waiting, waitingB. is waiting, waited C. is waiting, has waited D. waits, has waited

8. There ______ a talk about biology in our school next Monday.

A. will has B. will have C. will be D. would be

9. My uncle _____ maths in that school two years ago.

A. teaches B. teach C. taught D. has taught

10. We _____ to the Summer Palace if it is fine this Sunday.

A. went B. go C. going D. will go

11. I will tell him the news as soon as he _____ back.

A. comes B. come C. came D. will come

12. Gina ______ to a party last night.

A. go B. to go C. going D. went

新目标英语八年级上册Unit9练习题

II.Choose the right answers(选择正确答案)

1. Deng Yaping was born June 2nd, 1973.

A. in B. on C. at

2. I don’t know when famous?

A. does he become B. he becomes C. did he become

3. He started football when he was 15.

A. to playing B. play C. to play

4. He spent all his money this big house.

A. in B. on C. for

5. The child is young to join the army.

A. so B. too C. enough

6. My sister learned A. to ride B. riding C. for ride

7. Do you have ideas?

A. some B. many C. any

8. -You must be a famous painter in the future. - A. I hope so B. I think so C. I don’t think so

9. I spent two hours my home work.

A. to do B. doing C. do

10. She was the first one to receive such A. a B. × C. an

III.Compete words after reading those meanings(根据释义,完成单词)

1. u not usual

2. f very well-known

3. c like to create

4. o noticeable, well-known, prominent

5. t natural ability to do sth

6. t make a long journey

7. p a reward for good work

8. r accept or take in sth, sent or given

9. m take as a subject of study

10.s being the only one

IV.Rewrite the following sentences.(句型转换)

1. He started to learn the piano when he was five years old.

five. (同义句)

2. He was first in the competition.

同义句)

3. I the school foot ball team last year. (同义句)

you part in the school football team.(对划线部分提问)

4. 对划线部分提问)

he ?

5. 对划线部分提问)

you ?

V.Complete the sentences according to the Chinese given.(根据所给汉语完成句子)

1. 汤姆每天花许多时间弹钢琴。

Tom time the piano.

2. 他的打喷嚏打破了世界记录。

His .

3. 这个小孩1岁零5个月大了。

This baby is and 4. 当他仅有四岁的时候就开始写音乐了。

music 5. 当她3岁时就开始第一次拍戏了。

She a movie of 3.

6.这是一部叫小鬼当家的喜剧片。

It is a Home Alone.

7.邓亚萍进入清华大学修英语管理专业。

a University and ______ ______English and management.

Unit 10 I’m going to be a basketball player

一、句中的时间词组是表示过去还是将来?根据它选择动词的正确形式填空

1.Tomorrow morning,Bill(went/is going)_____________to have his first class.

2.Janet(wanted/wants)_____________to go to Canada last summer.

3.Next year Wang(will be/was)_______________sixteen.

4.When Jeffrey grows up,he(is/is going to be)_______________a pilot.

5.Mary(was/is going to be)_______________happy when she hears the news.

二、英汉互译

1.电脑程序师 2.computer science 3.airline pilot 4.时装表演会

5.兼职的 6.同时 7.exchange student 8.welcome party 9.sound like

三、选择题

1.We are going to the party ____________next week.

A.in B.on C.× D.for

2.________________are you going to do? I'm going to fly a kite.

A.Where B.What C.How D.Why

3.Why not ________________to the city?

A.go B.going C.to go D.goes

4.Lin Tao and Ling Hai __________________a swim tomorrow.

A.are going to has B.is going to have C.are having D.are going to have

5.Does Jim want ___________the first one to get to the top of the mountain?

A.to B.to be C.being D.be

6.________________are we going there? Let's go there by bike.

A.How B.What C.Where D.Why

7.It's six o'clock now.It's time__________________.

A.get up B.got up C.to get up D.getting up

8.Both Kate and I________________ ready for the picnic now.

A.is not B.is getting C.are getting D.am getting

9.Do you think _________________an English film tomorrow night?

A.is there B.there is going to have C.there is going to be D.will there be

五、句型转换

1.(对画线部分提问)

2..(对画线部分提问)

3.I'm writing a letter now.(用tomorrow morning改写句子)

4..(对画线部分提问)

5.They're going to have some classes next week.(改为一般疑问句)

6..(对画线部分提问)

7.I would like to see the Terra Cotta Warriors.(改为同义句)

I_________ _________see the Terra Cotta Warriors.

8.Are you going for a field trip?(同上)

Are you __________to__________ __________a field trip?

9.I think you're going to have a fun field trip.(同上)

I think you're going to _________much__________ __________on a field trip.

10.It's near Xi'an.(同上) It's__________ __________ __________Xi'an.

Unit 11 Could you please clean your room?

一. 选择填空

1. A: Could you please sweep the floor?

B: _______. I have to do my homework.

A. Yes, sure. B. Why not? C. Sorry, you can’t D. Sorry, I can’t

2. A: Could you please buy _______ drinks and snacks?

B: Sorry. I don’t have _______ money.

A. some, any B. any, any C. some, some D. any, some

3. Nancy, thanks for _________ care of my goldfish.

A. take B. takes C. taking D. took

4. We’ll have _____________ to do in English class.

A. something different B. different something C. anything different D. different anything

5. This shirt is a little ___________ than that one.

A. cheap B. cheaper C. the cheapest D. cheapest

6. A: Could I please ______? B: Sorry, you can’t . Your father has to use it.

A. do chores B. go to the movies C. use the car D. go to school

7. Yao Ming was born _______ September 12,1980.

A. on B. in C. at D. of

8. There ________ any sharks in the aquarium.

A. are B. aren’t C. isn’t D. is

9. ―How was the movie?‖ ―It was ________. I don’t like it‖.

A. funny B. good C. well D. boring

10. ______ readers said they were going to learn a new language.

A. A little B. Little C. Few D. A few

11. You look tired. You need ________ a good rest.

A. has B. have C. to have D. having

12. Beckham is a popular soccer ___________.

A. singer B. actor C. player D. doctor

13. I ___________ my aunt in Australia this winter vacation.

A. visit B. am going to visit C. visited D. was going to visit

14. Don’t forget _______ the lights when you leave.

A. to turn off B. turning off C. turn off D. turned off

15. I like ________ the car because I can be outside.

A. wash B. washing C. washes D. washed

Unit 12 what's the best radio station?

单项选择

1.She looks ________ younger than she is.

A.even B.very C.a bit of D.a lot of

2.If you do that, you’ll feel ________ soon.

A.more healthy B.more healthier C.much healthy D.much healthier

3.We’ll try to do ________ work with ________ time than before.

A.much; much B.little; little C.less; more D.more; less

4.China has the ________ population(人口数)in the world.

A.largest B.bigger C.most D.fewest

5.Of all the students, Li Ming is ________ to Mr Wang.

A.close B.closer C.the closest D.the most closest

6.You are getting fatter and fatter. You should eat ____ food and take _____ exercise.

A.less; less B.more; more C.more; less D.less; more

7.Which is ________ month of the year? July, I think.

A.hot B.hoter C.hotter D.the hottest

8.Xi’an is one of ________ capital ________ in China.

A.older; city B.the older; city C.oldest; cities D.the oldest; cities

9.E-mailing is ________ than long-distance calling.

A.the cheapest B.cheapest C.cheaper D.cheap

10.She chose ________ expensive shirt from all these clothes.

A.the most B.more C.less D.the more

根据句意及首字母提示,完成下列单词的拼写。

1. The park is c______ to the school.

2. It's a long d______ from Beijing to Fujian.

3. The computer is too expensive. I don't have e______ money to buy it.

4. Guangzhou is in Guangdong P______.

5. Doing chores at home all day is very d______.

用词的适当形式填空

1.This hotel has the friendly ________ in our town.(serve)

2.My home is the closest to school but his home is ________ ________ (far).

3.That movie is ________ ________that I have ever seen.(bad)

4.I think this movie theater is ________ _________than that one.(comfortable)

5.Is Harbin ________ than Hainan?(cold)

句型转换

1.This pen is cheaper than the other two.(同义句转换)

This pen is ____________ ____________ of the three.

2.His father is 42 and my father is 40.(同义句转换)

My father is ____________ ____________ his.

3.She often helps her mother with the housework on weekends.(同义句转换)

She often ____________ her mother ____________ the housework on weekends.

4.Jane came back home from school.(改为否定句)

Jane ____________ ____________ back home from school.

5.Mary has milk and eggs for breakfast. (对划线部分提问)

____________ ____________ Mary ____________ for breakfast

Unit11-12单元测试

一、根据句意填入适当的单词:

in my family.

out the trash.

the floor to keep the classroom clean.

.

room comfortable, because we often talk with guests here.

6. Don’t trouble them, they are at the m.

in our classroom, so the number of the students is over 50.

to see movies.

to my school, so I can walk to school every day.

.

.

2. Jim said he was too tired to walk , we’re walked too today.

3. After school, we should help parents with their .

4. ---- Have you the animals, Ted? ---- Not yet, it’s not turn.

5. Many don’t know what they can do and what they can’t do.

6. Lily performed in the talent show, but she was not of all.

7. My mother did the laundry last Sunday, and my father the dry clothes yesterday.

8. In our class, many students can play instruments.

9. Although our parents with us sometimes, what they say is good for us.

三、选择填空:

( )1.----Could you please your room, Tom? ---- .

A. cleaning, No problem B. clean, Certainly C. to clean, Of course D. clean, No I couldn’t

( )2. Which is the same meaning as ―do the laundry‖ ?

A. do the chores B. do the dishes C. do the washing D. do clothes

( )3. Would you please his bed?

A. do B. take C. make D. made

( )4. Miss white, I’m out, could you my child?

A. look for B. look over C. take after D. look after

( )5. — Is your mother any _____ today? —Yes, she looks a little ______.

A. well; well B. well; better C. better; better D. well; good

( )6. I'm three years __________ than you.

A. old B. older C. oldest D. bigger

( )7. John is __________ of the twins.

A. taller B. the taller C. the tallest D. high

( )8. Children are the__________ when they are with their mother.

A. happy B. happier C. happiest D. happyest

( )9. This is the __________ largest city in Japan.

A. three B. third C. thirds D. thirdest

( )10.__________ you like a cup of tea?

A. Do B. Would C. Are D. Can

( )11. I need some ____________.

A. helping B. helps C. help D. helping

( )12. You weren't ____________ when I phoned you. Where did you go?

A. at B. out C. in D.away

( )13. — Could you move the chair? — ____________.

A. Yes, I could B. Sure C. Sure, I can't D.Yes, I can.

( )14. Please take him ____________.

A. to a walk B. for walk C. for a walk D. walk

( )15. — This evening your uncle and aunt are coming.

— So we need ____________ food and drink.

A. a lot B. more C. some D. several

( )16. The bottle __________ orange juice is Han Mei's.

A. full of B. is full to C. is full off D. is full of

( )17. Let__________ have a look at the nice pictures.

A. we B. them C. our D. mine

( )18.—Could you help me, please ? —__________.

A. Right B. That's all right C. Yes, please D. Certainly

( )19. Could you __________ him to school?

A. take B. let C. carry D. bring

( )20.—Thanks very much. —__________.

A. That's right B. That's all right C. All right D.OK

( )21. The bag is too small. Give me __________, please.

A. a big B. big one C. a bigger one D. bigdest

( )22. This table is too heavy. I can't __________ it.

A. carry B. take C. put D. find

八年级上学期英语期末测试题

Ⅰ.词汇(5%)

1.What a ____________ story it is! (fun)

2.Please take care of your ____________. (tooth)

3.What about ____________(go)to the cinema?

4.My garden is ____________(beautiful)in our town.

5.Which do you like ____________(well), football or soccer?

Ⅱ.单项选择(20%)

1.Jim is ____________ in his class.

A. very tall B. too tall C. the tallest

2.Look at the twins. One is carrying a basket, ____________ is carrying a box.

A. another B. the other C. the others

3.You are ill. You’d better ____________ the doctor right now.

A. look at B. watch C. see

4.I often go to school ____________.

A. by bus B. by buses C. by a bus

5.What ____________ he ____________ yesterday evening?

A. is; do B. was; do C. did; do

6.Would you like ____________ a cake ____________ meat in it?

A. have; of B. to eat; for C. to have; with

7.—What was ____________ yesterday? —It was March 2nd, 1997.

A. it B. the day C. the date

8.Most boys enjoy ____________ games after class.

A. play B. playing C. to play

9.What ____________ you ____________ breakfast?

A. had;for B. did;have for C. have;for

10.It’s ____________ colder today than yesterday.

A. more B. much C. very

Ⅳ.口语应用:根据问题找出相应的答语(10%)

1.When did you have the meeting? A. Basketball and football.

2.What was the date yesterday? B. No, they didn’t.

3.What time do you have lunch every day? C. Four days ago.

4.How long did they stay here? D. In a month.

5.What day is it tomorrow? E. January 5th, 1999.

6.How often does she have chicken and beef for lunch? F. Less than a week.

7.Did the twins go to school on foot yesterday? G. Yes, he did.

8.How soon will Mr. King be back, do you know? H. Quite often.

9.Did Jim have bread, meat and vegetables for supper? I. At 12 o’clock.

10.Which is your favorite sport? J. Thursday

Ⅴ.动词填空(10%)

1.On Saturday Mrs. Brown usually ____________(wash)some clothes.

2.Look! The old man ____________(get)on the bus.

3.We ____________(visit)that factory next week.

4.Please __________(look)after the little boy. Don’t let him __________ (cry).

5.—Why ____________ you ____________(not come)last time?

—Because I ____________(be)ill.

Ⅵ.完形填空(20%)

Mike always loves ships. When he was, he said, ―I’m going to go into the army. ‖ but his eyes were not veryand he did not get in.

Then he said, ―I’m going to buy a smalland Mike did not havemoney.

But last summer Mike found a swimming club nearhouse. The lessons did not cost very much, and Mike began going to the club at every end of the week and 7 . Now he is a good swimmer.

Last week a little boy said to him, ―You’re a very good swimmer. How do you learn to swim? ‖

―I’m not goodall, ‖Mike said and smiled. ―I’m in the water, and I say to myself, there are dangerous fishes in this place! Then I’m very

1.A. dead B. young C. older D. ill

2.A. good B. had C. broken D. weak

3.A. plane B. train C. boat D. car

4.A. are B. is C. were D. was

5.A many B. much C. a few D. very few

6.A. his B. her C. him D. she

7.A. having B. watching TV C. having lessons D. seeing films

8.A. so slowly B. so fast C. not so fast D. not so well

9.A. in B. on C. with D. at

10.A. afraid B. busy C. poor D. rich

Ⅶ.阅读理解(10%)

Our eating habits are very important for good health and a strong body. There are times when most of us like eating sweets and ice cream, they are not bad for us if we eat them at the end of a meal. If we eat them before a meal, they may take away our appetite. It’s important for us to eat our meal at regular time each day. When we feel worried or excited, we may not want to eat.

A long time ago, in England, some judges often decided whether a man was telling the truth. Though this seems strange and foolish, they thought it was a good way of finding out truth. A man who is worried about something has difficulty in swallowing anything dry because he loss his appetite.

1.Good eating habits are very important for our ____________.

2.The sweets and ice-cream may ___________ our appetite, if we eat them before a meal.

3.A person may not want to eat when he feels ____________ or ____________.

4.The judges in old England thought if a man didn’t tell the truth, he could __________.

新目标英语八年级上册期末模拟测试题

二、单项填空(15分)

( ) 26.--______ does your father do morning exercises?—Hardly ever.

A. How B. How often C. When D. What time

( ) 27._____is important for us _______sports every day

A. It; do B. That; to do C. This; to do D. It; to do.

( ) 28. --- _____________ ? – I have a sore back.

A. What’s the wrong B. What’s matter C. What’s trouble D. What’s wrong

( ) 29. Mr Green ______for America the day after tomorrow.

A. left B. leaves C. is leaving D. is going to leave

( ) 30. I’m hungry. Would you please give me ______to eat?

A. delicious something B. something delicious C. anything delicious D. nothing delicious

( ) 31.Tom goes to school ________every day.

A. by a bus B. by his bike C. by buses D. on foot

( ) 32. It _____ my daughter half an hour _______ her homework last night.

A. takes, to finish B. took, finish C. took, to finish D. took, finished

( ) 33.--- Would you like to play football with us? ---____________.

A. Yes, I can. B. Yes, please. C. Yes, I’d like to. D. Yes, I’d like

( ) 34.Her dress is _________than ________.

A. more beautiful, mine B. more beautiful, my C. the most beautiful, I D. beautiful, me

( ) 35. It’s ______ colder today than it was yesterday.

A. very B. more C. much D. little

( ) 36.--- Let’s make a banana milk shake. ---_________________.

A. That’s a good idea. B. You’re welcome C. Thank you. D. No, we don’t.

( ) 37.Put the ingredients in the container and _________, please.

A. mix up it B. mix it up C. mix up them D. mix them up

( ) 38.The classroom is _______small _______hold (容纳) so many students.

A. enough, to B. so, that C. too, to D. very, to

( ) 39.There_____ a wonderful football match between Spain and Italy next week.

A. will have B. is going to have C. is going to be D. is

( ) 40.– Could you please sweep the floor? --________. I’m busy with my homework.

A. Yes, sure. B. Why not? C. Sorry, you can’t. D. Sorry, I can’t.

五、补全对话:(10分)阅读下面的对话,根据内容补上所缺句子,使对话意思完整。

A: Hi, Tom. You were not here yesterday afternoon. ?

B: A:

B: Much better. The fever is gone, but I still cough and I feel weak.

A: Did you see the doctor?

B: Yes, I went to the doctor’s yesterday afternoon. The doctor gave me some medicine and asked me to A: Why don’t you stay at home today?

B: Because I’m afraid I’ll miss too many lessons and I’ll be left behind.

A: Don’t worry. Take care of yourself. .

B: Thank you.

unit1专练参考答案:

Ⅰ 1. exercises 2.programs 3. hardly 4.twice 5. health 6. habits, healthy 7. Maybe

8. different,differences 9. although 10. grades 11. surfing 12. vegetables 13.less

Ⅱ. 1-5 A D C B B 6-10 A C B B C

Ⅲ. writing twice to eat clean/to clean Don’t

Ⅴ. As for most Some Internet How often or no maybe

unit2答案

一.翻译下列短语

1. see a doctor / dentist 7. drink lots of water

2. get / have a cold 8. drink hot tea with honey

3. have a toothache 9. be stressed out

4. have a headache 10. get tired

5. have a fever 11. stay healthy

6. lie down and rest

二. 选择填空:1-5 BABCC 6-10 AABBA

UNIT3 参考答案

一.1. 去散步 2. 帮助我忘记麻烦 3. 回到 4. 决定,选定 5. 考虑

6. go bike riding 7. go sightseeing 8. take a vacation 9. decide to do sth. 10. go camping

二. 单项选择: 1----5 B C D B A 6----10 C A A C B 11----15 B C C B A

四. 1. sounds 2. taking 3. eating/to eat, times 4. watched, did, watch, watched 5. does, reads

unit1-3验收题参考答案

II. 1-5 CBBDA 6-10 CBDCB

III. 1. How often 2. What's, matter 3. What's, like 4. to me 5. can't; anything

IV. 1. makes, difference to 2. How often, movies/cinema 3. shouldn't, anything for 4. to take/have, relaxing 5. going away, too

unit4参考答案:

I. A) 1. minutes 2. ill 3. North 4. depended 5. worry B) 1. subway 2. took 3. left 4. around 5. quick

II. 1-5 BCCBD 6-10 ABCAB

III. 1. far from 2. does, take 3. How do 4. does, leave 5. bus stop/station

Unit5单元检测卷答案

一、A) 1. 来参加我的聚会 2. have a piano lesson 3. 为考试而学习 4. go to a concert 5. 太多作业

6. on Friday evening 7. 保持安静 8. help with the housework 9. 参加俱乐部 10. two whole days

B) 11. invitation 12. lessons 13. concert 14. weekdays 15. another

16. match 17.chemistry 18. whole 19. calendar 20. over

二 .单项选择 21-25:B B A D C 26-30:D C C A C 31-35:A B B C B

五.61. Would, like 62. won’t, until 63. spent, washing 64. don’t have to 65. don’t you

unit5练习

一,1. another 2. free 3. invitation 4.chemistry 5. concert 6. lesson 7. calendar 8. whole 二,1-----5 BABCB 6------10 DCDDB 11-----15 CADDA

五,1.to go, swimming 2. to come, to discuss 3. to go, help, (to) open

4. is babysitting , really 5. inviting, to join

六,1. What, is 2. 1). doesn’t, have , to 2) Does, have , to 3. is, not, free

4. 1) Would, you, like, to 2) Do, you, want, to 5. I’m sorry I have to have my guitar lessons 七,1. On, Wednesday, going, to, practice, the, piano 2. the, dentist, on, Tuesday, with, me

3. really, busy, have, too, much, to, do 4.keep, quiet, keep, the/these, children from, playing

5.for, inviting, me, to, have, a, dinner, sorry , can’t

unit6

二、1. C 2. C 3. A 4. C 5. A 6. D 7. A 8. B 9. D 10. B

四、1. staying 2. tired 3. walk 4. heavier 5. funny 6. bicycle 7. love 8. lesson 9. leaving 10. concert 五、1. heavier 2. more serious 3. bigger 4. more difficult 5. younger

6. larger 7. longer 8. hotter 9. calmer 10. more athletic

六、1. often, visits, three, four times 2. same as, outgoing 3. clean, classroom 4. good at swimming

5. look the same

八年级上英语期中试卷二

21-25CACCA 26-30BBDCC 31-35 BDCAD 36-40 DBCAB 41-45 ABABB

76.vacation 77.sightseeing 78.thirsty 79.invitation 80 .vegetables 81.more athletic 82.fishing

83.going 84.laugh 85.taking 86.How,get 87.is going 88.How often 89.more ,than 90 same as

91.How often does his father exercise? 92.Linda is going to Beijing for vacation.

93.How long does it take her to do her homework? 94.I can’t come to Gina’s party next week.

95.Lin Tao is a little quieter than me.

八年级上学期期中考试(三)

I. 1-10 BBADBCDABD 11-19 DCDAABCCB

IV. 1.wants 2.get 3. to stay 4. riding 5. join 6. visit 7.quieter 8. mix up 9. Turn on 10. anyting

V. 1.eat junk food, eat snacks 2. hot tea with honey 3. make fruit salad 4. leave for Shanghai 5. Don’t worry.

6. have the piano lesson 7. two teaspoons of relish 8. peel the bananas 9.有点外向 10. 在某些方面 VI .1.How long, only for 2. Can, some 3. takes, by subway 4. your invitation 5. free till 6. What’s today

7.both , singing, dancing 8. much cinnamon

新目标英语八年级上册Unit7练习题

一1. two slices of chicken 2. a teaspoon of cinnamon 3. mix up

4. two boxes of pears 5. drink two bags of milk 6. countable nouns

7. uncountable nouns 8. make fruit salad 9. how much beef 10. how many apples

二. 首字母填词 1. amount 2. oven 3. add 4. teaspoons 5. much

三. 选择 1-5. AACAC 6-10. BABCB 11-15. ACABB

四. 句型转换 1. How much 2. How much does give 3. How many cups of 4. What is 5. many apples are

unit8

1. B2. A3. C4. B5. D6. D7. C8. C9. C10. D11. A12. D

unit9

Ⅱ1.B 2.B 3.C 4.B 5.B 6.A 7.C 8.A 9.B 10.C

Ⅲ.1.nusual 2.amous 3.reative 4.utstanding 5.alented 6.our 7.rize 8.eceive 9.ajor

10.ingle

Ⅳ.1. learning the age of 2.won the first prize 3. joined in when did take

4.How long did hiccup 5. When where were born

Ⅴ.1.spends lots of playing 2.sneezing broke World Records

3. one year five months old 4.began writing when he four years old

5. first went to at the age 6.comedy called 7. went to majored in

Unit 10

一、1.is going 2.wanted 3.will be 4.is going to be 5.is going to be 二、1.computer programmer 2.计算机科学 3.飞行员 4.fashion show

5.part-time

6.at the same time 7.交换生 8.迎新会 9.听起来像

三、1.C next week前不用介词。 2.B

3.A Why not + v.原形,指为什么不……。 4.D 主语为复数,to后用动词原形。

5.B want to do sth. 6.A 对方式提问用how。

7.C It's time to do sth. 8.C 主语为复数。

9.C there be将来时为there is/are going to be。

五、1.What is she going to do?

2.Where is your father going? 不能加to。

3.I am going to write a letter tomorrow morning. tomorrow morning表将来。

4.When is he coming back? 对时间提问用when。

5.Are they going to have any classes next week? some要变为any。

6.Who is going to do some reading? 对主语提问用who。

7.want to 8.going;go on 9.have;fun going 10.not far from

Unit 11

一.1. D 2. A 3. C 4. A 5. B 6. C 7. A 8. B

9. D 10. D 11. C 12. C 13. B 14. A 15. B

Unit 12

单选1.C 2.D 3.D 4.A 5.C 6.D 7.D 8.D 9.C 10.A

单词拼写1. close 2. distance 3. enough 4. Province 5. dull

填空1.service 2.the farthest 3.the worst 4.more comfortable 5.colder

句型转换1.the cheapest 2. younger than 3. helps , do 4.didn't come

5.what does, have

Unit11-12单元测试

一、dishes, take, sweep, snacks/sweets, living, meeting, seats, cinema, close, radio

二、succeed, success, farther, far, chores, fed, my, teenagers, badly, the worst, folded, musical, disagree

三、B,C,C,D,B,B,B,C,B,B,C,C,B,C,B,D,B,D,A,B,C,A

18

期末参考答案

Ⅰ.1.funny 2.teeth 3.going 4.the most beautiful 5.better

Ⅱ.1~5 CBCAC 6~10 CCBBB

Ⅳ.C E I F J H B D G A

Ⅴ.1.washes 2.is getting 3.are going to visit 4.look, cry 5.don’t, come, was Ⅵ.1~5 BACCB 6~10 ACBDA

Ⅶ.1.health 2.take away 3.worried or excited 4.worry about something

Ⅷ.The students of Class Two are going to the Great Wall next Sunday. They are going by bike. They are going there with their teachers. They are going to take some fruit and some young trees because they are going to plant trees there. How happy they are!

八年级上期末模拟参考答案

二、26-30 BDDCB 31-35 DCCAC 36-40 ADCCD

五、76. What was wrong? / What was the matter?

77. I had a fever and cough.

78. I’m sorry to hear that.

79. lie down and have a good rest.

80. I’ll help you with your lessons.

19

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com