海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语


发布时间:2013-11-14 11:34:52  

2012中考模拟训练题2 满分50 得分__________

16.The underlined part in the word ―d 18.This kind of clothes ______ well these days.

A. sell B. sells C. is sold D. are sold

19.It’s difficult for me to decide which one to choose, because ______ of them are good.

A. neither B. all C. any D. either

21. —Did you try to give Tom a phone call?

—Yes, I did. But I couldn’t get through , his sister ______ on the phone.

A. talked B. was talking C. had talked D. has talked

22.This is the most educational book ______I’ve ever read.

A. which B. who C. that D. whose

23.As a student ,we should try what we can ______ our grades.

A. improve B. improving C. improved D. to improve

24.—______ years have you been here since you left school? —For eight years.

A. How long B. How soon C. How many D. How often

27.—It is said that we will have a ______ holiday.—That’s right. But it’s coming in _______.

A. five days; three days’ time B. five days’; three days’

C. five-day; three days D. five days; three-day time

29.We can’t ______ making a plan. Clean–Up Day is only two weeks from now.

A. put up B. put off C. put down D. put out

30.—I’m sorry I’m late again because of the bad traffic.—______.Please be on time next time.

A. It doesn’t matter. B. That’s right. C. You’re welcome. D. It’s a pleasure.


My problems started after I went to a boarding school. I was only 14, and at first I missed my family a lot. I often called them and cried on the phone. But after two weeks, I found I enjoyed being with my classmates at school. I had many friends who were boys. I thought of them as my best friends – but only friends. I never guessed my friendships with boys would become a problem.

Then, three months later, my friends told me that some teachers and girls said I was hanging out with boys all day long in order to get attention from them. Seven months after that, the head teacher Mr. Wang asked the class to choose some students to join the Student Union. I thought I could win for I was doing well in school. I’d already won prizes for the best math and English exams. A week later, the list came out and it didn’t include me. I was sad.

Mr. Wang came to me and said, ―Don’t be sad. I know you’re excellent! Maybe

you’re a little from the girls in our class. They don’t know much about you, so some of them didn’t choose you. It doesn’t matter. Do your best to get along well with everyone and I think you’ll make it next time.‖

46. What was the writer’s problem when she first entered the boarding school?

A. She didn’t like her new school. B. She didn’t get along well with her classmates.

C.She missed her family very much. D.She didn’t like her new teacher.

47. Many of the writer’s friends in her new school were _______.

A. teachers B. boys C. girls D. women

48. Why did the writer fail to join the Student Union?

A.Her teachers didn’t like her. B.She was a poor student.

C.Some girls didn’t choose her. D. She likes showing off herself.

49. The underlined word ―distant‖ means ―______‖ in English.

A.estranged B、 aggressive C.warm-hearted D.rude

50. Which of the following is NOT true, according to the passage?

A. The writer won prizes for the best science and English exams.

B. The writer didn’t realize that her friendships with boys would cause problems.

C.The writer was sad because she failed to join the Student Union.

D.The teacher thought she was an excellent student.


Want to stay away from colds? Put on a happy face.

Compared to unhappy people, those who are cheerful and relaxed are less likely to suffer from colds,

according to a new study. It’s possible that being happy helps the body fight illnesses, say the researchers from New York University.

2012中考模拟训练题2 满分50 得分__________

―It seems that positive feelings may reduce the danger of illness,‖ said the study’s chief researcher Sheldon Cohen.

In an earlier study, Cohen found that people who were cheerful and lively caught coughs and colds less often. People who showed feelings were also less likely to tell their doctors that they felt ill.

In this study, Cohen’s interviewed 193 adults every day for two weeks. During the interviews, the people told researchers about were given colds by doctors and had to stay alone in a room for six days.

The results showed that everyone in the study was equally likely to get ill. Buy for people who said they felt happy during the research period, their illness are less serious and lasted for a shorter time.

Cohen believes that when people experience positive feelings, their body may produce a chemical that helps fight illness and disease. So if you are worried abut your health, look on the bright side more often.

51. Which of the following was NOT a part of the study?

A. People talked about their feelings every day. B. People were kept alone for six days.

C. People were given colds by doctors. D. People were made to feel unhappy.

52. What did the study find?

A. People who felt happy never got ill. B. People’s feelings didn’t influence their health.

C. People with good feelings became ill more easily. D. People with positive feelings had less serious illnesses..

53. According to Cohen, which of the following may help fight illness?

A. Eating. B. Crying. C. Laughing. D. Sleeping.

A. advertisement B. newspaper report C. story D. scientist’s diary

55. What is the best title for this passage?

A. Smiles can fight colds B. Cause of colds found C. The danger of colds D. How people get sick

School is not the safe place as it used to be. How to keep school safer? How to help students stay away from ? There are many have had the safety class in No.1 Middle School. to point out safe and unsafe sports in the story. From this lesson, we knew we should always do warm-up exercises before and drink some water after that.

Yes, making up stories is a good way to learn and enjoy were once asked to make up a story about a boy called Naughty. He always did something naughty in the classroom and got himself into trouble. In this way ,we learned to behave In our school, we have a fire emergency response practice(火警应急演习) in September every year. So we know to go if there is a fire in school. We learn to use the fire extinguisher(灭火器) be allowed to put out the fire alone, it’s too dangerous for young students like us.


71.Babies soon begin to take an i______ in the world around them.

72.Eighteen and seventy-two is n_______.

73. Lunch is s______ between 11:00 and 1:00 p.m in this restaurant.

74. I was w______ if I could borrow your car.

75.You can have any of these cakes e_____ this one ,it’s for my mom.

76.There are a large number of v______ in Hangzhou every year.

77.What do you think is the s______ of her success?

78.This kind of flowers produce a p______ smell.

79. More and more people like to go to work by car, so the t_____ is really busy at rush hour.

80. Nothing is difficult if we put our h______ into it.

2012中考模拟训练题2 满分50 得分__________

四. 单项填空(共15小题。计15分)

16.C 17.B 18.B 19.B 20.C

21.B 22C 23.D 24.C 25.B

26.B 27.C 28.D 29.B 30.A

六. 阅读理解(共15小题,计30分)

46.C 47.B 48.C 49.A 50.A

51.D 52.D 53.C 54.B 55.A

56.E 57.A 58.D 59.B 60.F

七. 词语填空(共10小题,计10分)

61.danger 62.activities 63.who 64.was 65.behaviors

66.playing 67.ourselves 68.well 69.where 70.don’t

八. 单词拼写(共10小题,计10分)

71interest 72.ninety 73.served 74.wondering 75.except

76.visitors 77.secret 78.pleasant 79.traffic 80.heart

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。