haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

人教版英语九年级Unit 5 It must belong to Carla课时训练题1

发布时间:2013-09-20 11:26:24  

本资料来自于资源最齐全的21世纪教育网www.21cnjy.com

Unit 5(A卷)

Ⅰ.词汇(20分)

A.为Ⅱ栏的物品找到合适的地点,将其序号填入Ⅰ 栏前括号中(10 分)

Ⅰ Ⅱ

( )1.zoo A.hair band

答案:E

( )2.bedroom B.desk

答案:D

( )3.kitchen C.plate

答案:C

( )4.classroom D.toy car

答案:B

( )5.head E.panda

答案:A

B.用括号内所给词的适当形式填空(10分)

6.Alic always_________(play) the guitar very well.

答案:plays

7.The T-shirt might be_________(Carla).

答案:Carla’s

答案:plates

答案:dropped

答案:worried

Ⅱ.单项选择(10 分11.— )

—A.Diana B.Diana’s C.to Diana D.to Diana’s 答案:C 是一个固定短语,所以要选择C。

12.Wanda Wilbur is my favourite_________.( )

A.author B.teacher C.doctor D.lawyer 答案:A 众所周知,Wanda Wilbur 是一位著名作家,所以要选择A。

13.He was the only kid_________the picnic.( )

A.in B.at C.on D.of

答案:A 在野餐中,要用in。

14.The soccer ball could be John’s or Tony’s.They_________play soccer,don’t they?( )

A.all B.both C.either D.neither 答案:B 上文提到了两个人,而both意为两者都。

15.The French book must be Li Ying’s.She is the only one who’s studying_________.( )

A.English B.Chinese C.French D.Japanese 答案:C 根据the French book,可知是studying French。

21世纪教育网 -- 中国最大型、最专业的中小学教育资源门户网站。 版权所有@21世纪教育网

本资料来自于资源最齐全的21世纪教育网www.21cnjy.com

16.The red bicycle_________be Hu’s.She has a blue one.( )

A.must B.might C.could D.can’t

答案:D 下文提到blue one ,而上文是red bike,故要选择D。

17.I’m looking for my bike.If you have any ideas_________it might be,please call me.( )

A.where B.what C.when D.how

答案:A where 用来指my bike 所在的地点。

18.Miss Li is really anxious_________her.( )

A.because B.because at C.because of D.because to 答案:C because of 短语。

19.Here are some_________.The owner can’t be a boy.( )

A.shoes B.clothes C.pens D.earrings

答案:D earrings意为“耳环”,而男孩是不戴耳环的,所以要选择D。

20.The T-shirt is too small_________him.( )

A.for B.to C.at D.of

答案:A 这里for用来表示接受事物或从某事物中受益的人。

Ⅲ.情景交际 (20分)

A.把Ⅰ栏中的人物与Ⅱ栏中叙述一致的选出来(10 分)

21.Carla (basketball) 22.Mine (notebook) 23.Joy (book) 24.Clark (CD) 25.Xiaofeng’s (toy car) B.补全对话,每空一词(10 分A:I’B:So it in the symphony hall.Go there to have a look.By the A:It’B:I’m 34._________ to hear that.

A:35._________ you have any ideas,please call me.

B:OK.I will.

答案:26. can’t 27. Where 28. dropped 29. might 30. why 31. on 32. crucial

33. to 34. sorry 35. If

Ⅳ.翻译句子(10 分)

36.这张照片一定是 Hop 的。

The photo_________ _________Hop’s.

答案:must be

37.这是谁的日语书?

_________is this_________ book?

答案:Whose,Japanese

21世纪教育网 -- 中国最大型、最专业的中小学教育资源门户网站。 版权所有@21世纪教育网

本资料来自于资源最齐全的21世纪教育网www.21cnjy.com

38.她经常听古典音乐。

She often_________ to_________ music.

答案:listens,classical

39.鲁迅是我最喜欢的作家。

Lu Xun is my_________ _________.

答案:favourite author

40.他们两人都踢足球。

They_________ _________football.

答案:both play

Ⅴ.完形填空(10分)

Tom felt ill.He had a headache.So he went to a doctor.The doctor said,“Listen 43 ,I’m going to give you three 44 kinds of medicine.First,these white pills,I want you to one pill three a day,after one every day before you go to bed.Now these yellow

you get a headache.”

Tom went back home and did 41.A.ill B.very C.worse )

答案:D

42.A.pay for B.ask D.find( )

答案:C

43.A.care C.careful )

答案:B

44.A.different B.same

C.expensive D.cheaper( )

答案:A

45.A.take B.eat C.put in D.having( ) 答案:A

46.A.time C.again D.of times( ) 答案:B

47.A.work B.breakfast C.meals D.lunch( ) 答案:C

48.A.minute B.again C.time D.times( ) 答案:C

49.A.like B.until C.just D.as( )

答案:D

50.A.feel B.feels C.felt D.is feeling( ) 答案:C

Ⅵ.阅读理解(20分)

A

One hot day,some mice were playing in a forest and a lion was having a rest under a tree.One mouse did not look where he was going and hit the lion’s leg.The lion was very angry,and he caught the mouse.The little animal did not know what to do.“I’m sorry,sir,” the mouse said.“Will you free me,please?

21世纪教育网 -- 中国最大型、最专业的中小学教育资源门户网站。 版权所有@21世纪教育网

本资料来自于资源最齐全的21世纪教育网www.21cnjy.com

“I don’t know why I should,”the lion said.“I’m very hungry,and it’s time to have lunch.”“Please don’t eat me,”the mouse said.“I’m so small and wouldn’t satisfy you.”

“Besides(而且),if you free me,I might be able to help you one day.”

The lion laughed loudly and said,“How could a great animal like me need your help?” But the lion had a kind heart,and he freed his little friend.

“Thank you so much,” the mouse said.“Some day you’ll see that I was telling the truth.” Several days after this,some men were trying to catch the lion.They put a net in the forest,so the lion was caught in it.He couldn’t understand how this could happen because he was usually very careful.The great animal was in big trouble.Loud,angry noises could be heard everywhere in the forest.The mouse heard these noises and went to see what was wrong.He found the lion in the net and knew what he had to do.The small mouse started to bite the net,soon a little piece of the net fell on the ground.Then another piece fell,and another.In a short time the great animal was freed.根据短文内容,判断正(T)误(F)(10分)

51.In a forest,a small mouse hit a lion’ )

答案:F

)

答案:T

53.The lion didn’t think he would need the small mouse’ )

)

too frightened to help the lion.( live jobs.Their parents often let them to depend on . it 61. for 62. around

63. doing 64. learn 65. use

Ⅶ.书面表达(10分)

在班级里,同学们都有自己的爱好和心爱之物,看到了篮球你会想到它是??的,因为??喜欢打篮球;看到了一本故事书、一张CD、一个时尚的背包,你又会想到谁呢?请根据以上提示和自己的生活实际,写一段话(60词左右)。

答案:The toy car must be Jane’s little brother’s,because he is the only kid at the picnic.The new packbag must be Carol’s because she told me she bought a new one and it was fashion.The French book might be Li Ming’s .She’s the only one who’s studying French.The owner of the earrings can’t be a boy because boys don’t like wearing earrings at all.

21世纪教育网 -- 中国最大型、最专业的中小学教育资源门户网站。 版权所有@21世纪教育网

本资料来自于资源最齐全的21世纪教育网www.21cnjy.com

21世纪教育网 -- 中国最大型、最专业的中小学教育资源门户网站。 版权所有@21世纪教育网

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com