海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语


发布时间:2013-12-04 16:28:45  




My name is Wang Kun and my sister is Wang Wei. Since middle school,we have dreamed about taking agreat trip by ,we finally got the to do it.

We started our long bike ride the Mekong River(循公河)it was autumn, thesnow had already started to fall in Tibet. Our legs felt so heavy and that we thought they were ice.Have you ever seen ride bicycles?Wang Wei was in front of me as go the hills was great fun.When we reached a valley山谷),it became much warmer. We had to clothes. In the earlyevening,we stopped our tents and then we ate. After supper,Wang Wei went to ,the sky became clear and night!We have already traveled so far. We are reaching Dali inYunnan Province. There our cousins Dao Wei and Yu Hang will us in the ride trip. I'm sure we'll havea greater time together.

31. A. bus B. bike C. train D. plane

32. A. chance B. experience C. information D. instruction

33. A. in B. on C. along D. above

34. A. Although B. Because C. When D. If

35. A. warm B. hot C. comfortable D. cold

36. A. snowmen B. businessmen C. engineers D. foreigners

37. A. him B. her C. me D. them

38. A. back B. over C. up D. down

39. A. wash B. carry C. change D. dry

40. A. put up B. put on C. put away D. put down

41. A. work B. sleep C. travel D. run

42. A. colourful B. dim C. light D. bright

43. A. wind B. fog C. cloud D. rain

44. A. busy B. boring C. noisy D. quiet

45. A. greet B. join C. visit D. interview

31—35 BACAD 36—40 ABDCA 41—45 BDADB 2007年

Vanilla is my best friend. She is a lovely girl with two big, beautiful eyes. But she always

hides them a pair of black glasses.

the classroom. The teacher was giving us our results of a Chinese exam. I had done badly. I felt so 分数: ―Is it because of the exam? Do you want me to tell you the right ?" I looked away from her. When I looked up again, where, but couldn't find it.

she was! My face turned red. I wanted to hug her,but I only held her hands and said,"Thank you. We are best friends.

31. A. behind B. below C. among D. near

32. A. slowly B. quickly C. nearly D. happily

33. A. singing B. sitting C. dancing D. playing

34. A. happy B. sad C. funny D. excited

35. A. voice B. sound C. noise D. cry

36. A. everything B. something C. anything D. nothing

37. A. knocking at B. shouting at C. laughing at D. pointing at

38. A. forgot B. kept C. practiced D. remembered

39. A. answers B. exams C. results D. notes

40. A. that B. who C. which D. what

41. A. gave B. turned C. carried D. moved

42. A. pain B. interest C. surprise D. fun

43. A. kind B. brave C. healthy D. careless

44. A. whether B. when C. after D. unless

45. A. still B. yet C. also D. ever



In front of my daughter Sindu, was a bowl filled with cabbage. She hated cabbage. She only sat there in silence with tears her eyes.

"Sindu, darling, why don't you a little? Your mom will shout at me. "

Sindu wiped(擦) her with the back of her hand.

"OK, Dad. I want?"

"Yes, within reason. "

she began to eat. It took her almost half an hour to finish the Then she came up to me and said, "Dad, I want to have my head shaved( 刮、剃) !"

"Sindu, why don't you something else? If we see you with a clean-shaven head, we will be ," I said.

"But, Dad, you promised! Now, you are going back on your words. "

I had to 39 my promise. Sindu had all her hair cut off. She looked beautiful. On Monday morning, I took her to school. when we arrived, a boy got out of a car, and shouted, " Sindu, please wait for me! "

Guess what? The boy had hair either.

"Sir, your daughter is !" a man got out of the car and said. "That boy is my son, Harish. He has cancer. He lost his hair he got ill. Sindu cut hers off so Harish felt less She's a special girl. "

I stood for a while, "My little girl, you me how selfless ( 无私的) real love is!"

31. A. on B. in C. at D. behind

32. A. cook B. cut C. wash D. eat

33. A. tears B. bowls C. cabbages D. cars

34. A. that B. who C. what D. which

35. A. Luckily B. Slowly C. Easily D. Heavily

36. A. food B. homework C. game D. talk

37. A. fight for B. look for C. ask for D. pay for

38. A. happy B. sad C. funny D. comfortable

39. A. lose B. break G. change D. keep

40. A. Just B. Even C. Still D. Again

41. A. much B. no C. some D. any

42. A. great B. silly C. weak D. strange

43. A. unless B. although C. whether D. when

44. A. different B. strong C. dangerous D. important

45. A. suggest B. teach C. give D. offer

Ⅲ. 31. B 32. D 33. A 34. C 35. B

36. A 37. C 38. B 39. D 40. A

41. B 42. A 43. D 44. A 45. B


―Hi! John.‖ Mary ran towards me with a bright smile, saying, ―I’m going to have a dance performance(表演) tonight. I hope you’ll come. Here is the ticket. Don’t forget!‖ Then she in a hurry.

―What? Dance? Is that ? ‖ I asked myself. Mary was not such kind of girl. She was quite one. I had never seen her wearing colorful clothes. In fact, she really did not know to dress up. What a terrible thing!

―I should go to, I must go to.‖ I thought.

and sat down. Her performance was the seventh one. I knew I would have a time before her turn, for I had no sense of art, her performance was worth watching, no matter how ling I would wait.

Time went , I tried my best not to fall asleep.

Just then, came the , ―Let’s welcome the next exciting dance – Latin!‖

Hearing this, I opened my eyes as large as possible, to lose anything. Wearing a golden and shining skirt, Mary appeared. She with a sweet smile, looking like a pretty butterfly flying…I could believe my eyes.

After all the performance ended, I her at the gate.

―Hi!‖ She stood in front of me with her crystal(水晶) shoes. ―How do you feel?‖

―Fantastic!‖ I answered.

―Ha, ha. I knew would be.‖ She could not hide her excitement, laughing a child.

At that time, I realized that every girl has a pair of special shoes which are like the crystal shoes of Cinderella.

31. A. came B. jumped C. left D. moved

32. A. possible B. lucky C. funny D. careful

33. A. modern B. common C. perfect D. careful

34. A. why B. where C. when D. how

35. A. seat B. room C. gate D. way

36. A. great B. short C. hard D. relaxing

37. A. or B. so C. but D. and

38. A. quickly B. slowly C. safely D. easily

39. A. words B. sentences C. sounds D. cries

40. A. hoping B. fearing C. planning D. hating

41. A. walked B. skated C. danced D. stood

42. A. seriously B. hardly C. nearly D. certainly

43. A. waited for B. looked for C. paid for D. cared for

44. A. I B. you C. she D. it 45. A. as B. like C. for D. at


阅读下面短文,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。 Mary worked as a

waitress in a restaurant. One day she saw an old man go 26 into the restaurant

and toward a table. She ran over to him, and said, ―Here, Sir. Let me help you with that

27 . ‖

Without saying a word, he smiled. She 28 the chair away from the table.

Steadying(扶 稳)him with one arm, she helped him move in front of the chair and sit down

29 . Then she put his walking stick(拐杖)by the table where he could reach it.

In a soft, clear voice he said, ―It’s very kind 30 you, Miss. ‖

‖You're welcome, Sir. ‖ She replied. ― 31 I am Mary. I'll be back in a few

minutes. If you need anything, just wave at me. ‖

After he had finished a big 32 of pancakes, bacon, and hot lemon tea,

Mary helped him 33 from his chair, and out from behind the table. She 34 him his walking stick, and walked with him to the front door.

Holding the door 35 for him,she said,― Come back and see us, Sir ! ‖

He 36 with his whole body, smiled, and nodded. ―Thank you so much. ‖ he

said softly. When Mary went to clean his table ,she was very 37 Under his

plate she found a business card,a one - hundred - dollar bill and a note which read :

Dear Mary ,I respect ( 尊重) you very much, and you respect yourself too. You have 38 the secret of happiness. Your kind gestures will shine through those who meet you.

The man she had served was the owner of the 39 where she worked. This

was the 40 time that she,or any of his staff had ever seen him in person.

26. A. quickly B. shyly C. slowly D. luckily

27. A. chair B. table C. door D. plate

28. A. lifted B. pulled C. pushed D. knocked

29. A. nervously B. seriously C. comfortably D. actively

30. A. with B.to C.for D. of

31. A. So B. And C. Or D. But

32. A. meal B. cup C. list D. menu

33. A. down B. up C. out D. over

34. A. sent B. handed C. threw D. showed

35. A. closed B. clean C. straight D. open

36. A. turned B. ran C. jumped D. fell

37. A. bored B. worried C. surprised D. relaxed

38. A. questioned B. found C. lost D. forgotten

39. A. supermarket B. hotel C. restaurant D. factory 40. A. first B. same C. last D. next


阅读下面短文,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案 It all started at the beginning of the ninth grade. Carmen found she couldn't see things all the time. She became very worried, but she hoped would know that. made up.

Three days later. Carmen got new glasses and instructions kids will think I'm silly. " Carmen said. Her mother and shook her head. "You look just as beautiful as before, she said. But Carmen didn't believe her.

The next day. Carmen kept the her pocket(口袋))as she walked into the

Suddenly, she heard her friend Theresa shout.

Carmen ran over to the other girls. "What's the and I can 't lose it. "

Carmen and her friends began to she could see better. She took the glasses out . It was the ring.

"Here it is," she shouted. She handed it to Theresa.

停顿). ―Hey, 1 didn’t know you wore glasses. They look great!"

Carmen had that she was wearing the new glasses. ―Thanks,‖ she replied. "Maybe wearing glasses won't be so bad after all." Carmen thought.

26. A. clearly B. carefully C. freely D. quickly 27. A. everybody B. anybody C. somebody D. nobody 28. A. explain B. care C. agree D. understand 29. A. by B. from C. like D. to

30. A. relaxed B. cheered C. smiled D. jumped

31. A. ring B. keys C. book D. glasses

32. A. tired B. unhappy C. afraid D. serious

33. A. matter B. reason C. question D. secret

34. A. special B. common C. cheap D. heavy 35 A. ask for B. wait for C. look for D. pay for 36 A. though B. if C. because D. as

37. A. natural B. new C. dirty D. different

38. A. ears B. feet C. eyes D. hands 39 A. still B. ever C. never D. often

2007Ⅵ. 完形填空 (共15小题,计15分)


―How are you?‖ is a nice question. It’s a way that people in the United States meet

each other. But ―How are you?‖ is also a very question. It’s a question that often have an answer. The person who asks ―How are you?‖ hopes to hear the answer ―‖, even though the person’s friend isn’t fine, ―How are you?‖ isn’t really a question, and ―Fine‖ isn’t really an answer. They are simply other ways of saying ―Hello‖ and ―‖.

Sometimes, people also don’t say just what they ―Do you agree?‖ the other person might be thinking, ―No, I don’t agree. I think you’re wrong.‖ But it isn’t very to say so, so the other person might say, ―I’m not so .‖ It’s a nicer way to say that you don’t agree with someone.

People also don’t say just what they are thinking when they talking with other people. For example, many talks over the phone when one person says ―I’ve got to go now.‖ Often, the person who wants to hang up gives an excuse: ―Someone’s at the door.‖ ―I’ve got to put the things ―Something is burning on the excuse might be real, or it might not. Perhaps the person who wants to hang up simply doesn’t want to talk person’s 36.A.funny B.friendly C.strange D.useful

37.A.good B.unusual C.interesting D.possible

38.A.doesn’t B.mustn’t C.shouldn’t D.can’t

39.A.Right B.Terrible C.Fine D.Yes

40.A.because B.when C.though D.unless

41.A.OK B.Bye C.Hi D.No

42.A.want B.do C.lose D.mean

43.A.polite B.necessary C.important D.easy

44.A.afraid B.well C.interested D.sure

45.A.finish B.keep C.enjoy D.miss

46.A.continue B.last C.begin D.end

47.A.on B.away C.in D.out

48.A.kitchen B.floor C. fire D.chair

49.A.too many B.at all C.at once D.any more 50.A.health B.body C.feelings D.family

Ⅵ.完形填空 (共15小题,计15分)

36. B 37. B 38. A 39. C 40. A

41. C 42. D 43. A 44. D 45. A

46. D 47. B 48. C 49. D 50. C


Ⅵ.完形填空(共15小题; 每小题1分,满分15分)

阅读下面短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选,出可以填入空白处的最佳选项。 Two men, Mr Smith and Mr Martin were both badly ill. They were in the same room. Mr Smith was able to sit up in his bed for an hour each afternoon. His bed was the only window of the room.

Mr Martin had to spend all his time lying on his back. The men for hours without stopping. They spoke of their families, their times, their jobs…

And every afternoon when Mr Smith could in his bed, he would pass the time by talking to his about all the things that he could see outside the . Mr Martin believed that his world was made ―larger ‖ by the ―colorful‖ world.

Out of the window was a with a lovely lake. Mr Smith told Mr Martin about the beautiful ducks swimming freely on the water, happy children playing around, colorful flowers and big old trees around the lake.

As Mr Smith told him all this, Mr Martin would close his eyes and tried to make the richest pictures for in his mind…

Days and passed, and finally, Mr Smith went back home. Then Mr Martin the nurse if he could move to the other bed. for him, the nurse said he could. When everything was done, he tried hard to raise himself a bit to see what was outside. To his , as he looked out of the window, he saw nothing but a wall.

Mr Martin asked the nurse what made Mr Smith able to see so many wonderful things outside. The answered that the man was and could not even see the wall.

36. A. training B. meeting C. hotel D. hospital

37. A. out of B. next to C. away from D. well above

38. A. danced B. sang C. walked D. talked

39. A. sit up B. walk around C. stand up D. jump about

40. A. schoolmate B. desk-mate C. roommate D. workmate

41. A. box B. door C. window D. bed

42. A. foreign B. outside C. lonely D. green

43. A. library B. market C. park D. church

44. A. itself B. yourself C. herself D. himself

45. A. weeks B. hours C. minutes D. seconds

46. A. asked B. thanked C. told D. invited

47. A. Unluckily B. Happily C. Worriedly D. Seriously

48. A. happiness B. joy C. hope D. surprise

49. A. patient B. doctor C. nurse D. friend

50. A. blind B. old C. poor D. ill

36---40: DBDAC

41---45: CBCDA 46---50: ABDCA



Once, in a small village, lived a family with eight children. Two of the children loved 36 very much, but the family was so poor that it was impossible to send 37 of them to study at the art college at the same time. After many discussions, the two boys finally 38 a plan. They would toss(抛) a coin. The loser would go 39 into the mines (煤矿) and, with his earnings(赚得的钱), 40 his brother studying at the college. Then, when the brother who won the toss finished his studies, after four years, he would support the other brother studying at the 41

James won the toss and Jack went down into the mines. James worked with all his heart and his paintings were much 42 than those of most of his teachers, and by the time he 43 , he was beginning to make a lot of money for his paintings.

44 James returned, the family held a big dinner for his great success. Soon after the meal began, James 45 up from his seat to drink a toast (举杯祝酒) to his dear 46 He said, "Jack, now you can go to the art college and your 47 will come true. I will take care of you. "

But Jack said 48 , "Brother, the four years in the mines has

done too much to my hands, so it' s too 49 Now I can' t even hold a

glass. "

To show his great love and respect, James drew his brother' s hands

with 50 towards the sky.

He called his drawing "The Praying Hands", which became very famous

years later.

36. A. painting B. books C. school D. money

37. A. any B. all C. both D. neither

38. A. looked out B. worked out C. took out D. got out

39. A. off B. away C. up D. down

40. A. support B. agree C. follow D. let

41. A. home B. mine C. college D. school

42. A. better B. worse C. cheaper D, older

43. A. arrived B. graduated C. walked D. waited

44. A. Before B. When C. Though D. While

45. A. picked B. turned C. looked D. stood

46. A. brother B. sister C. father D. mother

47. A. way B. idea C. dream D. practice

48. A. happily B. surprisedly C. angrily D. softly

49. A. early B. late C. good D. helpful

50. A. legs B. feet C. arms D. fingers

36. A 37. C 38. B 39. D 40. A41. C 42. A 43. B 44. B

45. D46. A 47. C 48. D 49. B 50. D



There was a bIind girl who hated herself because she was blind. In fact,she nobody except

her boyfriend,for he was always to help her. She used to tell her boyfriend,―If I could see the

I would marry you. ‖

One day,someone donated(捐赠)a pair of to her.When the bandages(绷带)came off,

she was able to see everything,including her boyfriend, for the time. He asked her,―Now that

you can see the world, will you me?‖The girl looked at her boyfriend and was greatly surprised

to see that he was .She would not like to be with a blind husband for the rest of her life,so she to marry him.

Her boyfriend left in tears and a few days later wrote a to her,saying,―My dear,take good

care of your eyes. they are yours.They were mine.‖

This is how the human brain(人脑)often works when our status(地位)changes.Only a very few remember what was like before.And we often ask for more than we need.Life is a gift.Today,before you complain about the of your food,think of someons who has nothing to Before

you complain about life,think of someons who went to heaven(天堂)too carly.Before you complain about your old think of the people who are living in the streets.And when you are tired and complain about your job,think of those who have no jobs.So what you have and don’t forget your past. 36.A.forgot 37.A.ready 38.A.sight 39.A.shoes 40.A.first 4l.A.follow 42.A.ugly 43.A.decided 44.A.diary 45.A.Before 46.A.mind 47.A.taste 48.A.do 49.A.food 50.A.forget

B.loved B.unhappy B.world B.glasses B.second B.love B.sick B.agreed B.note B.After B.work B.size B.wear B.house B.spend

C.disliked C.angry C.earth C.trousers C.next C.marry C.short C.refused C.song C.Once C.school C.color C.eat C.clothes C.enjoy

D.thanked D.sad D.people D.eyes D.1ast D.see D.blind D.wanted D.story D.Since D.life D.shape D.make D.bus D.pay




46.D 37.A 42.D 47.A 38.B 43.C 48.C 39.D 44.B 49.B 40.A 45.A 50.C

Ⅵ. 完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)

阅读下面短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 it wasn’t the bike that I thought it would be. This one was pink, old and worn with age. It was so I thought I my parents’ way. So I put on a smile, rode as fast as I could and didn’t rusty(生锈的)of love, it doesn’t matter what it is in fact. What matters is the love that is in it. I like to remember because giving a gift is not about money. It’s about how much love you can feel from two dollars isn’t any less valuable(有价值的)than one that costs one hundred dollars, or even more.

36. A. talked B. spoke C. said D. told

37. A. hardly B. quickly C. slowly D. easily

38. A. guitar B. gift C. cake D. card

39. A. rushed B. rode C. climbed D. came

40. A. and B. or C. but D. because

41. A. exciting B. interesting C. relaxing D. disappointing

42. A. liked B. hated C. hurt D. thanked

43. A. on B. in C. at D. for

44. A. got in B. got on C. got off D. got up

45. A. surprised B. excited C. happy D. bad

46. A. look ahead B. look back C. come up D. come down

47. A. anything B. nothing C. something D. everything

48. A. love B. money C. friendship D. knowledge

49. A. idea B. news C. advice D. story 50. A. spends B. costs C. pays D. offers




Rudi Matt lived in a small village in the Swiss Alps in 1865. What he wanted most in the world was to climb the peak(山峰) in the Alps. Rudi's mother and his uncle, Franz, a mountain guide, wanted him to stop and start working in a hotel. Rudi would not his dream and secretly got in touch with an English mountain climber was planning to climb the highest peak.

Franz was very when he found out what Rudi had done, but he finally agreed to let Rudi go if he went climbing, . Franz also didn't want to see Emil Saxo, a guide from another village, got to the top him.

Rudi turned out to be a very good climber, as they got close to the top, the Englishman got sick and could go no farther. Franz behind to take care of him, but Saxo continued, wishing to be the to the top. Rudi went after Saxo, hoping to him to the top. When they met, Saxo fought with Rudi and fell down by accident. Saxo was helpless and hurt. Rudi must whether to carry Saxo back down to safety or to continue alone to the top.

He decided Saxo's life was more 38 than his dream and helped him down. During that time, the Englishman and Franz 39 the climb, and finally they reached the top. Later, when they returned to the village, they told people that was the real conqueror(征服者) of the mountain.

26. A. highest B. farthest C. biggest D. deepest

27. A. learning B. playing C. climbing D. talking

28. A. try out B. give up C. go over D. work out

29. A. what B. which C. whom D. who

30. A. tired B. glad C. quiet D. angry

31. A. again B. too C. once D. instead

32. A. after B. behind C. before D. over

33. A. but B. so C. or D. for

34. A. walked B. rested C. stayed D. watched

35. A. first B. second C. third D. last

36. A. take B. beat C. push D. help

37. A. wonder B. remember C. ask D. decide

38. A. important B. successful C. popular D. interesting

39. A. stopped B. continued C. enjoyed D. finished 40. A. Franz B. Saxo C. the Englishman D. Rudi



stories or my own choice of food.

Finally, I felt my 34 at my brother. The poor baby had no idea what had made me so unhappy. Maybe he found me strange, the only person in this house did not like him. Whatever the reason was, he loved 36 me around. However, I seldom talked to him and __37 asked him to leave me alone.

Then all that changed. I hardly remember everything of that day six years ago, I do remember that I was feeling very angry. Somehow my feet led me to my brother's bed. My hand, completely 39 from my mind, reached through the bars ( 护栏^) . At once, he reached his small hand and softly touched And that was all I needed. Through all the unhappiness of the day, that one moment changed How could I hate someone who made me feel so

important? For the __42__ time, I saw my brother, not through the eyes of a child who was no longer favored( 宠爱) , but through the eyes of a To this day, I can't imagine life my brother. It is unbelievable how much I have about life from a seven-year-old boy. Above all, Rohan has taught me that one should not care only for himself.

31. A. happy B. hard C. lonely D. busy

32. A. began B. continued C. changed D. saved

33. A. collect B. choose C. hide D. share

34. A. fun B. anger C. fear D. worry

35. A. which B. where C. who D. what

36. A. showing B. carrying C. meeting D. following

37. A. always B. already C. hardly D. almost

38. A. but B. so C. or D. for

39. A. far B. sick C. different D. free

40. A. one B. both C. mine D. them

41. A. nothing B. everything C. something D. anything

42. A. first B. second C. last D. next

43. A. student B. parent C. teacher D. sister

44. A. except B. besides C. without D. through

45. A. cared B. learned C. talked D. heard

阅读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项,使 文章完整、通顺。

Most people want to be happy , but few know how to find happiness, money and success alone do not 26 happiness. A famous person once said, "Happiness depends on " In other words, we make our own happiness. Here are a few to help us be happier.

The first secret of happiness is to enjoy the 29 things in life. Too often, we spend so much time thinking about the ―for example, getting into college or getting a good job一 that we can't enjoy the present. We should enjoy life's simple pleasure, 31 spending time with friends often live and healthier lives.

our problems , and only think about the activity. ,go shopping to buy food for an elderly relative, or simply help out around the house by washing the dishes.

26. A. bring B. sell C. show D. lose

27. A. themselves B. himself C. itself D. ourselves

28. A. letters B. lessons C. suggestions D. exercises

29. A. strange B. surprising C. simple D. expensive

30. A. health B. future C. money D. danger

31. A. in fact B. such as C. as a result D. rather than

32. A. closing B. copying C. printing D. reading

33. A. happier B. lazier C. poorer D. quieter

34. A. plan B. secret C. game D. task

35. A. hobbies B. parties C. classes D. dreams

36. A. CD B. sport C. part D. joke

37. A. forget B. try C. meet D. know

38. A. Unluckily B. Firstly C. Finally D. Suddenly

39. A. After B. Whether C. Though D. If 40. A. in B. at C. on D. with



IMAGINE a life without arms or legs! You can’t hold anyone in your

a day like that? Would you at yourself in the mirror like Nick Vujicic,

the 29-year-old Australian?

Nick was born without limbs(四肢), so life was not for him.

At school many students played jokes on him he looked different

from everyone else. He was refused to be friends, so he always felt he faced that bravely. He to type and write with two toes(脚趾)at the age of six, and he could surf and play golf. In college, he achieved great success and was among the students in the studies. And he decided on to do later in his life—to encourage others to work hard for their dreams. Now Nick is one of the most popular

in the world. He travels to many countries and gives speeches about his story difficulties. ―Living life fully is about looking at what you encourages millions of people.

―I tell people to keep on getting up when they and to always love themselves,‖ he said. ―If I can encourage just one person, then my job in this life is done.‖

26. A. arms 27. A. laugh 28. A. old 29. A. because 30. A. his

31. A. happy 32. A. failed 33. A. even 34. A. tall

35. A. how 36. A. doctors 37. A. at 38. A. make

39. A. story 40. A. fall


B. ears B. cry B. easy

B. if B. my

B. relaxed B. forgot B. ever B. lazy B. who

B. speakers B. for

B. have B. sadness B. play

C. eyes C. smile C. modern C. until C. their C. lonely C. helped C. never C. sleepy C. what C. scientists C. into

C. lose C. friend C. listen

D. teeth D. shout D. difficult D. although D. our D. surprised D. learned D. hardly D. excellent D. where D. managers D. against D. want D. family D. exercise



SARS has brought us much trouble. However, everything has sides. One side of

SARS is is more important.

SARS makes people realize* that life is valuable*. Once in April, Wang Xinying, a student in

Taiyuan, traveled on the same bus with a sick man who might have SARS, he had to stay

two weeks. ―I’m going to treasure my life every day.‖ He said.

SARS teaches people to be thankful. Many doctors and nurses all their time with

people who have SARS, and be a ir job is trying their best to people’s lives. We must them.‖ He said.

SARS also war and so on. Think of how the Besides, SARS makes people in different countries join together special war

in the end.

31. A. four B. three C. five D. two

32. A. ever B. still C. already D. always

33.A. so B. since C. or D. as

34 .A. at first B. at once C. at last D. at least

35 A. spend B. cost C. waste D. forget

36.A. none B. all C. some D. few

37.A. driver B. teacher C. doctor D. waiter

38.A. safe B. dangerous C. favorite D. famous

39 A. pull B. leave C. save D. love

40 A. learn from B. listen to C. look after D. agree with

41 A. wishes B. teaches C. asks D. wants

42 A. popular B. healthy C. happy D. terrible

43 A. French B. Japanese C. Americans D. Russians

44 A. with B. in C. after D. before

make sure their parents know where they are.

Ricky, the Education Officer and Football Player

from using the football skills.

The money I make from both is certainly welcome too. I've just bought a new sports car and it's I enjoy the things I can buy with the money I get from work.

31. A. buy B. lock C. open D. clean

32. A. its B. my C. her D. his

33. A. forget B. remember C. do D. break

34. A. why B. where C. what D. who

35. A. returned B. borrowed C. washed D. stolen

36. A. on B. back C. by D. around

37. A. also B. else C. nearly D. almost

38. A. look at B. work out C. take away D. hand in

39. A. policemen B. students C. officers D. children

40. A. safely B. angrily C. loudly D. early

41. A. hear B. help C. see D. watch

42. A. basketball B. volleyball C. football D. tennis

43. A. trouble B. difficulty C. pleasure D. surprise

44. A. jobs B. teams C. sports D. games

45. A. bad B. great C. boring D. free


31.A 32. B 33.C 34. C 35.D 36. D 37.A 38. B 39.D 40.A

41. B 42.C 43.C 44.A 45.B



year. She for three hours a day at her job, and then she had to do her homework. Mary parents taught her that working hard and doing her best is very important.

Today Mary works at a college. She students make decisions about their careers ( 生涯). Today the little president with bright ideas helps students think about their future.

31. A. computer B. toy C. ball D. balloon

32. A. later B. after C. before D. ago

33. A. shy B. honest C. quiet D. active

34. A. neighbours B. relations C. friends D. classmates

35. A. to B. at C. over D. about

36. A. Whether B. While

C. When D. Whenever

37. A. had B. put C. made D. sold

38. A. paint B. create C. imagine D. think

39. A. cards B. changes C. conversations D. mistakes

40. A. great B. same C. common D. simple

41. A. what B. who C. which D. if

42. A. sang B. danced C. worked D. slept

43. A. happy B. angry C. busy D. free

44. A. His B. Her C. Their D. Your

45. A. sees B. hears C. feels D. helps

三、 完形填空

31. B 32. A 33. B 34. C 35. D 36. C 37. A 38. A 39. B 40. A 41. D

42. C 43. C 44. B 45. D


阅读下面短文,掌握大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出最佳 选项。

The clock in the old building in front of Max showed six o'clock.

As the clock began , he noticed a tall man with a bag walking

. Max walked faster as well. Miss Fritz had invited him for

dinner. He didn't want to be "I’m glad " Max asked.

"A teacher a school for the deaf. He was totally deaf himself. What a poor man! But he could the shape of my mouth perfectly. He wrote down he wanted to tell me." "Why was he here?"

"Well,the needs more money. I was glad to help out. I had just drawn money from the bank so I was able to give him five hundred ." "Did he just leave? Was he a man with a bag?"


"We'd the police. I don't think that man is honest. I know for sure 40 was not totally deaf,"

How did Max find it out?

26. A. going B. ringing C. running D. working

27. A. The man B. A teacher C. Max D. Miss Fritz

28. A. farther B. closer C. slower D. faster

29. A. late B. early C. polite D. tired

30. A. passed B. made C. given D. sold

31. A. helped B. decided C. visited D. traveled

32. A. by B. behind C. around D. from

33. A. fit B. read C. take D. find

34. A. what B. who C. whom D. which

35. A. factory B. police C. school D. bank

36. A. some B. little C. no D. less

37. A. chairs B. bags C. clocks D. dollars

38. A. fat B. thin C. tall D. short

39. A. beat B. save C. catch D. phone

40. A.I B. it C. he D. she

三、 完形填空

26. B 27. A 28. D 29. A 30. B 31. C 32. D 33. B 34. A 35, C 36. A 37. D 38.

C 39. D 40. C



With a hat by his feet, a blind boy sat on the steps of a building. He held up a sign which said,

― I'm blind,please help. ‖

Only a few people put 26 in the hat. A man was walking by. He 27 some coins into the hat. He then turned the sign 28 , wrote some words, put the

sign back and left.

Soon the hat began to fill up. A lot more people 29 to give money to the

blind boy. That afternoon the man came to see 30 things were. The boy

recognized his footsteps (脚步声) and asked, ―Were you the one who 31 my

sign this morning? What did you write?‖

The man said, ―I only wrote the truth. I said what you said but in a 32 way. ‖ What he had written was, "Today is a beautiful day, 33 I cannot see it. ‖

Both the 34 told people that the boy was blind. But the first sign simply 35 people to help by throwing some money into the 36 The second one, however,

told people that they were able to enjoy the 37 of the day,but the boy couldn't 38 he was blind.

There are at least two lessons we can learn 39 this story. First,be thankful for what you have.

Someone else has less. Help them if you can. 40 , be creative. Think differently.

There is always a better way !

26. A. eggs B. coins C. toys D. pencils

27. A. got B. lost C. took D. dropped

28. A. on B. off C. back D. around

29. A. asked B. began C. hoped D. continued

30. A. how B. what C. whose D. which

31. A. put B. found C. changed D. cleaned

32. A. usual B. simple C. different D. dangerous

33. A. as B. so C. for D. but

34. A. signs B. men C. boys D. lessons

35. A. told B. took C. helped D. ordered

36. A. bag B. hat C. pocket D. basket

37. A. food B. songs C. beauty D. pictures

38. A. because B. unless C. before D. though

39. A. about B. with C. from D. except 40. A. First B. Second C. Third D. Fourth


One snowy and windy afternoon, Linda, an 11-year-old girl, went out for play. Unluckily she was blown 49 a snow ditch(沟) by the seashore(海岸). She was frightened and tried her best to 50 the ditch. But the ditch was quite 51 and she was too weak to do so. So Linda 52 for help at the top of her voice. But she could hear nothing 53 the terrible noise of the wind. 54 came to help her. She tried again and again. Her face was whipped(猛刮) by the 55 wind, and she was almost frozen. She wanted to give up hope. Just at that moment. Linda saw a black dog through the heavy snow. It was Villa, her true friend. She was very glad to sec the sign of life. And the

dog began to work she got to Linda. She cleaned the snow around Linda reached out her big strong head to Linda. Linda closed her arms round Villa's neck. The dog backed away pulling her out of the ditch little by little. Successfully, Linda got out of the at last. Then she stood up! With great difficulties, led by her true friend Villa, she was the lovely . was offered the medal(奖章) of Brave Dog Of America.

49. A. under B. into C. on D, onto

50. A. fall into B. go across C. get into D. get out of

51. A. long B. small C. deep D. tall

52. A. spoke B. talked C. said D. cried

53. A. much B. but C. only D. more

54. A. Nobody B, Anybody C. Somebody D. Everybody

55. A. strong B. light C. little D. small

56. A. riding B. leaving C. passing D. driving

57. A. because B. before C. if D. as soon as

58. A. but B. however C. and D. so

59. A. all B. every C. either D. both

60. A. easily B. slowly C. quickly D. hardly

61. A. river B. ditch C. snow D. sand

62. A. saved B. killed C. dead D. found



in our class. But at first he had friends at school. He was always alone.

soon became good friends.

One afternoon, Cathy said to David, " It' 11 be my Will you please come?"

"Certainly. I'm glad to," the boy said David got home and thought about he could give to Cathy. He was sorry that he to ask the girl what she liked. At that moment Mrs Hill came and asked, "What' s the matter, dear?"

"What would you like it was your sixteenth birthday, Mummy?"

"Nothing," the woman said. "I just wish I were 16. "

41. A. school B. factory C. farm D. restaurant

42. A. in B. for C. on D. until

43. A. closed B. opened C. sold D. bought

44. A. live B. study C. teach D. read

45. A. few B. many C. some D. little

46. A. bad B. kind C. shy D. poor

47. A. never B. sometimes C. usually D. always

48. A. ask B. save C. tell D. help

49. A. she B. they C. he D. we

50. A. 14th B. 15th C. 16th D. 17th

51. A. card B. present C. cake D. party

52. A. slowly B. happily C. lonely D. carefully

53. A. what B. which C. when D. where

54. A. tried B. forgot C. wanted D. liked

55. A. because B. why C. if D. how

41. C 42. B 43. D 44. B 45. A 46. B 47. A 48. D 49. B

50. C 5 1. D 52. B

53.A 54.B 55.C



阅读下面短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。 One day a poor boy, who was selling newspapers from door to door to pay for his schooling, found he had only ten pennies(便士)left, and he was hungry. He decided to ask for a at the next house. However, he had another idea when a young opened the door.

Instead of a meal he asked for a drink of water. But as he looked , she brought him a large glass of . He drank it, and then asked, ―How much do I owe (欠) you?‖

―My mother teaches me that I should get money for any kindness,‖ she replied, ―so you don’t owe me .‖

Many years later, the woman became seriously ill. Then she was sent to a famous in London.

Dr Kelly was called in to study her illness. When he heard the name of the which she came from, a strange light filled his eyes.

As soon as he walked her room, he got to know her at once.

He did his best to her. Then he gave special attention to her. After some time she got Dr Kelly asked for her final bill (账单) before she left hospital. He it, then wrote something on it it was sent to her. She was afraid to open it, for she believed it would the rest of her life to pay for it all. But she opened it, and read these words on it: Paid in full with one glass of milk. 36. A. banana 37. A. father 38. A. excited 39. A. coffee 40. A. always 41. A. anything 42. A. park

B. chocolate B. man B. hungry B. juice B. never

C. drink C. teacher C. thirsty C. milk C. often C. nothing C. hotel C. street C. off

D. meal D. woman D. tired D. water D. sometimes D. something D. university D. town D. to D. save D. worse D. looked up D. when D. take

B. everything B. hospital B. house B. into

43. A. country 44. A. from

45. A. examine 46. A. away 47. A. looked at 48. A. after 49. A. cost

B. protect B. back

C. remember C. well

B. looked after B. because B. pay

C. looked for C. before C. spend

50. A. finally B. happily C. quickly D. soon



害怕)of heights was Today , Spiderman to advertise the movie. In 2004 , rope(绳索)or safety tools.

Alain climbs as a hobby. He also does it to make 36 for charity ( for children and the happens, don't . Close your eyes and tell yourself,"I can do it."

26. A. stayed at B. studied at C. returned D. left

27. A. books B. keys C. friends D. parents

28. A. at B. before C, after D. until

29. A. old B.big C. small D. open

30. A. in B. near C. next to D. out of

31. A. coming B. gone C. found D. increasing

32. A. already B. hardly C. never D. still

33. A. tallest B. biggest C. oldest D. busiest

34. A. inside B. outside C. top D. floor

35. A. another B. other C. others D. the other

36. A. money B. a living C. a chance D. dollars

37. A. Because B. Before C. When D, So

38. A. dream B. story C. friend D. teacher

39. A. can B. may C. must D. might 40. A. look up B. get off C. put away D. give up



Lucy and I are twin sisters. We always have a strong connection一we can almost read each other's minds. A lot of people say it is 31 for twins to have that connection , but I never thought about it much. 32 , I do now because the special connection saved Lucy last year.

When Lucy left for college, I was 33 we would not keep in touch , but thanks to mobile phones, that didn't 34 . I was really looking forward to her coming home 35 her vacation. But when she got home, I felt something was wrong. I asked 36 she was and she replied that 37 was fine.

A month later I decided to visit her. As I was 38 to her college, I suddenly couldn't breathe. I stopped the car and wondered what was wrong with me , but then I 39 that it was with my sister. I 40 called her to see if she was OK. She said that things were fine.

About twenty minutes later, the same thing happened, but much 41 than before and all I could see

in my mind were 42 of my sister lying on the floor. I tried to call her again , but this time she didn't answer. I raced to the 43 , parked the car, and ran to her room.

When I got there, it was just like what I had seen in my mind, I called 911 and they took 44 to the hospital.

When Lucy 45 , she smiled weakly, and said the special connection was really magic.

31. A. dangerous B. common C. impossible D. fair

32. A. Luckily B. Finally C. However D. Personally

33. A. proud B. glad C. surprised D. afraid

34. A. happen B. go C. ring D. change

35. A. after B. during C. except D. past

36. A. how B. who C. where D. what

37. A. nothing B. something C. anything D. everything

38. A. walking B. running C. driving D. flying

39. A. realized B. remembered C. suggested D. expected

40. A. happily B. carefully C. loudly D. quickly

41. A. better B. worse C. nearer D, farther

42. A: pictures B. stories C, letters D. problems

43. A. phone B. car C. hospital D. college

44. A. me B. her C. us D. them

37. A. my B. your C. our D. their

38. A. sit B. walk C. run D. dance

39. A. and B. so C. also D. but

40. A. looking B. drawing C. watching D. getting

41. A. reading B. buying C. selling D. writing

42. A. talked B. spoke C. told D. said

43. A. early B. late C. easily D. hard

44. A. beside B. to C. past D. near

45. A. quick B. slow C. short D. long

When I was small, my mum used to give the family something special for meals —she would make breakfast food for dinner.

I still remember one night my mum some bread in front of my dad, something very burnt. I waited to see if anybody noticed. To my surprise, my dad just took his at my mum and then turned to ask me how my day at school had been. I've what I told him that night. I do remember watching him put some butter on that bread. He as usual, every single bit.

what he said, "I burnt bread, dear. It doesn't matter at all. "

, I went to kiss Dad good light. I asked him if he really liked his bread burnt. He held me in —a bit of burnt food never hurt anyone!‖

So don't get angry if the bread gets burnt. Remember. bread never hurt anyone. Be kind to those around you and a happier life will surely come closer to you.

31. A. cooked B. put C. found D. bought

32. A. glass B. milk C. spoon D. bread

33. A. decided B. known C. forgotten D. imagined

34. A. But B. So C. Because D. And

35. A. threw it away B. ate it up C. put it away D. looked it up

36. A. hello B. goodbye C. no D. sorry

37. A. hate B. love C. make D. save

38. A. After school B. Before dinner C. Later that night D. The next morning

39. A. shouted B. said C. laughed D. continued

40. A. tired B. excited C. worried D. interested

41. A. Everybody B. Anybody C. Nobody D. Somebody

42. A. important B. difficult C. funny D. easy

43. A. student B. brother C. sister D. child

44. A. class B. party C. life D. story

45. A. burnt B. cheap C. fresh D. cold

【答案】31.B 32.D 33.C 34.A 35.B 36.D 37.B 38.C 39.B 40.A 41.C 42.A 43. D 44.C 45.A


三、完形填空(共15小题,每小题l分,满分l5分) 阅读下面短文,从各题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。

so he took the money, put the meat in a bag, put the bag in the dog's mouth, and then , and then walked across the road.

Soon the dog got to a the dog stood up to push the button to stop the bus. again and again! A man opened the door and shouted at the dog

"What are you

doing?" the shopkeeper the man, "This dog is a genius!"

The man answered, "Clever? | This is the second time this week it's forgotten its !"

31. A. book B. photo C. map D. note

32. A. surprised B. worried C. sad D. shy

33. A. beat B. saved C. followed D. killed

34. A. When B. Before C. If D. Though

35. A. red B. green C. yellow D. black

36. A. park B. bus stop C. cinema D. book shop

37. A. wait for B. look after C. clean up D. try on

38. A. size B. color C. driver D. number

39. A. got back B. got down C. got on D. got off

40. A. In the future B. After a while C. Just now D. So far

41. A. sold B. washed C. dropped D. mended

42. A. happily B. angrily C. quietly D. politely

43. A. stopped B. thanked C. telephoned D. helped

44. A. Yes B. Sure C. No D. OK

45. A. money B. bag C. home D. key

3 1.D 32.A 33.C 34.A 35.B 36.B 37.A 38.D 39.C 40.B 41.C 42.B

43.A 44.C 45.D



" Nothing is okay, Mom," said the boy, " Today, in our science lesson, Mrs Green was talking dying *. She wants us to think of something we can do to help. I thought all the way home, but there is I can do to make a difference. "

walking down a beach, there he saw thousands of dying starfish * covering the beach, they were his head as he walked along, ' What a pity! So many starfish will die * on the beach. ' The man felt and this one. ' said the boy. "

said to himself, ' Sometimes the biggest lesson in life comes from the person. ' "

31. A. drinking B. making C. selling D. washing

32. A. turned around B. turned down C. turned on D. turned off

33. A. what B. when C. where D. why

34. A. air B. land C. water D. environment

35. A. something B. anything C. everything D. nothing

36. A. a lie B. a joke C. a story D. a truth

37. A. wind B. rain C. waves D. sands

38. A. himself B. itself C. ourselves D. themselves

39. A. of B. for C. from D. forward

40. A. afraid B. surprised C. sad D. angry

41. A. slow B. fast C. soon D. high

42. A. father B. mother C. son D. daughter

43. A. Or B. So C. Because D. Though

44. A. began B. continued C. forgot D. waited

45. A. shortest B. tallest C. smallest D. biggest



The weather in some parts of the United States changes a lot and often very quickly.

James and Jennifer were 26 from Nevada to Idaho with their five-month-old son. Shortly after they left home it began to snow. The snow was soon so 27 that it became a blizzard (暴风 雪).The blizzard went on for many hours. By the time it was 28 , there was about 1.5 meters of snow on the road and it was 29 to drive. They looked around for a house to stay in, 30 they could see nothing. They looked for another 31 , but there wasn't one to travel on. They 32 stay where they were. They stayed there for 33 days. They had very little to eat or drink. They ate some cookies they had in the car, and they even had 34 for water. Jennifer was able to feed her baby herself.

After five days, they knew they could 35 stay in their car. James made a large hole (洞) in the snow for Jennifer and the baby to stay in , and he started the long walk to 36 . In 22 hours he walked over 45 kilometers. At last he got to the town of Vya. James was very 37 and could only just speak , but he was able to tell the people in the town 38 Jennifer and his son were. The people in the town hurried to 39 Jennifer and her baby. When they found them, the baby was crying loudly. They took them to hospital, where the doctors 40 them.

Many people thought it was a miracle (奇迹)that the family didn't die in such a blizzard.

26. A. driving B. flying C. walking D. sailing

27. A. thin B. strong C. cold D. white

28. A. back B. near C. over D. out

29. A. safe B. quick C. dangerous D. easy

30. A. and B. but C. so D. or

31 . A. town B. person C. hole D. road

32. A. could B. might C. needn't D. had to

33. A. six B. five C. three D. two

34. A. fruit B. cookies C. snow D. plants

35. A. no longer B. as usual C. later on D. after all

36. A. make money B. get help C. see a doctor D. repair his car

37. A. strange B. interested C. sad D. tired

38. A. where B. why C. who D. what

39. A. ask B. visit C. save D. feed

40. A. looked after B. looked up C. looked for D. looked like



It was Molly’s job to hand her father his paper lunch each morning before he went to work. One morning, besides his usual lunch bag, Molly him a second paper bag. This one didn’t look so good. It was and was held togethter with tape(胶带).

Her father kissed Molly and started off to work with the bags.

On his lunch break, while he was eating, he looked the second old bag: two small dolls, three small stones and some coins. The busy father smiled, finished eating and away the bags, dolls and stones.

That when they were having supper, Molly asked, ―Where’s my bag, Daddy?‖

―What bag?‖

―The one I gave this morning.‖

―I left it at the office, ?‖

―I forget to put this note in it,‖ she said, ―Those are the I really love. I thought you might like to with them. You didn’t lose the bag, did you, Daddy?‖

―Oh, no.‖ he said, lying (撒谎). ―I forget to bring it home. I’ll bring it tomorrow.‖ When Molly put her arm around her father’s neck, he opened the that read: ―I love you , Daddy.‖

Molly had given him her treasures (财富), he had thrown them into the trash can (垃圾箱). So when he went back to the and

of Molly’s things. He put the treasures inside the bag and carried it home.

26. A. handed B. asked C. helped D. bought

27. A. nice B. old C. empty D. expensive

28. A. two B. three C. four D. five

29. A. for B. after C. into D. around

30. A. gave B. put C. ran D. threw

31. A. morning B. noon C. evening D. midnight

32. A. you B. him C. her D. them

33. A. Who B. When C. Where D. Why

34. A. foods B. places C. people D. collections

35. A. study B. play C. deal D. fight

36. A. even B. just C. still D. hardly

37. A. card B. letter C. note D. book

38. A. so B. or C. but D. and

39. A. shop B. office C. bedroom D. school 40. A. turned up B. used up C. gave up D. picked up

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。