haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

英语人教七年级上综合测评及答案

发布时间:2013-12-19 12:32:19  

英语人教七年级上综合测评

(分数:100分 时间:90分钟)

第Ⅰ卷 听力部分 (15分)

Ⅰ.听句子,

1.______ 2.______ 3.______

4.______ 5.______ Ⅱ.听对话,

6.A.B.Linda is twelve years old.

C.Linda is eleven years old.

7.B.There is a School Day at Gina's school. X Kb 1. Co m

C.The School Day at Gina's school is October 20th.

8.B.Bill's birthday is October fifth.

C.Alice's birthday is October fifteenth.

9.B.Eric's brother is twelve years old.

C.Eric's brother is thirteen years old.

10.B.Tony has an school trip on May 19th.

C.Sandy has an school trip on October 20th.

第Ⅱ卷 笔试部分(85分)

Ⅳ.单项选择(10分)

16.—______are you?

—I'm twelve.

A.How B.How old C.How much D.What

17.Jim is ten.I'm ten, too.We are the same (相同的)______.

A.old B.age C.date D.birthday

18.Today is my mother's ______ birthday.

A.forty B.the forty C.the fortieth D.fortieth

19.______father is a teacher.

A.Lucy and Lily B.Lucy and Lily's

C.Lucy's and Lily's D.Lucy's and Lily

20.There are twenty-eight or twenty-nine days in ______.

A.January B.February C.November D.December

21.Christmas (圣诞节) is the ______ of Jesus Christ.

A.date B.day C.time D.birthday

22.—______is the school trip?

—______May.

A.When;In B.What;On C.Where;In D.When;On

23.The girl is ______.Today is her ______ birthday.

A.twentieth;twenty B.twenty;twenty

C.twentieth;twentieth D.twenty;twentieth xkb1.com

24.—Do you have an Art Festival at your school?

—______.We have it every year.

A.No, we don't B.Sorry, I don't know

C.Yes, we do D.OK

25.—How many ______ are there in a year?

—______.

A.month;six B.months;Twelve

C.months;Four D.months;the twelfth

Ⅴ.完形填空(10分) , food.Li Lei likes New Year's cake, but Wang Lin doesn't.The Chinese people the New 26.A.come B.gets C.comes D.goes

27.A.America B.China C.England D.Australia

28.A.asks B.tells C.takes D.helps

29.A.cleaning B.fishing C.reading D.shopping

30.A.On B.In C.Of D.At

31.A.everyone B.someone C.no one D.everything

32.A.eggs B.meat C. jiaozi D.mooncakes

33.A.nice B.old C.big D.best

34.A.eat B.does C.buy D.sell

35.A.Much B.Very C.What D.How

Ⅵ.阅读理解(30分)新|课 | 标|第 |一| 网

A

Do you know Jin Mincan?He is a boy from South Korea(韩国).He is eight years old and his birthday is August 31st.Boys and girls like to call him Cancan.Cancan likes eating.He likes red,too.At his home,

you can see lots of red clothes.

Cancan's family is not small.In his family there are five people.They are Cancan,his father,

mother,brother and sister.Cancan's brother is Jin Mingzai.He's six years old.His birthday is May 1st.His sister is Jin Mingzhi.She's only four years old.Her birthday is January 21st.In South Korea,Cancan has a good friend.Her name is Huang Enhui.Enhui and Cancan are great stars in

South Korea.

36.What's Jin Mincan's age?

A.Four. B.Five. C.Seven. D.Eight.

37.When is Jin Mincan's birthday?

A.May 1st. B.January 21st. C.August 31st. D.September 2nd.

38.What color does Jin Mincan like?

A.Green. B.Yellow. C.Blue. D.Red.

39.We don't know______ age.

A.Jin Mincan's B.Jin Mingzai's C.Jin Mingzhi's D.Huang Enhui's

40.Which of the following is TRUE?

A.Huang Enhui is a great star.

B.Jin Mingzhi and Huang Enhui are good friends.

C.Huang Enhui is Jin Mincan's cousin.

D.There are four people in Jin Mincan's family.

B Vera is thirteen years old.She was born on July 27th.Mrs.Smith is her mother.Today is Vera's birthday.There is a party for her.Lots of her friends come to her birthday party.A birthday cake is on the table.There are some bananas, oranges, strawberries and apples on the table, too.But Vera doesn't like them.What does she want?Can you guess?

Just then Vera sees a red card in her mother's hand.It says:Happy birthday to you, dear Vera.There is a nice present for you.Open the box on your dresser, you can find it.

Vera runs to her dresser and opens the box.Ah, a nice T-shirt!How glad she is!

41.When is Vera's birthday?

A.November 27. B.September 27. C.July 27th. D.July 29th.

42.Where's Mrs.Smith's present?

A.On the desk. B.In the box. C.In the dresser. D.In the drawer.

43.What does Vera want?

A.Apples. B.Bananas. C.A T-shirt. D.A book.

44.How old is Vera?

A.13. B.14. C.15. D.16.

45.There aren't ______ on the table.

A.apples B.strawberries C.oranges D.ice creams

C

http:// www.xkb 1.com

46.When is Maria's birthday?

________________________________________________________________________

47.What does Gina have on the ninth of October?

________________________________________________________________________

48.When does the school trip start?

________________________________________________________________________

49.What do they have on the 22nd of October?

________________________________________________________________________

50.Whose birthday is the 30th of October?

________________________________________________________________________

Ⅶ.用所给单词的适当形式填空(5分)

51.The baby is only ten ______(month) old.

52.Her birthday is May______(five).

53.Do you have ______(China) Speech Contest every year?

54.Does your class go on school ______(trip)?

55.We have English ______(party) every month.

Ⅷ.

A:B:Yes,we do.

A:56.______

B:It's September 28th.

A:57.______

B:Yes,we do.It's October 17th.58.______

A:When is your school trip?

B:It' s May 20th.59.______

A:Oh?That's great.

B:I want to have a birthday party on that day.60.______

A:OK,thanks.

Ⅸ.书面表达(20分)

________________________________________________________________________

参考答案

Ⅰ. 1.D 2.A 3.E 4.B 5.F

Ⅱ. AAACA

Ⅲ. 11.Tina 12.twentyfive 13.July 21st 14.red 15.America

Ⅳ. BBDBB DADCB

V. CBDDA ACAAD

Ⅵ. 36. D 37.C 38. D 39. D 40. A 41. C 42.B 43.C 44.A 45.D

46 It's October 13th.

47 She has a volleyball game.

48 It starts on October 6th.

49 They have an English speech contest.

50 Rehana's birthday.

Ⅶ. 51 months 52 fifth 53Chinese 54 trips 55parties

Ⅷ. 56.B 57.D 58.E 59.C 60.A

Ⅸ. 参考范文:

My name is May.I'm fifteen years old.My birthday is December 26th.There are four people in my family.They are my father, my mother, my brother and I.My parents are teachers.My father's birthday is March 23rd and my mother's birthday is June 19th.My brother is 18 years old.And July 18th is his birthday.

We're very happy.

w 新。课。标。第。一。网

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com