haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

八年级下 unit1

发布时间:2013-12-20 10:42:22  

人教新目标八年级英语(下)第一单元检测试卷 班级_____ 姓名_____________ 学号_______ 等级_______

一、词汇考查。

A.选择正确的词语填空。

1. Tom has __________ (few; fewer) Christmas cards than I.

2. They believe that there will be __________ (less; fewer) green trees in fifty years.

3. He is ill and he can eat _________ (more; less) food, so he gets quite weak.

4. The ________ (more; much) we get together, the ________ (happy; happier) we’ll be.

5. David has _______ (less; fewer) money than Anna has.

B.把括号中的汉语翻译成英语。

6.—Do you have a little _______________(空闲时间)?

—Yes, I do. Why? —I want to talk about something with you.

7.I think I will be in a high school _________________(四年以后).

8.—What do you think about in the future?

—I think students will all study at home ________________(用电脑).

9.Which movies will _____________________(得奖) next year?

10.—Can you _________________(吹喇叭)?

—A little.

—Then join us, please.

C.理解句意,填补所缺部分。

day of a week.

so I didn’t go out.

in the countryside very much.

time? I want your help.

in 100 years.

card?

right away.

than it is now.

二、根据句意,用括号内所给词的适当形式填空。

21. She wants to be a _________ (science) when she grows up.

22. There is a tall _________ (build) in front of the post office.

23. I can do my homework by _________ (I).

24. Today is Sunday. Let's go ________ (skate).

25. Please buy some _________ (toothbrush) for them.

三、同步语法。

A.用括号内所给动词的适当形式填空。

26. They ____________ (not have) any classes next week.

27. Betty _____________ (write) to her parents tomorrow.

28. Look at those clouds. It ___________ (rain).

29. He ____________ (read) an English book now.

30. Look! Many girls ______________ (dance) over there.

B.按要求改写下列句子,每空一词。

31. They clean the classroom every day. (用tomorrow代替every day)

They _________ _________ the classroom tomorrow.

32. Will the flowers come out soon? (作肯定回答) _________, _________ _________.

33. We'll go out for a walk with you. (改为否定句)

We _________ _________ out for a walk with you.

34. Nanjing will have a fine day. (改为一般疑问句)

_________ Nanjing _________ a fine day? 对划线部分提问)

_________ _________ the students _________?

四、单项选择。

( )36. — Will people live to be 300 years old? —_________.

A. No, they aren't B. No, they won’t C. No, they don't D. No, they can't

( )37. There will be _________ pollution this year than last year.

A. fewer B. much C. less D. many

( )38. I think people here are friendly. Do you agree _________ me?

A. with B. to C. on D. from

( )39. —Where is Miss Wang?

—She went to Hainan Island last week and will return _________ six days.

A. ago B. later C. behind D. in

( )40. —_________ will they play? —They will play football.

A. What subject B. What sport C. What food D. What language

( )41. I will see you again _________.

A. a day B. every day C. one day D. everyday

( )42. I hope your dream will _________.

A. come true B. come out C. come in D. come on

( )43. Everyone wants to _________ to the moon for vacations.

A. walk B. run C. swim D. fly

( )44.This coat doesn't fit him well, as he has ____ a huge body and the coat is___small.

A. so; such B. so; so C. such; such D. such; so

( )45. —How many birds can you see in the trees?

—I can see _________ birds in them.

A. hundreds of B. five hundreds C. hundred of D. five hundreds of

五、根据汉语意思完成下列句子,每空一词。

46. 没有人知道将来会发生什么事。

No one knows what will happen _________ _________ _________.

47. 电脑如今被人们广泛地使用。

The computers _________ widely _________ _________ people today.

48.你认为哪一张画最好看?

Which _________ _________ _________ is the nicest picture?

49. 他的叔叔是一名宇航员。他去年在太空站工作。

His uncle is an _________. He worked on a _________ _________ last year.

50. 我到临沂后,我就爱上了这座城市。

I _________ _________ _________ _________ this city after I got to Linyi.

六、完形填空。

We live in computer age (时代couldn't do much. They people were interested in them and knew how to use . But they can do a lot of work; many people like to have them at home. than people and make people do a lot of work. Writers now use computers . Computers can also them. Computers are very useful and helpful. They are our friends. Do you want to have a computer?

( )51. A. like B. as C. and D. with

( )52. A. students B. scientists C. teachers D. computers

( )53. A. few B. a few C. little D. a little

( )54. A. cheap B. cheaper C. more expensive D. expensive

( )55. A. even B. still C. already D. yet

( )56. A. fast B. faster C. slow D. slower

( )57. A. help B. make C. stop D. use

( )58. A. write B. play C. study D. learn

( )59. A. sing B. study C. dance D. watch

( )60. A. put in B. put on C. put into D. put up

根据短文内容和首字母提示完成句中所缺单词。

between summer and winter. Why is it?

岛. The southwest winds blow over(吹遍has a lot of rain.

七、阅读理解。

A

Peter was an inventor. His job was to invent new things, and he worked when he had an idea. His workroom was in his house, so he could work whenever he wanted to. Sometimes he worked seven days a week and sometimes he didn’t work for days. He did all his work right at home, but he left the house to go to meetings sometimes.

Peter usually got up at about five o’ clock. He made some tea and started to work at six. He drank tea all day—he couldn’t work without it—but he didn’t eat anything until in the evening.

First, Peter cleaned the workroom and turned on the answer-phone because he couldn’t talk to people when he had an idea. Then he started to work. He usually had a rest after two or three hours, but he didn’t leave the workroom. He did something different to help him relax. Sometimes he did some exercise, and sometimes he listened to music. He usually stopped working at about nine o’ clock in the evening. He thought about his work most of the time, even when he was out. He was interested in what was around him and he liked looking for new ideas and new problems to solve.

阅读短文,完成句子

71. Peter was an ______.

72. Peter did his work at home, but he left his house to have ______ sometimes.

73. When he was working at daytime he didn’t ______ anything until in the evening.

74. He ______ the answer-phone because he couldn’t talk to others.

75. To relax, he often did some exercise and ______ in his workroom.

B

We are all busy talking about and using the Internet, but how many of us know about the history of the Internet?

Many people are surprised when they find that the Internet was set up in the 1960s. At that time, computers were large and expensive. Computer networks(网络) didn’t work well. If one computer in the network broke down, then the whole network stopped. So a new network system(系统) had to be set up. It should be good enough to be used by many different computers. If part of the network was not working, information could be sent through another part. In this way the computer network system would keep on working all the time.

At first, the Internet was only used by the government, but, in the early 1970s, universities, hospitals and banks were allowed to use it too. However, computers were still expensive and the Internet was difficult to use. By the start of the 1990s, computers become cheaper and easier to use. Scientists had also developed software(软件) that made “surfing(浏览)” the Internet more convenient (方便).

Today it is easy to Sending e-mail is more and more popular among students.

The Internet has now become one of the most important parts of people’s life.

阅读短文,选择正确答案

( ) 76. The Internet has a history of ______ years.

A. about 40 B. less than 30 C. more than 45 D. nearly 35

( ) 77. Scientists set up a new network system to ______.

A. make the computer cheaper

C. make the computer go well

( ) 78.The Internet was widely used in the ______.

A.1960s B.1970s B. make the system work well D. develop new softwares C.1980s D.1990s

( ) 79.The underlined words “get on-line” in Chinese mean ______.

A.上机 B.上网 C.接线 D.买电脑

( ) 80.Which of the following is NOT true?

A. In the 1960s computer network system went wrong easily.

B. Computers are much cheaper than before.

C. Today the Internet is used everywhere.

D. People had enough softwares to get on-line fifteen years ago.

八、书面表达。

提示:我喜欢英语,我想在10年以后当一位英语老师。我要尽可能教好我的学生。我要尽量用英语讲课。我要努力使我的课讲得生动有趣。另外,学生们都喜欢听老师讲故事,所以我要经常给学生讲英语故事,使他们对英语感兴趣,从而能提高他们的听力。我相信我能成为一个好老师的。词数:80左右

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Unit 1

一、1. fewer 2. fewer 3. less 4. more; happier 5. less 6. free time

7. in four years 8. on computers 9. win award 10. play the trumpets

11. fifth 12. heavily 13. living 14. leisure 15. invention

16. pollution 17. vacation 18 credit 19. closed 20. better

二、21. scientist 22. building 23. myself 24. skating 25. toothbrushes

三、A. 26. 1. won't have 27. will write 28. will / is going to rain 29. is reading 30. are dancing

B. 31. will clean 32. Yes, they will 33. won't go 34. Will, have 35. Where will, work 四、36. B 37. C 38. A 39. D 40. B 41. C 42. A 43. D 44. D 45. A

五、46. in the future 47. are, used by 48. do you think

49. astronaut, space station 50. fell in love with

六、A) 51—55 ADABA 56—60 BAABC

B) 61.hot 62. difference 63. cool 64. country 65. warmer

66. take 67. England 68. cooler 69. take 70. southwest

七、71. inventor 72. meetings 73. eat 74. turned on 75. listened to music

76-80. ABDBD

八、One possible version:

I like English. I want to be an English teacher in ten years. I'll teach my students as well as possible. I'll give my lessons in as much English as I can. I'll try my best to make my lessons lively and interesting. Besides, we all like listening to stories. So I'll try often to tell my students stories in English, so that they'll be interested in English and can improve their listening. I believe that I can become a good teacher.

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com