haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

Nicole Unit 6 Do_you_like_bananas②

发布时间:2013-12-21 16:47:01  

Unit 6 Do you like bananas?

Ⅰ.用括号中所给词的正确形式填空(10分)

1.There are some ________(tomato)in the basket.

2.Do you like French ________(fry)?

3.She ________(have)ice cream for dessert.

4.________(health)food is important.

5.She ________(do not)play sports.

6.________ your mother ________(watch)TV every day?

7.The little girl likes ________(strawberry)a lot.

8.Lots of children like ________(play)football.

9.Chicken ________(be)very delicious.

10.My daughter ________(go)to school from Monday to Friday. II.选择填空(20分)

( ) 1. — Do you have fruit ____________ lunch?

— No, I don't.

A. on B. for C. at

( ) 2. He likes hamburgers, but he ____________ French fries.

A. don't like B. likes C. doesn't like

( ) 3. ____________ you like apples?

A. Can B. Do C. Are

( )4. Do you want ____________ orange?

A. an B. a C. two

( )5. — What's that ____________ English?

— It's a hamburger.

A. on B. in C. about

( )6. Let’s ________ now.

A.to go to home B.to go home

C.go to home D.go home

( )7. What ________ she have ________ dinner?

A.do, in B.does, for C.is, at D.can, to

( )8. There is some ________ on the table.

A.tomato B.egg C.chicken D.banana

( )9. There ________ lots of apples on the tree.

A.be B.am C.is D.are

( )10.We need lots of ________ every day.

A.healthy food B.salads

C.milks D.vegetable

( )11. — Do you like French fries? — ________.

A.Yes, I do B.Yes, I don’t

C.I like them very much D.I don’t like them

( )12. ________ your mother ________ carrots?

A.Do; eat B.Is; eat C.Does; eat D.Are; eat ( )13. Our friend ________ like salad.

A.don’t B.doesn’t C.isn’t D.aren’t ( )14.— Do they like hamburgers?

1

— Yes, they like ________ very much.

A.it B.them C.their D.its

( )15.My sister likes English ________.

A.a lot of B.lot C.lots of D.a lot

( )16.Her parents ________ lunch at home.

A.doesn’t have B.haven’t C.hasn’t D.don’t have

( )17.We have lots of food ________ dinner.

A.in B.at C.for D.on

( )18.________ does Lucy like? Tomatoes.

A.How B.What C.Where D.Why

( )19.Aunt Li likes ________ bananas.

A.eat B.eating C.eats D.eatting

( )20.Ask and answer the question about ________.

A.what he like B.what he likes

C.what does he like D.what do he likes

III.选择正确的词填空(10)

1. I ________ a student. My name ________ Li Hong.

2. She ________ my friend. Her name ________ Wang Mei.

3. Where ________ your balls? They ________ under the bed.

4. ________ those apples? Yes, they ________.

5. On Sunday, I ________ watch TV. I must do my homework.

6. — ________ her daughter have a nice English name? — Yes, she does.

7. — ________ you spell the word? — Sorry, I can’t.

8. ________ his grandparents like him?

9. — Where ________ I? — You ________ in a new place.

10. — What ________ your uncle love? — He loves sports.

IV.句型转换(5分)

1. Emma and Paul like salad.(改一般疑问句)

2. My grandparents have many nice pictures.(改否定句)

3. My uncle has hamburgers for lunch.(改一般疑问句)

对划线部分提问) 对划线部分提问)

V. 完成下列句子(5分) 1.I have ____________(大量,许多) books in my home.

2.My family have ____________(健康食品) for meals.

3.They do sports ____________(每天).

4.My sister Kate likes bananas, apples ____________(早饭).

5.Those carrots are ____________(汤姆的) VI.完形填空(10)

My brother a middle school student. name is Li Bin. He is in _ girls and thirty boys in his class.

They have four in the morning, and three . They study 2

Chinese, Maths, English and other lessons. Li Bin is at Chinese. But he isn’t good at English.

They like English. And they like English teacher, too. They read and write English every day. I think they study it well.

( )1.A.is B.am C.are D.be

( )2.A.She B.Her C.He D.His

( )3. A.Grade 2, Class 2 B.Class and Grade 2

C.2 Class, 2 Grade D.Class 2, Grade 2

( )4.A.twelve-eight B.twenty-eight

C. twenty eight D.eight twenty

( )5.A.class B.a lesson C.classes D.lesson

( )6.A.in the morning B.in the afternoon

C.at morning D.at afternoon

( )7.A.well B.fine C.nice D.good

( )8.A.look B.don’t C.all D.can

( )9.A.they B.their C.them D.theirs

( )10.A.can B.can’t C.are D.don’t

VII. 阅读下列短文,回答问题(30)

My name is Windy. I'm thirteen years old. I like sports very much. I have a basketball and a football at home. They are under my desk .I often(经常)play balls with my friends. I like vegetables. I have tomatoes and carrots for lunch. I like ice cream, too. My parents are doctors. They like watching soccer games on TV.

Answer the questions:

1. What does Windy like?

2. What does he often do with his friends?

3. What are his parents?

4. What do they like to do?

5. What does he often have for lunch?

VII.根据短文内容,按要求答题

A man goes to a fast-food restaurant for lunch. “Hi,” a worker says, “May I help you? ”

“ I’d like a hamburger, large fries, and a medium Coke. ” the man says.

“Anything else? ” the worker asks.

“No. ” the man answers, “That’s it. ”

“Is that for here or to go? ” the worker asks.

“To go. ” the man says.

The man pays for his lunch. The worker puts the man’s lunch in a bag. The man takes the bag.

(A)从右栏中找出能够与左栏相配的句子,把序号填在横线上.

1. A man goes ________ a.to a park.

2. He says, ________ b.a lot of money.

3. A worker puts ________ c.the man’s lunch in a bag.

4. The man takes the bag and walks _______ d.“I’d like a hamburger, large fries,

and a medium Coke. ”

5. He opens the bag and finds ________ e.to a fast-food restaurant for lunch. 3

(B)根据短文内容完成下列句子.

6. Where does the man go for lunch?

He goes to a fast-food ________.

7. What does the man want to eat?

He wants a hamburger, large ________, and a ________ Coke.

8. Where does the worker put the man’s lunch?

The worker puts it in a ________.

9. What is in the bag?

There is ________ in the bag.

10. Who puts the money in the bag?

The ________ of the restaurant puts the money in the bag.

VIII.书面表达(10分)

假如下表显示的是你三餐喜爱的食谱,请以“My favorite food”为题写一段话,不得少于4句。

参考范文:

My favorite food

I have three meals a day. They are breakfast, lunch and supper. For breakfast. I like coffee and chicken. I have hamburger, cola, French fries for lunch. For supper, my favorite food is salad, vegetables, meat and broccoli dessert.

4

参考答案

Ⅰ.1.tomatoes 2.fries 3.has 4.Healthy 5.doesn’t

6.Does…watch 7.strawberries 8.playing 9.is 10.goes

II.. 1 B 2.C 3.B 4.A 5.B 6.D(Let’s后接动词原形)

7.B(have是行为动词,表示“吃”的意思)

8.C(chicken作“鸡肉”的意思,不可数名词)

9.D(apples是复数名词)

10.A(lots of后既可接可数名词复数,又可接不可数名词)

11. A 12.C 13.B 14.B 15. D 16.D 17.C 18.B 19.B

20.B

III.1.am, is 2.is, is 3.are, are 4.Are, are 5.don’t

6.Does 7.Can 8.Do 9.am, are 10.does

IV. 1. Do Emma and Paul like salad?

2. My grandparents don't have many nice pictures.

3. Does your uncle have hamburgers for lunch?

4. What does your good friend like?

5. Who likes vegetables very much?

V. 1. many 2. healthy food 3.every day 4.for breakfast 5.Tom's

VI.. 1.A(my brother是单数名词作主语)

2.D(由brother可知)

3.D(in Class 2,Grade 2表示“二年级二班”)

4.B(只有B项表达正确)

5.C(have four classes“上四节课”的意思)

6.B(in the afternoon在下午)

7.D(be good at擅长于……)

8.C(all“全部”的意思,作They的同位语)

9.B(their物主代词)

10.A(can“能够”,情态动词)

VII. 1. He likes sports and vegetables

2. He often plays balls with his friends

3. They are doctors.

4. They like to watch soccer games on TV.

5. He often has tomatoes and carrots.

VII.(A)1.e 2.d 3.c 4.a 5.b

(B)6.restaurant 7.fries,medium 8.bag 9.money 10.Manager VIII.(one possible version)

My favorite food

I have three meals a day. They are breakfast, lunch and supper. For breakfast. I like coffee and chicken. I have hamburger, cola, French fries for lunch. For supper, my favorite food is salad, vegetables, meat and broccoli dessert.

5

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com