海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语


发布时间:2013-12-28 13:00:21  

Unit 1 My name’s Gina.

第Ⅱ部分 笔试部分 (满分100分)

Ⅰ. 根据句意和汉语或首字母提示补全单词 (每小题1分,满分10分)

1. ________(她的) name is Gina.

2. What?s ________(他的) name?

3. I ________(叫) Amy.

4. Nice to ________(遇见) you!

5. What ________(颜色) is it?

6. My f________ name is Jenny.

7. Green is his f________ name.

8. L________! That?s a pen.

9. This is a boy. H________ name is Dale.

10. Three and four is s________.

Ⅱ. 单项选择 (每小题1分,满分15分)

1. My name ________ Helen.

A. am B. is C. are

2. —What?s his name?


A. I?m Bob B. He name is Bob C. Her name is Bob

3. —Hello, Gina! Nice to meet you.


A. Nice to meet you, too B. How are you

C. I?m fine, thanks D. Thanks

4. My friend is a girl. ________ name is Mary.

A. She B. He C. Her

5. —What?s ________ telephone number?

—His telephone is 5673466.

A. my B. your C. her

6. His name is Jim Smith. His family name is ________.

A. Jim B. Jim Smith C. Smith

7. Three and five is ________.

A. seven B. eight C. nine

8. —What?s your phone number?

—________ 908-7653.

A. It B. Is it C. Its

9. —________ do you spell watch?

—W-A-T-C-H, watch.

A. What B. How C. What?s

10. —How ________ Jim and Gina?

—They are fine.

A. am B. are C. is

11. This is ________ ID card.

A. an B. a C. the D. be D. His name is Bob D. His D. his D. Smith Jim D. six D. It?s D. Where D. be D. /

12. What is _______ name ?

A. you B. he C. your

13. —________ is your name ?

—My name is Lucy.

A. It B. How C. where

14. —Good afternoon !


A. Good morning B. Good afternoon C. Good evening D. she D. What D. Hello

15. He is Peter Mark. His first name is ________.

A. Peter B. Mark C. Peter Mark

Ⅲ. 选词并用适当形式填空 (每小题1分,共5分)

1. —My name is Li Lei .

2. Nice to meet you. ________ name is Lucy.

3. My name is Jim Green. Jim is my ________ name.

4. Her last name ________ Brown.

5. ________ name is Tom.

Ⅳ. 句型转换 (每小题2分,共10分)


________ his name?


________ this in English?

3. is, my, he, teacher. (连词成句)


4. I?m 对划线部分提问)

________ ________ you?

5. Tony? (对划线部分提问)

________ ________ ________ ________?

Ⅴ. 根据汉语提示完成下列句子 (每小题2分,共10分)

1. 你叫什么名字?我叫魏华。

—________ ________ ________?

—________ name is Wei Hua.

2. 他的电话号码是87965.

His ________ ________ is 87965.

3. 三加六等于九.

Three and ________ is ________.

4. 它是一个橘子。请拼写出来.

________ ________ orange. ________ ________, please.

5. 见到你很高兴!

________ ________ ________ ________!

Ⅵ. 完型填空 (每小题2分,共10分) D. Mark Peter

I?m Chinese boy. name is Wang Hai. thirteen. I have an English friend. name is Tom. He is thirteen, too. Tom and I are in the same class. We are in Class One, Grade One. Miss Zhang is our teacher.

1. A. the B. an C. a D. /

2. A. My B. I C. Me D. His

3. A. I B. I?m C. I is D. I?am

4. A. He B. Her C. His D. Him

5. A. English B . english C. England D. england

Ⅶ. 阅读理解 (每小题2分,共20分)


A: What?s your name?

B: My name is John.

A: How old are you?

B: I am eleven.

A: What?s your telephone number?

B: My phone number is 854-6297.

A: What?s her name?

B: Her name is Mary.

A: How old is she?

B: She is ten.

A: What?s her phone number?

B: Her phone number is 865-6418.

1. John is ________.

A. ten B. eleven C. twelve D. thirteen

2. Mary is ________.

A. ten B. eleven C. twelve D. thirteen

3. His name is ________.

A. Mary B. Tom C. Mike D. John

4. His phone number is ________.

A. eight, six, five, six, four, one, six B. eight, five, six, four, two, nine, seven

C. eight, five, four, six, two, nine seven D. eight, four, five, six, six, one, eight

5. Her phone number is ________.

A. eight, five, four, six, two, nine seven B. eight, six, five, six, four, one, eight

C. seven, five, six, four, one, eight, two D. eight, four, five, six, four, one, eight



Look! This is my dog. His name is Cody. He is two years old. He is brown. This is his hair. It is gray. Isn?t it beautiful?

Hi, this is my telephone. It is called Mini. It is yellow. I like it a lot. You can call me at

Ⅷ. 补全对话 (每小题1分,共5分) 从右栏中找出与左B栏相对应的答案 1. Good morning, class. A. Fine, thank you. 2. How are you? B. Good morning, Miss Wang. 3. What?s your name? C. My name is Kate. 4. Nice to meet you. D. Nice to meet you, too. 5. What?s her telephone number ? E. Hello, Kate. F. Good bye. G. Thank you, sir. H. It?s 6238869. Ⅸ. 书面表达(共15分)


_________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________

Unit 2 This is my sister.

第Ⅱ部分 笔试部分 (满分100分)

Ⅰ. 根据句意和首字母提示补全单词 (每小题1分,共10分)

1. My father?s mother is my g________.

2. My mother?s father is my g________.

3. My parents? d________ is my sister.

4. I am a boy. I?m my parents? s ________.

5. This is my f________ photo. These are my parents and this is me.

6. Your aunt?s daughter is your c________.

7. Kate is my daughter. I?m not her mother. I?m her f________.

8. Your father?s brother is your u________.

9. T________ for your pen.

10. Dave and Lin Hai are not brothers . They are good f________.

Ⅱ. 单项选择 (每小题1分,共15分)

1. ________ are my sisters.

A. This B. She C. Tom and Linda D. These

2. Tom, ________ is Lucy. She?s my good friend.

A. she B. this C. it D. her

3. —Is this your family photo?


A. Yes, they are B. Yes, he is C. No, he isn?t D. No, it isn?t

4. Thanks ________ your photo of your family.

A. to B. for C. with D. on

5. —Are ________ your friends?

—Yes, they are.

A. this B. it C. she D. these

6. Linda is my aunt. Her daughter is my ________.

A. grandmother B. sister C. cousin D. mother

7. —Here ________ my family photo, and here ________ your family photos.

A. is; are B. are; is C. are; are D. is ;is

8. ________ are my parents, and ________ is my brother.

A. This; this B. This; that C. These; that D. that; those

9. This is a photo ________ my family.

A. at B. of C. in D. on

10. —Is Ma Li your sister?

—Yes, ________ is.

A. she B. he C. her D. his

11. He and I ________ brothers.

A. am B. is C. are D. be

12. Are these ________ rulers?

A. you B. he C. I D. your

13. —________?

—It?s a book.

A. What?s this B. Is this a book C. Is that a book D. What are these

14. These are my ________.

A. parent B. father and mother C. father D. mother

15. —This is Lucy and this is Kate.


A. Yes, they are. B. How are they? C. Nice to meet you. D. What?s this? Ⅲ. 根据题意从方框中选择适当的词, 并用其适当的形式填空 (每小题1分,共5分)

1. ________ is my sister, Angela.

2. How do you ________ “grandma”?

3. ________! This is my mother.

4. Are ________ your parents?

5. These ________ my brothers and sisters.

Ⅳ. 句型转换 (每小题2分,共10分)

1. This is a photo.(改为复数形式)

________ ________ photos.

2. Those are backpacks.(改为单数形式)

________ ________ ________ backpack. (对划线部分提问)

________ ________ these?

4. This is my father. This is my mother.(合并成一句)

________ ________ my ________.

5. This is his backpack.(改为一般疑问句并做否定回答)

—________ ________ his backpack?

—________, ________ ________.

Ⅴ. 根据汉语提示完成下列句子 (每小题2分,共10分)

1. 谢谢你给我看你的全家福。


2. Jim是你哥哥吗?


3. 她不是我表妹。


4. 她是你的姑姑吗?


5. 谢谢你借给我字典。


Ⅵ. 完形填空 (每小题1分,共10分)

This is a of Jim?s family. This man Mr Green. is Jim?s father. woman is Mrs Green. is Jim?s mother. Who this boy and girl?The

is Jim. Mr Green?s son. The is Kate, Mr Green?s daughter. Kate is sister. Jim and Kate are brother and sister.

1. A. book B. photo C. map D. room

2. A. is B. am C. are D. be

3. A. She B. Her C. He D. His

4. A. A B. An C. These D. This

5. A. She B. Her C. He D. His

6. A. is B. am C. love D. are

7. A. a B. these C. this D. an

8. A. girl B. boy C. boys D. girls

9. A. girl B. boy C. boys D. girls

10. A. Jim B. Jims C. Jim?s D. Jims?

Ⅶ. 阅读理解 (每小题2分,共20分)


Look at this. What?s this in English? Ah, it?s a photo. Who?s that in the photo? It?s Li Yan. Li Yan is my good friend. She is a beautiful girl. Who?s that? The boy in black? It?s Jim. He is an

English boy. He is very cool. He is my friend, too. We are all in the same school. I like Jim and Li Yan.

1. What?s this? It?s ________.

A. a school B. a friend C. a photo D. an English friend

2. Li Yan is ________.

A. a good boy B.a cool boy C. a beautiful girl D. an English girl

3. What color is Jim in? _________.

A. Red B. Yellow C. Orange D. Black

4. Who?s English? ________.

A. I B. Jim C. Li Yan D. Jim and Li Yan

5. Who are in the same school? ________.

A. Jim and Li Yan B. Jim and I C. Li Yan and I D. Jim, Li Yan and I


This is a picture of Mr Li?s family. The man in the middle(中间) is Mr Li, the father. The woman is the mother. They have two sons. One is Li Lei. He?s thirteen. The other is Li Ming. He?s eleven. Li Lei and Li Ming are in the same school, but not in the same grade. Li Lei is in Grade Two. Li Ming is in Grade One. They are good students.

6. There are ________ the picture.

A. three B. four C. five

D. six 7. Li Ming and Li Lei are in the same ________. A. school B. class C. grade

8. Mr and Mrs Li have ________.

A. one boy and one girl

C. two girls D. room B. two boys D. one boy

C. Li Lei?s 9. Li Ming is ________ brother. A. We don?t know. B. Mrs Li?s D. Mr Li?s

10. How old are Li Lei and Li Ming? They are ________.

A. 11 and 13 B. 11 and 12 C. 12 and 11 D. 13 and 11

Ⅷ. 完成对话 (每小题1分,共5分) 从B栏中找出与A栏相对应的答语。


( ) 1. Is this your sister? A. Oh, you have two


( ) 2. Are these her brothers? B. No, it isn?t. It?s my aunt. ( ) 3. Is Mary Jim?s friend? C. Nice to meet you. ( ) 4. Mum, those are my friends. D. Yes, they are. ( ) 5. They are my aunt?s son and daughter. E. Yes, she is. Ⅸ. 书面表达(共15分)

假设你是Li Ming, 你给你的笔友Tom寄去了一张你的全家福,然后在信中向他介绍你的全家。信的开头和结尾已给出,字数在50词左右。 Dear Tom,

_____________________________________ _____________________________________ _____________________________________ _____________________________________ _____________________________________ _____________________________________ _____________________________________ _____________________________________

Your friend,

Li Ming

Unit 3 Is this your pencil?

第Ⅱ部分 笔试部分 (满分100分)

Ⅰ. 根据句意和汉语或首字母提示补全单词 (每小题1分,共10分) 1. That?s a gold(金的) ________(手表). 2. Is that her ________(橡皮)?

3. This is not his pencil ________(卷笔刀). 4. This is my ________(棒球). 5. That is a ________(电脑). 6. —Is t________ your pencil? —Yes, it is.

7. How do you s________ “pencil”? 8. What?s this in E________? 9. I have a set of k________.

10. Is that a pencil c________?

Ⅱ. 单项选择 (每小题1分,共15分) 1. —Is this your pencil? —Yes, ________. A. it?s B. it is 2. —Is this ________ dictionary?

—Yes, it?s ________ English dictionary. A. a; an B. an; an 3. —________. Is that your notebook? —Yes, it is.

A. Sorry B. Excuse my 4. —What?s this ________ English? —It?s a card. A. of B. to 5. —How do you spell “key”? —________. A. A key B. Red 6. —Is that your baseball?

—________. That is her baseball. A. Yes, it is B. No, it isn?t 7. Please call Alan ________ 495-3539. A. in B. to 8. —What?s that? —________

C. is it D. it isn?t

C. a; a D. an; a

C. thanks D. Excuse me

C. in D. at

C. K-E-Y D. The watch

C. No, it is C. at

D. Yes, it isn?t D. of

A. It?s a watch. B. Is it a ruler? C. No, it isn?t.

9. —Is this your backpack?

—No. It?s ________ backpack.

A. my B. him C. he

10. —________ a computer?

—No, it ________. ________ a TV.

A. Is it; isn?t; It?s B. Is it; isn?t; It C. Is it; is; It?s

11. —Your backpack is very nice .


A. Thank you B. Sorry C. You?re welcome

12. —Look! What?s that?

—It?s a ________.

A. English book B. orange C. pen

13. —Is it a ________?

—Yes, it is. It?s my key.

A. clock B. key C. notebook

14. —Excuse me. ________ you Miss Chen?

—Yes, my name ________ Chen Lin.

A. Is; is B. Are; am C. Are; are

15. Is your key in ________ pencil case?

A. you B. a C. the Ⅲ. 用所给词的适当形式填空 (每小题1分,共5分)

1. Is this ________(you, your) pencil?

2. ________( What, What?s) this in English?

3. This is a pen. Is ________(this, that) a pencil?

4. No, it ________(is, isn?t).

5. It?s ________(a, an) eraser.

Ⅳ. 句型转换 (每小题2分,共10分)

1. This is a pencil case. (变为一般疑问句)


2. Is that her key? (否定回答)


3. not, is, my, It, backpack (连词成句)

________________________________ 对划线部分提问)


5. That is a ring. (变为一般疑问句)


Ⅴ. 根据汉语提示完成下列句子 (每小题2分,共10分)

1. 这是你的铅笔盒吗?


2. 你怎样拼写“铅笔”这个单词?


3. 这用英语怎么说? D. That?s a watch. D. his D. It is; isn?t; It D. ID card D. pen D. Are; is D. / D. OH, no

_______________________________________________ 4. 按照365-4639给Mike打电话。

________________________________________________ 5. 那是我的棒球。

________________________________________________ Ⅵ. 完形填空 (每小题1分,共10分) A: Hello, Jim. What?s your name? B: Oh, Green.

A: your phone number? B: 531-7256.

A: Can you me a question? B: , please. is it? A: What?s this English? B: a ring.

A: How you spell it? B: R-I-N-G. A: .

B: That?s OK.(不用谢)

1. A. first B. family 2. A. How B. What?s 3. A. That B. It 4. A. spell B. write 5. A. Yes B. No 6. A. What B. What?s 7. A. in B. on 8. A. This B. It?s 9. A. are B. do 10. A. Thank you B. Yes Ⅶ. 阅读理解(每小题2分,共20分)

C. / C. Is C. It?s C. answer C. Am C. This C. at C. Is C. is C. OK A

根据短文内容,判断对(T)错(F)。 1. The watch is John?s. 2. The ID card is Steve?s.

3. Francisco lost his computer game. 4. John?s phone number is 495-3536. 5. Steve?s phone number is 685-6034.


Look at this. It?s a pencil case. It?s orange. It?s my pencil case. What?s in it? Look, this is a pen. It?s black. This is a pencil. It?s red. And this is a pencil, too. It?s yellow. This is an eraser. It?s blue and white. My pencil case is big and nice. I like it. 6. This is an orange ________. A. pencil case B. pen 7. The pen is ________. A. red B. black

C. pencil C. green C. Two

D. bag D. white D. One D. The eraser

8. ________ pencils are in the pencil case. A. Four B. Three 9. ________ is blue and white.

A. The pencil case B. The pencil

C. The pen

10. My pencil case is ________. A. big B. nice C. good D. A and B Ⅷ. 完成对话(每小题1分,共10分)



( ) 1. Is that a backpack? A. R-I-N-G. ( ) 2. What?s her family name? B. 542-6311. ( ) 3. What?s this in English? C. It?s an eraser. ( ) 4. What?s her phone number? D. Miller.

( ) 5. How do you spell it? E. No, it?s my book. ( ) 6. What?s her first name? F. Fine, thanks. ( ) 7. What color is it? G. Yes, it is.

( ) 8. Is this your ruler? H. No. It?s her ruler.

( ) 9. Is it her book? I. Red.

( ) 10. How are you? J. Jenny.

Ⅸ. 书面表达(共10分)


提示:1. keys: new 2. Name: Lucy 3. Telephone number: 928-673

Unit 4 Where’s my backpack?

第Ⅱ部分 笔试部分 (满分100分)

Ⅰ. 根据句意和汉语或首字母提示补全单词 (每小题1分,共10分)

1. —Where are my pens ?

—________(它们) are in the pencil case.

2. The ________(数学) book is on the bed.

3. I ________(能) see my CDs on the desk.

4. Tom is in the ________(房间). He is sleeping(睡觉) .

5. There is an alarm clock on the ________(书桌).

6. B________ your pictures here. Take the books there.

7. The book is on the t________.

8. —W________ are my keys?

—They are in the dresser.

9. —Where?s my backpack?

—It?s u________ the table.

10. —Where are the hats?

—Sorry, I don?t k________.

Ⅱ. 单项选择 (每小题1分,共15分)

1. —________ is the baseball?

—It?s under the bed.

A. Where B. How C. What D. Where?s

2. Please ________ me to the school.

A. take B. bring C. call D. need

3. —Is my book on the dresser?

—________. I can see it.

A. No, it isn?t B. Yes, it?s C. Yes, it is D. No, it is.

4. —Where are the pencils?

—________ are on the desk.

A. It B. The C. Them D. They

5. —________?

—They?re our soccer balls.

A. What?s that B. What are those C. Who are they D. Where are they

6. —Where ________ my pens?

—Sorry, I ________ now.

A. is; don?t B. are; not C. are; don?t D. are; doesn?t

7. This is ________ pen. ________ pen is nice.

A. a; The B. the; A C. an; An D. the; /

8. —Is the bag on the table?


A. It?s under the table B. No, it isn?t

C. Yes, they are D. They are on the sofa

9. —Where are his pencils?


A. Yes, they are B. It?s on the desk

C. I don?t know D. No, they aren?t

10. Where ________ the CDs?

A. are B. am C. is D. be 11. —Where is the baseball ?

—It?s ________ the table ________ the floor.

A. on; under B. on; on C. on; under D. under; on

12. My mother ________ the room.

A. is on B. is in C. in D. on

13. Please take these things ________ your mother.

A. too B. at C. to D. in 14. —Is your jacket on the sofa ?


A. Yes, I am B. Yes , it is C. Yes, she is D. Yes, you are

15. —________?

—They are on the bed.

A. Where are my keys B. What are these

C. Are they your keys D. Where is the key


Hello! This is room. In my room there is a bed, a desk a chair. My bed next to the desk. My shoes and soccer ball are the bed. There are pictures on the wall. They?re very nice. Oh, there is a clock and a map on the wall, too.

Ⅳ. 句型转换(每小题1分,共10分) 对划线部分提问)

________ ________ the ruler? 对划线部分提问)

________ ________ his books?

3. Our books are on the sofa.(改为否定句)

Our books ________ ________ on the sofa.

4. This is my room.(改为一般疑问句并做否定回答)

—________ this ________ room?

—________, it ________.

5. Where is your bag?(改为复数句)

Where ________ your ________?

Ⅴ. 根据汉语提示完成下列句子 (每小题2分,共10分)

1. 你能把这些东西带到学校吗?

Can you ________ these things ________ the school ?

2. 帽子在梳妆台上。

The hat is ________ the ________.

3. “我的双肩背包在哪里?”“在书桌下面。”

—________ is my backpack ?

—It?s ________ the desk.

4. 请把这些东西带到我家。

Please ________ these things ________ my home.

5. 笔记本在地板上。

The notebook is ________ the ________.

Ⅵ. 完形填空 (每小题1分,共10分)

Look, this is bedroom. It is old house, but it is very nice. There a clock and some pictures the wall. There is on the desk.His backpack is the chair. His coat is on the bed. Where is baseball? It is the door. What?s that? Oh, a cat! It a hat.

1. A. Jim B. Jims C. Jims? D. Jim?s

2. A. a B. an C. the D. the

3. A. is B. am C. are D. be

4. A. at B. on C. in D. for

5. A. keys B. a book C. a set of key D. a books

6. A. on B. in C. between D. out

7. A. a B. the C. an D. /

8. A. behind B. in C. under D. between

9. A. That?s B. It C. Its D. It?s

10. A. look like B. look C. looks like D. look after Ⅶ. 阅读理解 (每小题2分,共20分)


There is a library(图书馆) in our school. It is near our classroom. It is on the first floor. Our school library is not very big, but it is nice. There are many books in the library. Some are in Chinese. Some are in English. I like reading very much. I often go their to borrow(借) books. The librarian(图书管理员) is a woman. She is very kind. We can choose(选择) any books from the library .

1. The library is in ________.

A. our city B. our factory C.

D. his school

2. The school library is ________.

A. big B. not small

D. not nice

3. In the library there are ________ books.

A. more B. much our school C. not big C. few D. many

D. 4. Some books in the library are ________ English. A. on B. in


5. You can ________ books from the library.

A. borrow B. take C. at C. buy D. bring


This is a picture of my room. There is a desk in it. My books and my notebooks are on the desk. A map and two pictures are on the wall. The computer is on the table. I have a baseball. It isn?t on the sofa. It is on the floor. My backpack is on the chair.


6. Is it a picture of the room?


7. Where is the map?


8. What?s on the table?


9. Where is the baseball?


10. What can you see on the chair?


Ⅷ. 补全对话 (每小题1分,共5分)


A: Hi, Susan!


A: Is my computer game on the table?

B: No, it isn?t. It?s on the bookcase.

A: Oh, OK. Are they on the bookcase, too?

B: They?re on the chair.

A: Oh. So, where is my pencil case?


A: And where?s my backpack?

B: It?s under the table. And your baseball is under the chair.

A: Oh, OK. And where are Mom?s keys?


Ⅸ. 书面表达(共15分) 你有自己的书房(study)吗? 请以“My Study”为题,向同学们作一简单介绍。 要求:语句流畅,无语法错误, 不少于50词。

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

Unit 5 Do you have a soccer ball?

第Ⅱ部分 笔试部分 (满分100分)

Ⅰ. 根据句意和汉语或首字母提示补全单词 (每小题1分,共10分)

1. She likes ________(体育运动) very much.

2. ________(让我们) play tennis.

3. Sue has two ________(篮球).

4. That music ________(听起来) good.

5. Smith likes sports, and he has a great sports ________(收藏品).

6. My mother h________ a nice book.

7. My brother w________ TV every day.

8. To play soccer is d________; I can?t do it.

9. I have a computer game. It?s very i________, and I often play it.

10. —Let?s watch TV!

—That sounds b________.

Ⅱ. 单项选择 (每小题1分,共15分) 1. Do you have two ________?

A. ping-pong bats B. ping-pong bat C. ping-pong bates D. a ping-pong bat 2. —What are these? —________.

A. This is a soccer ball B. They are soccer balls C. Those are soccer ball D. They is soccer balls 3. She ________ sports every day . A. play B. don?t play C. plaies 4. Do you ________ TV ? A. look at B. watch C. see 5. —Let?s watch TV.

—No, it sounds ________. Let?s play basketball. A. boring B. interesting C. difficult 6. —Let?s play ________ soccer. —That sounds great. A. the B. a C. / 7. —Does your brother have a pen? —Yes, he ________. A. is B. has C. do 8. I like to watch football games ________ TV. A. on B. at C. in 9. He ________ baseballs. A. don?t play B. doesn?t plays C. doesn?t play 10. My mother likes volleyballs. She thinks(认为) it is ________. A. relaxing B. boring C. difficult 11. —Let?s play tennis. —That ________ good. A. looks B. look C. sound 12. My father ________ ten tennis rackets . A. have B. has C. don?t like 13. We ________ soccer balls. We have five. A. like B. likes C. don?t like 14. —Do you have a TV? —________. A. Yes, it is B. Yes, we have C. Yes, we are 15. Let?s ________ computer games . A. playing B. plays C. play Ⅲ. 根据句意选词并用适当形式填空 (每小题1分,共5分)

1. She ________ many sports things.

2. Do you have tennis balls? No, I ________.

D. plays D. watches D. fun D. an D. does D. / D. isn?t play D. not good D. sounds D. haves D. doesn?t like D. Yes, we do D. to play

3. I don?t play sports, I only watch ________ on TV.

4. —Let?s play football.

—That ________ interesting.

5. Mary ________ like sports. She thinks it?s boring.

Ⅳ. 句型转换 (每小题2分,共10分) 对划线部分提问)

________ ________ your grandfather ________?

2. Tim has a good watch.(变为一般疑问句并做否定回答)

—________ Tim ________ a good watch?

—________, he ________.

3. I play sports every morning.(变为否定句)

I ________ ________ sports every morning.

4. She has a tennis racket. (改为复数句)

________ ________ some tennis ________.

5. He likes his new room.(改为一般疑问句)

________ ________ ________ his new room?

Ⅴ. 根据汉语提示完成下列句子 (每小题2分,共10分)

1. 她每天都做运动。

She ________ ________ every day.

2. 你有一个足球吗?

________ you ________ a soccer ball?

3. 让我们打网球吧!

________ ________ tennis.

4. 那个听起来很有趣。

That ________ ________.

5. 我在电视上观看他们。

I ________ them ________ TV.

Ⅵ. 完形填空 (每小题1分,共10分)

I am American. name is Ron. I?m eleven. I two friends. They?re . names are Kate and Susan. all like sports. I soccer ball. Kate likes three basketballs. We basketball after school. We often watch the games TV.

1. A. My B. His C. Her D. Its

2. A. am B. do C. have D. has

3. A. them B. brothers C. sisters. D. friend

4. A. Their B. My C. Her D. Our

5. A. She B. We C. He D. It

6. A. am B. like C. likes D. don?t

7. A. volleyball B. baseball C. ping-pong D. soccer ball

8. A. is B. have C. has D .are

9. A. plays B. play C. are play D. do play

10. A. on B. in C. to D. at

Ⅶ. 阅读理解 (每小题2分,共20分)


Hello, I am Becky. I?m eleven. I have a sister, but I don?t have a brother. I like sports. I sometimes (有时) play tennis with her. I collect 4 tennis rackets, and my sister has 2 rackets. I like ping-pong, too. I play ping-pong with my friends. Do you like sports? Do you play sports every day? Let?s be friends !

1.What does Becky have ?

A. She has a sister. B. She has a brother.

C. We don?t know. D. She is an English girl.

2.What does Becky like?

A. She likes her sister. B. She likes her friends.

C. She likes ping-pong. D. She likes ping-pong and tennis.

3.Who does Becky play ping-pong with?

A. Her sister. B. Her classmates. C. Her friends. D. No one.

4.Which one is TRUE (正确的)?

A. Becky?s sister is eleven. B. Becky likes sports.

C. Becky has a sister and a brother.

D. Becky only likes tennis, and she doesn?t like ping-pong.

5.What does Becky want (想要) to do?

A. She wants to write to her parents. B. She wants to find new friends.

C. She wants to write a note. D. She wants to play tennis with you.


Leo is thirteen years old. He has a brother and a sister. He has 10 tennis rackets, 8 baseballs, 6 basketballs, 12 soccer balls and 18 volleyballs, but he never (从不) plays sports. His brother, Neal likes soccer ball. He is a member(成员) of the city soccer club. He plays soccer ball every day with his friends. His sister, Nancy likes volleyball, but she doesn?t play it. She watches it on TV!


6. How many balls are there in their family?


7. Do Neal and Nancy like sports?


8. Who(谁) plays ball every day in Leo?s family?


9. Does Leo like sports?


10. What does Nancy like?


Ⅷ. 补全对话 (每小题1分,共5分)


A: Let?s play tennis.

But I don?t have a tennis racket. Do you have a tennis ball?

A: No, I don?t. But I have a soccer. B: No, -pong. I have a ping-pong bat.


B: It?s in my backpack. Do you have a bat?

A: No, I don?t. But my brother has a bat and a ball. B: Good. Where is he? A:

Ⅸ. 书面表达(共15分)

请以“My good friend”为题写一篇短文。(50词左右) 提示:1. 我有一个好朋友,名叫Tim。

2. 他爱好运动,爱好收集体育用品。

3. 他有五个棒球,八个排球,四个足球,三个篮球。 4. 他每天进行体育运动。

________________________________________________________________ ________________________________________________________________ ________________________________________________________________ ________________________________________________________________

Unit 6 Do you like bananas?

第Ⅱ部分 笔试部分 (满分100分)

Ⅰ. 根据句意和汉语或首字母提示补全单词 (每小题1分,共10分)

1. Tony likes ________(梨) very much.

2. It?s good for you to eat some ________(香蕉) before breakfast.

3. You?re so fat. You should eat more ________(水果) and less meat.

4. My sister has ________(午饭) at school.

5. Tom eats eggs and milk for ________(早餐).

6. I like ice cream,but I don?t like h________ in the fast food shop.

7. We all like to eat c________ legs.

8. His brother eats lots of h________ food.

9. For d________, I have an apple and a hamburger.

10. This is the d________. We often have it at the end of dinner.

Ⅱ. 单项选择 (每小题1分,共15分)

1. He has ________ egg and ________ hamburger.

A.an; an B.a; a C.an; a D.a; an

2. My friend ________ like salad.

A.don?t B.doesn?t C.isn?t D.aren?t

3. Her parents ________ lunch at home.

A.have B.haven?t C.has D.doesn?t have

4. We have lots of food ________ dinner.

A.in B.at C.on D.for

5. Tom ________ his mother?s dessert, but he doesn?t ________ her cakes.

A. like; like B. likes; like C. like; likes D. likes; likes

6. The running star ________ lots of healthy food.

A. eat B. have C. haves D. has

7. Jeff eats ice cream every day. He ________ good food every day.

A. eat B. doesn?t eat C. don?t eat D. isn?t eat

8. I want ________ meat and ________ apple.

A. any; an B. some; a C. some; an D. any; a

9. The food ________ good.

A. are B. look C. am D. is

10. —________ does Lucy like?

—French fries.

A.How B.What C.Where D.Why

11. Aunt Li likes ________ bananas.

A.eating B. eat C.eats D.eatting

12. We need lots of ________ every day.

A.healthy food B.salads

C.milks D.vegetable

13. —Do you like apples?


A.Yes, I am B.Yes, I do C.No, I?m not D.No, I not

14. —Does your son like carrots?


A.Yes, she does B.Yes, he is

C.No, he doesn?t D.No, she doesn?t

15. My favorite fruit is ________.

A. salad B. tomato C. broccoli D. apple

Ⅲ. 选词并用其适当形式填空,每空限用一词,每词限用一次 (每小题1分,共5分)

1. —Do you like ________?

—Yes, I like all vegetables.

2. —Does he like French ________?

—Yes, he does.

3. She ________ ice cream for dessert.

4. —What food do you like ?

—I like ________, eggs and milk .

5. Apples, bananas and ________ are fruits.

6. Sandra Clark is a great ________ and she is a running star.

7. Fruits and vegetables are ________ food.

8. His mother ________ salad very much.

9. My brother ________ TV every day.

10. The broccoli ________ on the table.

Ⅳ. 句型转换 (每小题2分,共10分)

1. I like chicken. (改为一般疑问句)

________ you ________ chicken?

2. Tony doesn?t like vegetables.(改为肯定句)

Tony ________ vegetables.

3. My father has breakfast at home. (变为一般疑问句)

________ ________ father ________ breakfast at home ?

4. Does she like eggs for dinner? (作否定回答)

________, ________ ________. (对划线部分提问)

________ ________ he ________ for lunch ?

Ⅴ. 根据汉语提示完成下列句子(每小题2分,共10分)

1. Peter eats ________ ________(许多) vegetables .

2. I like ________ ________(冰淇淋),but I don?t like ________(汉堡包).

3. Tom eats eggs and milk for ________(早餐) and ________(晚餐).

4. Make a ________ ________ ________(食物清单).

5. Running star eats ________ ________.(健康食物).

Ⅴ. 完形填空 (每小题1分,共10分)

Joan is American girl . family is in New York. She is 13 . She salad a lot.

Now Joan is China. She likes Chinese food, too. lunch she likes eating chicken and carrots. She studies at No.2 Middle School . She reads Chinese every morning. She likes Chinese class. She usually

Chinese after class, too.

She TV on Sunday evening. It?s relaxing at home. She likes helping others (帮助别人). She likes 10 tennis.

1. A. a B. the C. an

2. A. Her B. His C. She

3. A. likes B. like C. liking

4. A. on B. at C. in

5. A. On B. For C. In

6. A. speaking B. speaks C. speak

7. A. on B. of C. in

8. A. reading B. reads C. to read

9. A. watching B. watchs C. watches

10. A. playing B. plays C. doing

Ⅵ. 阅读理解(每小题2分,共20分)


1. ________ like pears but doesn?t like tomatoes or oranges.

A. Jill B. Jenny C. Bob D. Bill

2. ________ likes salad but doesn?t like pears.

A. Jill B. Jenny C. Bob D. Bill

3. ________ likes oranges. ________ likes hamburgers. They dislike pears.

A. Bob; Jenny B. Bob; Bill C. Jenny; Jill D. Bill; Jill

4. ________ likes broccoli, but doesn?t like ice cream.

A. Jill B. Jenny C. Bob D. Bill

5. Bob and the two girls like ________.

A. ice cream B. salad C. pears D. broccoli



I have four good friends. Their names are Jenny, Gina, Mark and Bob. Jenny and Gina are girls. Mark and Bob are boys. Jenny likes oranges and strawberries, but she doesn?t like bananas

or tomatoes. Gina likes ice cream. But she doesn?t like hamburgers. Mark likes tomatoes, broccoli and French fries, but he doesn?t like salad. Bob likes broccoli and tomatoes, but he doesn?t like

Ⅶ. 书面表达(共15分)

____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________

UNIT 7 How much are these pants?同步练习


1.Huaxing Clothing Store is on sale at this time ________ year.

A.at B.of C.in

2.The ________ are 50 dollars.

A.ice cream B.soccer ball C.shorts

3.It’s only 5 yuan! You buy it ________ a good price.

A.have B.at C.with

4.________ you like those red socks?

A.Is B.Are C.Do

5.How much ________ the carrots and the eggs?

A.have B.is C.are

6.Come ________ to my food store!

A.down B.there C.near

7.—How much is the bag?

—It’s ________ yuan.

A.fouteen B.fourteen C.twele

8.You can buy the nice sweater ________ yourself.

A.at B.to C.for

9.I want to have a hat ________.

A.in green B.fantastic C.in shop

10.She has ________ dollars in her bag.

A.twent-two B.twelve C.elevn


1.服装特卖 ________ 2.at a good price ________

3.每年的那时候 ________ 4.in all colors ________

5.不用谢 ________ 6.in red ________

7.我就买它了。 ________ 8.have a look at... ________

9.一件长的T恤 ________ 10.二十五美圆 ________ Ⅵ.用所给单词组成句子。

1.much, those, fantastic, how, sweaters, are


2.do, in, you, cheap, hats, like, these, the shop


3.all, ice cream, in, I, want, the, here, to, buy, colors


4.the, buy, tomatoes, for, can, 5, you, red


5.come, things, his, store, see, and, in, clothing

____________________________________________________________________ Ⅶ.填入单词或句子,完成对话。

A: ________ I ________ ________?

B: Yes, ________. I want a pair of socks.

A: ________ ________ ________ ________ ________?

B: I want them white.

A: ________ ________ ________.

B: Oh, they look so nice. ________ ________ ________ ________? A: 5 dollars.

B: It’s ________. I ________ ________ ________.

Thank you.

A: ________ ________ ________.


1.This blue hat is twelve dollars. (对画线部分提问)

________ ________ is this blue hat?

2.These red socks are Kate’s. (变为一般疑问句)

________ ________ socks Kate’s?

3.I want to buy a big green bag. (变为特殊疑问句)

________ ________ you want to buy?

4.I buy the pants for only 50 Yuan. (用she改写句子)

________ ________ the pants for only 50 Yuan.

5.Come down to our new shop, please. (变为否定句)

________ ________ to our new shop, please.


(可以使用所给的词语:french fries, ice cream, strawberries, salad, hamburger, orange, tomato, sale, good price, come down to, this month, only, have a look...)

____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________

Unit 8 When is your birthday?

第Ⅱ部分 笔试部分 (满分100分)

Ⅰ. 根据句意和汉语或首字母提示补全单词 (每小题1分,共10分)

1. ________(一月) is the 1st month of the year.

2. My sister likes ________(音乐) very much.

3. —When is your ________(生日)?

—It?s August 16th.

4. I know your ________(年龄). You?re twelve years old.

5. —When is your birthday ________(聚会)?

—It?s December fifth.

6. J________ 1st is Children?s Day (儿童节) .

7. September is the n________ month of a year.

8. We have two Art F________ in a year.

9. O________ 1st is the National Day.

10. We?ll have a volleyball g________ this afternoon.

Ⅱ. 单项选择 (每小题1分,共15分)

1. —________ is your birthday?

—It?s July 9th.

A. What year B. When C. Where

2. —________?

—I?m sixteen.

A. How many years are you B. What years are you

C. How old are you D. How are you

3. ________ is after(在??之后) May.

A.April B. May C. July

4. My birthday is ________

A. March 3th B. June 2st C. July 1th

5. —When is ________ birthday?

—His birthday is November 1lth.

A. Jack?s B. Jack C. your

6. My date ________ birth is June 3rd.

A. for B. of C. about

7. March is ________ month of the year.

A. three B. the three C. the third

8. —Mary, happy birthday to you.


A. Thank you B. Happy birthday C. Yes, I am

9. Mrs Green is ________ mother.

A. Jim and Kate B. Jim?s and Kate?s

C. Jim and Kate?s D. Jim?s and Kate

10. We have the basketball game ________ November 19.

A. at B. on C. in

11. We have a fun ________. We speak English a lot. D. What day D. June D. August 7th D.my D. at D. third D. I don?t know D. /

A. basketball game B. Music Festival C. Art Festival D. speech contest

12. ________ is the eighth month of the year.

A. August B. July C. November D. June

13. —________

—It?s September 10 th.

A. What day is it? B. What?s the date?

C. What?s it? D. What?s the time?

14. —When is the school trip?

—It?s ________ August.

A. of B. on C. at D. in

15. There are ________ months in a year. The ________ month is December.

A.twelve; twelve B.twelfth; twelfth

C.twelve; twelfth D.twelfth; twelve

Ⅲ. 选词并用其适当形式填空,每空限用一词,每词限用一次(每小题1分,共5分)

1. —How old is your brother?

—He is five ________ old.

2. February is the ________ month of the year.

3. There are twelve ________ in a year.

4. Today is her ________ birthday.

5. —Do you have a________ Contest?

—Yes, we do.

Ⅳ. 句型转换 (每小题2分,共10分) (就划线部分提问)

________ ________ ________ birthday ?

2. We have a school trip every year.(改为一般疑问句)

________ you ________ a school trip every year? (就划线部分提问)

________ ________ ________ his mother ?

4. This is her fourth birthday.(改为同义句)

She is ________ ________ old.

5. How old are you? (改为同义句)

________ your ________?

Ⅴ. 根据所给汉语,用英语完成句子,每空填一词。(每小题2分,共10分)

1. 我的生日是六月十五日。

My birthday is ________ ________.

2. 我们每年都有英语演讲比赛。

We have an English ________ ________ every year.

3. 我姐姐十六岁了。

My sister is sixteen ________ ________.

4. 在你们学校有艺术节吗?

Do you have an ________ ________

5. 我们每年举办流行音乐会。

We have a pop concert ________ ________.

Ⅵ. 完形填空 (每小题1分,共10分)

My name is Jenny. I a sister. Her name is Katty.

It is November it?s her birthday. She is thirteen, she likes cakes (蛋糕) very much. My father and mother her a big cake. Look! The cake is the table of her room. It?s her nice cake. You can see her on it. There are things for her birthday.

are apples, oranges, bananas and some CDs. I her a new book. Her good Kelsey, Jane and Sally are coming (要来) . She likes to eat the birthday cake with (和) her friends.

1. A. there is B. am C. have D. has

2. A. the five B. five C. fiveth D. fifth

3. A. but B. and C. also D. when

4. A. find B. give C. put D. help

5. A. of B. in C. on D. under

6. A. name B. books C. friends D. store

7. A. a B. this C. many D. two

8. A. They B. That C. This D. It

9. A. let B. need C. give D. know

10. A. brothers B. uncles C. names D. friends

Ⅶ. 阅读理解(每小题2分,共10分)


Today is November 8th. It?s Gina?s birthday. She is twelve. Jim, Kate and Bill are her friends. They want to buy some presents (礼物) for Gina. They go to the store next to the school. There are a lot of things in the shop. They buy a big cake, a pencil case and some nice books. They want to buy a T-shirt for Gina, but all the T-shirts are too expensive (贵) and they don?t have enough money.

1. How old is Gina today?

A. She is 12. B. She is 13. C. She is 11. D. She is 10.

2. Gina has ________ friends.

A. four B. three C. two D. only one

3. ________ is near the school.

A. Their home B. A hospital C. The store D. The farm

4. They want to buy ________ for Gina.

A. A big cake B. a big cake, a pencil case and some nice book

C. a T-shirt D. B and C

5. At last (最后),________.

A. they don?t buy the T-shirt B. they buy the T-shirt

C. they buy a pair of shoes D. they don?t buy any thing


My name is Linda. There are five people in my family. My grandfather is Charles. He was born on April 8th. My grandmother is Ann. Her birthday is February 6th. My father?s name is

Wilson. August 19th is his birthday. My mother?s name is Tina. Her birthday is September 15th.

Ⅷ. 补全对话 (每空1分,共5分)


Clark: What events(事件) do you at your school?

David: We have an English speech contest each year.

Clark: is it?

David: It?s March 5th.

Clark: Do you have Art Festival?

David: Yes. It?s March 17th. we have a basketball game on March 10th.

Clark: When is your School Trip?

David: It?s April 6th.

Clark: Is Linda?s birthday April?

David: Yes. It?s April 18th.

Ⅸ. 书面表达(共15分)

假设你叫Li Hua,你有Lily, John和Jeff三个好朋友,根据下面提供的信息,写一篇短文,要求:词数50词左右。

_____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________

Unit 9 My favorite subject is science.

第Ⅱ部分 笔试部分 (满分100分)

Ⅰ. 根据句意和汉语或首字母提示补全单词 (每小题1分,共10分)

1. —Do you like ________(科学)?

—No, it?s too difficult for me.

2. We are usually very ________(累的) after P.E.

3. I like ________(生物) because it?s very interesting.

4. My favorite ________(科目) is history.

5. —Is ________(星期二) his favorite day?

—Yes, it is.

6. W________ comes before Thursday.

7. The second day of a week is M________. X k b 1 . c o m

8. I am very b________ today. I can?t help you.

9. Shanghai is a big c________ in China.

10. Mr Cooper a________ me, “Why do you like English ?”

Ⅱ. 单项选择 (每小题1分,共15分)

1. Jim?s favorite ________ is Friday, because he has P.E. on Friday.

A. time B. month C. date D. day

2. Science is my favorite subject. It?s very ________.

A. well B. interesting C. difficult D. boring

3. —What?s your favorite ________?


A. TV show B. food C. color D. sport

4. Saturday is the ________ day of a week.

A. six B. seven C. sixth D. seventh

5. —________?

—It?s Thursday.

A. What day is it today B. What?s the time

C. Is it Thursday D. What?s the date

6. —What classes do you have this morning?

—We have Chinese, art and ________.

A. friend B. picture C. history D. blue

7. He has math ________ Monday and Thursday.

A. in B. on C. at D. for

8. —What?s Lucy?s favorite subject?

—________ favorite subject is art.

A. She B. His C. Lucy?s D. Her

9. Our teacher is strict ________ me.

A. with B. at C. in D. for

10. I like to play ________ my classmates .

A. on B. at C. for D. with

11. Linda has ________ friends in the school, but she doesn?t have ________ at home.

A. any; some B. any; any C. some; any D. some; some

12. —________ does she like English ?

—Because it?s fun .

A. Why B. How C. Who

13. ________ is the fourth day of a week .

A. Thursday B. Wednesday C. Friday

14. Mr Green is very strict and I?m usually very ________ after class.

A. happy B. fun C. tired

15. We have Chinese ________ 8:00 ________ 9:00 in the morning .

A. on; at B. from; to C. at; at

Ⅲ. 选词并用适当形式填空 (每空1分,共10分

) D. What D. Sunday D. interesting D. from; for

Tom up at 6:30 every morning and he to school at 7:40. He math at 8:30 and science at 9:30. English is his subject. He it because it?s really . Mr Green is his math teacher. He has at 12:00 at school. His music and P.E. classes are often in the afternoon. They are . But he not like history, because it?s . He has seven classes on Monday, Tuesday and Thursday. He has six classes on Wednesday and Friday.

Ⅳ. 句型转换 (每小题2分,共10分) 对划线部分提问)

________ ________ ________ favorite subject?

2. I like science .(对划线部分提问)

________ ________ you like science ? 对划线部分提问)

________ do ________ ________ science? 对划线部分提问)

________ ________ your favorite teacher ?

5. I like biology best.(改为同义句)

________ ________ ________ is biology.

Ⅴ. 根据汉语提示完成下列句子 (每小题2分,共10分)

1. His ________ ________(他最喜爱的运动) is running.

2. Our teacher ________ ________ ________(对??要求严格) us.

3. After class we play soccer ________ ________ ________ (一小时).

4. We ________ ________(上数学课) every day.

5. —________(为什么) do you like P.E.?

—________(因为) it is relaxing.

Ⅵ. 完形填空 (每小题1分,共10分)

Dear Jane,

Thank you your letter. It?s good that you your school . I go to school Monday to Friday. I have four classes in the morning two classes in the afternoon. I am after class. On Monday and Wednesday afternoon I play volleyball for hours. On Tuesday afternoon of us have a singing class. And on Thursday afternoon some

computer class. On Friday afternoon I learn to speak English my English teacher. On Saturdays and Sundays I don?t go to school. I am often with father and mother.


Lin Mei

1. A. of B. to C. on D. for

2. A. like B. see C. look D. watch

3. A. for B. to C. from D. on

4. A. or B. and C. but D. also

5. A. busy B. tired C. fun D. difficult

6. A. two B. one C. a D. an

7. A. much B. some C. one D. only

8. A. has B. plays C. play D. have

9. A. and B. with C. that D. or

10. A. I B. me C. my D. us

Ⅶ. 阅读理解 (每小题2分,共20分)


Dick and Ellen come from America. Now they are in Tianjin. Every morning they get up very early(早). Then they go to work by car. They start their work at 8:30. They are very busy. They have lunch at 12:30. After lunch they work again. They finish their work at 5:30 p.m. In the evening they take Chinese lessons. They want to learn Chinese. They want to talk with Chinese people. They often say “Chinese people are very friendly”. They like to stay in China and they like to work with Chinese people.

6. Where are Dick and Ellen now?

A. In America. B. In Beijing. C. In Tianjin. D. In England(英国).

7. Do they get up very late(晚) every morning?

A. Yes, they do. B. No, they don?t. C. No, they do. D. Yes, they don?t.

8. When do they begin to work?

A. At 8:00. B. At 8:30. C. At 9:00. D. At 12: 30

9. What do they do in the evening?

A. Stay at home. B. Watch TV.

C. Take Chinese lessons. D. Go to work

10. Why do they want to learn Chinese?

A. Because they like Chinese.

B. Because they like China.

C. Because they want to talk with Chinese people.

D. Because they want to stay in China.



Selina: What?s your favorite subject, Ken?

Ken: My favorite subject is P.E.?

Selina: Why do you like P.E.?

Ken: Because it?s exciting and fun.

Selina: When do you have P.E.?

Ken: On Monday and Thursday.

Selina: What sports can you play? Can you play any balls? Ken: Oh, yes. I can play soccer, basketball and baseball. Selina: Wow, you?re so great! Do you have a basketball? Ken: Yes, I have a blue basketball. Selina: Let?s play basketball.

___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________

Starter Unit 1

Ⅱ. A) 1. C 2. E 3. D 4. A 5. B

B) 6. evening 7. Hello 8. How 9. name 10. Good Ⅲ. 1. B 根据英语基本常识可知英语中共有26个字母,其中5个元音字母,21个辅音字母,应选B。

2. D 音素无大小写之分,故先排除选项A和B;两者都是辅音字母。 3. D 根据英文字母排序可知D项中F和D的顺序错误, D应当在F前。 4. A 字母C发音为[si:] 与字母e的发音中都含有[i:],故选A。

5. B 字母F发音为[ef],B项Helen的发音为['helen],二者都含有音素[e],故选B。

6. B 这四个字母的书写都需要三笔来完成,故选B。

7. D 字母Aa发[ei]音,Hh发[eitF],都含有[ei],故选D。

8. D HB代表铅笔笔芯为“硬黑”,H意为hard(硬),B意为black(黑)。

9. B Bob是个男孩名,故选B。

10. B 单词sea发音为[si:],与字母C同音,故选B。

11. A 早上打招呼用Good morning“早上好”,B项意为“下午好”,C项“晚上好”,D项“再见”,故应选A。

12. B Good afternoon“下午好”,为下午打招呼的用语。

13. C Good evening“晚上好”,是晚上打招呼的用语,回应时也用Good evening.

14. A How are you?是询问身体状况的用语,回答一般说Fine, thank you.故选A。

15. B Hello是熟人之间的常用语,意为“嗨”,回应对方也可以用hello, 并在其后称呼对方的姓名。

Ⅳ. 1. C 2. D 3. E 4. A 5. B

Ⅴ. 1. C 2. B 3. B 4. A 5. C

Ⅵ. 1. F 根据Li Ming的答语“I?m in No.12 Middle School.”和Zhang Xin的答语“I?m in No.2 Middle School.”可判断为F。

2. T 根据Zhang Xin 的答语“They are very well, thank you.”可判断为T。

3. F 根据Zhang Xin的答语“Her name is Liu Li.”,因B为Li Ming,A为Zhang Xin,所以Liu Li是Zhang Xin的妈妈,故为F。

4. F 根据Li Ming的答语“She is my Chinese teacher.”可判断Liu Li是Li Ming的语文老师,而不是英语老师。

5. T 根据Li Ming的答语“I like her a lot”. 可判断Li Ming非常喜欢他的语文老师,故为T。 Ⅶ. 1. How are you? 据图片和所给英语Fine, thanks.可知其问句为询问身体状况。

2. Good morning. 图片上所指的时间为上午9:00;Good morning的答语还是Good morning.

3. Good afternoon. 其答语还是Good afternoon.

4. Hello. Hello引导的招呼语用Hello来回答。

5. Thank you. 当别人请你坐下时,你应说Thank you.

Starter Unit 2


Ⅱ. 1. ruler 2. key 3. map 4. jacket 5. orange 6. pen 7. English 8. spell 9. what

10. please

Ⅲ. 1. C I 和O都是元音字母。

2. B 字母I的笔划是三划。

3. C 题意:“这是一把钥匙吗?”“是的,它是。”问句是一般疑问句,应用yes或no来回答,B项中主语不能用that,D项前后矛盾,只有C项符合题意,故选C。

4. A 题意:“你的夹克真好看。”“谢谢。”对于别的赞扬,应该表示感谢,故选A。

5. B eye发音为[ai],与字母Ii同音。

6. B 题意:这用英语怎么说?介词in表示“用某种语言说”,故选B。

7. C 询问英文名称应该用“What?s this in English?”,是固定句型。

8. B “Fine, Thank you. And you?”意为“很好,谢谢。你呢?”,回答一般是“I?m fine, too.”,意为“我也很好。”

9. D 英语中元音字母一共有五个,分别是a, e, i, o, u, A项中的k,B项中的n和C项中的j均是辅音字母。

10. B 题意:我的名字是汤姆。my name是第三人称单数,故be动词用is。

11. A 题意:“这是什么?”“这是字母Q。”由答语可知问句是询问是什么东西,故选A。D项语序不对。

12. C 题意:“早上好。”“早上好。”当对方打招呼用Good morning.时,回应也用相同的语句。

13. A 题意:“你身体怎么样,海伦?”“我很好,谢谢。”询问某人近况用How are you, 尤其指身体状况。

14. C 题意:“晚上好,辛迪。”“晚上好。”跟某人打招呼,直接在招呼语之后说出名字即可,之前不加任何介词。名字首字母要大写,故选C。

15. C 题意:“这用英语怎么说?”“这是bike。”It?s 是It is的缩写,It指代问句中的this,以避免重复,is是谓语动词。

Ⅳ. 1. A 2. B 3. C 4. C 5. C

Ⅴ. 11.in 12. an 13. a 14.it 15. Q-U-I-L-T

Ⅵ. 1. B 2. C 3. E 4. A 5. D

Ⅶ. 1. Good morning. 2. Good afternoon. 3. Good night. 4. I?m sorry. 5. That?s all right. 6. Thank you. 7. Excuse me. 8. Thank you. 9. What?s this in English?

10. How do you do?

Starter Unit 3


Ⅱ. 1. What color 2. fine/OK; thanks 3. a map 4. spell “ruler” 5. is white

6.What?s 7. ruler 8. Spell 9. color 10. red 11. And 12. yellow

Ⅲ. 1. B 题意:字母表中的第一个和最后一个字母分别是a和z。熟记英文字母表可知应选B。

2. B 英语中共有五个元音字母,分别是a, e, i, o, u。

3. C 题意:这是黑色,这是个黑色的尺子。第一句中black是不可数名词,之前不能加冠词。第二句中black作定语修饰ruler,之前应加不定冠词修饰ruler。

4. C 题意:“那床被子是什么颜色的?”“黑色的。”由答语可知上句是询问“什么颜色”,故用what color提问。

5. B 题意:“这是什么颜色的?”“这是黄色的。”由问句可知应该回答某种颜色,四个选项中只有B项“黄色的”符合题意。

6. B 题意:海伦是我的妈妈。由my mother“我妈妈”可知这里要用女性名。在所给选项中,只有Helen是女性名。

7. A 题意:G是大写的,g是小写的。由“g” is small “?g?是小写形式”可以判断,此处应用g的大写形式G。

8. B 题意:“我是爱丽丝。”“请拼读。”“A-L-I-C-E.”A-L-I-C-E是在拼读单词,是对Spell it, please的回答。

9. A 题意:弗兰克是个男孩,贝蒂是个女孩。由a boy(男孩)可判断,这里应用表示男孩名字的词填写。在所给选项中,表示男孩名字的只有A项。

10. C 题意:“你身体怎么样?”“我很好,谢谢你。”How are you?是询问别人近况,尤其是身体状况的交际用语,由答语可知C项符合题意。

Ⅳ. 1. A 2. B 3. C 4. A 5. C 6. B 7. A 8. C 9. B 10. B

Ⅴ. 1. A 2. B 3. C 4. D 5. D

Ⅵ. 3,5,4,1,2,6

Unit 1

第Ⅱ部分 笔试部分

Ⅰ.1. Her 2. his 3. am 4. meet 5. color 6. first 7. family 8. Look 9. His 10. seven Ⅱ. 1. B 题意:我的名字是海伦。am一般与I连用,are与you或人称代词复数形式连用,be是原形,is用于第三人称单数,所以应选B。

2. D 题意:“他叫什么?”“他叫鲍伯。”He是“他”,His是“他的”,her是“她的”,所以应选D。

3. A 题意:“你好,吉娜,很高兴见到你。”“我也是”。 Nice to meet you意为“见到你很高兴”,答语也是“见到你很高兴”,故选A。 How are you是询问身体状况“你好吗?”答语应是“I?m fine, thanks.”;Thanks是表示感谢之意。

4. C 题意:我的朋友是个女孩子,她的名字是玛丽。根据上句的girl,可知应是“她的”,She是主格“她”,He 和His分别是“他”和“他的”,所以应选C。 Her是形容词性物主代词,表示所属。

5. D 题意:“他的电话号码是多少?”“他的电话号码是5673466”。根据答语来判断应是his,A项my “我的”,B项your“你的”,C项her“她的”,这三项也都是形容词性物主代词,但不符合题意。

6. C 题意:他的名字是吉姆·史密斯。他的姓是史密斯。在西方姓在后,名在前,在本题中Jim是名,Smith是姓。

7. B 题意:三加五等于八。and在此表示“加”的意思,seven是7,nine是9,six是6,所以正确答案是B项eight,即8。

8. D 题意:“你的电话号码是多少?”“它是908-7653。”A项中It可以做主语,但句中缺少be动词;B项Is it是疑问形式;its是it的物主代词,意为“它的”;It?s是it和is的缩写形式,可译为“它是”,故选D。

9. B 题意:“你怎样拼写watch?”“W-A-T-C-H, watch.”what是提问“什么”,故A项和C项都不正确;where意为“在哪里”,提问地点;how意为“怎样”,故选B。

10. B 题意:“吉姆和吉娜怎么样?”“他们很好。”be动词三种形式的用法中am和 is用于单数,are用于复数,由于吉姆和吉娜是两个人,故选B。

11. A 题意:这是一张身份证。a用于辅音音素开头的单词前,an用于元音因素开头的单词前,the表示特指。由于ID card是泛指,且以元音因素开头,故选A。

12. C 题意:你叫什么名字?由于空后是名词name, 所以此处应填形容词性物主代词,A、


13. D 题意:“你的名字叫什么?”“我的名字叫露西。” It意为“它”,不是疑问词;How意为“怎样”;where意为“哪里”;what意为“什么”,故选D。

14. B 题意:“下午好!”“下午好!”在英语中回答“早上好、下午好”时与原句问候语一致。故选B。

15. A 题意:他的名字是彼得·马可。他的名是彼得。在西方姓在后,名在前,在本题中Peter是名,Mark是姓。故选A。

Ⅲ. 1. your 2. My 3. first 4. is 5. His

Ⅳ. 1. What?s 2. What?s 3. He is my teacher. 4.How are 5. What?s Tony?s phone number? Ⅴ. 1. What?s your name; My 2. telephone number 3. six; nine 4. It?s an; Spell it

5. Nice to meet you

Ⅵ. 1. C 从题意判断是一个中国男孩,表示“一”的概念,而the是特指这个或那个,an用于元音音素之前,应选C。

2. A 从上文可知是自我介绍,含义是“我叫王海”,I是主格“我”,Me是宾格“我”,His是“他的”,所以应选A“我的”。

3. B 我13岁了。I与am连用,可缩写为I?m。

4. D从上下文来看Tom是男孩,又表示他的名字,所以应是His

5. A 从句意看是“我们的英语老师”,English是专有名词,首字母应大写,England是“英国”的意思。

Ⅶ. A)1. B从文中的第四句话I am eleven.判断。

2. A从文中的第十句话She is ten.判断。

3. D文中对话涉及到His name的只有John。

4. C从文中的第六句话My phone number is 854-6297. 判断。

5. B从文中的最后一句话Her phone number is 865-6418.判断。

B) 6. two years old 7. brown 8. gray hair 9. yellow 10. 85567789

Ⅷ. 1. B 2. A 3. C 4. D 5. H


Middle School. I am in Class One, Grade One. My telephone number is 356-69875.

Unit 2

第Ⅱ部分 笔试部分

Ⅰ. 1. grandmother 2. grandfather 3. daughter 4. son 5. family 6. cousin 7. father

8. uncle 9. Thanks 10. friends

Ⅱ. 1. D 题意:这些是我的姐妹。sisters为复数形式,D项these符合题意。this和she是单数形式,C项中的Tom是男孩,与sisters不一致。

2. B 题意:汤姆,这是露西,她是我的好朋友。This is... 用于向对方介绍他人,是固定句型。

3. D 题意:“这是你的全家福吗?”“不,不是。”问句是一般疑问句,其肯定或否定答语分别应为Yes, it is和No, it isn?t,it指代问句中的内容,故D项正确。

4. B 题意:感谢你的全家福。Thanks for意为“为??感谢”,是固定短语。

5. D 题意:“这些人是你的朋友吗?”“是的,他们是。”根据问句中的friends可确定此处是复数形式,而A项、B项和C项都是单数形式,故选D。

6. C 题意:琳达是我的姨妈,她的女儿是我的表姐/妹。由常识可知姨妈的女儿应该是自己的表姐/妹,故选C。

7. A 题意:这张是我的全家福,这些是你的全家福。在here引导的倒装句中,谓语动词要与后面的名词一致,前句photo是单数,所以用is;后句photos是复数,所以用are,故选A。

8. C 题意:这是我的父母,那是我的兄弟。this和 that是单数,these和those是复数,由题意可知应选C。

9. B 题意:这是我家的一张照片。of意为“(属于)??的”,短语a photo of为“一张??的照片”。

10. A 题意:“马丽是你的姐妹吗?”“是的,她是。”由sister可知此处主语是“她”,she是主格,her是形容词性物主代词,故选A。

11. C 题意:他和我是兄弟。由于主语he and I是两个人,所以应用复数形式are,故选C。

12. D 题意:这些是你的尺子吗?由于rulers是名词,前面需用形容词性物主代词修饰,符合题意的只有D项your“你的”。

13. A 题意:“这是什么?”“是一本书。”A项询问“什么”,符合题意。B项和C项都是一般疑问句,应用Yes或No作答语,故排除;D项为复数形式,不合题意。

14. B 题意:这是我的爸爸和妈妈。由于前面these are为复数形式,所以宾语也应是复数,parent为单数,故选B。

15. C 题意:“这是露西,这是凯特。”“很高兴见到你们。”初次见面应用Nice to meet you.问好,C项符合题意。

Ⅲ. 1. She 2. spell 3. Look 4. those 5. are

Ⅳ. 1. These are 2. That is a 3. What are

4. They are; parents 5. Is this; No; it isn?t

Ⅴ. 1. Thanks for your family photo. 2. Is Jim your brother? 3.She isn?t my cousin.

4. Is she your aunt? 5. Thanks for your dictionary .

Ⅵ. 1. B 从下文可知是对照片上一家人的介绍,a photo of为“一张??的照片”。

2. A 主语this man是第三人称单数, 故助动词用is形式。

3. C He“他”是主格,指代上文的Mr Green。

4. D this为指示形容词,修饰woman。these是复数形式,故排除。

5. A She “她”是主格,指代上文的Mrs Green。

6. D 根据下文“男孩和女孩”可知是复数形式,应用are。

7. C this是指示形容词,修饰girl, 表示特指。B项是复数形式,A项和C项是不定冠词,故排除。

8. B 根据下文son可知,Jim是男孩。

9. A 根据下文daughter 可知,Kate是女孩。

10. C 题意:凯特是吉姆的妹妹。?s是名词所有格,表示“??的”。

Ⅶ. A) 1. C 根据短文的前三句话可得出答案。

2. C 由文中的She is a beautiful girl.可确定答案。

3. D 由文中的the boy in black可确定答案。

4. B 由文中的It?s Jim. He is an English boy. 可确定答案。

5. D 由文中的最后两句话可推出答案,三个人在同一个学校。

B) 6. B 根据文中这几句话The man in the middle(中间) is Mr Li, the father. The woman is the mother. They have two sons.可知答案为B。

7. A 根据文中Li Lei and Li Ming are in the same school.可知答案为A。

8. B 根据文中They have two sons.可知答案为B。

9. C 根据文中They have two sons. One is Li Lei. He?s thirteen. The other is Li Ming. He?s eleven.可知答案为C。

10. D 根据文中One is Li Lei. He?s thirteen. The other is Li Ming. He?s eleven.可知答案为D。 Ⅷ. 1. B 2. D 3. E 4. C 5.A

Ⅸ. One possible version:

Dear Tom,

This is a photo of my family. There are four people in my family. The man with glasses is my father. He?s a doctor. The woman is my mother. She?s a Chinese teacher in a school. The girl is my sister. Her name is Li Yan. She?s thirteen years old. She is in Grade Three. My family is a happy one and I love it very much.

Hope to hear from you soon.

Your friend,

Li Ming

Unit 3

第Ⅱ部分 笔试部分

Ⅰ. 1. watch 2. eraser 3. sharpener 4. baseball 5. computer 6. this 7. spell 8. English

9. keys 10. case

Ⅱ. 1. B 题意:“这是你的铅笔吗?”“是的,它是。”答语中的it指代this,并用陈述形式it is,在简短答语中,it is不能缩写,所以A项不正确,C项顺序颠倒,D项是否定回答,故选B。

2. A 题意:“这是一本字典吗?”“是的,它是一本英语字典。”不定冠词a和an都表示“一个,一本??”的含义,an用于以元音音素开头的单词,English是以元音音素开头的单词,所以第二个空用an,故选A。

3. D 题意:“请问,这是你的笔记本吗?”“是的,它是。”根据上下语境可知应是打搅别人,询问情况。sorry是道歉时表示对不起,thanks是表示感谢,在短语excuse me中应用宾格me而不是my,故选D。

4. C 题意:“这用英语怎么说?”“是一张卡片。” 表示用某种语言用介词in,故选C。

5. C 题意:“你怎么拼写key这个单词?”“K-E-Y.”A项和D项的回答都涉及到事物,B项是颜色,C项是单词拼写,符合题意,故选C。

6. B 题意:“那是你的棒球吗?”“不,它不是。那是她的棒球。”根据答语可知此处应作否定回答,故排除A项;C项和D项是互相矛盾,故选B。

7. C 题意:请按照495-3539这个号码给艾伦打电话。表示给某人打电话用at后接电话号码,at在此意为“按照”,是固定用法,故选C。

8. A 题意:“那是什么?”“是一块手表。”此处it指代that,所以D项不正确;B项和C项分别是疑问形式和否定答语,与问句不一致,故选A。

9. D 题意:“这是你的背包吗?”“不,是他的背包。”本句缺少的成分是形容词性物主代词,my “我的”与题意不符,him和 he分别为代词宾格和主格,正确答案是his,意为“他的”。

10. A 题意:“这是一台电脑吗?”“不,它不是。它是一台电视。”根据答语No来判断,问句应是Is一般疑问句,所以形式是Is it,否定部分是isn?t,补充句子是陈述形式应是It?s或It is,故选A。

11. A 题意:“你的背包很漂亮。”“谢谢。”对别人的夸奖或赞美要表示感谢,回答thanks或thank you,而不是谦逊地不接受,故D不正确。Sorry是“对不起”,表示道歉。You?re welcome.是“不用谢”的意思,故选A。

12. C 题意:“看,那是什么?”“是一支钢笔。”A、B、D三项都是以元音音素开头的单词,前面应用an,只有pen之前可以用a,故选C。

13. B 题意:“这是一把钥匙吗?”“是的,它是我的钥匙。”根据答语可知上句是询问key的,故选B。

14. D 题意:“打扰一下,你是陈老师吗?”“是的,我叫陈琳。”you对应的be动词形式是are,答语的主语my name是第三人称单数,be动词应用is的形式,故选D。

15. C 题意:你的钥匙在铅笔盒里吗?根据题意可知此处的pencil case是特指的,应填定冠词the或是表示归属的形容词性物主代词,A项是人称代词,不符合题意,故选C。 Ⅲ. 1. your 2. What?s 3. that 4. isn?t 5. an

Ⅳ. 1. Is this a pencil case?

2. No, it isn?t. 3. It is not my backpack. 4. What?s this in English? 5. Is that a ring? Ⅴ. 1. Is this your pencil case?

2. How do you spell “pencil”?

3. What?s this in English?

4. Call Mike at 365-4639.

5. That is my baseball.

Ⅵ. 1. B 通过上下句的意思来判断是询问姓氏,应选B。

2. B 询问电话号码用What?s, 即what is的缩写。

3. C电话号码为单数,答语应是It?s。

4. C 根据上下句的意思是问“你能回答我的问题吗?”,回答应该是answer。

5. A 从下文来看,对方可以回答问题,所以答案是肯定的。

6. A 紧接上文内容,意思是:什么问题?原句中已经有is,所以不选B。

7. A 介词in表示“用某种语言”。

8. B It指代上文的this。

9. B 本句需加助动词do,因为谓语动词是形为动词spell。

10. A 根据答语“不用谢”判断上文应是表示感谢。

Ⅶ. A)1. F由第一个方框Found招领启事可知,手表是John发现的而不是他丢的。

2. T由第二个方框Lost寻物启事可知,ID card 是 Steve的。

3. T由第三个方框可推知,Francisco丢失了computer game。

4. F由第一个方框Found招领启事可知,John的号码是495-3539,而不是495-3536。

5. T由第二个方框可得到答案。

B)6. A 由第二、三句It?s a pencil case. It?s orange.可知选A。

7. B 由第六、七句Look, this is a pen. It?s black.可知应选B。

8. C 由This is a pencil. It?s red. And this is a pencil, too.可归纳为“两支铅笔”,故选C。

9. D 由倒数第三、四句This is an eraser. It?s blue and white.可知应选D。

10. D 由最后一句My pencil case is big and nice.可知应选D。

Ⅷ. 1. G 2. D 3. C 4. B 5. A 6. J 7. I 8. H 9. E 10. F

Unit 4

第Ⅱ部分 笔试部分

Ⅰ. 1. They 2. math 3. can 4. room 5. desk 6. Bring 7. table 8. Where 9. under

10. know

Ⅱ. 1. A 题意:“棒球在哪里?”“它在床底下。”根据答语under the bed可知是提问地点,所以应是where; how是表示 “怎么样”; What是“什么”,提问事物; Where is= Where?s,由于句中已有is,故选A。

2. A 题意:请带我到学校。take是“带走”,bring是“带来”,call是“打电话”,need是“需要”,另外“take…to+地点”是“带??到某地”,故选A。

3. C 题意:“我的书在梳妆台上吗?”“是的,它在。我能看见。”根据答语可推知是肯定回答,由于在简短的肯定答语中it is不能缩写,故选C。

4. D 题意:“铅笔在哪里?”“它们在桌子上。”由于pencils是复数,所以应用they,them是宾格,不能做主语。故选D。

5. B 题意:“那些是什么?”“是我们的足球。”soccer balls是复数,故排除A项,C项和D项分别提问人物和地点,所以答案为B。

6. C 题意:“我的钢笔在哪里?”“很抱歉,我不知道。”pens为复数形式,所以谓语动词应是are;I know的否定形式需加助动词,所以应是I don?t know。故选C。

7. A 题意:这是一支钢笔。这支钢笔很漂亮。a用于辅音音素之前,an用于元音音素之前,两者均用于泛指。the指上文提到过的人或事物,所以答案为A。

8. B 题意:“书包在桌子上吗?”“不,它不在桌子上。”本句是is引导的一般疑问句,A、D项都涉及地点,故排除,C项为复数形式,与问句不符,所以答案为B。

9. C 题意:“他的铅笔在哪里?”“我不知道。”where引导特殊疑问句, A项和D项是一般疑问句的答语,故排除;句中pencils是复数,所以B项单数形式不对。只有C项符合题意。

10. A 题意:光盘在哪里?由于CDs是复数,所以答案应为A。

11. D 题意:“棒球在哪里?”“在地板上面的桌子底下。”under意为“在??的下面”,on意为“在??上面”,根据题意应选D。

12. B 题意:我妈妈在房间里。in意为“在??里面”,on意为“在??上面”,is是本句的谓语动词,不能省略,所以答案为B。

13. C 题意:请把这些东西带给你妈妈。短语take…to…意为“把??带给??”。too意为“也”,at是“在(点刻)”,to是“朝、向、至、达”,in是“在……里面”,根据题意和固定短语应选C。

14. B 题意:“你的夹克衫在沙发上吗?”“是的,它在沙发上。”is引导一般疑问句,由于your jacket是单数,并且是物,所以正确答案为B。

15. A 题意:“我的钥匙在哪里?”“它们在床上。”根据答语on the bed可知是提问地点,由于they是复数,故选A。

Ⅲ. 1. my 2. and 3. is 4. under 5. some

Ⅳ. 1. Where is 2. Where are 3. are not 4. Is; your;No; isn?t 5. are; bags

Ⅴ. 1. take; to

2. on; dresser

3. Where; under

4. bring; to

5. on; floor

Ⅵ. 1. D 根据题意是吉姆的房间,所以用名词所有格,即在名词后加“?s”。

2. B 由于old以元音音素开头,又表示“一”,所以用an。

3. A there be 结构意思是“有”,并使用就近原则,所以谓语动词与a clock保持一致。

4. B 表示在墙的表面用介词on,表示镶嵌在墙的里面用介词in。根据题意应选B。

5. B 由于谓语动词是is, 所以主语应是单数形式。

6. A 本题意为:背包在椅子上。on意为“在??上面”,in 意思为“在??里面”,between“在两者之间”,out“在外面”,根据句意应选on。

7. B 表示特指,所以用定冠词the。

8. A 本句意为:棒球在门的后面。其它三项都不与door搭配,故选A。

9. D it指代上文的that,谓语动词用is,缩写为It?s。

10. C 本句意为:它看起来像一顶帽子。look like意为“看起来像”,look意为“看起来”,look after意为“照看,照顾”,又由于主语是it,所以谓语动词用第三人称单数。

Ⅶ. A) 1. C 根据文中第一句话There is a library(图书馆) in our school.可知答案为C。

2. C 根据文中第四句话Our school library is not very big,可知答案为C。

3. D 根据文中第五句话There are many books in the library.可知答案为D。

4. B 根据文中第七句话Some are in English.可知答案为B。

5. A 根据文中倒数第四句I often go their to borrow(借) books.可推知答案为A。

6.Yes, it is. 7.On the wall. 8.A computer. 9.On the floor. 10.A backpack. Ⅷ. 1. A 2. D 3. C 4. E 5. B

Ⅸ. One possible version:

My Study

This is my study. There is a map of China and a map of the world on the wall. The bookcase is near the door. There are some books in it. There is a nice computer next to the bookcase. It is on my desk. I often do my homework there. I like my study very much.

Unit 5

第Ⅱ部分 笔试部分

Ⅰ. 1. sports 2. Let?s 3. basketballs 4. sounds 5. collection 6. has 7. watches

8. difficult 9. interesting 10. boring

Ⅱ. 1. A 题意:你有两只乒乓球拍吗?由two可知bat的形式应是复数,故选A。

2. B 题意:“这些是什么?”“它们是足球。”由these可知答语中主语的形式应是复数,应用they来指代,所以答案为B。

3. D 题意:她每天做运动。当主语是第三人称单数时,动词要用第三人称单数形式,play的第三人称单数是plays,否定形式应是doesn?t play。故选D。

4. B 题意:你看电视吗? look at强调动作,see强调看的内容,“看电视”和“看球赛”一般用watch,由于do引导的一般疑问句后跟动词原形,所以不用watches,故选B。

5. A 题意:“我们看电视吧。”“不,听起来很无聊。我们打篮球吧。” boring意为“无聊的”,interesting和fun意为“有趣的”,difficult“困难的”,根据题意应选A项。

6. C 题意:“我们踢足球吧!”“听起来好极了。”球类前不加冠词,故选C。

7. D 题意:“你的弟弟有钢笔吗?”“是的,他有。”does引导的一般疑问句的肯定答语应是Yes, he does.故选D。

8. A 题意:我喜欢在电视上看足球比赛。“在电视上”应用介词on。

9. C 题意:他不打棒球。由于he是第三人称单数,所以助动词为does,否定形式为doesn?t,does后跟动词原形,be动词后不能跟动词原形,故选C。

10. A 题意:我妈妈喜欢排球,她认为排球令人轻松。relaxing “令人轻松的”,boring“无聊的”,difficult“困难的”,not good“不好的”,根据题意应选A。

11. D 题意:“我们打网球吧!”“听起来不错。”根据题意应是“听起来”而不是“看起来”;又由于that是单数所以动词要用第三人称单数形式,故选D。

12. B 题意:我爸爸有十只网球拍。he为第三人称单数, have的第三人称单数是has,故选B。

13. A 题意:我们喜欢足球。我们有五个足球。根据题意是 “喜欢足球”,we是复数,所以like用原形,故选A。

14. D 题意:“你们有电视机吗?”“是的,我们有。”本句是do引导的一般疑问句,由于do是助动词,所以肯定答语应是Yes, we do.故选D。

15. C 题意:我们玩电脑游戏吧! let后跟不带to的不定式,结构为let sb. do sth.,故选C。 Ⅲ. 1. has 2. don?t 3. them 4. sounds 5.doesn?t

Ⅳ. 1. What does;have 2. Does;have;No;doesn?t 3. don?t play

4. They have;rackets 5. Does he like

Ⅴ. 1. plays sports

2. Do;have

3. Let?s play

4. sounds interesting

5. watch; on

Ⅵ. 1. A 根据句意是做自我介绍,所以应是“我的”名字。

2. C 句意是“我有两个朋友”,I是第一人称,所以用动词原形have。

3. C 从下文人名可确定是sisters,如果是朋友,friend应用复数形式。

4. A their是形容词性物主代词“他们的”,B项和C项是单数形式,D项“我们的”不符合句意。

5. B all指三者或三者以上,A、C、D三项都是单数形式。

6. B I是第一人称,所以用动词原形like。A项不合逻辑。

7. D 由too“也”可知两人的爱好是一样的,都是soccer ball。

8. C 句意是“她有三个篮球”,she是第三人称单数,所以应是has 。

9. B 句意是“我们放学后打篮球”,we是复数,后用动词原形。be动词后不跟动词原形,所以C项不正确。

10. A 表示“在电视上”应用介词on。

Ⅶ. 1. A 根据文中第三句话“I have a sister,but I don?t have a brother.”可知答案为A。

2. D 根据文中“I like sports.”“I collect 4 tennis rackets.”和“I like ping-pong, too.”可知答案为D。

3. C 根据文中“I play ping-pong with my friends.”可知答案为C。

4. B 根据短文内容可知Becky是11岁; Becky没有兄弟; Becky也喜欢乒乓球。只有B项和原文相符。

5. B 根据短文的最后几句话可知Becky是想交朋友。故选B。

6. 54 balls 7. Yes, they do. 8. Neal 9. No, he doesn?t. 10. She likes volleyball.

Ⅷ. 1. C 2. G 3. F 4. D 5. A

Ⅸ. One possible version:

My good friend

I have a good friend. His name is Tim. He likes sports. He has a small sports collection. He has five baseballs, eight volleyballs, four soccer balls and three basketballs. He plays sports every day.

Unit 6

第Ⅱ部分 笔试部分

Ⅰ. 1. pears 2. bananas 3. fruit 4. lunch 5. breakfast 6. hamburgers 7. chicken

8. healthy 9. dinner 10. dessert

Ⅱ. 1. C 题意:他吃了一个鸡蛋和一个汉堡包。由于egg是以元音音素开头的单词,所以是an egg;hamburger是以辅音音素开头的单词所以是a hamburger。故选C。

2. B 题意:我的朋友不喜欢沙拉。由于my friend是第三人称单数,所以否定形式应加助动词doesn?t,be动词后不跟动词原形,所以C、D两项不正确。故选B。

3. A 题意:她的父母在家吃午餐。her parents是复数形式,所以动词应是原形,否定形式是don?t have,C、D两项分别是第三人称单数形式的肯定和否定形式,故选A。

4. D 题意:晚餐时我们吃了很多食物。for是“作为”的意思。

5. B 题意:汤姆喜欢他妈妈做的甜点,但不喜欢她的蛋糕。Tom是第三人称单数,所以第一个空要用likes,由于第二个空之前有doesn?t,所以用动词原形like,故选B。

6. D 题意:赛跑明星吃大量健康的食物。由于主语是第三人称单数所以谓语动词用has。

7. B 题意:杰夫每天都吃冰淇淋。他每天都不吃有营养的食物。he是第三人称单数,所以否定形式需加助动词,构成doesn?t eat,故选B。

8. C 题意:我想要一些肉和一个苹果。some一般用于肯定句,any一般用于疑问句或否定句,apple是以元音音素开头的单词所以之前用an ,故选C。

9. D 题意:这食物很好。本题中food 是不可数名词,所以谓语用第三人称单数形式,故选D。

10. B 题意:“露西喜欢什么?”“薯条。”how是“怎样”,where提问地点,why提问原因。根据题意应是what,提问事物“什么”。故选B。

11. A 题意:李阿姨喜欢吃香蕉。like后可接动名词, eat的动名词形式为eating,故选A。

12. A 题意:每天我们需要大量的健康食品。lots of后既可以跟可数名词复数形式又可以跟不可数名词, B、C两项都是不可数名词,没有复数形式,故不正确; D项vegetable为可数名词,应用复数形式。所以正确答案为A。

13. B 题意:“你喜欢苹果吗?”“是的,我喜欢。”do引导的一般疑问句的肯定答语是Yes, I do.否定是No, I don?t .故选B。

14. C 题意:“你儿子喜欢胡萝卜吗?”“不,他不喜欢。”本题是does引导的一般疑问句的答语,由于your son的人称代词是he,故选C。

15. D 题意:我最喜欢的水果是苹果。salad是“沙拉”,tomato是“西红柿”,broccoli是“花椰菜”,apple是“苹果”,属于水果的只有D项。

Ⅲ. 1. tomatoes 2. fries 3. has 4. hamburgers 5. strawberries

6. runner 7. healthy 8. likes 9. watches 10. is

Ⅳ. 1. Do;like 2. likes 3. Does your;have 4. No;she doesn?t.

5. What does;like

Ⅴ. 1. lots of 2. ice cream;hamburgers 3. breakfast; dinner 4. list of food 5. healthy food Ⅵ. 1. C Joan是一个美国女孩,由于American是以元音音素开头的单词,所以前面用an。

2. A 根据上文的girl可知应填形容词性物主代词her “她的”。

3. A she是第三人称单数,所以谓语动词应是likes。

4. C 表示“在中国”应用介词in。

5. B for是“作为”的意思,符合题意。

6. A “喜欢做某事”是like doing sth.。

7. C “在课堂上”应用固定短语in class。

8. B she是第三人称单数,所以谓语动词应是reads。

9. C she是第三人称单数,所以谓语动词应是watches。

10. A “喜欢做某事”是like doing sth.。

Ⅶ. A) 1. A 根据表格的第三行可知应选A。

2. C 根据表格的第二行可知应选C。

3. B 表格的第二行和第四行中不喜欢的一栏都有pears,可知应选B。

4. D 根据表格的第四行可知应选D。

5. B Jill和Jenny是女孩名,所以根据表格的第二、三、五行可知应选B。

B) 6. bananas and tomatoes

7. ice cream

8. tomatoes, broccoli and French fries

9. broccoli and tomatoes

10. French fries and hamburgers

Ⅷ. One possible version:

Jenny is from a family of three people. They like to eat different kinds of food. Jenny likes hamburgers and apples very much. But she doesn?t like salad. Jenny?s father likes salad and broccoli a lot. He doesn?t like hamburgers. Jenny?s mother likes broccoli and apples very much. She doesn?t like hamburgers, too.


Ⅳ.1-5 BCBCC 6-10 ABCAB

Ⅴ.1.clothing sale 2.好价钱 3.that time of year 4.各种颜色,色彩齐全 5.You?re welcome. 6.红色的 7.I will take it. 8.看一看... 9.a long T-shin 10.twenty-five dollars Ⅵ.1.How much are those fantastic sweaters?

2.Do you like these cheap hats in the shop?

3.I want to buy the ice cream in all colors here.

4.You can buy the red tomatoes for $ 5.

5.Come and see things in his clothing store.

Ⅶ.A: Can I help you?

B: I want them white.

A: 5 dollars.

B: It?s Thank you.

A: You are welcome.

Ⅷ.1.How much 2.Are these 3.What do 4.She buys 5.Don?t come


Unit 8

第Ⅱ部分 笔试部分

Ⅰ. 1. January 2. music 3. birthday 4. age 5. party 6. June 7. ninth 8. Festivals

9. October 10. game

Ⅱ. 1. B 题意:“你的生日是什么时候?”“是7月9号。”本题就日期提问,应该用when。

2. C 题意:“你多大了?”“我16岁了。”由答语可确定是提问年龄,询问年龄的句型是How old are you?故选C。

3. D 题意:六月在五月之后。本题的关键词是after,四个选项分别为“四月”、“五月”、“七月”、“六月”,根据题意正确答案应是D。

4. D 题意:我的生日是8月7号。序数词缩写是用数字加上该数字序数词的最后两个字母,由于1的序数词是first, 2的是second, 3的是third ,所以March 3th应改为March 3rd,June 2st应改为June 2nd,July 1th应改为July 1st,故选D。

5. A 题意:“杰克的生日是什么时候?”“他的生日是11月11号。”根据答语中的his可确定是第三人称,又由于应该用名词所有格,故选A。

6. B 题意:我的出生日期是6月3号。date of birth意为“出生日期”,是固定短语,故选B。

7. C 题意:三月是一年中的第三个月份。序数词表示顺序,前面需加定冠词the,故选C。

8. A 题意:“玛丽,祝你生日快乐。”“谢谢。”当别人向你祝福生日时要表示感谢。

9. C 题意:格林太太是吉姆和凯特的妈妈。名词所有格中,如果表示两人分别拥有,分别加?s;如果表示两人共同拥有,在后一个上加?s,由单数名词mother可知本题是后一种情况,故选C。

10. B 题意:我们在11月9号举行篮球比赛。at后跟时刻;在年、月等时间前用介词in; 在具体的日子前要用介词on。故选B。

11. D 题意:我们举行了一次有趣的演讲比赛。我们说了很多英语。basketball game是“篮球比赛”, Music Festival 是“音乐节”,Art Festival 是“艺术节”,speech contest是“演讲比赛”,根据后一句意思可知应选D。

12. A 题意:八月是一年中的第八个月份。August是“八月”,July 是“七月”,November 是“十一月”,June是“六月”,根据题意可知答案是A。

13. B 题意:“今天是几号?”“是九月十号。”询问日期要用句型What?s the date ?What day is it ?是询问星期,What?s it ?是询问事物,What?s the time?是询问时刻。

14. D 题意:“学校郊游是什么时候?”“是在八月份。”年与月份前的介词要用in。

15. C 题意:一年中有十二个月,第十二个月是December。本题考查 “十二”的基数词和序数词形式,twelve是基数词,twelfth为序数词表示顺序,故选C。

Ⅲ. 1. years 2. second 3. months 4. twentieth 5. Chinese

Ⅳ. 1. When is your 2. Do;have 3. How old is 4. four years 5. What?s;age

Ⅴ. 1. June fifteenth / 15(th)或15th June 2. speech contest 3. years old 4. Art Festival

5. every year

Ⅵ. 1. C 根据句意是表示“我有??”,there is表示某处有某物。

2. D 表示日期用序数词。四个选项中只有D项是序数词。

3. B 上下句之间是并列关系,故用连词and连接。

4. B 根据上下句的意思可知是给她一个大蛋糕。

5. C 表示“在桌子上”用介词on, under意为“在??下面”,不符合句意。

6. A 短文内容是过生日,所以蛋糕上应该是写有名字。

7. C 根据下文来看是许多东西,所以应是many。

8. A 上文的things是复数,所以用they来指代。

9. C 根据短文内容应该是送礼,故give“给,送”符合题意。

10. D 根据下文中friends提示,可判断答案为D。


A) 1. A 根据文中的第三句话She is twelve.可知答案为A。

2. B 根据文中的第四句话中的Jim, Kate and Bill are her friends.可知答案为B。

3. C 根据文中They go to the store next to the school.可知答案为C。

4. D 根据文中They buy a big cake, a pencil case and some nice books. They want to buy a T-shirt for Gina…这两句话可知答案为D。

5. A 根据文中的最后两句话可知T恤衫太贵了,他们没有足够的钱,故选A。

B)6. October 1st 7. April 8th 8. February 6th 9. August 19th 10. September 15th Ⅷ. 1. have 2. When 3. an 4. And 5. in

Ⅸ. One possible version:X|k |b| 1 . c|o |m

My name is Li Hua. I?m thirteen years old, and my birthday is September 12th. I like soccer very much. I have three good friends. They are Lily, John and Jeff. Lily is twelve years old. Her birthday is June 15th. She likes basketball. John is fourteen years old. His birthday is August 2nd, and he likes volleyball. Jeff is fifteen years old. His birthday is November 9th. He likes baseball. We are good friends.

Unit 9

第Ⅱ部分 笔试部分

Ⅰ. 1. science 2. tired 3. biology 4. subject 5. Tuesday 6. Wednesday 7. Monday

8. busy 9. city 10. asks

Ⅱ. 1. D 题意:吉姆最喜欢的一天是星期五,因为这天上体育课。time指时间,month指月份,date指日期,day意为“天,白天,一天,一日”,由Friday可知选D。

2. B 题意:科学是我最喜欢的科目。它非常有趣。根据favorite可知是科学对我来说是有趣的。well是副词,一般修饰动词;difficult意为“困难的”,boring是“无聊的”。故选B。

3. C 题意:“你最喜欢的颜色是什么?”“蓝色。”由blue可知问句涉及颜色,所以color符合题意。TV show意为“电视节目”,food “食物”,sport “体育运动”,均不符合题意。

4. D 题意:星期六是一个星期的第七天。星期天是一个星期的第一天,所以星期六为第七天,本题强调顺序所以应用序数词。故选D。

5. A 题意:“今天星期几?”“今天星期四。”根据答语可知是提问星期,所以选A。B项提问时刻,C项是一般疑问句,应用yes或no回答,D项提问日期。

6. C 题意:“今天上午你们上什么课?”“我们上中文、美术和历史。”friend意为“朋友”,picture是“图画,照片”,history意为“历史”,blue是“蓝色”,根据题意可知应选C。

7. B 题意:他在星期一和星期四上数学课。在星期几要用介词on。

8. D 题意:“露西最喜欢的科目是什么?”“她最喜欢的科目是美术。”此处应用形容词性物主代词,C项为名词所有格,与问句重复,不是正确的表达方式, 故选D。

9. A 题意:我们的老师对我很严格。be strict with sb.意为 “对某人要求严格”, be strict in sth.是“对某事要求严格”。故正确答案为A。

10. D 题意:我喜欢和同学一起玩。play with sb.意为“和某人一起玩”,是固定短语。

11. C 题意:琳达在学校里有一些朋友,但是在家里没有朋友。some一般用于肯定句,any一般用于否定句或疑问句,故正确答案为C。

12. A 题意:“她为什么喜欢英语?”“因为英语有趣。”根据答语中的because可知是提问原因,所以用why提问,故选A。

13. B 题意:星期三是一个星期的第四天。星期天是一个星期的第一天,所以星期三为第四天。故选B。

14. C 题意:格林先生非常严格,课后我通常感到很累。根据题意可知tired“劳累的,疲倦的”符合题意,故选C。

15. B 题意:上午,我们从8点到9点上语文课。根据题意可知是指一个过程,而不是一个时间点,短语from…to…意为“从??到??”。故选B。

Ⅲ. 1. gets 2. goes 3. has 4. favorite 5. likes 6. interesting 7. lunch 8. relaxing

9. does 10. boring

Ⅳ. 1. What is your 2. Why do 3. When; you have 4. Who is 5. My favorite subject Ⅴ. 1. favorite sport 2. is strict with 3. for an hour 4. have math 5. Why; because Ⅵ. 1. D thank you for…意为“为??感谢”,for表示原因,故选D。

2. A 根据句意此处是“喜欢自己的学校”。

3. C 短语from…to…意为“从??到??”。

4. B 本句意为“在上午有四节课,在下午有两节课”,是并列关系,应用连词and。

5. A 根据下文可知此处指课外活动时间时很忙。

6. A 由于hours是复数形式,可确定答案为A。

7. B 本句意为“在星期二的下午我们有一部分人上歌唱课”。much后跟不可数名词,只有B项some“一些”符合题意。也可以根据下一句话中的some来推断出答案。

8. D 此处指的是上电脑课,又由于some后省略了名词students, 所以谓语应用复数形式have,所以答案为D。

9. B with sb.意为“和某人一起”。

10. C 根据上下句的句意指的是“我的父母亲”,应用形容词性物主代词my。

Ⅶ. A) 1. C 根据第二句Now they are in Tianjin.可知正确答案为C。

2. B 根据第三句Every morning they get up very early.可知正确答案为B。

3. B 根据第五句They start their work at 8:30.可知正确答案为B。

4. C 根据文章中间In the evening they take Chinese lessons.可知正确答案为C。

5. C 根据They want to learn Chinese. They want to talk with Chinese people.可知正确答案为C。

B) 6. P.E. 7. Because it?s exciting and fun. 8. On Monday and Thursday. 9.He can play soccer, basketball and baseball. 10. A blue basketball

Ⅷ. One possible version:

My name is Li Lei. I am 12 years old. I?m a middle school student. My e-mail address is My telephone number is 0106995968. My favorite subject is English. My favorite sport is playing ping-pong. My favorite color is yellow. Do you want to be my friend ?

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。