haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

广东省明师教育2013-2014学年七年级英语上学期期末模拟考试试题

发布时间:2013-12-29 17:01:52  

广东省明师教育2013-2014学年七年级英语上学期期末模拟考试试题(无答

案) 人教新目标版

一、语音。

A、在下列各组词中,选出一个与其它三个读音不同的单词,将字母代号写在前面括号中。

( )1. A. yes B. jeep C. tree D. meet

( )2. A. name B. have C. grade D. cake

( )3. A. box B. not C. no D. clock

( )4. A. much B. but C. cup D. excuse

( )5. A. this B. like C. fine D. nine

( )6. A. school B. too C. good D. afternoon

( )7. A. hello B. he C. twelve D. seven

( )8.A. who B. what C. where D. white

( )9. A. they B. those C. think D. that

( )10. A. books B. cups C. maps D. bananas

B、根据划线部分的读音,将下列单词归类。

goodbye car bird school ruler secret very

nine game girl meet banana eleven have

man cake that thirteen class who teacher

egg five they

1.[a:] _____ ______ _______

2.[:] _____ ______ _______

3.[u:] _____ ______ _______

4.[i:] _____ ______ _______

5.[e] _____ ______ _______

6.[] _____ ______ _______

7.[ai] _____ ______ _______

8.[ei] _____ ______ _______

C、根据音标写单词。 1. What class are you in? I'm in Class ______ [tu:].

2. Nice to meet you! Nice to meet you, ____ [tu:].

3. Excuse me, where's my pen? Sorry, I don't _____ [nu].

4. Are these English books? _____ [nu], they aren't.

5. ______[hu:] is that man? He is Mr. Green.

6. _____[wt]are these? They are ____ [mps]. 7. What's your ____ [neim]? ____[mai] name is Tom.

8. How ____ [uld] is he? He is only ___ [f:]

二、英汉词组互译。 1. 一所中学_________________

2. 一辆英国轿车_________________

3.在学校_________________

4.多大年纪_________________

5.给你_________________

6.对不起_________________

7.用英语_________________

8.在二班_________________

9. Number 337 bus_________________

1

10. That's all right. _________________

11. I think_________________

12. at home_________________

13. very old_________________

三、从方框中选词用其适当形式填空。

go home, hello, over there, look like, how old, can't find, it's time to, excuse me, give … to, let me see

1. Where is my pen? I __________it.

2. ____________. What's the time, please?

3. It's seven o'clock. __________ go to school.

4. It's six o'clock. I must ______ now.

5. This is Jim's ruler. Please ______ it _____ him.

6. ________, Mike. Look at these flowers.

7. Where are the balls? They are _____, under the tree.

8. What's the time, please? ________. It's four twenty.

9. Lucy and Lily _______ their mother.

10. ________ is your father? He's about forty.

四、用括号中所给词的适当形式填空。

1. What's the time, please? Let ____ see. It's two thirty. (I)

2. Are these Lily's shoes?

Yes, they are ___ . (she)

3. Is this ____ watch?(you)

No, it's not ___. (I)It's ____. (Jim)

4. What colour are your _____ (shoe)?

They are black.

5. What are those?

They are ___ (bus). They are new ____ (one).

6. ____ is this car ? (who)

It's _________ (Mr. Green).

五、按括号中要求转换各句子。

1. The woman in the blue skirt is my mother. (就划线部分提问)

_________________________________________

2. I can see a map on the wall. (改成一般疑问句)

_________________________________________

3. What colour are your trousers?(写出回答)

_________________________________________

4.What's this? It's a box.(改成复数)

_________________________________________

5. The trees are on the hill.(就划线部分提问)

_________________________________________

6. Who's your English teacher?(按实际情况回答)

_________________________________________

7. I can find my bike.(改成否定句)

_________________________________________

8. What are those? They are buses.(改成单数)

_________________________ ________________

六、从右栏中找出左栏各句的恰当答语。

2

( )1. Whose shirt is this? A. Thank you.

( )2. How do you do? B. The one in the black car. ( )3. Is she in Team Two? C. It's eleven.

( )4. What's the time? D. How do you do?

( )5. What row are you in? E. She's Mr. Read's daughter.

( )6. Can you see a bird in the tree? F. They are black.

( )7. Who's that girl? G. It's Bill's.

( )8. What colour are your shoes? H. Yes, she is.

( )9. Sit down, please. I. I'm in Row Five.

( )10. Which man is your friend? J. No, I can't.

七、选择填空。

( )1. Those are not Tom's balls. They are _______.

A. our B. ours C. we D. us

( )2. "Is this ____ blouse?" "No, it isn't."

A. she B. hers C. her D. she's

( )3. "_________ is your brother?" "He's twelve."

A. How B. Who C. Which D. How old

( )4. "Hi, Lucy, is Lily ________?" "Sorry, she isn't at home."

A. in B. at C. on D. of

( )5. These are your clothes. Put ____ on, please.

A. they B. their C. them D. it

( )6. "________ everyone here?" No, Han Meimei isn't here. A. Are B. is C are D. Is

( )7. "Who is _____ duty today?" "I am."

A. on B. in C. at D. of

( )8. This is Jim's kite, please ________.

A. give it to his B. give it for him

C. give it to him D. give it to he

( )9. "Is Kate in Class One or in Class Two?" "___________."

A. Yes, she is B. No, she isn't C. Yes, she is in Class Two D. She's in Class Two

( )10. "Whose bikes are these?" "They are _____."

A. the twins B. the twins' C. twins D. twin's

( )11. It's 7:30 in the morning. It's time to ____________.

A. go to bed B. go home C. go to school D. get up

( )12. "______ can you see in the picture?" "I can see a boat."

A. What B. Where C. How D. Which

( )13. _____, Miss Gao. What's this in English?

A. Sorry B. All right C. Excuse me D. That's all right.

( )14. This is ____ apple. It's ____ red apple.

A. a, a B. a, an C. an, a D. an, an

( )15. That is ____ old man. ____ old man is my grandpa.

A. an, an B. an, The C. the, an D. an, a

八、根据上下文补全对话。

Li Min: Hello! How are you?

Lcuy: __1___, thank you.

Li Min: Are you Lily?

Lucy: No, ___2___ Lucy.

3

Li Min: Sorry. You __3__ Lily look __4__ ___5__.

Is Lily here, too?

Lucy: No, she is not __6__ school today.

Li Min: __7____ is she?

Lucy: She's not well today. Li Min: Where is she? __8___ she at home now?

Lucy: I __9___ she is.

Li Min: Look! __10__ that girl over there? That's Lily! Hi, Lily, how _11__ you?

Lucy: I'm __12____ now. Thank you.

九、完型填空。

That car _1_ there. _2_ number is 607246. My bag is _3_ that car. It's a nice bag. _4_ bag _5_ there. It's here. I'm sorry. I _6_ know where your bag is. Is it in _7_ school?

You think hard (努力地). Where it is? You can ask Mr Zhang. Maybe (或许) _8_ knows.

( ) 1. A. are B. am C. is D. /

( ) 2. A. It B. it's C. Its D. It's

( ) 3. A. in B. at C. on D. /

( ) 4. A. He B. he C. His D. his

( ) 5. A. is B. isn't C. in D. at

( ) 6. A. not B. do C. no D. don't

( ) 7. A. you B. your C. I D. she

( ) 8. A. I B. you C. she D. he

十、完成下列句子。

1. This is a _________________________.(一辆绿色吉普车)

2. These are _________________________.(红苹果)

3. What are those? They are _________________________.(黑色轿车)

4. This is a picture of _________________________.(我们的教室)

5. The girl_________________________(穿红大衣的)is Lucy.

6. The boy _________________________(戴黄色帽子的)is Tom.

7. This isn't ____________(我的)bike. _____________(我的)is over there.

8. ___________ (看)the blackboard.

9. Is this your pen? _________________________.(让我看看)

10. ___________________ (什么颜色)are these oranges? They are orange.

Key:

一、

A:1. A 2.B 3.C 4.D 5.A 6.C 7.B 8.A 9.C 10.D

B: 1. [a:] car banana class

2. [:]girl bird thirteen

3. [u:]school ruler who

4. [i:] meet secret teacher

5. [e] very egg eleven

6. []have man that

7.[ai]nine five goodbye

4

8. [ei]game cake they

C、1. Two 2. too 3. know 4. No 5. Who 6. What, maps 7. name, My 8. old four 二、

1. a middle school 2. an English car

3. at school 4. how old 5. here you are 6. I'm sorry.

7. in English 8. in Class Two

9. 337路公共汽车 10. 不用谢。

11. 我认为 12. 在家

13. 非常老

三、

1. can't find 2. Excuse me 3. It's time to 4. go home

5. give … to 6. Hello 7. over there 8. Let me see

9. look like 10. How old

四、1. me 2. hers 3. your, mine, Jim's 4. shoes 5. buses, ones 6. Whose, Mr Green's 五、

1. Who is the woman in the blue skirt?

2. Can you see a map on the wall?

3. They are blue/ yellow/ green….

4. What are these? They are boxes.

5. Where are the trees?

6. Mrs/Miss Wei/… is our English teacher.或者Mr Wu/… is our English teacher.

7. I can't find my bike. 8. What is this? It's a bus.

六、1. G 2. D 3.H 4.C 5.I 6.J 7.E 8.F 9.A 10.B

七、1.B 2.C 3.D 4.A 5.C 6.D 7.A 8.C 9.D 10.B 11.C 12.A 13.C 14.C 15.B

八、1.Fine 2.it's 3.and 4.the 5.same 6.at 7.How 8.Is 9.think 10.Who's 11.are

12.fine

九、1.C 2.C 3.A 4.C 5.B 6.D 7.B 8.D

十、1. green jeep 2. red apples 3. black cars

4. our classroom 5. in the red coat 6. in the yellow hat

7. my, Mine 8. Look at 9. Let me see

10. What colour

5

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com