海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语


发布时间:2013-09-22 17:21:06  


一、单项填空 从每小题四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案,将最佳选项的字母编号填写在题号前括号内。(本大题共14小题,每小题1分,共14分。)

( )26. Linda is my mother’s sister, so she is my ______.

A. sister B. cousin C. aunt D. uncle

( )27. This _____ my room. There _____ a clock and some books in the bookcase.

A. are, is B. is, are C. are, are D. is, is

( )28.--- Where are _______ keys? --- ______ are in the drawer.

A. his, It B. my, They C. her, my D. she, They

( )29.--- Are you Han Mei? --- ______. I am Wei Hua.

A. Yes, I am B. No, I am C. Yes, I’m not D. No, I’m not

( )30.--- Does he play sports?

--- No, _____. He only watches them______ TV.

A. he does, on B. he does, in C. he doesn’t, on D. he doesn’t, in

( )31.---Do you have _______ basketball? ---Yes, I do.

A. a B. an C. the D. /

( )32.--- __________ does Tom have in the morning? --- Math and Chinese.

A. What class B. What’s your favorite subject

C. How many class D. What subject

( )33.For dinner, Tom likes ______.

A. hamburgers, salad, and oranges B. chicken, tomatoes, French fries

C. eggs, bananas, and apple D. French fries, sofa, vegetable

( )34.--- Draw a map on the blackboard, Tom? --- ________.

A. Yes, please B. That’s all right C. All right D. Thanks

( )35.--- Can I help you?

--- ______________.

A. Yes, please B. Thank you C. OK D. You are welcome

( )36.September is the ________ month of a year.

A. nine B. nineteen C. nineth D. ninth

( )37.--- How much is this T-shirt?

--- Ninety _________.

A. dollar B. yuan C. yuans D. cent(美分)

( )38.There are _________ days in May.

A. twenty-eight B. thirty-one C. twenty-nine D. thirty

( )39.The man doesn’t know how to ________ this word in English.

A. speak B. say C. tell D. talk

二、请把下列单词中的十二个按要求归类(本大题共12小题,每小题0.5分,共6分) difficult science interesting January Tuesday hamburger July September broccoli math Thursday history Friday relaxing

40.Adjectives ___________ __________ ___________

41.Months ___________ __________ ___________

42.Weekdays ___________ __________ ___________

43.Subjects ____________ ___________ ____________


In an English corner(英语角), two boys are talking in English.

A: What's your favorite sport?

B: I am thirteen years old.

C: Ping-pong.

D: My name is David. How old are you, please?

E: Good evening.

F: Yes, I do. Deng Yaping, Liu Guoliang and Kong Linghui.

G: Deng Yaping is very famous. She is well-known all over the world…

H: I am twelve. What about you?

I: Ping-pong is good. That's a popular sport. Then do you have your favorite players(运动员)? J: Good evening. My name is Tom. What's your name, please?


四、完形填空 通读下面短文,掌握其大意,然后在各小题所给的四个选项中选出一个最佳答案,将其字母填写在题号前的括号内。(本大题共10小题,每小题1分,共10分。)

Tome is a boy fourteen. He is a middle school student . He very hard . He is a good student .

he gets up at 6:30 in the that he washes his face , brushes his teeth and then out to do morning exercises . He breakfast at about 7:00 . He goes to school at 7:30 his bike .

Classes at 8:00 . They have six classes a day , four in the morning and two in the afternoon . Classes are over at four . After school he baseball on the playground . At about five he comes home . He has supper at six . After supper he ( )45. A.at B.of C.for D.in

( )46. A.studies B.study C.learn D.studys

( )47. A.Then B.Usually C.Because D.After

( )48. A.After B.Then C.Before D.At

( )49. A.go B.come C.goes D.going

( )50. A.have B.take C.make D.has

( )51. A.in B.on C.at D.by

( )52. A. are over B.are begin C.begin D. begins

( )53. A.plays the B.has C.makes D. plays

( )54. A.do B.does C.have D. take

五、阅读理解 阅读下列短文,并做每篇短文后的题目。从每小题所给的四个选项中,选出能完成所给句子的最佳答案,将其字母填写在题号前的括号内。(本大题共10小题,每小题2分,共20分。)


Hello, everyone! It’s that time of year again! Hualin’s fantastic sale! You name it, and we have it at a very good price.

Do you like sweaters? Do you like them at low prices? We have sweaters in all colors at 50 yuan each! Do you need a bag for sports or school? We have great bags for just 6 yuan! For young boys and girls, we have T-shirts in red, green, yellow, orange, blue and black for only 15 yuan! And socks in all colors for just 1 yuan! And that’s not all. Can’t believe it? Come down to Hualin and see by yourself!

( )55.This article is A. a story(故事) B. an ad

C. about family D. about buying and selling

( )56.What is the Chinese for the word “fantastic”?

A. 便宜的 B. 稀奇古怪的 C. 极好的 D. 昂贵的

( )57.You want to buy a sweater and a T-shirt. How much will you have to pay?

A. ¥51 B. ¥21 C. ¥56 D. ¥65

( )58.You want some black socks. Can you buy them here?

A. No, I can’t. B. Yes, I can C. No, I can. D. Yes, I can’t.

( )59. Which sentence is right according to (根据) the article?

A. There are no green sweaters.

B. Young boys and girls like T-shirts very much.

C. The T-shirts in Hualin are for young boys and girls.

D. Only the things in the ad are cheap.


( )60. I want to go swimming on Sunday. Where can I go? ___________

A. Green Trees Gym. B. Red Apples Gym.

C. Both Green Trees Gym and Red Apples Gym. D. You can’t go swimming on Sunday.

( )61 . I want to play basketball on Monday morning. Where can I go? _________

A. Green Trees Gym. B. Red Apples Gym.

C. Both Green Trees Gym and Red Apples Gym. D. Green Apples Gym.

( )62 . I play volleyball at 9:00 every morning. Where can you find me? ___________

A. Green Trees Gym. B. Red Apples Gym.

C. Both Green Trees Gym and Red Apples Gym. D. At home.

( )63 . I do aerobics every afternoon. So you can call me at 6589417. Do you know where I’m

going to be(将会在)? _________

A. At Green Balls Gym. B. At Red Apples Gym.

C. in the school. D. On the playground.

( )64 . Which gym accepts (接受) mail from computer? ___________

A. Green Balls Gym. B. Red Apples Gym.

C. Green Apples Gym. D. Red Trees Gym.

六、读写综合(本大题分A B两部分,共20分)


Information (信息)Card

Questions: (作完整回答)

70. How many people are there in Alice Green’s family?


71. What do her parents do?


72. Where does she want to travel?


73. What does Alice like about Chinese stories? (Alice认为中国故事怎么样?)


74.What do her brothers like?



一.26.C 27.D 28.B 29.D 30.C 31. A 32. D 33. A 34. C 35. A

36.D 37.B 38.B 39.B

二. 40. difficult, interesting, relaxing 41. January, July, September

42. Tuesday, Thursday, Friday 43. science, math, history

三. 44. E- J- D- H- B-A-C-I-F-G

四. 45.B 46.A 47.B 48.A 49.C 50.D 51.B 52.C 53.A 54.B

五. A) 55.B 56.C 57.D 58.B 59.C

B) 60.A 61.B 62.B 63.B 64.C

六 A)

Information Card:

65.Alice Green



68.from Monday to Friday

69.reading, playing soccer and basketball



70. There are five people.

71. They are teachers.

72. She wants to travel in China.

73. (She thinks) they are very interesting.

74. Her brothers like playing soccer and basketball.

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。