haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中英语初中英语

新人教版七年级英语上册第9单元测试题

发布时间:2014-01-13 17:11:04  

IV. Vocabulary.词汇

A) 根据句首字母补全单词。

1.I don't like comedies, because they are b____________ .

2. Comedies are f __________ .

3.My f__________ movie is Hero.

4. What k___________ of fruit is that?

5. We often play soccer on w___________ .

B) 请用所给单词的适当形式填空。

6. __________ (do) she want to go to movie?

7. Marie ______ (like) Beijing Opera very much.

8. Many ______ (child) like drinking orange.

9. Rush Hour is a ______ (success) action movie.

10. The two boys are from __________ (English).

V. Choose the best answers.选择最佳答案填空。

11. I like apples, _________I like pears, too.

A. and B. But C. or

12. Danger Zone is an ________ movie, and it's very ___________

A. comedy; scary B. action; exciting C. cartoon; funny

13. _____the same reason, I like Chinese comedies.

A. With B. For C. In

14. What ___________Cindy _________ on Children's Day?

A. does; doing B. does; do C. do; doing

15. From Beijing, I can learn ______.

A. a lot. B. a lot of C. lots of

16. I _____ the thrillers is scary.

A. want B. like C. think

17. Jim likes ______.

A. documentarys B. documentaries C. documentaryes

18. —Does he want to go to a movie?

--_______________________ .

A. Yes, he does. B. No, he does. C. Yes, he doesn't.

19. Li Lei likes thrillers and he ______ likes Beijing Opera.

A. too B. also C. but

20. He likes movies very much and he wants to be an ______.

A. actor B. teacher C. runner

VI. Complete the dialogue. 补全对话。

- 1 -

- 2 -

- 3 -

IV.A) 1. boring 2. funny 3. favourite 4. kind

5. Wednesday

B) 6. does 7. likes 8. children 9. successful

10. England

V. 11. and 12. B 13. B 14. B

15. A 16. C 17. B 18.A

19. B 20. A

VI 21. Let’s 22. have 23. action movie 24. really 25. Thank you 26. Does

27. Sorry 28. sounds 29. thrillers 30. boring

VII. 31. A 32.C 33.B 34.C 35.C

36.A 37.B 38.C 39.A 40.C

VIII. 41. comedies and action movies

42. they’re funny and interesting

43. No, I don’t

44. scary

45. don’t like documentaries

IX. 46. action movie 47. interesting

X. A) actress, her, comedy, movie,

Crouching Tiger, Hidden Dragon,

B) 略

48. comedy 49. thriller funny, favourite, action, exciting - 4 - 50.scary and sad

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com