海量文库 文档专家
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 初中作文初中作文


发布时间:2013-12-09 14:31:21  




三、完形填空0(共15小题;每小题l分,共l 5分)

阅读下列两篇短文,掌握其大意,然后从所给的(A、B、C、D)四个选项中选出最佳答案。 A

"Oh, no,"the girl said, "You must stick (贴) the stamp on yourself. " He was very He couldn't believe his

46. A. park B. hospital C. cinema D. post office

47. A. buys B. bought C. sells D. sold

48. A. tired B. well C. surprised D. happy

49. A. myself B. yourself C. herself D. himself

50. A. in B. on C. with D. by


Dear Sir/Madam,

I am writing to you about the terrible service (服务) from your company. On March 14th I

card (信用卡receive from you until a week later. When your CDs , they were not the CDs I ordered.

I sent 56 e-mails to your Customer Service, but my messages were all returned. I think there

is maybe a mistake in the address you give to the customers \ I tried to call your helpline, but the line was always busy or no one .

have offered. Please send me the correct 60 as soon as possible or give my money back instead.

I look forward to hearing from you.

Yours, Jack Brown

51. A. his B. your C. my D. her

52. A. to B. for C. from D. about

53. A. If B. When C. Although D. Because

54. A. anything B. something C. nothing D. some things

55. A. got B. went C. returned D. came

56. A. few B. little C. several D. much

57. A. also B.too C. either D. as well

58. A. answer B. answered C. answering D. answers

59. A. take B. taken C. shopped D. shop

60. A. cards B. DVDs C. books D. CDs



六、 完形填空(共15小题,每小题1分,共15分)




I knew little about English when I first came to America. So I went to a language school

every day to 36 English One day, during the break, I asked one of my classmates a question.

When I thanked her for it, she said," 37. It's a piece of cake." I thought to 38 ,"She wants a piece

of cake?" So I said to her,"I haven't taken any piece of 39 with me today. What about a

piece of biscuit(饼干)?"

She looked at me in surprise and then smiled. She knew that I didn't 40 her. She said,"What I

mean is 'no problem'. " Then I began to learn that "a piece of cake" is not only a piece of cake, but

also means a thing that is very easy.

36. A. tell B. know C. teach D. learn

37. A. All right B. The same to you

C. You're welcome D. Nothing serious

38. A. yourself B. myself C. himself D. herself

39. A. bread B. pizza C. biscuit D. cake

40. A. understand B. remember C. find D. believe


Bessie Coleman was born in the USA. Her family was 41 She was in college

for only one year. She had to 42 because she did not have enough money to finish

her studies. But during that year, she learned about 43 She read about the first flight

of the Wright Brothers and the first American woman pilot, Harriet Quimby. Bessie often thought

about what it would feel like to fly like a bird.

44 the age of 23, Bessie Coleman went to Chicago. There, she did some

ordinary(普通的)jobs. But she wanted to do something more important She decided to learn 45 to fly planes. She soon found 46 was almost impossible to get into a flight school.

Which flight school would admit(接受)a 47 woman?

Bessie learned that she would have a better chance in Europe. So she began to study 48 at a language school in Chicago.

After World War I, Bessie Coleman went to France. She went to the famous 49 school

in northern France. She learned to fly in a plane there. She 50 seven months of flight training and

in 1921 got her international permit(许可证)to fly in France. She became the first black woman

ever to have an international pilot's license (执照).

41. A. rich B. poor C. big D. small

42. A. leave B. come C. arrive D. stay

43. A. singing B. jumping C. flying D. driving

44. A. With B. To C. For D. At

45. A. where B. when C. how D. why

46. A. that B. this C. it D. there

47. A. beautiful B. smart C. white D. black

48. A. English B. French C. Chinese D. Japanese

49. A. art B. flight C. language D. dance

50. A. finished B. provided C. missed D. changed




One day, the. wind starts an argument (争论wind. "No. "answers the sun, "I'm much stronger than you are!" ger. "

( ) 66. A. strong B. strongest C. strongly D. stronger

( ) 67. A. trousers B. hat C. coat D. shoes

( )68. A. us B. we C. ourselves D. our

( )69. A. whose B. who C. when D. what

( ) 70. A. sun B. rain C. cloud D. wind

( ) 71. A. happy B. worried C. angry D. sad

( ) 72. A. way B. home C. hope D. turn

( )73. A. began B. begins C. begin D. beginning

( )74. A. takes off B. takes down C. puts on D. puts down

( )75. A. out B. over C. on D. off





John was a very naughty boy. His mother always hoped that he would behave better. Then one day, John's teacher called his mother____36_____ the phone and said, "Did you know, Mrs. King,

that John saved a boy' s life when he fell into the river this morning?"

Mrs. King_____37____ very happy. "John is becoming a good boy," she thought. Then she turned to him and said, "Why didn' t you tell me you were such a ___38______ boy this morning and saved ____39_____of your friends when he fell into the river?"

But John didn' t look happy. His face became very red. "Well, I really had to ____40____him out because I pushed him in," he said.

36. A. in B. at C. on D. of

37. A. is B. was C. are D. were

38. A. naughty B. careless C. strong D. brave

39. A. one B. two C. three D. four

40. A. take B. catch C. carry D. pull



How do you get on with your teachers? Every day, we spend hours with our teachers at school. We___41______them, and they teach us to be good people. The relationship between students and teachers is very important.

Teachers care about our studies and lives, and it seems they know everything about the subjects they teach. They also have the right (权利) to decide ___42______should be the class leaders or represent the class to take part in the activities.

So, many students want to be the teacher' s pet. We __43______teachers great respect. In class, we obey the rules and keep____44_____ if the teacher doesn' t ask us to speak. We____45_____have opinions different from our teachers'. When they make a mistake, we are afraid to point it out. Some of us don ' t want to contact teachers after class because we don' t want to bother (打扰) them.

At American ____46_____ , the situation is a little different. Teachers and students are more like friends. _____47____ a teacher by his or her name is common. In class, students express their opinions_____48____ and challenge (挑战) teachers when they don' t agree. If it lures out that a teacher made a mistake, the teacher will say " __49__" in front of the whole class. Students and teachers also

communicate through e-mail, Facebook or Twitter after class. They chat _____50____ studies and life experiences.

Teachers are like our parents and our friends. So we should respect our teachers.

41. A. learn about B. learn from C. come from D. hear about

42. A. that B. which C. who D. what

43. A. send B. make C. tell D. show

44. A. quiet B. noisy C. fired D. sleepy

45. A. often B. usually C. always D. hardly

46. A. families B. offices C. schools D. shops

47. A. Calling B. Call C. Calls D. Called

48. A. really B. quickly C. freely D. regularly

49. A. OK B. thanks C. sorry D. yes

50. A. for B. about C. with D. to



46.D 47.B 48.C 49.A 50.B

[文章大意]Jack Brown在网上向某公司购买CD光盘,得到 了与该公司广告所承诺的不一样的待遇,因此写了这封投诉 信,要求该公司尽快把他要买的CD光盘寄给他。

51.B 52.B 53.C 54.A 55.D 56.C 57.A 58.B 59.C




66. D 67. C 68. A 69. B 70. D 77. C 72. D 73. B 74. A 75. B



36-40 CBDAD 41-45 BCDAD 46-50 CACCB


网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。