haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 初中教育 > 科学科学

七年级上册 1单元测试

发布时间:2013-09-27 17:31:57  

Unit 1 My name’s Gina

Write the time and telephone numbers in English. (用英语表示下列时间和电话号码

)

Example(例): —What time is it in Beijing? —It’s eleven o’clock. 1. —What time is it in London? —It’s _______ o’clock. 2. —What time is it in Paris? —It’s _______ o’clock.

3. —What time is it in New York? —It’s _______ o’clock.

4.865-9127 _______ ________ ________ ________ ________ ________ ________

C. Fill in the blank according to the meaning of the sentence and the first letter given. (根据句意及首字母填词) 1. My name’s Alan Green. My f_________ name is Alan. 2. His name’s Tom Miller. His f_________ name is Miller. 3. Her name’s Linda Hand. Her l_________ name is Hand. 4. That girl is from (来自) the US. H_________ name is Mary. 5. I’m Jenny. Nice to m_________ you. 6. My telephone n_________ is 586-5901. 7. This is my ID c_________.

8. Please answer my q_________, Jim.

9. —What’s y_________ name? —My name’s Nick.

A. Match the sentences. (从II栏中找出I 栏的正确答语) ( )1. Hello. I’m Mike. ( )2. My name’s Tom. ( )3. Hello, I’m Mary. ( )4. What’s your name?

( )5. What’s your telephone number, Dale?

10. —What’s your p_________ number, Nick? —It’s 579-0832. II. Multiple choice (单项选择) (10分)

( )1. —Hello, Linda. I’m Jim. ______. —Nice to meet you, too.

A. How are you B. Nice to meet you C. Hello ( )2. —What’s your name? —______ name’s Jack Smith.

A. My B. Your C. His ( )3. —What’s her family name? —It’s _______.

A. Mary Brown B. Mary C. Brown ( )4. I ______ Tony. What’s your name?

A. is B. am C. are

( )5. —What’s your telephone number, Nick? —______ 885-7348.

A. Its B. It C. It’s

( )6. —What’s his telephone number? —______ telephone number is 557-0752.

A. My B. His C. Her ( )7. Alan, please answer my ______.

A. question B. number C. name ( )8. How ______ your mother, Linda? A. is B. am C. are ( )9. His name is Bill Gates. We call him ______. A. Mr Bill B. Mr Gates C. Mrs Gates ( )10. — What’s her name? — ______ name is Jenny White.

A. Her B. Its C. His

III. Communication (情景交际) (A部分5分,B部分10分,共15分)

I II

A. Hello, Mary. I’m Jenny. B. I’m Jack. C. It’s 821-8403.

D. Nice to meet you, Mike. E. Nice to meet you, Tom.

让更多的孩B. Fill in the blanks with the choices given in the box. (把方框中所给的选项填入对话中适当的空白处) Jim: Hello! My name’s Jim. ? , Rose? Rose: My family name’s Bush. Jim: ?

Rose: It’s B-U-S-H. Rose Bush.

Jim: That’s an interesting(有趣的) name. ? Rose: Yes. It’s 5575-9032.

Jim: Thank you. It’s nice talking(谈话) to you, Rose. Rose: Nice talking to you, too.

IV

分)

Gina: (2) __________, Bob. I’m Gina.

Bob: Nice to (3) __________ you, Gina. What’s your (4) __________ name? Gina: (5) __________ Miller. What’s (6) __________ last name?

Bob: It’s Green. My full(完全的) name’s Bob Green. What’s your (7) __________ number, Gina? Gina: It’s 8876-4021. And your telephone (8) __________, Bob? Bob: It’s 5793-8216. What’s that girl’s name, Gina?

Gina: (9) __________ name’s Linda. What’s that boy’s name? Bob: (10) __________ name’s Tony. V. Reading (阅读理解) (20分)

A

Grace: Excuse me! Li Lin: Yes?

Grace: Where(哪里) is Class 2, Grade 1? Li Lin: Are you a new(新的) student(学生)? Grace: Yes, I’m in Class 2, Grade 1.

Li Lin: Oh, really(真的)? So we are in the same(相同的) class. My name’s Li Lin. Nice to meet you. Grace: Nice to meet you, too. I’m Grace. Li Lin: Where’re you from?

Grace: I’m from the US(美国). My parents(父母) are English teachers in No. 4 Middle School(中学)in Beijing. Li Lin: Really? That’s a nice school. Can(能) you speak(说) Chinese? Grace: Yes, I can.

Li Lin: Oh, it’s time(时间) for class. Please follow(跟着) me. Grace: OK.

Write “T” or “F” according to the dialogue. (根据对话内容,判断正(T)误(F)) ( )1. Grace is English. ( )2. Grace is a new student in Class 1. ( )3. Li Lin is in Class 2, Grade 1.

子得到更好的教育

( )4. Grace’s father is an English teacher in Beijing.

( )5. Grace can speak Chinese.

B

Hi! My name is Zhang Hua. I’m Chinese. My English name is Richard. I’m fourteen. I’m a student in No. 69 Middle School in Harbin. It’s a nice and big school. I’m in Class Four, Grade Two. My phone number is 8865-9713. My hobbies(爱好) are swimming(游泳) and reading(读书). My favorite(最喜欢的) color is orange(桔色的).

VI. Translation and writing (翻译与写作) (A部分5分,B部分10分,共15分) A. 汉译英

1. 我叫汤姆,你叫什么名字?

__________________________________________________________________________ 2. —他的电话号码是多少? —是789-5460。

__________________________________________________________________________

B. 根据表格中所给的信息,以My pen friend(朋友)为题,写一篇短文,要求包括所给的主要信息,语句通顺,

让更多的孩子得到更好的教育

Answers to Test for Unit 1

I. (A) 1. B 2. C 3. A 4. C 5. A 6. B 7. C 8. C 9. B 10. A

(B) 1. three 2. four 3. ten 4. eight, six, five, nine, one, two, seven

(C) 1. first 2. family 3. last 4. Her 5. meet

6. number 7. card 8. question(s) 9. your 10. phone

II. 1. B 2. A 3. C 4. B 5. C 6. B 7. A 8. A 9. B 10. A

III. (A) 1. D 2. E 3. A 4. B 5. C

(B) 1. D 2. E 3. C 4. B 5. A

IV. 1. is 2. Hello 3. meet 4. last 5. It’s 6. your 7. telephone 8. number 9. Her

10. His

V. (A) 1. F 2. F 3. T 4. T 5. T

VI. (A) 1. My name’s Tom. What’s your name?

2. —What’s his telephone number? —It’s 789-5460.

(B) Possible version:

Alan Smith is my pen friend. He is 14 years old. He is American. He is a student in Pen High School. He is in Class 1,

Grade 8. His telephone number is 556-4879. His hobbies are playing baseball and reading books. His favorite color is

blue.

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com