haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

牛津英语3A期末试卷

发布时间:2014-02-07 16:45:22  

《牛津英语》3A期末试卷

听力部分(60分)

一、听音,选出听到的那一项:10%

( )1. A.LIJT B.ILJT C.ILTJ

( )2. A.bdpq B.dbpq C.dbqp

( )3. A.86351 B.86513 C.86315

( )4. A.book B.look C.box

( )5. A.boat B.body C.boy

( )6. A.clock B.cloud C.colour

( )7. A.long B.lion C.little

( )8. A.sheep B.slip C.shape

( )9. A.write B.white C.with

( )10. A.mouth B.mouse C.mother

二、听音,选出所听单词的同类词:8%

( )1. A.sun B.Sam C.slide

( )2. A.nose B.tall C.hall

( )3. A.insect B.bag C.grass

( )4. A.biscuit B.triangle C.friend

( )5. A.hen B.pen C.ten

( )6. A.window B.wave C.van

( )7. A.rabbit B.rubber C.rain

( )8. A.elephant B.photograph C.playground

三、听问题,选择合适的答案:10%

( )1. A.I ’m Kate. B.You’re Kate . C.Yes, I’m Kate .

( )2. A.It’s a office . B.It’s an office . C.Yes, it’s an office .

( )3. A.He’s a boy . B.You’re a boy . C.I’m a boy .

( )4. A.She’s my sister . B.She’s eight . C.She’s happy .

( )5. A.Yes , please . B.Thank you . C.Here you are .

( )6. A.No, it isn’t . B.No, it is . C.No, they are not .

( )7. A.It’s blue . B.Yes , it is . C.No, it is .

( )8. A.It’s a boat . B.It’s a red boat . C.It’s red .

( )9. A.It’s a circle . B.It’s a cake . C.It is a door .

( )10. A.They are ducks . B.They are yellow . C.They are tall .

四、听音,给下列句子按顺序编号:5%

( ) The tree likes an umbrella .

( ) Look at the tree .

( ) The roots are long .

( ) It has many green leaves . ( ) The birds are in the tree .

六、听句子和问题,选择正确的回答:5%

( )1. A.It’s a bee . B.It’s a fly . C.It’s a ladybird . ( )2. A.You’re a rabbit . B.You’re a dog . C.You’re a cat . ( )3. A.Five . B.Two . C.Ten . ( )4. A.It’s white and yellow . B.It’s white and black . C.It’s white and brown .

( )5. A.Yes , she is . B.Yes, he is . C.No, she isn’t . 七、听音,完成下列单词:8%

1. t__ble 2. gr__ndf__ther 3. w__ ndow 4.b__sc__ __t 5. squ__ __ e 6. d__sk 7. fl__ __er 8. bl__ckb__ __rd 八、听音,写出所听单词的反义词:6%

1._______ 2. _______ 3. _______ 4._______ 5. _______ 6. _______

笔试部分:(40分)

一、选出下列单词中划线部分发音不同的一项:5% ( )1. A. B. C. ( )2. A. B. C. ( )3. A. B. C. ( )4. A. B. C. ( )5. A. B. C.

二、看图写词组:10% .

___ ice cream ______ _______

two _______ _______ _______

_______ _______ _______ _______

三、选择填空,将正确答案的序号填在括号中:10%

( )1. Kitty has _______ egg .

A.a B.an C.the

( )2. Look ! ______ insect has ____ head and ___ body .

A.An / a / a B.A / a / a C.the / a / the

( )3. What’s ____ name ?

A.you B.you’re C.your

( )4. He ___ a boy . I ___ a girl .

A.is / is B.am / am C.is / am

( )5. ____ you my mother ? Yes , I ____ .

A.are / am B.Are / am C.are /are

( )6. My nose ___ long . My ears ___ big .

A.is / is B.are / are C.is / are

( )7. _____ the animals .

A.Look B.Look at C.look at

( )8. What’s this ? It’s ______ .

A.a triangle B.blue C.a balloon .

( )9. What shape is this ? It’s ______ .

A.a triangle B.a swing C.brown

( )10. Fine the fruits . How many ______ ?

A.apple B.an apple C.apples

四、从B栏中找出A栏的应答语:5%

A B

( )1. Good afternoon . A. Yes , he is .

( )2. Eight cakes , please . B. She’s my sister .

( )3. Is he your little brother ? C. They are oranges .

( )4. Who’s she ? D. Good afternoon .

( )5. What are they ? E. Here you are .

五、连词成句:5%

1. is , my , it , classroom

________________________________.

2. is , he , my , father

_____________________________.

3. to , point , sky , the

______________________________.

4. colour , what , is , banana , the

_______________________________?

5. are , we , friends , good

_______________________________.

六、阅读短文,判断下面句子的意思是否与短文内容相符,用“√”、“×”表示:5%

This is my school , It’s big and beautiful , There are (有) two playgrounds in my school , You can see a red and white building(红白大楼) . My classroom is in it . Look , that is a hall over there(那边) . We sing and dance in it . This is the library . It isn’t big . But we can read many books in the library . I’m happy in the school , I love my school .

( )1. My school has two playgrounds .

( )2. My classroom is in a red and white building .

( )3. The library is big .

( )4. We sing and dance on the playground .

( )5. There are(有) many books in the library .

《牛津英语》3A期末试卷

听力朗读稿及答案

一、听音,选出听到的那一项:10%

1.ILJT 2.dbqp 3. eight six three five one (86351) 4.box 5. boat 6. cloud 7. little 8.shape 9. write 10. mother

(1.B 2.C 3.A 4.C 5.A 6.B 7.C 8.C 9.A 10.C) 二、听音,选出所听单词的同类词:8%

1. swing 2. tail 3.book 4. square 5.chick 6. clap 7 sky 8.lion (1.C 2.A 3.B 4.B 5.A 6.B 7.C 8.A) 三、听问题,选择合适的答案:10%

1.What’s your name ? 2.What’s this ? 3.Who are you ? 4. Who is she ? 5. A Coke , Peter ? 6.Is this the toilet ?

7. Is the kite blue ? 8. What colour is the boat ? 9 What shape is this ? 10. What are they ?

(1.A 2.B 3.C 4.A 5.A 6.A 7.B 8.C 9.A 10.A) 四、听音,给下列句子按顺序编号:5%

Look at the tree . It has many green leaves .The roots are long . The birds are in the tree . The tree likes an umbrella . (5 1 3 2 4)

五、听对话,在下面表格中“√”出形容pigs , birds , butterfly的词:8% -- Hi Betty . Let’s go to the farm .

-- OK. What do you see on the farm , Bill ? -- I see many fat pigs . They are hungry .

-- Look at the birds . They are yellow , blue and red . What’s this ?

六、听句子和问题,选择正确回答:5%

1. It’s an insect . It’s very small . It’s red and black . Q: What is it ?

2. Hello . I’m a little animal . My ears are long . My eyes are red . My tail is short . Q: What am I ?

3. On the farm . I see five ducks , two chicks and two hens . Q: How many animals do you see ?

4. Mary’s cat is white and black . May’s cat is white and yellow . Q: What colour is Mary’s cat ?

5. Mr Li is sad and hungry . Mrs Li is sad and thirsty .

Q: Is Mrs Li sad and hungry ?

(1.C 2.A 3.C 4.B 5.C )

七、听音,完成下列单词:8%

1. table 2. grandfather 3.window 4.biscuit

5. square 6. desk 7. flower 8.blackboard

八、听音,写出所听单词的反义词:6%

1. open 2. fat 3.tall 4. happy 5. down 6.stand

(1. close 2.thin 3. short 4.sad 5.up 6.sit)

笔试部分(40分)

一、选出下列单词中划线部分发音不同的一项:5%

1.C 2.A 3.C 4.C 5.A

二、看图写词组: 10%(每词一分)

1. an 2.an 3. babies 4.five sweets 5. three chairs 6. four pears

三、选择填充,将正确的答案的序号填在括号中:10%

1.B 2.A 3.C 4.C 5.B 6.C 7.B 8.C 9.A 10.C

四、从B栏中找出A栏的应答语:5%

1.D 2.E 3.A 4.B 5.C

五、连词成句:5%

1. It is my classroom . 2. He is my father .

3. Point to the sky . 4. What colour is the banana ?

5. We are good friends .

六、阅读短文,判断下面句子的意思是否与短文内容相符,用“√”、“×”表示:5%

1. √ 2.√ 3.× 4.× 5.√

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com