haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

M2U1C

发布时间:2014-02-25 13:57:08  

Module 2 MY favourite things Unit 1 Sports

Part I Listening(30%)

I.Listen and choose the word you hear on the tape.(选出听到的单词)6%

( )1.A.football B.volleyball C.basketball

( )2.A.singing B.dancing C.reading

( )3.A.food B.need C.seed

( )4.A.want B.what C.water

( )5.A.get B.bed C.bad

( )6.A.1ong B.strong C.stop

Ⅱ.Listen and choose the sentence you hear on the tape.(选出听到的句子)6%

( )7.A.There is a Badminton Club in our sch001.

B.There is a Basketball Club in the sch001.

C.There is a Badminton Club in the sch001.

( )8.A.Do you like playing tennis?

B.Do you like playing table tennis?

C.Do you like playing football?

( )9.A.Does she like swimming? Yes, she does.

B.Does she like swinging? Yes,she does.

C.Does she like swimming? No,she doesn’t.

( )10.A.She often plays badminton with me.

B.She often plays badminton with him.

C.She often plays badminton with US.

( )11. A.I need a swimming suit and a swimming cap.

B.She needs a swimming suit and a swimming cap.

C. He needs a swimming suit and a swimming cap.

( )1 2.A.Do the warm—up exercise before you go into the water.

B.Do the warm—up exercise before you go into the pool.

C.Do the warm—up exercise after you go out of the water. Ⅲ. Listen and choose the best answer.(听问句,选出最恰当的应答句)6%

( )13.A.He needs goggles. B.I need goggles. C.Yes,I do.

( )14. A. Yes,she does. B.No,she isn’t. C.Yes, she can.

( )15. A. Yes,it has B.Yes,it is.C.Yes, there is.

( )16. A. Here you are. B.oK.C.Yes, please.

( )17. A. No,I don’t. “B.No, I'd love to.C.No,thanks.

( )18. A. I do. B.She is. C.He can.

Ⅳ. Listen and fill in the blanks.(听录音,填人所缺单词)6%

21.

22. 23. I want a pair of goggles.

24.

Ⅴ. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false.(判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T"表示,不符合的用“F"表示)6%

( )25.Mrs. Green is in the garden.

( )26.Tom is playing basketball with his dad.

( )27.Tom can’t play football.

( )28.Tom’s mother is washing clothes in the bathr00m.

( )29.Sue is nine years old.

( )30.Sue likes dancing and drawing.

PartⅡ Vocabulary and Grammar(50%)

I.Read and choose. (选出画线部分发音不同的单词)6%.

( )31. B. C. D.( )32. B. C. D.( )33. B. C. D.( )34. B. C. D.( )35. C. D.( )36. B. C. D.Ⅱ.Complete the sentences with the given words in their proper forms. 8%

37..(it)are on the wall.

38.(I) favourite sport.I like (it)very much.

39..(student)go to school today. 40 —(run)?

—Look! He’s (run)on the playground.

Ⅲ.Choose the best answer.(选择最恰当的答案)10%

( )41. — Is that your cap?

— No,it’s cap.

A.my B.her C.he

( A.Does;likes B.Do;like C.Does;like

( )43.What you like to eat?

A.do B.does C.are

( )44..

A.play B.is playing C.plays

( of swimming goggles for my swimming class.

A.pairs B.pair C./

( .I like it.

A.Skate B.Skating C.Skates

( )47.—do you have for breakfast?

—I have bread and juice.

A.Who B.What C.Whose

( )48..

A.to B.at C.in

( )49. A.good B.nice C.well

)50.It’s fifth of May today.

A. a B.an C.the

Ⅳ.Complete the sentences with the proper form of tile verbs.(用所

给动词的适当形式填空)10%

51. (like) playing table tennis?

52.She never ’53.It (be) a fine day. Let’s 54.They 55.— Do you like — No, I (do).

V.Rewrite the following sentences as required.(根据要求改写句子,每格一词)8%

56.Our friends can play badminton.(改成一般疑问句)

your friends badminton?

57.This is a swimming suit.(改成复数句)

swimming suits.

58..(对画线部分提问)

Miss Li like doing?

59.对画线部分提问)

the students need?

Ⅵ.Answer the following questions.(根据实际情况回答问)8%

60.D0 you like playing football?

61.What does your father like playing?

62. Are there any Swimming aub?in Y叫rsChool?

63.Does your mother like dancing'?

Part ⅢReading and Writing(20%)

I.Read and judge.(阅读短文,判断下列句子是否符合短文内容,用“T”或“F"表示)5%

Rose is a new student.She is twelve years old.She is from the UK.She can speak English very well.But she can’t speak Chinese.Her parents are both teachers.They are in Beijing now.Rose is studying in a school near her home.She makes new friends at sch001.She likes playing with her Chinese friends.

( )64. Rose is twelve.

( )65. Rose is from Chinese.

( )66. Rose can speak English and Chinese.

( )67. Rose’s home is near her sch001.

( )68. Rose has some friends at sch001.

Ⅱ.Read and choose.(阅读短文,选择最恰当的答案)10%

My family lives on this street.In the morning,my father goes to work and all the children go to school.My mother takes us to school every day.She does the

housework.She always has her lunch at home,and sees her friends in the afternoon.At four O’clock in the evening.all the children come back from school.They get home early.My father goes home from work and he is often late.After supper my brothers and I do our homework.We don’t watch TV.We go to bed at ten.

( )69.in the morning.

A.go to work B.go to school C.goes to work

( )70.Mother takes the .

A.us B.child C.children

( )71.My mother has .

A.breakfast B.lunch C.coffee

( )72.A.4:00 B.4:30 C.5:00

( )73. after supper.

A.watch TV B.do our homework C.go to bed

Ⅲ. Write at least five sentences on the topic“My favourite sport".(以“我最喜欢的运动"为题,写一篇不少于5句的短文,要求用不少于三种不同句型)5%

参考答案:

Ⅰ. Listen and choose the word you hear on the tape.

1. Can you play volleyball, Tom? (B)

2.My sister likes reading English in the morning. (C)

3. What do you need for the new class? (B)

4.I want some fruit for my lunch. (A)

S.She is sitting on the bed. (B)

6.The lion is very big and strong, (B)

Ⅱ.Listen and choose the sentence you hear on the tape.

7.There is a Basketball Club in the sch001. (B)

8.Do you like playing football? (C)

9.Does she 1ike swimming? Yes,she does. (A)

10.She often plays badminton with him. (B)

11.He needs a swimming suit and a swimming cap. (C)

12.Do the warm-up exercise before you go into the p001. (B)

Ⅲ.Listen and choose the best answer.

13.What do you need for a swimming pool? (B)

14.Does she like playing basketball? (A)

15.Is there a swimming suit on the chair? (C)

16.Let’s go and join the club together. (B)

17.Would you like a cup of coffee? (C)

18.Who else 1ikes to play table tennis with me? (A)

Ⅳ.Listen and fill in the blanks.

19.Look! The boys are playing football in the playground.

20.Do you 1ike playing basketball or badminton?

21.Peter and Danny are talking with Alice in the classroom.

22.Are there any table tennis clubs in your school?

23.I want a pair of swimming goggles.

24.What do you do before sleeping?

V.Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false. This is a picture of Tom’s family.Mr. Green is in the garden.He’s playing basketball with his son.His son is Tom Green.He’s a tall boy.He’s strong.He often plays basketball with his father after school.He can play football,too.Mrs. Green doesn’t like sports.She is washing clothes in the bathroom now.Sue is Tom’s little sister.She is nine years old.She likes singing and drawing.She is drawing a picture in her room.They are all busy and happy.

25.F 26.T 27.F 28.T 29.T 30.F

PartⅡ Vocabulary and Grammar

I.Read and choose.

31.B 32.D 33.A 34.B 35.C 36.B

Ⅱ. Complete the sentences with the given words in their proper forms.

37.posters,They 38.my,it 39.first,students 40.runner,running Ⅲ.Choose the best answer.

41.B 42.C 43.A 44.C 45.A 46.B 47.B 48.A 49.C 50.C Ⅳ.Complete the sentences with the proper form of the verbs.

51.Does,like 52.plays。play 53.is,go 54.have,has 55.singing,don’t V. Rewrite the following sentences as required.

56.Can,play 57.These are 58.What does 59.What do

Ⅵ. Answer the following questions.

PartⅢ Reading and Writing

I.Read and judge.

64.T 65.F 66.F 67.T 68.T

Ⅱ. Read and answer.

69.C 70.C 71.B 72.A 73.B

Ⅲ.Write at least five sentences on the topic“My favourite sport".

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com