haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

5B_M1测验卷

发布时间:2014-05-01 13:09:05  

Module 1 Test

1. We can see a big turtle in the s__________.

2. --- Do you like p__________? --- Yes, they are lovely.

3. Look, the c___________ is eating the leaf.

4. --- Can you hear the s_____________ of it? --- Yes, it’s so good.

5. --- How can we go across the road? --- Look, there’s a sign. We can w___________ from here.

6. Kitty s__________ at the desk and did her homework at home last night.

Ⅲ. Read and choose(语音判断,将不含有所给音标的单词的编号写在前面的括号内):4%

( ) 1. / i:/ A. these B. sleep C. head

( ) 2. /sk/ A. skip B. duck C. skateboard

( ) 3. /t?/ A. school B. chair C. cheap

( ) 4. / au/ A. blouse B. window C. how

Ⅳ. Choose the best answer(选词填空,每词限用一次):6%

1. Mr Li’s bicycle is new. But ___________ (mine / my) bicycle is old.

2. Their skirts are blue._______ (Ours/ Our) are pink.

3. Peter and Ben have two robots. The robots can walk and sing. _________ (Theirs/ They) are super.

4. --- What did_______ (yours/ you) have for lunch? --- I had some rice and some chicken.

5. How many notebooks do ___________ (we/ us) have?

6. _________ (I/ My) like cheese, but there isn’t much cheese on this pizza.

Ⅴ. Read and fill in the blanks(用所给单词的适当形式填空,每线词数不限):6%

Mary_________ (brush) her teeth at 6:30 every morning.

My teacher wants us _________ (clean) our classroom after school.

Let's count the ___________ (cherry), Linda. Ok, One, two, three…Oh, twenty.

--- Is that _________ (she) pencil case? --- No, __________ (she) is new.

How _________ (many) juice is there in the bottle? Only a little.

When's Tom's birthday? It's on the __________ (two) of November.

Ⅵ. Read and choose (选择最佳答案,将字母代号写在前面的括号内):10%

( ) 1. Cut ___________ the cat’s face. A. in B. up C. out

( ) 2.It’s ________ cushion. _________ is there. A. your… My B. your… Mine C. yours… Mine

( ) 3.Walk along ___________ Huaihai Road. A. the B. a C. /

( ) 4. --- How did you go to the park? --- We ________ there by bus. A. go B. went C. goes

( ) 5. I don’t speak English. Tom _________ speak English, either. A. do B. does C. doesn’t

( ) 6.They’re on _________ island. A. a B. an C. /

( ) 7.I smell ________ my nose. A. in B. on C. with

( ) 8.This _________ yours. It is big and red. A. one B. ones C. one’s

( ) 9.Be quiet. Little boy is ________. A. quietly B. awake C. asleep

( ) 10.The big lamp ______ on the table. Now it ______ on the desk. A. is… is B. is… was C. was… is Ⅶ. Read and write(读一读,填入适当的单词完成句子,首字母已给,每线一词):6%

1. Mary wants to read books alone. Going to the l_________ is a good choice.

2. The little boy has a good i___________ to celebrate the king’s birthday.

3. The worker doesn’t work in the factory. He has his own w_______.

4. Ben was inside the classroom at five o’clock. Now he is o_________.

5. Ben has a new bicycle. Look, he is r_________ his bicycle.

6. Do you want both c________? Yes, I do. I’ll give one to Alice to drink coffee.

1

Ⅷ. Rewrite the sentences(按要求改写下列句子,每线词数不限):10%

1. That’s my mother’s car.(同义句)___________________________________________

2. Kitty and Alice like pink.(一般疑问句)_______________________________________

3. It can catch flies very well.(划线部分提问)____________________________________

4. There was a pop group in City Square.(改为复数句)_____________________________

5. What noise can you hear at home?(按照实际情况回答)_________________________

Ⅸ. Reading comprehension(阅读理解):12%

A. Read and judge(阅读短文,判断正误,用T或F表示):4%

Hello,

My name is Bill Smith. I’m American. I’m a pupil of Bruce Primary School. I’m 11. I like music and football. My two sisters are students of middle school(中学). We live in Washington, D.C. now. My mother is a teacher and my father is a manager. I want a pen pal

from China or Japan. Please write to 101 West Street, Washington, D.C., 921081,U.S.A. or send an e-mail to Billapple @ hotmail.com.

Yours, Bill Smith

( ) 1. Bill is a pupil of Bruce Primary School.

( ) 2. Bill likes playing football but he doesn’t like music.

( ) 3. His mother is a manager.

( ) 4. He wants a Chinese or Japanese pen pal.

B. Read and choose(阅读短文,判断正误,用T或F表示):4%

A teacher was asking a student a lot of questions, but the student couldn’t answer any of them. The teacher then decided to ask him some very easy questions so that he could answer them.

“What was Bunker Hill?” she asked.

The student thought for some time and then answered, “An airport?”

“No, it was battle(战役),” the teacher said. She was getting a little angry now, but she was trying not to show it. Then she asked, “Who was the first president(总统)of the United States?”

The student thought for a long time, but didn’t say anything. Then the teacher got very angry and shouted, “George Washington!” The student got up and began to walk to his seat.

“Come back!” the teacher said. “I didn’t tell you to go.” “Oh, I’m sorry,” the student said, “I thought you called the next student.”

( ) 1.The teacher asked the student many questions.

( ) 2.The questions were too easy for him to answer.

( ) 3. Bunker Hill was the name of the airport.

( ) 4.The student knew who was the first president of the United States.

C. Ask the questions(阅读短文,回答下列问题):4%

It is Sunday morning. It’s cloudy. Mr and Mrs White come from America. This is their first visit to Hong Kong. Now they are in the Ocean Park. They can see many sharks, seals and dolphins there. At a quarter past ten they go to the Butterfly House. There are many beautiful butterflies in it. Mr White likes the pink and white ones and Mrs White likes the yellow and blue ones. At a quarter to eleven, they are very tired and hungry. They go to the restaurant by taxi. After lunch they go home by underground.

1. Where are Mr and Mrs White now? __________________________________________

2. Do they go to the Butterfly House at ten fifteen? ________________________________

3. Which butterflies does Mrs White like? _______________________________________

4. Do they go home by taxi or by underground? __________________________________

Ⅹ. Write(请以 “An insect I like” 为主题加以简单描述,可以写写它的生长过程。要求意思连贯,语句通顺。要求不少于45个单词,不少于3种句型):6%

2

Module 1 Test(明珠C 2012.3) 答案

Part 1 Listening(听力部分)

Part 2 Reading and writing(笔试部分)

Ⅰ. Does Little Justin have any tails? No, he has no tails.

Ⅱ.1. sea 2. puppies 3. caterpillar 4. sound 5. Walk 6. sat

Ⅲ. 1. C 2. B 3. A 4. B

Ⅳ. 1. my 2. Ours 3. Theirs 4. you 5. we 6. I

Ⅴ. 1. brushes 2. to clean 3. cherries 4. her, hers 5. much 6. second Ⅵ. 1. C 2. B 3. C 4. B 5. C 6. B 7. C 8. A 9. C 10. C Ⅶ. 1. library 2. idea 3. workshop 4. outside 5. riding 6. cups Ⅷ. 1. That car is my mother’s.

2. Do Kitty and Alice like pink?

3. What can it do very well?

4. There were pop groups in City Square.

5. I / We can hear…… at home.

Ⅸ. A. 1. T 2. F 3. F 4. T

B. 1. T 2. T 3. F 4. F

C. 1. HongKong.

2. Yes, they do.

3. Mrs White likes the yellow and blue ones.

4. They go home by underground.

Ⅹ. Omitted

3

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com