haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

2014年小学英语会考模拟测试卷及答案

发布时间:2014-05-17 14:07:07  

小学英语会考模拟测试卷

班级 姓名 得分

一、字母书写。(共10小题,每小题2分,共20分)

A、在下列括号中按字母顺序写上相邻的字母。

1. g h ( ) 2. x ( ) z

3. d ( ) f 4. ( ) p q

5. s ( ) u

B

6. F 7. G 8. B

9. Q 10. J

二、词汇部分(共10小题,每小题2分,共20分)

A、单词归类。选出意思不同类的单词,并将其番号填入题前括号内。

( )1. A.swim B.swing C.socks

( )2. A. grapes B. rabbit C. cat

( )3. A. sheep B. goat C. ship

( )4. A.piano B.play C.guitar

( )5. A.watch B.where C.why

B、看句子选图。选出与所给句子意思相符的图片,将其番号填入题前括号内。 ( )6.They like dancing.

A.

B

. C.

( )7.It’s time to have lunch.

第1页[共4页]

A. B. C.

( )8.The monkey is cute. A B. C.

( )9.There is a fan in my classroom.

A. B. C.

( )10.I am very hot.

A. B. C.

三、口语交际。(共15小题,每小题2分,共30分)

( )1.Let me you.

A.showing B.to show C.show

( )2.— your father? —He is a driver.

A.Who’s B.What’s C. How’s

( )3.— _______ ?

— I’m going to the bookstore.

A.When are you going to the bookstore?

B. Where is the bookstore?

C. Where are you going this Sunday?

( )4.—How tall are you?

—______.

A. I’m 164cm tall. B.Fine ,thank you.C. I’m ten.

( )5.—____is the table?

—It’s near the mirror.

A. It B.What C. Where

( )6.—What’s your mother?

—_______________.

第2页[共4页]

A.He is a doctor. B.He is tall and fat.

C.She is a teacher.

( )7.8. There are _______ months in a year.

A. twelve B. twenty C. seven

( )8.Let’s go this Sunday.

A.shop B.shopping C.shoppings

( )9.Can I ask you questions?

A.an B.some C.a

( )10.— do you go to bed?

—At 9:30 in the evening.

A.What B.When C.Where

( )11. — How does she go to school?

—_______________.

A. By a bus . B. By the bus . C. on foot.

( )12. --______ that old woman?

-- She is my grandma.

A. What’s B. Who’s C. How’s.

( )13. —How much is the shirt ?

—_______________.

A. It’s 5:00 pm. B. It's fine C. It's 100 yuan.

( )14. How old are you ?

—_______________.

A .Fine , thanks. B. I’m fine , thank you. C. I’m twelve.

( )15.— What’s your hobby?

— ____.

A. I like my family B. I am strong C. I like playing football

四、阅读理解。(共10小题,每小题3分,共30分)

(一)

Today is Sunday .It’s cloudy .We are going to the library .It is far from my home. We can take the No.2 bus and get off at the bank after 40 minutes. The library is near the bank. We walk west from the bank for two minutes,turn north and go straight for three minutes. We can find it on the left of the road. The library is very interesting. I like it. So I often go there.

根据短文内容,判断下列句子是否符合文意,相符的打“√”,不符的打“×”。

1. On Saturday ,we want to go to the bank.

第3页[共4页]

2. We can go there by plane.

3. The library is not far from the bank.

4.The library is very interesting.

5.I like the library very much.

(二)

A crow(乌鸦) finds a piece of meat. She takes it and flies(fly) into a big tree. She wants to eat it for lunch.

A fox sees the crow. He stands(站) under the tree and says,” Miss Crow, you are very beautiful. I think your voice(声音) is very beautiful, too. Can you sing a song for me?”

The crow is very happy. She opens her mouth and begins to sing. And the meat falls down into the fox’s mouth.

( ) 1. The _______ has a piece of meat.

A. crow B. fox C. tiger

( ) 2. Where is the crow?_______________.

A. She is in the tree. B. She is under the tree

C. She is on the ground

( ) 3. Where is the fox? _______________.

A. He stands near the tree

B. He stands under the tree

C. He stands in the tree

( ) 4. The fox wants to_______________.

A. eat the crow B. eat the meat C. listen to a song

( ) 5. Which one is right?

A. The crow is very beautiful

B. The crow’s voice is very beautiful, too.

C. The crow is very happy and she begins to sing a song

第4页[共4页]

2012年小学英语会考模拟测试卷(二)答案

一、字母书写。(共10小题,每小题2分,共20分)

A.

1. g h ( i ) 2. x ( y ) z

3. d ( e ) f 4. ( o ) p q

5. s ( t ) u

B. 省略

二、词汇部分(共10小题,每小题2分,共20分)

1. C 2. A 3. C 4.B 5. A

6. A 7. B 8.A 9. C 10.A

三、口语交际。(共15小题,每小题2分,共30分)

1.C 2.B 3.C 4.A 5.C

6.C 7.A 8.B 9.B 10.B

11.C 12. B 13. C 14. C 15. C

四、阅读理解(共10小题,每小题3分,共30分)

(一) 1. × 2. × 3. √ 4.√ 5.√

(二)1. A 2.A 3. B 4. B 5. C

第5页[共4页]

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com