haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

2014译林版四年级英语下册第三单元试卷及答案

发布时间:2014-05-21 13:49:20  

www.xkb1.com 新课标第一网不用注册,免费下载! 新课标第一网系列资料 www.xkb1.com

译林版四年级英语下册第三单元试卷

姓名_____________ 听力部分(30分)

一、听录音,选出你所听到的单词或短语。(10分)

( )1. A. thirty B. twenty C. usually

( )2. A. homework B. home C.go home

( )3. A. when B. where C. who

( )4. A. after school B. afternoon C. in the afternoon ( )5. A. have lunch B. have dinner C. have breakfest ( )6. A. match B. lunch C. watch

( )7. A. go home B. go to bed C. go home

( )8. A. nine B. night C. nice

( )9. A. play football B. play basketball C. timetable

( )10. A. 5:50 B.5:55 C. 5:15

二、听录音,根据所听到的顺序,给下列图片标号。(10分)

( ) ( ) ( ( ) ( )

( ) ( ) ( )

(5分)

( B. I have seven. C. It’s seven.

( ) 2. A. I have Chinese. B. It’s a big TV. C. She is Miss Li.

( ) 3. A. At six. B. Six. C. It’s six o’clock.

( ) 4. A. Yes, it is. B. Yes, she does. C. Yes, I do.

( ) 5. A. No, thank you. B. No, it isn’t. C. Sorry, I don’t know.

四、听录音,将对话补充完整。(5分)

1. A: It’s time for __________ . B: All right.

2. A: I usually __________ __________ __________ at eight. B: It’s too late.

3. A: __________ do you go home? B: At five.

笔试部分(70分)

新课标第一网系列资料

www.xkb1.com ( )

www.xkb1.com 新课标第一网不用注册,免费下载!

一、英汉互译。(10分)

1. 在七点起床

3. 两节游泳课

5.九点钟睡觉 6. welcome to go home

7.过来吃中饭 9.踢足球

二、单项选择题。(10分)

( ) 1. I have breakfast______ six thirty ______the morning.

A. on; in B. at; on C. at; in

( ) 2. It’s time for ______ .

A. go to school B. school C. goes to school

( ) 3. Yang Ling ______this Friday.

A. have some lessons B. has some lessons ( ) 4. ______? Some cute dolls.

A. What can you see over there ? B. What is it ? ( ) 5. Wang Bing and Mike usually ______ at six fifteen.

A. has dinner B. have a dinner ( ) 6. --It’s eleven thirty. --It’s time to______.

A. have lunch B. have breakfast ( A. How B. What C. What’s

( ) 8. --______do you watch TV ? A. When; in B. When; on C. When; at

( ) 9. –What time______ ? A. is it; twelve C. it is; one

( A. have C. has

将序号填在题前括号类。(10分)

( A. It’s five o’clock.

( B. What a pity !

( ) 3. How many books does Mike have ? C. .All right.

( ) 4. What time is it now ? D. Ten.

( ) 5. Yang Ling can see a thin boy over there. E. She is my sister.

( ) 6. When do Su Hai and Su Yang go home every day ? F. She likes English and Science.

( ) 7. Where is my new cap ? G. What a thin boy !

( ) 8. Let’s go to the library. H. We have PE and Art.

( ) 9. Sorry. I have a football match on Sunday. I. At four fifty.

( ) 10. What subjects does she like ? J. It’s on the table.

四、连词成句。(10分)

新课标第一网系列资料 www.xkb1.com

www.xkb1.com 新课标第一网不用注册,免费下载!

1. go, morning, seven, to, I, in, fifteen, school, the, at, usually (.)

________________________________________________________

2. do, Music, have, when, a, you, lesson ( ? )

________________________________________________________

3. swimming, for, a, is, time, it, lesson (.)

________________________________________________________

4. two, every, she, lessons, Thursday, has, Chinese (.)

________________________________________________________

5. and, Miss, at, six, Su Hai, meet, Su Yang, Li, thirty (.)

________________________________________________________

六、将下列句子排列成通顺的对话。(5分)

A. It’s Sunday. Let’s go and play basketball.

B. I hope (希望) you have a nice day.

C. When do you have a swimming lesson ?

D. What day is it today ?

E. At nine in the morning.

七、根据中文,翻译句子。(10分,每空1分)

1. 我每天放学后踢足球。

2. 迈克在下午有一节美术课。

3. 10分,每空1分)

1.I get up at ) six every day.

2. (in / on) Sunday.

3. Su Hai has a skating lesson (for / after) school.

4. My brother / has) a swimming match on Saturday.

5. Do you have (any /some) Englissh matches on Wednesday? No, I don’t.

6.We can see many stars(星星 / in) night.

7. It’s five in the afternoon. It’s time / to) go home.

8.I like (panda / pandas), what / about) you? Me too.

9. Let’ / we )homework at seven. OK.

九、阅读短文,判断句子与内容是否相符,相符用“T”,不相符用“F”表示。(5分) I usually get up at seven o’clock. I have a cup of tea and some sandwiches for my breakfast.

新课标第一网系列资料 www.xkb1.com

www.xkb1.com 新课标第一网不用注册,免费下载!

Then I go to school by bus. I go to school at seven fifteen, and I go home at four o’clock in the afternoon. At about six thirty I have dinner, and I watch TV at seven. It’s my day.

( )1. I get up at seven.

( )2. I go to school by bike.

( )3. At 7:50 I go to school.

( )4. I go home at 4:00 in the afternoon.

( )5. I watch TV after dinner(晚饭后).

四年级英语下册第三单元试卷听力及答案

听力材料:

一、听录音,选出你所听到的单词或短语。

1.usually 2. homework 3. who 4. afternoon 5. have lunch 6. watch 7.go to bed 8. night 9. play football 二、听录音,根据所听到的顺序,给下列图片标号。

1. This is our new timetable. Let me see. 3. Let’s go and play football. Ok. ay.

5. Get up! Get up! It’s six o’clock.

7. When does Mike watch TV ? He watches TV at seven.

9. Mike usually goes to bed at nine. 三、听录音,选出正确的答句。

3. When do you get up every Friday ?

5. What about a hamburger ?

一、 9. A 10.C

二、 5

三、四、书面答案:

一、英汉互译。

1. get up at seven 2.做我的家庭作业 3. two swimming lessons 4. 在夜里看电视 5.go to bed at nine

6. 欢迎回家 7.come and have lunch 8. 在星期二早上 9. play football 10.放学后吃晚饭

二、单项选择题。

1. C 2. B 3. B 4. A 5.C 6. A 7. B 8. C 9.A 10.C

三、搭配题。1—10:H E D A G I J C B F

四、连词成句。 新课标第一网系列资料 www.xkb1.com

www.xkb1.com 新课标第一网不用注册,免费下载!

1. I usually go to school at seven fifteen in the morning. 2. When do you have a Music lesson?

3. It is time for a swimming lesson. 4. She has two Chinese lessons every Thursday.

5. Su Hai and Su Yang meet Miss Li at six thirty.

六、将下列句子排列成通顺的对话。

D A F C E B

七、根据中文,翻译句子。

1. play, football, every, day 2. an, Art, lesson 3. at, six, ten

八、选用括号里适当的词填空。

1.at 2.on 3.after 4.has 5.any 6.at 7.to 8.pandas, about 9.our

I get up / at ) six every day.

2. Let’s go and play football (in / on) Sunday.

3. Su Hai has a skating lesson (for / after) school.

4. Where’s my football? It’s (in / behind) the door.

5. Do you have (any ’t.

6.We can see many stars(星星 / in) night.

7. It’s five in the afternoon. It’s time 8.I like (panda / pandas), what Me too.

9. Let’

―T‖,不相符用―F‖表示。

1. T 2. F 3. F

新课标第一网系列资料 www.xkb1.com

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com