haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

译林版四年级英语下册第一单元试卷

发布时间:2014-05-21 13:49:26  

译林版四年级英语下册第一单元试卷

姓名_____________

听力部分(30分)

一、 听录音,选出你所听到的单词或短语。(10分)

( )1. A.school B. subject C. Science

( )2. A. Maths B. many C. Monday

( )3. A. fan B. fun C. fly

( )4. A.see B.sit C. six

( )5. A. aren’t B. Art C. can’t

( )6. A. Music B. make C.milk

( )7. A. listen B. let C. lesson

( )8. A. welcome B. come C.colour

( )9. A. back to B. go to C. Me too

( )10. A. Chinese B. sandwich C. table tennis

二、 根据所听到的内容,给下列句子用数字排序。(5分)

( )1. I like Chinese and Maths.

( )2. What subjects do you like,Yang Ling?

( )3. How many subjects do you have?

( )4. Do you like English?

( )5. Nice to meet you, Miss Wang.

三、 听录音,选出正确的答句。(5分)

( )1. A. No, I don’t. B. I like English. C. I don’t like it. ( )2. A. It’s fun. B. Yes, it is. C. Yes, please. ( )3. A. Thank you. B. OK. C. Nice to see you too.

( )4. A. I like Maths and Music. B. They’re in the bedroom. C. Seven. ( )5. A. They are on the sofa. B. It’s in the bedroom. C.No, it isn’t.

四、听录音,将对话补充完整。(10分,每空1分)

1. A: What do you like? B: I like , and . But I don’t like and .

2. A: What do you have this ? B: We have and .

笔试部分(70分)

一、选出不同类的单词。(5分)

( )1. A. school B.pen C. pencil D.ruler

( )2. A. bedroom B. living room C. playground D. bathroom ( )3. A. skate B. see C.jump D.swim

( )4. A. Good morning B. Good bye C. Good afternoon D.Good evening ( )5. A. Chinese B. Science C. PE D.subject

二、英汉互译。(10分)

1. 两门学科 2. Welcome back to school

3. 今天下午 4. Nice to see you too

5.体育课时间 6. go to the playground

7.上一节美术课 8. our new timetable

9.多少节数学课 10.like Music and Science

三、单项选择题。(10分)

( ) 1. How many _______do you have this term(学期)? We have five.

A. subject B. a subject C. subjects D. an subject

( ) 2. It’s time _______ Enlish. Let’s go to the classroom(教室).

A. at B. for C. in D. on

( ) 3. What lessons do you have this morning? We _______ Chinese, Maths and Music.

A. do B. have C are D is

( ) 4. A: Do you have _____ PE lessons this week(星期)? B: Yes, I do.

A. any B some C a D an

( ) 5.The Science book is _______ the bedroom, ________ the chair.

A on; in B in; on C at; on D in; in

( ) 6. __________ a timetable for you.

A. Here B. Here’s C .Here are D.It is

( ) 7.Art and Science ________ fun.

A is B am C are D not

( ) 8.A: How much is the Art book? B: _____________

A It’s five. B They’re four yuan. C. It’s four yuan. D. They are four

( ) 9.—What ________ do you like? —I like English.It is fun.

A. subject B. subjects C. a subject D. an subject

( ) 10. —Here are _______ English book and _______ Art book for you. — Thank you.

A.an; a B.a; an C. a; a D.an, an

四、搭配题。选择相应的答句, 将序号填在题前括号类。(10分)

( )1. Look at my English book. I like English. A. Nice to see you too.

( )2. Would you like a timetable? B. Six.

( )3. Do you like PE? C. Chinese.

( )4. Dad, where’s my football? D.It’s nine yuan.

( )5. Nice to see you, Bobby. E. Yes, please.

( )6. What subject do you like? F. I’d like two Maths books.

( )7. Can I help you? G. No, I don’t.

( )8. How many subbjects do you have? H. Let’s go to the playground.

( )9. How much is the Maths book? I. It’s in your bedroom.

( )10. It’s time for PE. J.Me too.

五、连词成句。(10分,每题2分)

1. you what do subjects like (?) _________________________________________________

2. subjects many have do you how (?) _________________________________________________

3. three I this lessons have morning (.) _________________________________________________

4.do what this lessons have you afternoon (?) _________________________________________________

5. an how is book much English (?) _________________________________________________

六、根据情景,选择合适的句子。(5分)

( )1. 你有一本美术书,你说:

A. I have an Art. B. I have a Art book. C. I have an Art book.

( )2. 当你问别人有多少门学科时,你说:

A. What sbujects do you like? B. How many subjects do you have? C. What sbujects do you have?

( )3. 当你们开学刚到班时,老师会说:

A. Welcome back to school. B. Nice to see you. C. Nice to meet you.

( )4. 当你询问两本科学书的价钱时,你说:

A. How much is it? B. How much are they? C. Can I help you?

( )5. 同学问你下午有什么课时,他会说:

A. What lessons do we have this morning? B. What lessons do we have this afternoon?

C. How many subjects do you have?

七、根据中文,翻译句子。(共10分,每空1分)

1.这个学期你们有多少门学科,有7门。

___________ ___________ ___________ do you have this term(学期)? We have ___________.

2.现在是上数学课的时候,让我们到教室去。

It’s time ___________ ___________ ___________. Let’s go to the classromm(教室).

3.你喜欢什么课?我喜欢英语,它是有趣的。

What __________ do you like? I like ____________. It’s ___________.

八、根据短文对话,选择正确答案。(10分,每题2分)

Alice: Hello, Jane.

Jane: Hello, Alice.

Alice: How many subjects do you have this term(学期)?

Jane: I have English, Science, Chinese, Art, Music, PE and Maths.

Alice: What lessons do you have in the morning, Jane?

Jane: Well, let me see. We have Science, Chinese, Art and Maths.

Alice: What subject do you like, Jane?

Jane: I like Art. What about you, Alice?

Alice: I like Art, too.

Jane: Oh, we like the same(同样的)subject.

Alice: How many Art lessons do you have in a week(星期)?

Jane: Three. I like it. It’s fun.

( ) 1. Does Jane like Art ?

A. Yes. B. No. C. I don’t know(知道). D. She likes.

( ) 2. Do Alice and Jane like the same(同样的)subject?

A. Yes. B. No. C. I don’t know. D. Maybe.(可能吧)

( ) 3. How many Art lessons does Jane have in a week?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

( ) 4. What lessons does Jane have in the morning?

A. Science. B. Chinese. C. Art and Mathss. D. All of them (以上全选).

( ) 5. How many subjects does Jane have this term(学期)?

A. Five. B. Four. C. Six. D. Seven.

四年级英语下册第一单元试卷听力及答案

一、听录音,选出你所听到的单词或短语。

1.science 2.many 3.fun 4.six 5.Art 6. milk 7.lesson 8.welcome 9.Me too 10. sandwich

二、根据所听到的内容,给下列句子用数字排序。

1. Do you like English? 2. How many subjects do you have? 3. Nice to see you, Miss Wang.

4. I like Chinese and Maths. 5. What subjects do you like,Yang Ling?

三、听录音,选出正确的答句。

1. What subject do you like? 2. What about English, Bobby? 3. Nice to meet you, Wang Bing.

4. How many subjects do you have? 5. Where is my Maths book?

四、听录音,将对话补充完整。

1. A: What subjects do you like? B: I like Chinese , English and Maths .But I don’t like Art and Music.

2. A: What lessons do you have this afternoon? B: We have Science and PE .

听力答案:

一、1-5C B B C B 6-10 C C A C B

二、4 5 2 1 3

三、1.B 2.A 3. C 4.C 5.B

四、1.subjects, Chinese, English, Maths, Art, Music; 2.lessons, afternoon, Science, PE.

书面答案:

一、选出不同类的单词。

1. A 2.C 3.B 4.B 5.D

二、英汉互译。

1.two subjects 2.欢迎回到学校 3.this afternoon 4.也很高兴见到你 5.time for PE

6.去操场 7.have an Art lesson 8.我们新课程表 9.how many Maths lessons 10.喜欢音乐和科学

三、单项选择题。

1. C 2.B 3.B 4.A 5.B 6.B 7.C 8.C 9.A 10.D

四、对答如流。选择相应的答句, 将序号填在题前括号类。

1.J 2.E 3.G 4.I 5.A 6.C 7.F 8.B 9.D 10.H

五、连词成句。

1.What subjects do you like? 2.How many subjects do you have? 3.I have three lessons this morning.

4.What lessons do you have this afternoon? 5.How much is an English book?

六、根据情景,选择合适的句子。

1.C 2.B 3.A 4.B 5.B

七、根据中文,翻译句子。

1.How many subjects, seven; 2.for Maths, go; 3.lesson/class, English, fun.

八、根据短文对话,选择正确答案。

1.A 2.A 3.B 4.D 5.D

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com