haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

2013外研版小学英语毕业测试模拟题及答案

发布时间:2014-06-02 14:06:45  

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费

2013年小学英语毕业测试模拟题

一、写出所给字母前后字母的大小写形式(10分)。

1. Cc 2. Ff 3. Jj

4. Mm 5. Ss

二、用书写体规范地抄写下列单词和句子。(10分)

China England America Australia

January comes after December.It's the first month of a year

三、选出每组中不属于同一类别的词。(每小题1分,共5分)

( ) 1. A. monkey B . bread C. tiger

( ) 2 .A. Chinese B. China C. England

( ) 3. A. guitar B. piano C. football ( ) 4. A.Monday B. today C. Saturday ww w.Xk b1.coM

( ) 5 .A.winter B. cold C. Summer

四、根据句子的意思,选择正确的图片填空。(每小题1分,共5分)

A B C D E

( ) 1、Look, Amy is reading a book.

( ) 2、Sam is an English boy. He’s cute.

( ) 3、I like apples, but I don’t like bananas.

( ) 4、---What did you do last Saturday?

---I played football with my friends.

( ) 5、---How do you go to school every day?

---I go to school by bike.

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费

五.单项选择。请将正确答案的标号填入题前的括号内。 (每小题1分,共15分) ( )1. –Where is the dog? --It’s the chair.

A. under B. for C. of

( )2. -What does she like? She oranges. 新| 课|标| 第|一 |网

A. like B. don’t like C. likes

( )3. --What will she do next weekend ? ----_________

A. She plays basketball. B. She will go shopping.

C. She visited her grandma.

( )4. The girl is ________ than her friend.

A. short B. longer C. taller

( )5. ------ Will it be cold in Hainan tomorrow?

------ _____________

( )6. ---Sam had too many biscuits yesterday, today he has got a

stomachache.

A. so B. because C. or

( )7. ----What can you see? ----I can see an elephant.

A. colour B. animal C. fruit

( )8. Lingling can the clothes by herself.

A. get on B. turn on C. put on

( )9. ---I think this girl is than the boy.

A. better B. good C. bad

( ) 10. ----____ spring, Daming often flies kites in the park.

A. On B. Under C. In

( )11. I have got English book. ______ book is very new.

A. a The B. an The C. the A

( )12. Washington D. C. is the capital of .

A. America B. England C. China

( )13. – ---They are my grandparents.

A. Who is he? B. Whose is this? C. Who are they?

( )14. There is a___________on the desk. 新| 课|标| 第|一 |网

A. milk B. pen C. books

( )15. Ten years ago, Mr. Li a teacher.

A. was B. were C. is

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费 A. Yes, it is. B. Yes, it does. C. Yes, it will.

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费

六、用方框中的单词或词组完成句子。(请把单词的序号填入相应的句前括号内)14分

( ) 29. I’m very hungry.I want to eat some .

( ) 30. My brother is a .He study very hard.

( ) 31. The fat is eating bamboos.

( ) 32. Sam often plays at the weekend.

( ) 33. The is too small for me. Ww W.x kB 1.c Om

( ) 34.There are many on the desk.

( ) 35. Linging goes to work .

七、从B栏中找出A栏句子的正确答语,将其序号填在题前括号内(10分)。

A B

( ) 1. Thank you! A. It’s a circle

( ) 2. How did you come here? B. Nice to meet you, too!

( ) 3. Good afternoon! C. I came by bus.

( ) 4. What shape is this? D. Yes, I do.

( ) 5. What’s the weather like? E. He’s a driver.

( ) 6. Nice to meet you! F. Good afternoon!

( ) 7. Do you have a pen? G. I’d like some cakes.

( ) 8. Which one do you want? H. You’re welcome.

( )10. Can I help you? J. It’s warm.

八、补全对话, 选择正确答案的编号在横线上(共10分,每小题2分)

Chen jie: Hi, Amy! ______________? A: What’s the date?

Amy: It’s Wednesday. B: What are we going to see? Chen jie: Oh, let’s go to the zoo this weekend. C: What day is it today?

Amy: Good idea! ____________________? D: Where are you going?

Chen jie: Let’s see monkeys. They are very smart. E: How can we go there? Amy: OK! _________________________? F: Great!

Chen jie: We can go by bike. G:When are we going?

Amy: But I have no bike. Let’s go by bus, OK?

Chen jie: OK. _________________?

Amy: What about eight thirty?

Chen jie: ______________. x k b 1. c o m

九、 用所给动词的适当形式填空。(6分)

1、

Can you __________(jump) very high?

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费 ( ) 9. What’s he ? I. A short one, please!

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费

2、 I want ___________(go) and play basketball.

3、Jim and Bill________________ (sing) in the room now.

4、There are some __________(book) on the desk.

5、There ________(be) a picture of my father in my bag.

6、The boy often _________(play) football here .

十、 阅读 (15分)

( 1 ) 根据短文,判断正误,对的写“T”, 错的写“F” x k b 1. c o m

It's Sunday morning. The students of Class 3 are giving their classroom a good cleaning.Miss Huang, their teacher, is working with them. The children are busy. Some are carrying water; some are cleaning the windows; others are sweeping the floor. Zhang Hua is putting up a map on the wall. It is a map of China. Wang Fei and Wei Qing are mending some broken chairs. The children are listening to the radio while they are working. The classroom looks nice and bright after the cleaning. The children are very happy. They go home for lunch at noon.

( ) 1. The children are playing in their classroom on Sunday morning.

( ) 2. Miss Huang, their mother, is working with them.

( ) 3. There is a map of China on the wall.

( ) 4. Two of them are repairing the broken chairs.

( ) 5. They are singing while they are working.

( 2 ) 阅读短文,根据短文内容选择正确答案

There are seven days in a week . They are Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday . Sunday is the first day of the week . In Sunday , I am playing cards with my friends . Monday is the second . We are walking to school . Tuesday is the third . I often do my homework . Wednesday is the fourth . We are flying kites in the park . Thursday is the fifth . We do my math . Friday is the sixth . We are working hard at school . Saturday is the seventh . We are having fun together .

( )1、There are days in a week . 新| 课|标| 第|一 |网

A、six B、 five C、seven

( )2、What is the first day of a week ? .

A、Monday B、Saturday C、Sunday

( ) 3、What am I doing in Tuesday ? .

A、do my homework . B、fly kites . C、do my math .

( )4、The fifth day of a week is .

A、Friday B、Thursday C、Wednesday

( )5、In Saturday , we are .

A、doing my homework B、flying kites C、having fun together

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费

2013年小学英语毕业测试模拟题答案

一、1. Bb Dd 2. Ee Gg 3. Ii Kk 4. Ll Nn 5. Rr Tt

二、略

三、1. B 2. A 3. C 4. B 5. B

四、1. C 2. E 3. D 4. B 5. A w W w.x K b 1. c o m

五、1. A 2. C 3. B 4.C 5. C

6. A 7. B 8. C 9. A 10. C

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

六、1. C 2. F 3. E 4. A 5.G 6. B 7. D

七、1. H 2.C 3. F 4. A 5. J

6. B 7. D 8. I 9. E 10. G

八、 C B E G F

九、1. jump

2. to go

3.are singing

4.books

5.is

6.plays 新| 课|标| 第|一 |网

十、(1)1. F 2. F 3. T 4. T 5. F

(2)1. C 2. A 3. A 4. B 5. C

新课标第一网系列资料 www.xkb1.com

由莲山课件提供http://www.5ykj.com/ 资源全部免费

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com