haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

陕西旅游版三年级英语下册期中测试卷附答案.

发布时间:2014-06-12 09:37:38  

三年级第二学期期中测试卷

一. 选择正确的一项补全单词:(20分)

( ) d A. an B. aa C. ae

( )2. A. oo B. oa C. aa

( ther A. a B. o C. u

( )4. f ther A. u B. e C. a

( )5. y A. a, e B .e, e C . a,a

( )6. nd A. e B. c C. a

( )7. A. an B. ai C. ii

( )8. A. e B. a C. o

( )9. A. a B. u C. i

( )10. p A. a B. u C. i

二. 选出不同类的词写在括号里(10分)

( ) 1. mouth face mother ear

( ) 2. grandma brother socks mom

( ) 3. orange apple panda pear

( ) 4. shoes sweater arm trousers

( ) 5. bus train taxi boy

三. 单项选择 (26分)

( )1. It a nose

A. have B. has C. doesn’t

( )2. These are the A. ear B。 mouth C eyes

( )3 I .

A. two foot B. two feet C. one feet

( )4. it have ears?

A. Does B. Do C. Have

( )5.-----_____ do you go to the zoo?

----- By taxi

1

A. what B. Who C. How

( )6. ------- Do they go to the zoo foot?

A . by B on C. in

( )7.This my mother.

A. are B is C. am

( )8. this you cap?

A. is B. are C. am

( )9. these are my and legs

A. arm B. arms Arm

( )10. he have a sweater?

A. do B. Do C. does

( )11. Whose are these?

A. sock B. socks C. Sock

( )12. dress。

A. mother B. mother’s C. mothers

13. How you go to school?

A. do B. have C. does

四. 情景交际(14分)

( )1.你想知道远处那个小男孩是谁,可以怎么说呢?

A. Who is she?

B. Who is he?

C. Whose is that?

( )2. 你想知道同桌是否骑自行车上学, 可以怎么问呢?

A.How do you go to school?

B. Do you come to school by bus?

C. Do you come to school by bike?

( )3. . 你如何征求别人的意见呢?

A.Thank you bery much.

B. What about you?

2

C. You’r welcome

( )4. 你想知道桌子上的连衣裙是谁的,可以怎么问呢?

A.Who is the girl?

B. Whose dress is it?

C.How does your sister go to school?

( )5. 你妹妹怎样去西安?

A.How does your brother go home?

B. How does your sister go to xi’an?

C. How do you go to school?

( )6. 我爸爸是开车回家的。

A. My father goes home by car.

B. My father go to school by bike .

C. My mother goes home on foot.

( )7. 这个男孩乘出租车去动物园。

A. The boy goes to zoo by taxi.

B. The girl goes to zoo by taxi.

C. The boy go to zoo by bus.

五. 连线(10分)

( )1. Does it have a mouth? A. It’s red

( )2. How do they go to the zoo? B. It’s my mom’s

( )3. What color is your coat? C. By taxi

( )4. Is this your mother? D. Yes, it does

( )5. .Whose sweater is this? E. Yes ,she is.

六.连词成句(10)

1. her , is , This , skirt

2. shoes , My ,are , mother’s , black

3. is , skirt , Whose , this

3

4. do you to go school How

5. my is This grandpa

七.重排句子组对话(10分)

1. He is my uncle (叔叔)

2. Is this your father?

3. Who is he?

4. No, he isn’t

4

附答案:三年级第二学期期中测试卷

一.选择正确的一项补全单词:(20分)

1A 2B 3B 4C 5B 6C 7 A 8B 9C 10C

二.选出不同类的词写在括号里(10分)

1.mother 2. socks 3.panda 4 .arm 5. boy

三单项选择 (26分)

1B 2C 3B 4A 5C 6B 7B 8A 9B 10C 11B 12B 13 A 1

四.情景交际(14分)1B 2 A 3 B 4 B 5 B 6 A 7A

五. 连线(10分) 1D 2 C 3 A 4 E 5B

六.连词成句(10)

1. This is her skirt.

2. My mother’s shoes are black.

3. Whose skirt is this?

4. How do you go to school?

5. This is my grandpa.

七.重排句子组对话(10分)

5

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com