haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

滨海小学三年级英语第四单元同步过关检测题

发布时间:2013-10-07 10:58:16  

滨海小学三年级英语第四单元同步过关检测题

(笔试100分)

Ⅰ. Copy.(将所给句子抄写一遍)(10%)

There are fifty students in our class. You can see twenty-five boys and twenty-five girls. There is an American student in our class.

Ⅱ. Fill in the blanks.(填入所缺的单词)(10%) A: ____ this Tim’s picture?

B:No. ____ picture ______two stars and three circles.

A:_______ picture ____ this?

B: ____ Pat’s. ____ picture ____ _____star and _____ circle.

Ⅲ. Join in the sentences.(连词成句)(10%)

1. picture this is whose ?

__________________________________________

2. picture her two has stars .

_______________________________________________

3. can he triangles see two .

_________________________________________________

4. Pat’s is picture this ?

___________________________________________________

5. nine old years she is .

___________________________________________________

小学三年级英语第1页(共5页)

IV. Choose the correct answers. (选择正确的选项) (20%)

( )1.She lives _____49 Fumin street.

A.in B. at C.on

( )2.Where________ they live?

A. do B. to C.go

( )3. What _______is it? It’s a triangle.

A.colour B. shape C. many

( )4._______picture is it?

A. Who B. Whose C.Who’s

( )5._______is John?

A.Where B. What C. Who’s

( )6_________ ,can you tell me what is this?

A. Excuse me. B. Hello C. I’m sorry

( )7._______ are you?

A. How old B.How many C.How much

( )8.I____ a girl. We___ girls.

A. are , is B. am , are C. are, am

( )9. ____ a supermarket.

A. Here are B. Here is C.It

( )10.______ this his square ?

A.There B.It C. Is

V. Read and Match (给所给的句子连线) (10%)

1. What colour is your square? A It’s Pat’s

2. May I have one triangle? B. Yes, here you are.

3. Where do you live? C. I have eight coins.

4. How many coins do you have? D. I live at 49 Guangming Street.

5.Whose circle is this? E.My square is green.

Ⅵ.Reading comprehension (阅读理解) (20%)

(A)

This is a picture of our class. There are fifty students in our class. You can see twenty-five girls. There is an American student in our class. Her name is Mary. Her English is very good. We all like her. She likes eating bread and cakes. She likes drinking milk and orange juice. We like eating rice and drinking tea. We are very happy together.

True or False?( 仔细阅读,在下列句子前标上T(对)或F(错))

( )1.There is an American boy in our class.

( ) 2. There are twenty-four girls in our class.

小学三年级英语第2页(共5页)

( ) 3. Mary is an English girl.

( ) 4. Mary likes drinking tea and milk.

( ) 5.We all like Mary.

(B)

This is my room. Near the window there is a desk. I often do my homework at it. You can see some books, some flowers in a vase, a ruler and a pen. On the wall near the desk there is a picture of a cat. There is a clock above the end of my bed. I usually put my football under my bed. Of course there is a chair in front of the desk. I sit there and I can see the trees and roads outside. True or False?( 仔细阅读,在下列句子前标上T(对)或F(错))

( )6. These is a vase on the bed.

( )7. A cat is near the desk

( )8. There is a clock above the bed.

( )9. I often do my homework in my home

( )10.I never put my football under my bed.

(C)

This is a classroom. You can see some girls, a boy and a teacher in it. The boy is Tom. He has golden hair and blue eyes. He is from America. He is a new pupil. The girls are Chinese. They can speak a little English. They are talking with Tom in English. Miss Li is writing something on the blackboard. 在A,B, C, D中选出一个最佳答案。

( ) 11. What are the girls doing? They are __________.

A. talking with the teacher.

B. speaking English with Tom.

C. writing on the blackboard.

( ) 12. What color are Tom’s eyes?

A. Blue.

B. Golden.

C. Brown..

( )13. Can the girls speak English very well?

A. Yes, they can.

B. They can speak Chinese.

C. No, they can’t.

( )14. Who is talking with the girls?

A.. Miss Li.

B. Tom.

C. Tom and Miss Li. D. Nobody.

( )15.What is miss Li doing?

A.Talking.

B.Writing something on the blackboard.

小学三年级英语第3页(共5页)

C. Do nothing.

( D)

Mike and Tom are in the same school. They are in the same grade, too. Mike has English classes in the morning, but Tom has English classes in the afternoon. After school, they play games. They often play basketball, play football, fly kites and ride bikes. They can jump, swim, and sing, too. They are good students. They love their school..

在A,B, C, D中选出一个最佳答案。

( ) 16. Are Mike and Tom classmates?

A. Yes, they are.

B. Yes, he is.

C. No, they aren’t.

( ) 17. What grade is Mike in? He is in________.

A. Grade 2.

B. We don’t know.

C. Grade 4.

( )18. Who has English class in the morning?

A. Mike.

B. Tom.

C. Mike and Tom.

( )19. After school they usually____.

A.draw and dance.

B. play basketball and ping pong.

C. play basketball and football

( )20. Do they love their school?

A:Yes,they do.

B:No,they don’t.

C:We don’t know.

Ⅶ. Make sentences.(用所给的词组造句) (20%)

用whose和how many分别造两个句子

1. 2 小学三年级英语第4页(共5页)

滨海小学三年级英语第四单元同步过关检测题参考答案

Ⅰ. Copy.(将所给句子抄写一遍)(10%)

略。

Ⅱ. Fill in the blanks.(填入所缺的单词)(10%) Is his has Whose is It’s has one one Ⅲ. Join in the sentences.(连词成句)(10%)

1. Whose picture is this?

2. Her picture has two stars.

3. He can see two triangles.

4. Is this Pat’s picture?

5. She is nine years old.

ⅳ.Choose the correct answers. (选择正确的选项) (20%)

1.B 2. A 3.B 4. B 5.A 6.A 7.A 8.B 9.B 10.C ⅴ. Read and Match (给所给的句子连线) (10%) 1A

23C

45E

Ⅵ.Reading comprehension (阅读理解) (20%)

1. F 2.F 3.F 4.F 5.T

6.F 7.F 8.T 9.T 10.F

11.B 12.A 13.C 14.B 15.B

16.C 17.B 18.A 19.C 20.A

Ⅶ. Make sentences(20%).(用所给的词造句)(10%) 略。

小学三年级英语第5页(共5页)

命题人:李意新 审题人:徐雅婧

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com