haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

滨海小学四年级英语第四单元同步过关检测题

发布时间:2013-10-07 12:08:38  

滨海小学四年级英语第四单元同步过关检测题

Written Part (100%)

I. 单项选择. (30%)

( ) .1.Excuse______,are you a nurse?

A. I B. me C.my

( ) .2.A:______is that woman? B:She is my mother.

A.what B.who C.why

( ) .3.Don't______the window.

A.open B.look C.go

( ) .4.What's the______with you?

A.matter B.wrong C.that

( ) .5.This is my daughter.______is a student.

A.He B.Her C.She

( ) .6.A:Are you a nurse? B:______

A.Yes,I am. B.Yes,it is. C.No,it is not.

( ) .7.I am______student.

A.the B.a C.an

( ) .8.I go to______school from Monday to Friday.

A.the B.a C./

( ) .9.The bus is______the park.

A.to B.for C.go to

( ) .10.I go to school______foot.

A.by B.on C.use

( ) .11.A:Where is my pencil-box?

B:______.

A.It's over there. B.This is your pencil-box.

( ) .12.This is ______mother.

A.his B.he C.me

C.Yes,it is.

( ) .13.I like to play ______football.

A.a B.the C./

( ) .14.We often play together_____school.

A.in B.at C.on

( ) .15.______do you go to school,by bike or by bus?

A.What B.Why C.How

( ) .16.Is that your______?

A.pencil B.rubbers C.books

( ) .17.What are______?

A.it B.this C.those

( ) .18.I go to school by______every day.

A.a bike B.bus C.foot

( ) .19.______some juice please.

A.Have B.Has C.Eat

( ) .20.______you free now?

A.Are B.Do C.Is

( )21. Let’s __________ a big sandcastle.

A. make B. get C. making

( )22. Their _______________ are over there.

A. lunchbox B. lunchboxs C. lunchboxes

( )23. I don’t have ________ money but I have _________ coins.

A. some , a lot of B. any , some C. a lot of , any

( )24. We have no class ______ this Saturday.

A. in B. at C. on

( )25. Do you like __________ TV?

A. watches B watch C. watching

( )26. Is Kate ______________ very fast? Yes, she’s a good ___________.

A. run, runner B. running , runner C. runner , running

( )27. Don’t stare ______ me! It’s rude.

A. to B. on C. at

( )28. It’s late. They must ___________ now.

A. going home B. at home C. go home

( )29. Cindy is a good player. She’s good _________ tennis.

A. for B. at C. in

( )30. Mum’s going to take ______________ to the park.

A. us B. we C. our

II. 根据情景选择正确答案。(10%)

( ) 1. 你想买些苹果,你会说:

A. I want to eat apples.

B.May I have two apples, please?

C.How much are these apples?

( ) 2. 你想知道早餐吃什么,你可以这样问妈妈:

A.What are we going to eat this afternoon?

B.I want to eat sandwiches for breakfast .

C.What’s for breakfast?

( ) 3.初次见面,经人介绍后,对方对你说: How do you do? 你应该说:

A.Fine, thanks.

B.How do you do?

C.What’s up?

( ) 4. 你想告诉妈妈这些是洋葱,那些是青豆,你会说:

A.These are onions and those are beans.

B.Those are onions and these are beans.

C.These are beans and those are onions.

( ) 5. 你想称赞你的同学做得好,你可以说:

A.Not bad.

B.So so.

C.Well done.

III. 选词填空 ( 20%)

1. _______________ your friend going to Shenzhen tomorrow? No, she _____________.

2. _________ you help me to wash the clothes? Sure.

3. ______________ Mr Wang have a car? No, he _____________.

4. What _________ Mr and Mrs Fu do on Sundays? They do some clean.

5. ________ you writing a poem? No, I ___________ not.

6. I __________ a wallet. But I _____________ have any money.

VI. 连词成句。 (10% )

1. I , a , race, run , can , in

___________________________________________________________

2. it’s , Day , Sports , today

____________________________________________________________

3. does , have , he , raincoat , a

___________________________________________________________

4. whose , is , on , lunchbox , desk , the

___________________________________________________________

5. an , do , want , you , cream , ice

___________________________________________________________

V. 阅读理解。 (20% )

A

A: Excuse me, Bob. Can I borrow your map?

B: Sorry, Amy. I don’t have one. Ask May, I think she has one. A: May , do you have a map?

M: Yes, I have. But it’s only a map of Shenzhen.

A: It’s a pity. I need a map of China.

M: My brother has a map of China on the wall in his bedroom. A: Great. Where is your brother?

M: He is at home.

A: I can borrow it from your brother. Thank you.

M: That’s all right.

A: Amy B: Bob M: May

回答问题:

1. What does Amy want?

____________________________________________________

2. Does Bob have a map?

____________________________________________________

3. What does May have?

____________________________________________________

4. Who has a map of China?

____________________________________________________

5. Where’s the map of China?

____________________________________________________

B

This is Lily’s bedroom. Her bag is on the bed. Her coat is on her chair. And where is her skirt? It’s on her chair, too. And what’s that on the floor? It’s Lily’s black hat. It looks like Lily’s black hat.

判断正误,用“T” 和 “F”表示。

( )1. Lily’s bag is on her bed

( )2. Her skirt is behind her chair.

( )3. You can find her cat on her floor.

( )4. Lily’s hat is white.

( )5. This is Lucy’s bedroom.

VI. 作文。 (10%)

假如你是Tim, 请根据表中所给的内容做个自我介绍。

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

滨海小学四年级英语第四单元同步过关检测题参考答案:

I. 单项选择. (30%)

1.B 2.B 3.A 4.A 5.C 6.A 7.B 8.C 9.B 10.B 11.A 12.A 13.C 14.B 15.C 16.A 17.C 18.B

19.A 20.A 21. A 22.C 23.B 24.C 25.B 26.A 27.C 28. C 29. B 30.A

II. 根据情景选择正确答案。

1. C 2. C 3. B 4. A 5. C

III.选词填空。

1. Is , isn’t 2. Can 3. does , doesn’t 4. do

IV. 连词成句。

1.I can run in a race.

2. It’s Sports Day today.

3. Does he have a raincoat?

4. Whose lunchbox is on the desk?

5. Do you want an ice cream?

V. 阅读理解。

A

1. She wants a map of China.

2. No, he doesn’t.

3. She has a map of Shenzhen.

4. May’s brother.

5. On the wall in May’s brother’s bedroom.

B

1. T 2. F 3.T 4. F 5. F

VI. 作文。

5. Are , am 6. have, don’t 命题人:李虹霖 审题人:徐雅婧

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com