haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

人教版四年级上册英语期中测试题

发布时间:2013-10-14 11:29:35  

四年级上册英语期中测试题

班级 姓名 分数

听力部分(30分)

一、 我是灵耳小将。(听录音,选出你听到的单词)(10分) ( )1. A. picture B. classmate C. classroom ( )2. A. what B. where C. we ( )3. A.long B. short C. heavy ( )4. A.math B. Chinese C. English ( )5. A. window B. door C. blackboard ( )6. A.thin B. strong C. quiet ( )7. A. teacher B. student C. friend ( )8. A. notebok B. storybook C. schoolbag ( )9. A. short B. best C. quiet ( )10. A. ten B. five C. nine

二、我是小法官。(听录音,判断对错)(10分)

( )1. Let’s clean the classroom

( ) 2. My friend is quiet

( ) 3. Put your Chinese book in your desk.

( ) 4. Her name is Sarah

( ) 5. I have an English book and 12 storybooks.

三、我是顺风耳。(听录音,给图片标号)(10分)

( ) ( ) ( ) ( )

笔试部分

一、选出不同类的单词,把序号填到题前括号内。(10分)

( )1、A. long hair B. short hair C. friend

D. big eyes

( ) 2、A. Maths book B. English book C. Chinese book D. pencil

( ) 3、A. light B. egg C. window D. board

( ) 4、A. desk B. tall C. strong

D. thin

( ) 5、A. like B. tall C. quiet

D. thin

( ) 6、A. ruler B. one C. nine

D. five

( ) 7、A. thirty B. bag C. book

D.

pen

( ) 8、A. science B. math book

C. English— book D. story—book

( ) 9、A. boy B. girl

C. teacher D. fan

( ) 10、A. door B. picture

C. student D. board

二、词组互译(10分)

1.teacher′s desk ____________________

2、一本英语书 _______________________

3、a math book ____________________

4、 long hair_________________________

5、我朋友的书 _________________________

三、单项选择 (20分)

( )1、May I have a look? _______________.

A.Sure. Here you are. B. Yes, you′re right.

C. No, thanks.

( ) 2.What’s in your schoolbag? ________________.

A. desks. B.books . C.sixty.

( ) 3、He______ short hair.

A. have B. is C. has

( )4、Who′s the girl ? _________________________ .

A.I′m Amy . B. She′s Amy. C. She is a student.

( )5、What′s ______________ name?

A.his B. he C. she

( ) 6、Let′s clean the classroom. ___________________ .

A. Good job. B. It′s nice. C. Good idea.

( ) 7.How many lights do you have? ________________________ .

A. We have 6. B. It′s near the door. C. I can see 5.

( ) 8. ____________________? It′s near the door.

A. Is it a door? B. Where is my seat? C. How many desks?

( ) 9、What colors is it ? It is_____________________ .

A. new . B. like . C.yellow.

( ) 10、What′s __________ your classroom ?

A. in B. on C. is

四、读一读,连词成句。注意句子的书写格式(10分)

1. very, she , music, likes, much (.)

____________________________________

2. a, have, I , friend (.)

___________________________________

3. at, the, look, picture(.)

___________________________________

4. lets, classroom, the, clean(.)

_____________________________________

5.desk, in, what’s, your (?)

___________________________________

五、对答如流 (10分)

( ) 1.What′s in the classroom ? A. Really? let′s

go and have

a look.

( ) 2、Mike, we have a new classroom. B. A board, two

lights, many

desks

chairs.

( ) 3、How many story-books C. His name is do you have ? Zhang Peng.

( ) 4、10+20=? D. Thirty.

( ) 5、What′s his name ? E. I have 23.

六、阅读短文,判断正( √ )误( × )。 (10分)

I am Mike. I have a new friend. He is a Chinese boy. His name is Zhang Peng. He has black eyes and short hair. He is tall and strong. He likes painting. He paints well. He is my best friend.

( ) 1、Mike′s best friend is an English boy.

( ) 2、Zhang Peng is tall and strong.

( ) 3、Zhang Peng paints well.

( ) 4、Zhang Peng has black eyes and long hair.

( ) 5、Zhang Peng is a Chinese boy. and

参考答案

听力部分:

一、1.C 2.B 3.B 4.C 5.B 6.A 7.C 8.B 9.B 10.A 二、1.× 2. √ 3. √ 4. √ 5.×

笔试部分:

一、1.C 2.D 3.B 4.A 5.A 6.A 7.A 8.A 9.D 10. C 二、1. 讲台 2. an English book 3. 一本数学书 4. 长头发

5. my friend’s book

三、1.A 2. B 3.C 4.B 5.A 6.C 7. A 8.B 9.C 10. A 四、1. She likes music very much.

2. I have a friend.

3. Look at the picture.

4. Let’s clean the classroom.

5. What’s in your desk.

五、1.B 2.A 3.E 4. D 5. C

六、1.× 2、√ 3、√ 4、× 5、√

听力材料。

一、

1. Classroom 2. where 3. short 4. English 5. door 6. thin

7. friend 8. Storybook 9. best 10. ten

二、

1. Let’s clean the window.

2. My friend is quiet

3. Put your Chinese book in you desk.

4. Her name is Sarah.

5. I have an English book and ten story books .

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com