haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

第五册英语期中测试题

发布时间:2013-10-15 11:31:10  

五年级英语期中测试题

姓名_____________等级__________

一、选择与其它三个发音不同的单词,将序号填入题前括号内。

( )1、A、 B、 C、 D、( )2、A、 B、 C、 D、( )3、A、 B、 C、 D、( )4、A、 B、 C、 D、( )5、A、 B、 C、 D、二、英汉词组互译。

1、快点_________ 2、等待___________ 3、lots of places _____________

4、half a kilo _________ 5、在周末______________ 6、小心___________

7、分发_____________ 8、enough pencils

三、按要求写出下列单词的正确形式。

1、drop(过去式)________2、run(过去式)_________3、visit(过去式)_____

4、hour(同音词)________5、took(原形)______ 6、your (名词性物主代词)_________ 7、okey (缩写形式)___________ 8、they (宾格)_______

9、child (复数)________ 10、Tom (名词所有格)______________

四、选择题(将正确答案的序号填入题前括号内)

( ) 1.How _______bananas do you want?

A. many B.much C.some D.any

( ) 2.Let’s_________ one kilo of noodles.

A. buying B.buy C.buys

( ) 3.I can________ the cheese.

A. seeing B.saw C.sees D.see

( ) 4. ---Hello, John. How are you?

---_________, thank you.

A.I’m nine B.I’m fine C.I’m a boy D.I’m hungry

( ) 5. ---When did you come back?

----We _________back last Sunday.

A.come B.comed C.came D.coming

( ) 6.______you ______your homework yesterday?

A. Did do B.Do do C.Do did D.Did did

( ) 7.------Here you are. -------__________.

A. You are welcome B.Not at all C.Nice to meet you D.Thank you

( ) 8.----What’s the London Eye ? ----_________.

A.It’s an eye of an animal B.It’s a big wheel C.It’s a light

( ) 9. ---__________bag is this? ---It’s Lingling’s.

A. Who’s B.Whose C. Who

( )10. There _____ some water in the bottle.

A. am B.are C. is

五、连词成句,注意句首字母用大写。

1.did come when you back (?)

__________________________________

2.much do need how we (?)

__________________________________

3.took a of photo father his he (.)

__________________________________

4. wash T-shirt did Lingling’s you (?)

_____________________________________

5.are there ten in blue the pencils box (.)

________________________________________

六、按要求变换句子。 (就划线部分提问)

2.There are ten books. (变一般疑问句)

(划线部分提问)

4. There are some birds in the tree. (变否定句)

5. She walked to school yesterday. (变否定句)

七、我是小小翻译家。

1.We’re going home now.

2.我弄掉了我的冰激凌。

3.Are there enough apples in the bag?

4.She liked the bus ride best .

5.Give one pencil to every child.

八、小作文。 同学们,你们的周末一定很有意义吧?用英语给我们介绍一下你上周末都做了些什么好吗?至少要写五句话。

_____________________________________________________________

_____________________________________________________________

______________________________________________________________

答案及评分标准:

一、每题2分,共10分。

1、A 2、 B 3、 A 4、 A 5、B

二、每题2分,共16分。

1、 hurry up 2、wait for 3、许多地方 4、半公斤 5、at the weekend

6、be careful 7、give out 8、足够的铅笔10、

三、每题2分,共20分。

1、dropped 2、ran 3、visited 4、our 5、take

7、OK 8、them 9、children 10、Tom’s

四、每题2分,共20分。

1、A 2、B 3、D 4、B 5、C 6、A

7、D 8、B 9、B 10、C

五、每题2分,共10分。

1、When did you come back?

2、How much do we need?

3、He took a photo of his father.

4、Did you wash Lingling’s T-shirt?

5、There are ten pencils in the blue box.

六、每题2分,共10分。

1、Where did you go last Sunday?

2、Are there ten books?

3、Who put them on it?

4、There aren’t any birds in the treel

5、She didn’t wald to school yesterday.

七、每题2分,共10分。

1、现在我们要回家了。

6、yours

2、I dopped my ice creams.

3、书包里有足够的苹果吗?

4、她最喜欢乘坐公共汽车。

5、给每个孩子一支铅笔。

八、共4分。

答案略。

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com