haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

PEP小学英语五年级上册1至6单元测试题

发布时间:2013-10-22 13:43:13  

小学英语(PEP)五年级上册测试题

Unit One My New Teachers

一.找出画线部分读音与前面所给单词画线部分相同的单词. (4分) ( ) 1. no A. now B. how C. know ( ) 2. eraser A. lamp B. lady C. library ( ) 3. umbrella A. fun B. computer C. music ( ) 4. like A. fish B. kind C. kid

二. 接龙写单词. (10分)

Miss( ) →__ __ __ ___ ___(聪明) → __ __ __ __(高的) →

lady( )→__ __ __ __ __(年轻) →go →(老的) →doll( ) →

__ __ __ __(喜欢) →eight( )- →__ __ __ __(瘦的)

三.将单词归类,写在横线上面.(12分)

strict Canada short driver Australia strong UK teacher farmer China quiet principal

人物特征描写:_______________________________________________

国家:_______________________________________________________

职业:_______________________________________________________

四.翻译短语. (8 分)

1.short and strong___________ 2.university student___________

3.又漂亮又活泼_____________4.一位和蔼的老师_________________

五.选择填空. (16分)

( ) 1. Who’s ___________math teacher?

A. you B. your C. yours

( ) 2. What is ___________like?

A. him B. he C. his

( ) 3. Mr. Carter is_______ English teacher.

A. a B. these C. an

( ) 4.__________strong? Yes, he is.

A. is he B. Is his C. Is he

( ) 5 Who is that__________ ?

Oh, she is ___________principal.

A. lady; our B. man; our C. boy; our

( )6.如果你想说:“他的课很有趣”,应该说:( )

A. He is very funny.

B. His class is so much fun.

C. He is very active.

( )7.如果你想问:他是你的新数学老师吗?”应该说:( )

A. Is she your math teacher?

B. He is your new math teacher.

C. Is he your new math teacher?

( )8.对你听到的话表示惊奇,应该说:( )

A. Let me try.

B. You are welcome.

C. Really? Cool!

六.改写句子. (10分)

1、Mr. Carter is our new English teacher.(对画线部分提问) _________________________________________________________

2、He is short and strong.(对画线部分提问)

_________________________________________________________

3、He is very quiet.(该为否定句)

_________________________________________________________

4、Is your music teacher active ?(根据你的实际情况回答) _________________________________________________________

5、at is your P.E teacher like?(根据你的实际情况回答)

_________________________________________________________

七.连词成句. (10分)

1. he, new, your, Is, teacher, Chinese

_________________________________________________________?

2. is, very, and, active, She, short

_________________________________________________________.

3. a, Our, is, new, student, music, university, teacher

__________________________________________________________

4. is, lady, that, old, Who

_________________________________________________________?

5. your, art, funny, Is, teacher, very

_________________________________________________________?

八.将下列对话排序. (10分)

( ) Yes, he is. And he is funny, too.

( ) Really? What is he like?

( ) Is he strict?

( ) I have a new P.E. teacher.

( ) He is tall and strong.

九. 读对话,看图片,填序号。(10分)

Amy: Who is your math teacher, Peter?

Peter: Miss White. She is young and pretty. What is your math teacher like?

Amy: He is nice .He is very kind. Is your mother tall?

Peter: Yes, she is. She is a principal. What is your sister like? Amy: She is thin and active. She is a student. What is your brother like?

Peter: He is short and thin. He has two lovely dogs.

A B C D E

Peter’s math teacher: _________ Amy’s math teacher: ___________

Peter’s mother: ______________ Amy’s sister:___________________ Peter’s brother: ________________

十.写作。

学校刚来了一位新体育老师Mr Brown, 他来自美国。这位老师很和蔼,很强壮,也很有趣,大家都喜欢上他的课。请试着用英语来形容一下

这位老师。(10分)

We have a ___________ ___________ ____________. He’s Mr.Brown.He’sfrom___________.He’s______________and__

____________. He is _________, too. His classes

are___________ ___________ fun. We all like him.

小学英语(PEP)五年级上册测试题

Unit Two My Days Of The Week

一、辨别下列每组单词画线部分的读音是否相同,相同的打“√”,不同的打“×”。(10分)

1. on tomorrow( ) 2. Monday says ( ) 3.education much ( ) 4. housework soup ( ) 5. have grape( )

二、一周七天,写出缺少的那几天。(10分)

___________→ Monday_______ → ________ → ________ __________ → Saturday

三、看写出动词短语。(8分)

四、情景交际。(10分)

1.如果你想问“今天是星期几?”应该说:( )

A. What do you do on Mondays?

B. What day is it today?

C. When is your birthday?

2. 如果你想问“你们星期一上什麽课?”应该说:( )

A. Monday is my favorite.

B. We have English, math, and P.E.

C. What do you have on Monday?

3.如果你想说:“我喜欢星期六。”应该说:( )

A.What do you do on Saturdays?

B. like Sundays. I watch TV on Sundays.

C. I like Saturdays.

4.别人问你:“What do you do on Saturdays?” 你应该回答:( )

A. I like Saturdays.

B.I play computer games and read books on Saturdays.

C. It’s Saturday today.

5.“你呢?”除了说“What about you?”外,还可以说:( )

A. Oops! B. Oh, Really? C. And you?

五、选择填空。(12分)

( )1.Mother’s Day is _____ May.

A. on B. at C. in

( ) 2.We have English______ Mondays and Wednesdays.

A. in B. of C. on

( ) 3.I want_____ sneakers.

A. a B. a pair C. a pair of

( )4. I need to do some _______. I need some ________.

A. shop crayons B. shopping, crayons C. shopping, crayons

( ) 5. -Who’s that young lady? -__________is our principal.

A. He B. she C. She

( ) 6.I often do my homework_______ weekends.

A. in B. on C. of

( ) 7.It’s 8:00. It’s time _______get up.

A. to B. \ C. for

( ) 8.-I often play ping-pong.-Great! I can play ______you.

A. at B. with C. and

( ) 9.___We have two English classes this afternoon

Really? We have English,

A. two B. too C. to

( ) 10.He’s tall and strong, that’s sure.

A. of B. in C. for ( ) 11.I often read some and watch TV.

A. book B. books C. notebook ( ) 12.Amy Saturdays.

A. like B. on C. likes

六、将A、B左右两栏的句子连接。(5分)

A B

1. What do you have on Mondays? That’s right!

2. What day is it today? Great! I can play with you.

3. What do you do on Sundays? I have English and art on Mondays.

4. I often play football. It’s Monday.

5. I do my homework on Saturdays. I do my homework at home on Sundays.

七、按要求改写句子。(10分)

1. It’s Saturday today.(

2. We have English, math and P.E on Mondays. (

3. I watch TV and do my homework on Saturdays. (对画线部分提问

4. I like Saturdays.(改为否定句 5. What day is tomorrow? (八、英汉互译。(10分)

3. It’s 9:00. It’ 4.你们星期四上什么课 5.你星期三晚上做什么九、阅读理解。(15分)

1.阅读课程表,填写单词,完成短文。(8分) We go to school from to________ .We are busy(忙碌的)every day. On__________, we have English, Math, Chinese and computer. On ,we have Math ,English and two History(历史) classes .

On__________, we have Art, Music and we watch Science movies. ________ is my favorite .On ,we have English ,Art , Music and P.E. On______, we have two Chinese classes and two Social study. English is my favorite subject(课程)and I study hard . 2.阅读对话,回答问题。(7分)

Amy: What day is today?

Grandma: Saturday. What do you do today? Amy: I do homework and play ping-pong. Grandma: What do you do on Sundays?

Amy: I read books and watch TV. What about you? Grandma: I do some housework and watch TV, too. Amy: Let me help you. I do housework, too! Grandma: Good girl, Thank you! Now you’re Amy. Answer the questions:

1. What do you do on Sunday? 2. What do you do on Saturday? 3. Do you play ping-pang on Sunday? 4. Do you do homework on Sunday? 十、制作一张你自己的英文课程表(写作)。(10分)

小学英语(PEP)五年级上册测试题

Unit Three what’s Your Favorite Food?

一、 读单词,找出画线部分读音与其他三个不同的单词,并写出序号。

(10分)

( )1、A .cabbage B. washroom C. cat D. have

( )2、A. music B. computer C. menu D. mutton

( )3、A. short B. pork C. doctor D. fork

( )4、A. that B. those C. healthy D. this

( )5、A. sweater B. eat C. beans D. meat

二、 读句子,写出本单元中和画线部分同类的单词。(10分)

1. I’d like some potatoes.

2. I don’t like oranges. They’re sour.

3. I like apple juice. It’s my favorite.

三、 按要求写出下列单词的正确形式。(9分)

bean(复数) tomato(复数)

I’d like(完整形式) thin(反义词)

Potato(复数) let’s(完整形式)

四、 词组互译。(8分) 1.school menu 2. sounds good 3. have to 4. 好吃又有益于健康

五、将A、B左右两栏的句子连线。(4分)

A B

1. What do you have for breakfast today? My favorite food is fish.

2. What would you like for lunch? No, we have cabbage and mutton.

3. What’s your favorite food? I have pork and cabbage for breakfast.

4. Do you have any noodles? I’d like some fish and noodles.

六、选择填空。(12分)

( )1. I don’t like grapes. Sour.

A. they are B. it’s C. They’re ( ) 2. Bananas my favorite.

A. is B. are C. like

( ) 3. I’m hungry. go to a restaurant.

A. Let B. Let’s C. Lets ( ) 4. Cabbage and cucumber are .

A. meat B. vegetables C. fruit ( ) 5. Oops! These noodles are salty.

A. to B. two C. too

( ) 6. It’s 6:30p.m. Let’s have .

A. breakfast B. lunch C. dinner ( ) 7. Pork and mutton are .

A. fruits B. meat C. vegetables ( ) 8. On Mid-Autumn Day, people usually eat .

A. zongzi B. moon cake C. dumplings

( ) 9. Vinegar(醋) usually tastes .

A. salty B. sour C. sweet

( ) 10. I’d like rice and mutton lunch today.

A. for B. at C. on ( ) 11. Carrot juice is healthy me!

A. with B. for C. at

( ) 12. –I’m hungry, Mom. -Oh! Mew Mew is hungry, .

A. to B. two C. too

七、用所给单词的适当形式填空。(12分) 1. Watermelon is (I) favorite fruit. 2. Your school menu (sound) very good.

3. I don’t like (orange). They’re sour. 4. Usually we have some (eggplant) and bread for lunch

on Tuesdays. 5. The hamburger is (taste). It’s favorite. 6. Opens! The noodles are too (salt)

八、英汉互译。(12分)

1. We have mutton, fish and tofu today.

2. What do you have for lunch on Thursdays?

3. What is your favorite food?

4. I like apples because they are sweet.

5.但是我不喜欢葡萄。

6.星期三的晚饭吃什么?

九、阅读理解。(16分)

(1)

Many people like apples, because (因为) apples are tasty and healthy. They’re very good fruits. An apple a day keeps the doctor away. Vegetables, such as cabbage, eggplant are healthy for us, too. But many kids don’t like vegetables. They like meat. They eat pork, beef and mutton so much. Meat is helpful, but too much meat is bad for our health. So remember, always eat more(更多的) fruits, more vegetables but less meat.

读句子,判断正误,打“√”或“×”。(6分)

1. Apples are good for our health. ( )

2. Many kids eat cabbage too much. ( )

3. Meat is bad for our healthy. Don’t eat any meat. ( )

4. More fruits, more vegetables are good for us. ( )

5. Many kids like meat much more than vegetables. ( )

6.文章中单词less的意思应该是: ( )

A.多的 B.更少的 C.没有

(2)

Zip: I like pears. They are sweet. What’s your favorite fruit, Rabbit?

Rabbit: I like carrot. It’s tasty for me.

Monkey: I don’t like carrot. But I like carrot juice. It’s healthy. Zoom: Is carrot juice your favorite drink(饮料), Monkey?

Monkey: Of course not. Bananas are my favorite. What about you, Zoom? Zoom: Ha! Guess. My favorite fruit is round and very big. It’s green.

It’s sweet and juicy. We often eat it in summers. What is it?

Zip: I know!

根据对话回答下列问题。(10分)

1. What’s Zip’s favorite fruit?

2. What does rabbit like?

3. Is monkey’s favorite drink carrot juice?

4. What is monkey’s favorite fruit?

5. What is Zoom’s favorite fruit? Do you know?

十、写作。(7分)

下面给你提供了一个school menu。请你根据合理的膳食,为每天搭

配不同的食物,并填写下面一则ad(广告),把你的school menu向大家宣传一下!

Good news! We have a new school menu. Look, on Monday, we have_______, __________, _________ and .On Tuesday, we have bread and_________. On you can eat___________, beef, ____________ and .On Thursday, we have_________,______________, and apple juice. On Friday, here are noodles,________, and .

Everything is tasty, and I am sure there must be something your favorite. Come on, boys and girls! Don’t wait!

( )See you tomorrow.

(2)

读短文,看图片,根据短文描述来给每个人写上他们的名字。(4分)

Here is a picture of my friends. The boy with the short red hair is Tom. He’s very funny. That’s his motorcycle. It’s nice. The girl with long black hair and blue eyes is Angela. She is quiet. She is a university student. The tall girl with short yellow hair is Ingrid. She wears glasses. She is a basketball player. She is very active. That short boy is Mike, my best friend. He has brown curly hair and green eyes. He’s very smart.

短红色头发的男孩是______,

黑色头发和兰眼睛的女孩是________,

黄色短发戴眼镜的高个女孩是________, 棕色卷发和绿眼睛的男孩是________。

七、写作。(10分)

你的pen pal, David从美国来信,问到你的近况如何。下面是你的课程表和School Menu.请你根据这些信息给他回信,回答他在信中谈到的问题。

What class do you have on Mondays, Tuesdays and Wednesdays? What do you have for lunch at school every day? What do you often do on Saturday and Sunday? 要求:1、内容全面,思路表述清楚。

2、用词正确,句子通顺。 3、字数在50个单词以上。

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

小学英语( PEP )五年级上册期中测试题

MID – TERM TEST

一、读单词,按照划线部分读音归类,写在横线上。(6分)

fun fish old but like social mutton from university on principal kind

not_________________________________________________________ kid_________________________________________________________ bus_________________________________________________________

no _________________________________________________________ five________________________________________________________ 二、纵横填字母组成单词。(8分)

三、翻译下列词组和短语。(6分)

1、笔友___________ ___ 2、好吃又有益于_________________ 3、美术老师________________ 4、给我说说你的_________________ 5、午饭吃土豆________________ 6、学校校报__________________ 四、选择填空。(20分)

( ) 1.I’m hungry. __ go to a restaurant.

A. Let is B. Let’s C. Lets’

( )2.On Mid-Autumn Day, people usually eat ____.

A. zongzi B. mooncakes C. dumplings

( )3.Who’s _____ math teacher?

A. you B. your C. yours

( )4.What’s ____ like?

A. her B. she C. him

( )5.____ tall ? Yes, she is.

A. is she B. Is her C. Is she

( )6. --Who’s that old man?

-- _____ my new science teacher.

A. he’s B. His C. He is

( )7. What do you have ____ dinner today?

A. in B. from C. for

( )8. -- What’s your favorite fruit?

-- ________.

A. Pork. B. Carrot juice. C. Grapes. ( )9. I am hungry. I’d like ____.

A. to have some noodles and pork.

B. to do homework.

C. to play ping-pong.

( )10. – Who’s that young lady?

-- She’s our music teacher, ____ White.

A. Mr. B. / C. Miss

( )11. In America, Thanksgiving Day is the ____ Thursday in

November.

A. four B. fourth C. first

( )12. – Who’s your art teacher?

-- ____ . He’s tall, and he’s very funny.

A. Mr. Jim. B. Mrs. Carter. C. Mr. Carter. ( )13. What do you do ___ Saturdays and Sundays?

A. in B. at C. on

( )14. What’s your favorite day __ Willow School?

A. on B. at C. from

( )15. I often paint or watch TV on Saturdays. Saturday is fun

____ me!

A. for B. with C. to

( )16. – I have three new teachers.

-- Who ____?

A. is it B. they are C. are they

( )17. 如果你想说:“她的课很有趣。”应该说 _____

A. His class is so much fun.

B. Her class is so much fun.

C. She is very funny.

( )18. 如果你想说:“那一点是很肯定的。”应该说 ____

A. Sure. B. Oops! C. That’s for sure. ( )19. 别人问你“What do you do on Fridays?” 你应该回答 :( )

A. I like Fridays.

B. I play computer games and read books on Fridays.

C. It’s Friday today.

( )20. 如果你想问“她是你的新音乐老师吗?”应该说:( )

A. Is she your music teacher?

B. She is your new music teacher.

C. Is she your new music teacher?

五、根据信息填单词。

Chen Jie是一名小记者( reporter )。有一位美国老师Mr. Bill Steven和两名学生 Jim and Carol刚来到学校。这里有他们的个人简介。Chen Jie正在对他们进行采访。请根据个人简介提供的信息完成下面的对话,每空填写一个单词。(8分)

Chen Jie: Welcome to our school. Can I interview you for our school newspaper?

Mr. Steven: Sure.

Chen Jie:_____ ____ _____ ____ on the weekends(周末),Mr. Steven?

Mr. Steven: Well, I often read some book and watch TV on Saturdays.

______ ________, I often do some shopping.

Chen Jie: Thank you. _______ _______ ________,Jim?

Jim : On Saturdays, I usually do homework and play football. On Sundays, I often watch TV. I love the TV programs(节目)here in China. Chen Jie: _______ _______ _______ ________ _______?

Jim: I love bananas. They’re yummy. They’re my favorite. Chen Jie: Do you play football on Saturdays, too, Carol?

Carol: No. I often read books and listen to music. Sometimes I learn Chinese.

I love China, and I love Chinese. On Sundays, I often go shopping with _____ ______, Mr. Steven.

Chen Jie: Really? Mr. Steven?

Mr. Steven: Yes, Carol is my daughter. Uh-ha.

Jim: And Mr. Steven is our math teacher. His class is so much fun. Chen Jie: Thank you so much.

六、阅读理解。(2篇,12分)

( 1 )

将下列句子重新排序,组成一个完整的对话。(8分)

( ) But I don’t like tomatoes. They’re too sour.

( ) My favorite food is tomato. It’s healthy and fresh.

( ) Good idea! Thanks. Bye!

( ) Oh, eggplant! It’s my favorite. What’s your favorite food?

( 1 ) It’s Saturday today. I need to do some shopping.

( ) I need four carrots, five potatoes, some bananas and some eggplant.

( ) OK. Everything is here. Come to my home tomorrow. Let’s have a party.

( ) I’ll help. Let’s go. What do you need?

小学英语(PEP)五年级上册测试题

Unit Four What Can You Do?

一、找出画线部分与其他三个不同的词。(10分)

( )1.A. short B. horse C. storm D. porridge ( )2.A. tall B. eggplant C. small D. ball

( )3.A. play B. plane C. photo D. plate ( )4.A. pork B. pretty C. prince D. pride ( )5.A. ill B. bike C. nice D. like

二、判断下列单词是否正确,打“√”或“×”。(5分)

1.clothes( ) 2.computer( ) 3.flower( )

4.window( ) 5.bedroom( )

三、根据图示,完成词组。(10分)

1.做饭图 拖卧室图

_______ the _________ __________ the__________

3.扫地图浇花图

_________the ________ __________ the ________

5.看电视图读书图

____________TV _____________books

四、用所给的词填空,组成与汉语意思相符的词组。(10分)

housework home make set wash

1.做家务 do_________ 2.洗衣服_________the clothes

3.摆饭桌________the table 4.在家里at______

5.铺床 _______the bed

五、用所给单词的适当形式填空。(10分)

1. What can you _______(do)?

2. I can ___________(clean) the classroom.

3. My sister can cook the ______________(meal).

4. I can do many things at home, so I’m very___________(help).

5. ____________(be) you ill today?

六、选择填空。(10分)

( )1. What __________the monkey do?

A. are B. can C. do D. cans

( )2. I can _____________the clothes.

A. put B. away C. put away D. \

( )3. -----Are you helpful at home?-----_______________.

A. Yes, you can. B. Sure.

C. Yes, you not D. No, you not.

( )4. Can you empty the trash?___________________.

A. No, I can. B. Yes, I can’t.

C. No, I cant D. No, I can’t.

( )5. Is she in the kitchen?_________________.

A. Yes, they are B. Yes, she is

C. Yes, she can D. No, she is.

( )6. I can ____________a computer well.

A. uses B. use C. to use D. using

( )7. Who ______________they?

A. be B. am C. is D. are

( )8. What can you_______________?

A. do B. to C. are D. /

( )9. Can you do the ____________?

A. dish B. dishes C. dishes D. dishing

( )10. ------_______________ can make clothes?--My mother can.

A. Who B. What C. Where D. Whose

七、将问句与答语连接起来。(10分)

1. What can you do? A. She can water the plants.

2. What can Sarah do? B. Fish.

3. Can you use a computer? C. No, I can’t.

4. Can you wash the clothes? D. Yes, I can. I’m a computer.

5. What’s you favourite food? E. I can wash the clothes.

八、连词组句。(10分)

1. can, What, do? You,

___________________________________________________

2. can, Sarah, the, set, table.

___________________________________________________

3. you, the, Can, water, flowers?

____________________________________________________

4. can, I, the bed, make,

_____________________________________________________

5. can, I, the, floor. sweep,

_____________________________________________________

九、阅读短文并回答问题。(10分)

My name is Ann. I have a happy family. We share the housework.

My father Can cook the meals. My mother can wash the clothes. I can

put away the clothes. My sister can do the dishes. My brother can

make the bed.

1. What can Ann do? She can________________________________.

2. Can her father cook the meals__________________________.

3. What can her mother do? She can _______________________.

4. What can her sister do________________________________.

5. What can her brother do_______________________________.

十、阅读短文,并选出正确的答案。(10分)

Hello, Betty. Please meet(接) Bob at the station(车站)at nine

o’clock tomorrow(明天) morning. Go to the big Bob clock. Carry a

green bag and wear a white hat.

He is not very tall but quite fat. He has short black hair and

brown eyes. He also has glasses. He likes wearing blue pants and a

red sweater. Can you find him, Betty?

( )1. What time will Betty and Bob meet?

A. At 1. B. At 9 tomorrow morning.

C. At the station. D. Near the big clock.

( )2. Betty carries _______________.

A. a bag B. some glasses

C. a white sweater D. some black pants

( )3. Is Bob fat?

A. Yes, he can’t. B. Yes, he is.

C. He is very tall. D. No, he isn’t.

( )4. What colour are Bob’s eyes?

A. Red. B. Blue. C. Green. D. Brown.

( )5. Who likes wearing red sweater?

A. Bob. B. Betty.

C. Yes, he is. D. No, he isn’t.

十一、新年就要来临,试着给亲爱的妈妈写几句话吧!告诉她们你现在已经能够帮妈妈做家务了。(5分)

Dear Mother:

Happy New Year! Thank you for your hard work. Now I can help you do the Housework. I can ____________. I can ___________. I can ______________. I can _____________ ,and I can _______________, too. I’m very helpful at home now.

Your son/ daughter _______

小学英语(PEP)五年级上册测试题

Unit Five My New Room

一、填入所缺字母,完成单词。(10分)

1. 窗帘 curt __ __ t 2.衣橱cl __ s __

3.卧室b __ droom 4.垃圾箱tr __ sh b_ n

5.镜子 m__ r__ __r 6.卫生间ba__ __ room

7.厨房 k__ tch __ n 8.在??下面 __ nd __ r

9.在??后面b __ h __ nd 10.在??旁边 n __ __r

二、 将汉语与对应英语连线。(10分)

1. 我自己的房间 A. on the third floor

2. 在第三层 B. in front of the desk

3. 在书桌前面 C. my own room

4. 在墙上 D. over the bed

5. 在床的上方 E. on the wall

三、 看图,完成短文。(10分)

Welcome to my new house. There are two _____, two_______, a study a _____ _______ and a_______ .

In this new house, I have my own room. In my room, there is a

picture _____ the bed. There is an end table_____ bed. The phone is _____ the end table. The ___ is under the air-conditioner. The trash bin is ____the door.

四、 根据图片补充问句或答句。(10分)

1. Where is the end table? ___________________________________.

2. Where is the picture? _____________________________________.

3. ________________________? It’s behind the curtains.

4.Where are the pencils? ________________________________.

5. ______________________? They’re on the bookshelf.

五、 选择填空。(10分)

( ) 1.There ___ a small closet in my bedroom.

A. am B. is C. are D. be

( ) 2.There ____ some pictures on the wall.

A. am B. is C. are D. be

( ) 3.My father has ______air-conditioner.

A. a B. an C. some D. \

( ) 4.Tom is behind Jim, Jim is _______Tom.

A. front B. in front of C. over D. behind

( ) 5.There is a TV set ______ the closet.

A. near B. in C. under D. behind

( ) 6.This is a picture _____ my room.

A. on B. in C. of D. to

( ) 7.The books are _____ the bookshelf.

A. in B. on C. over D. under

( ) 8.Two end tables _____ near the bed.

A. am B. is C. are D. be

( ) 9.There _____ a table ,a TV and two sofas in my room.

A. is B. am C. are D. be

( ) 10.We are rabbits. We_____ a new flat.

A. have B. has C. is D. are

六、找出错误并改正,将改后的句子写在横线。(10分)

1、I have an new air-conditioner.

______________________________________________________

2、There is a book over the desk.

______________________________________________________

3、There are two end tables on the bed.

______________________________________________________

4、The pens is in the pencil-case.

______________________________________________________

5、There is blue curtains ,a big closet in my room.

______________________________________________________

七、连词组句。(10分)

1、trash bin , The ,the ,door, is , behind

___________________________________________________

2、Many , are , in , closet , clothes , the

___________________________________________________

3、my , I , room , have , own

___________________________________________________

4、are , There , studies , two , my , house , in

___________________________________________________

5、in , a , and , There , the , mirror , is , end table ,an ,bedroom ___________________________________________________

八、阅读理解。(20分)

A

Hello, my name is Lin Lin. I’m twelve. This is my bedroom. Let me show you. There is a bed, a window, a shelf, a desk, a chair, and a computer. The window is in front of the desk. The desk is near the bed. There is a computer on the desk. My bedroom is small, but it’s nice. I love it. Do you like my bedroom?

根据短文内容,判断正误,对的打“”,错的打“×”。

( )1.There is a closet in Lin Lin’s bedroom.

( )2.The desk is near the bed.

( )3.The window is behind the desk.

( )4.The bedroom is big.

( )5.Lin Lin likes her bedroom very much.

B

My favourite room is my bedroom. It’s small, but it’s very clean and beautiful. There is a small bed near the window. Near the bed, there is a brown desk. You can see a pink clock, a radio and many books on it. Near the door, there is a closet. What’s that over the bed? It’s an air-conditioner. I like my bedroom very much.

根据短文,填空。

1. My room is _____, but it’s clean and beautiful.

2. The _____ is near the bed.

3. On my desk, there is a _____, a ______, and many _______.

4. There is a closet ______ the door.

5. You can see an ______ over the bed.

6. Is there a small bed near the window? ____, ____ ______.

九、作文。(10分)

以“My room”为题目,写一篇介绍自己房间的小作文,不少于5句话。________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________

小学英语(PEP)五年级上册测试题

Unit Six In A Nature Park

一、填入所缺字母,完成单词。(10分)

1.河流r _ v _ r 2.树 tr _ _ 3.房子 h __ __ se

4.花 fl _ _ er 5.森林 f _ r _ s _ t 6.建筑物bu _ _ ding

7.公园 p _ _ k 8.公路 r _ _ d 9.

10.干净的 cl _ _ n

二、将汉语与对应英语连线。(10分)

1. white cloud A.在农场上

2. blue sky B.白云

3. on the farm C.蓝天

4. in the city D.在草地上

5. on the grass E.在城市里

6. near the village F.山

7. path G.自然公园

8. mountain H.在村庄旁边

9. nature park I.小道

10.fresh air J.新鲜空气

三、图画判断。(10分)

1.There is a bike in the picture.

2.There are two birds in the picture.

桥 bri _ _ e

3.There are many flowers in the picture.

4.There is a tree in the picture.

5.There are many clouds in the sky.

四、根据图片回答问题。(10分)

1.Is there a river?

_________________________________________________

2.Are there any houses?

_________________________________________________

3.Are there any trees?

_________________________________________________

4.Is there a lake?

_________________________________________________

5.Are there any mountains?

_________________________________________________

五、选择填空。(10分)

( )1.___ a river in the park?

A. Is there B. Are there C. There is D. There are

( )2.—Is there a bird in the sky? ---_____ .

A. Yes, there are B. Yes, there isn’t

C. Yes, there is D. No, there is

( ) 3.Are there any fish in the river?

A. No, there isn’t. B. Yes, there are two fish.

C. Yes, there are two fishes. D. No, there are.

( ) 4.Thre are _____apple in my bag.

A. a B. an C. many D. any

( ) 5.____ two pens on the desk?

A. Is B. Am C. Are D. Are there

( ) 6.—How many books are there on the shelf?---_____.

A. Yes, there are B. No, there aren’t.

C. They are many books. D. Three

( ) 7.—Can you see the cat in the picture? ---_____.

A. Yes, I can. B. Yes, there is.

C. No, I can D. No, there isn’t ( )8.The bridge is the river.

A. in B. on C. over D. in front of ( )9.There are tall buildings in the village.

A. no B. not C. many D. a ( )10. is the closet? It’s near my bed.

A. What B. Where C. Who D. How

六、根据汉语完成句子。(10分)

1、公园里有一个湖。 There is a in the .

2、村庄里有一条河? There a in the village?

3、床头柜上有一面镜子吗?不,没有。 Is there a mirror on the end table? No, .

4、城市里有许多高的建筑物吗? Are there tall in the city? Yes, .

七、连词组句。(10分)

1、there, Is, forest, nature park, the, a, in ?

2、There, many, fish, in are, river, the .

3、any, in, the, Are, there, pandas, mountain ?

4、many, There, houses, my, are, in, village .

5、can, many, see, You, fish .

八、阅读理解。根据A短文,判断文后各句话是否正确,根据B短文,回答后面的问题。(20分)

A

Hello! I'm Mary. I’d like to introduce my village to you. My village is in the mountains. There are many small houses and a river. There is a bridge over the river. The water is clean. There are many fish in it. There is a road near the river. There are many flowers beside the road. My village is really beautiful. You can see green grass, many trees and a lake. Welcome to my village. You’ll love it too.

1、Mary’s village is beautiful. ( )

2、There is a road near the river. ( )

3、There are many tall buildings in the village. ( )

4、There isn’t a bridge over the river. ( )

5、There are no flowers near the road. ( )

B

My name is Tom. This is my village. It is in the mountains. There are many small houses and a river. There is a bridge near the river. There are many fish in the river. There is a road beside the river. There are many flowers near the road. There is green grass. There is a lake near the village. The water is clean. It’s a beautiful village.

1、Where is the village?

2、What’s over the river?

3、Is there a lake near the village?

4、Where is the road?

5、Are there any fish in the river?

九、小作文。看图写话。(10分)

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

______________________________________

小学英语(PEP)五年级上册期末测试题

Final Test

一、根据汉语提示,填入所缺的字母,完成单词。(10分)

1、y ung 年轻的 2、f nny 可笑的

3、th n 瘦的 4、Th rsday 星期四

5、fr sh 新鲜的 6、tom to 土豆

7、br dge 桥 8、c rtain 窗帘

9、cl set 衣柜 10、cl thes 衣服

二、按要求进行词形转换 。(10分)

1、family (复数) 2、young(反义词)

3、short(反义词) 4、meal(复数)

5、know(同音词) 6、active (反义词)

7、Tuesday(复数) 8、have (第三人称单数)

9、help(形容词) 10、mountains(单数)

三、英汉词组互译(10分)

1、做饭 2、浇花

3、打扫卧室 4、洗碗碟

5、在家 6、empty the trash

7、in the nature park 8、wash the clothes

9、make the bed 10、play chess

四、将问句和相应的答句连接起来,并将选项填入题号前括号内。(5分 ( )1、What can you do? A、No,she isn’t

( )2、Can you wash the clothes? B、Yes,there is.

( ) 3、Is there a river in the park? C、I can do housework.

( ) 4、How many lakes are there in the park? D、Two.

( ) 5、Is she quiet? E、Yes,I can.

五、选择填空。(10分) ( ) 1.I often watch TV Mondays.

A. in B. on C. at D. to ( ) 2.What you do on Saturdays?

A. do B. is C. are D. does ( ) 3.She can do the at home.

A、dish B、dishes C、dishes D、dish’s ( ) 4.There are many rivers in the park.

A. girl B. boy C. student D. teachers

( ) 5.There aren’t ricers in the park.

A. a B. an C. any D. one

( ) 6.Don’t the window,please!

A. closing B. to close C. close D. closes ( )7.What do you for lunch today?

A. have B. do C. eat D. drink

( ) 8.It’s 12 o’clock at noon. He’s having

A. breakfast B. lunch C. supper D. time ( ) 9. you like the park?

A. Do B. do C. are D. are ( ) 10.Do you want go to a movie?

A. on B. in C. at D. to

六、按要求改写句子。(10分)

1、I have tomatoes on Mondays.(否定句)

I have tomatoes on Mondays.

2、There is an apple on the table.(复数句) There some on the table.

3、There are 60 students in the classroom.(对划线部分提问) students are there in the classroom?

4、I often play football on Tuesdays.( 变一般疑问句) often football on Tuesdays?

5、It’s Friday today.(对划线部分提问) is it today?

七、根据短文判断正误,在括号内打“∨”或“×”。(5分)

In the morning I get up at six. I wash my face and put on my clothes. Then I eat breakfast with my family at six thirty. At six forty I go to school by bike. I am never(从未)late(迟到),but Tom is sometimes late and Mary is often late. They often run to school.

( ) 1.I get up at 7:00.

( ) 2.I eat breakfast at home.

( ) 3.I go to school by bus.

( ) 4.I am often late for class.

( ) 5.Mary is often late for class.

小学英语(PEP)五年级上册综合测试题(一)

Test one

一、找出画线部分与其他三个不同的词(5分) ( )1.A.this B. that C. those D. think ( )2.A.teacher B. river C. her D .dinner ( )3.A.car B. short C. fork D. horse ( )4.A.how B. window C. yellow D. snow ( )5.A.clock B. come C. class D. clean

二、将汉语与其相应的英文释疑连线。(10分)

A: B:

curtain 垃圾箱 cook the meals 浇花 trash bin 窗帘 water the flowers 扫地 closet 衣橱 sweep the floor 打扫卧室 mirror 床头柜 clean the bedroom 洗碗碟 end table 镜子 do the dishes 做饭

三、从右栏中找出与左栏内容一致的句子。(5分)

( )1. Is she quiet? A. I do my homework.

( )2. What day is it today ? B No, she is very active.

( )3. I don't like grapes. C. It's Tuesday.

( )4.Who's your English teacher? D. They are sour.

( )5.What do you on Sundays? E. Mr. Zhao.

四、选择填空。(10分)

( )1.________ there a path here?

A. Be B. Is C. Are D. Am

( )2.Are there ________rivers in the country?

A. many B. some C. any D./

( ) 3.Are there any ________in the mountain?

A. panda B. pandas C. panda's D. pandas'

( )4.This is a picture ________my family.

A. of B. at C. in D. on

( )5.There ________a pencil and two pens in my pencils -case.

A. is B. be C. are D. am

( )6.Is this ________ bedroom?

A. you B. her C. yours D. me

( )7--Can you make the bed ?--Sorry ,I________.

A. Can B. can't C. am D. don't

( )8.Please tell me ________your school.

A. with B. of C. about D. /

( )9.--What do you ________for lunch today ?

--I have fish and cabbages.

A. do B. does C. have D. has

( )10.I don’t like grapes .They 're________.

A. sour B. tasty C. sweet D. nice

五、根据汉语,完成句子。(10分)

1.我们在周五上英语、数学。

We_________ English, Math on_____.

2.他们在周六通常看电视。

They often __________TV__________ Saturdays.

3.午饭想吃点什么?我想吃茄子和土豆。

What would you ________for_______? I'd like some ________and

_______.

4.在家里吉姆能做饭了。

Jim_________ __________the meals at home.

六、连词组句。(10分)

1.you, Can .use, computer? a,

__________________________________________________

2. and , Come, look my , curtains. at, new,

__________________________________________________

3.There, a, forest, is, my, in, village.

__________________________________________________

4.near, It's, door. the,

__________________________________________________

5.set, you, Can, table? the,

__________________________________________________

七、阅读下面短文,并根据短文内容填空。(10分)

We have a new flat. There are two bedrooms, a kitchen, a bathroom, and a living room. In my own room, there is a mirror, a bed and a big closet. There is a beautiful curtain and two end tables in my parents' bedroom. I love my new flat very much.

1.There are two ___________, a _________, a __________and a __________in our new flat.

2.There is a _____________,a ____________and a ________________in my own room.

3.There is a __________and two _________tables

bedroom.

my parents' in

小学英语(PEP)五年级上册综合测试题(二)

Test Two

一、将下列单词画线部分发音相同的打√,不同的打×。(5分)

( )1.young house ( )2.lunch bus ( )3.window now ( )4.clean bread

( )5.end bed

二、将单词与相应的中文意思用直线连接在一起。(10分)

A: under 卧室 B: river 花

on 在??下面 picture 河流

end table 镜子 flower 照片

bedroom 床头柜 tree 干净的 mirror 在??上面 clean 树

三、根据语意思,补全下列词组。( 10分)

1.做作业 do_________ 2.青豆green_________

3.打扫卧室_________the_________ 4.铺床_________ the bed

5.洗碗碟do the _________ 6.使用计算机_________a_________

7.客厅_________room 8.浇花_________ the flowers

四、将问句和相应的答句用直线连起来。(5分)

1、Who’s your English teacher ? a. He is tall and strong

2、What’s he like ? b. Mr. Carter

3、What’s your favourite food? c. I often do homework

4、What do you do on Sunday? d .We have tofu and fish

5、What do you have for lunch? e. I like apple. They are sweet.

五 选择填空

( )1.—What’s he like ?—______thin and short.

A. He’s B. She’s C. His D. Her

( )2.—Is she young ?—______She’s old.

A. Yes, she is B. Yes, he is

C. No, she isn’t D. No, he isn’t

( )3.—______That young lady ?—She’s our principal.

A. Who’s B. Whose C. Who D. Whose

( )4.—Is there a river in the park?—______

A. Yes, it is B. Yes ,there is

C. No, there is D. No,it isn’t

( )5. Are you _____at home ?

A. help B. helps C. helping D. helpful

( )6.—Can you do housework? —______.

A. Yes, I can B. Yes , I can’t

C. No, I can D. No, I don’t

( )7.There are many ______on the shelf。

A. story-book B. story-books

C. story-book D. story-book’s

( )8.There ______a tree and some flowers in front of the house

A. be B. am C. is D. are

( )9.—______is the trash bin ?—It’s near the table

A. What B. Who C. Where D. Why

( )10.—What do you ______for lunch today ?

—I have eggplant and tomatoes.

A. do B. does C. have D. has

六、根据汉语,完成句子(10分)

1.今天是星期几 ? 今天星期三。

_______ _______ is it today ? It’s_______

2.周六你都做什么? 我经常看电视。

What do you _______ on Saturday?I often _______ T V 。

3.你最喜欢什么水果?我喜欢苹果, 它非常甜。

What’s your _______fruit?I like apples. They’re _______

4.在公园里有森林吗?没有。

_______there a _______in the park ? No,there _______

七 阅读短文,按短文的内容回答问题(5分)

Wu Ling : Look !This is my holiday picture.

Sarah : Is it a nature park ?

Wu Ling :Yes , it is .

Sarah :Is there a forest in the park?

Wu Ling :Yes ,there is .

Sarah :Are there any pandas in the mountains ?

Wu Ling :Yes, there are .

1.This is a picture of a _______park .Is there a forest in the park? _______,there is .

2.There are many _______in the mountains.

3.Is there a river in the park?_______,there_______.

八 、请你写一个有关你房间的小短文。要求:内容叙述合理,家具描述准确。(5分)

This is my room. ________________________________________ ___________________________________________________________

_________________________________Ilove my room very much!

小学英语(PEP)五年级上册测试题答案

Unit One My New Teachers

一、1.C 2.B 3.A 4.B

二、小姐→smart→tall→女士→young→old→洋娃娃→like→八→thin

三、外貌描写:strict short strong quiet 国家:Canada Australia China UK

职业:teacher principal driver farmer

四、1、又矮又壮 2、大学生 3、pretty and active 4.a kind teacher 五、1.B 2.B 3.C 4.C 5.A 6.B 7.C 8.C

六、1.Who is you new English teacher? 2.What is he like?

3.She is not very quiet. 4.Yes, she is./No, she isn’t.

5.略。

七、1.Is he your new Chinese teacher?

2.She is short and very active./She is very short and active.

3.Our new music teacher is a university student.

4.Who is that old lady? 5.Is your art teacher very funny? 八、52413

九、1.B 2.A 3.E 4.C 5.D

十、new P.E. teacher America kind strong funny so much

Unit Two My Days of The Week

一、1.×2.×3.×4.×5.×

二、Sunday Tuesday Wednesday Thursday Friday

三、1.do homework 2.watch TV 3.read books 4.play computer games 四、1.B 2.C 3.C 4.B 5.C

五、1.C 2.C 3.C 4.C 5.C 6.B 7.A 8.B 9.B 10.C 11.B 12.C

六、略。

七、1.What day is it today? 2.What do you have on Mondays?

3.What do you do on Saturdays? 4.I don’t like Saturdays.

5.略。

八、1.星期天我做家务活。 2.哦,星期一晚上我玩电脑游戏。

3.9点了。到读书的时间了。 4.What do you have on Thursdays?

5.What do you do on Wednesday evening?

九、1.Monday Friday Monday Tuesday Wednesday Wednesday Thursday Friday

2.①I read books and watch TV. ②I do homework and play ping-pong. ③ No, I don’t.(I don’t play ping-pong on Sundays.)

④No, I don’t.(I don’t do homework on Sundays.)

十、略。

Unit Three What’s Your Favorite Food?

一、1.B 2.D 3.C 4.C 5.A

二、1.eggplant green beans tomato 2.tasty sweet fresh salty 3.grape peach

三、beans tomatoes I would like fat potatoes Les us

四、1. 学校菜单 2.听起来不错 3.不得不 4.tasty and healthy

五、略。

六、1.C 2.B 3.B 4.B 5.C 6.C 7.B 8.B 9.B 10.A 11.B 12.C

七、1.my 2.sounds 3.oranges 4.eggplant 5.tasty 6.salty

八、1-4略。 5.But I do not like grapes. 6.What do you have for supper on Wednesday?

九、(1)1.√2.×3.×4.√5.√6.B

(2)1.Pears. 2.He likes carrot. 3.No, it isn’t. 4.Monkey’s favorite is banana. 5.Watermelon

十、略。

Mid-tem Test

I听力部分

一、1.active 2.strong 3.tasty 4.grape 5.funny 6.young

二、1.I do housework at 9:00 on Sunday morning.

2.I play computer games at 8:00 on Saturday evening.

3.I eat dinner at 7:00 p.m.

4.I play footall at 4:00 on Tuesday afternoon.

5.I do some shopping at 10:00 on Saturday morning. 答案:略。

三、It’s Sunday today. In the morning, I do my homework and help my mom do some housework. Tomorrow I have Math, Art, Computer and P.E. I need a calculator, some crayons, three notebooks and a new pair of sneakers. So I need to do some shopping this afternoon. 答案:1.B 2.C 3.C 4.C

II 笔试部分

一、not from on kid fish principal university bus fun but mutton no old social five kind like

二、

三、1.pen pal 2.tasty and healthy 3.art teacher 4.tell me about your school

5.have potatoes for lunch 6.school newspaper

四、1.B 2.B 3.B 4.B 5.C 6.C 7.C8.C 9.A 10.C 11.B 12C 13.C 14.B 15.A

16.C 17.B 18.C 19.B 20.C

五、What do you do On Sundays What about you What is your favorite fruit my father

六、(1)658413729 (2)略 。

七、略。

Unit Four What Can You Do?

一、DBCAA 二、×√×√×

三、1.cook, meals 2.clean,bedroom 3.sweep,floor

4.water,flowers 5.watch 6.read

四、1.housework 2.wash 3.set 4.home 5.make

五、1.do 2.clean 3.meals 4.helpful 5.Are

六、BCBDB BDABA 七、1E 2A 3D 4C 5B

八、1.What can you do ? 2.Sarah can set the table. 3.Can you water the flowers?

4.I can make the bed. 5.I can sweep the floor?

九、1.put away the clothes 2.Yes,he can 3.She can wash the clothes

4.She can do the dishes 5. He can do the dishes

十、BABDA

十一、略。

Unit Five My New Room

一、1.a i 2.o e 3.e 4.a i 5.i r o 6.t h 7.i e 8.u e 9.e i

10.e a

二、1.C 2.A 3.B 4.E 5.D

三、bedrooms, bathrooms, living room, kitchen, over, near, on, mirror, behind

四、1.It’s near the bed. 2.It’s over the bed. 3.Where is the cat?

4.They’re in the pencil-case. 5.Where are the books?

五1.B 2.C 3.B 4.B 5.A 6.C 7.B 8.C 9.A 10.A

六、1.an→a 2.over→on 3.on→near 4.is→are 5.is→are

七、1.The trash bin is behind the door.

2.Many clothes are in the closet.

3.I have my own room. 4.There are two studies in my house.

5.There is a mirror and an end table./an end table and a mirror in the bedroom.

八、A:×√××√

B: 1.small 2.desk 3.clock, radio, books 4.near

5. air-conditioner 6.Yes,there is.

九、略。

Unit Six In A Nature Park

一、1.i e 2.e e 3.o u 4.o w 5.o e 6.i l 7.a r 8.o a 9.d g

10.e a

二、1.B 2.C 3.A 4.E 5.D 6.H 7.I 8.F 9.G 10.J

三、√√×√×

四、1.Yes, there is. 2.No, there aren’t. 3.Yes, there are.

4.No, there isn’t. 5.Yes, there are.

五、1.A 2.C 3.B 4.C 5.D 6.D 7.A 8.C 9.A 10.B

六、1.lake, park 2.Is,river 3.there isn’t

4.any,buildings,there are

七、1.Is there a forest in the nature park?

2.There are many fish in the river.

3.Are there any pandas in the mountain?

4.There are many houses in my village.

5.You can see many fish.

八、A.√√×××

B. 1. It’s in the mountains. 2.There is a bridge over the river.

3.Yes, there is. 4.There is a road beside the river.

5.Yes, there are.

九、略。

Final Test

I听力部分

一、1.D.closet 2.C.now 3.D.building 4.B.grape 5.C.baseball

二、—Are you helpful at home, Chen Jie?

—Sure.

—What can you do ?

—I can cook the meals.

—Great! You’re helpful.(54213)

三、Mike: What can you do, Jack?

Jack: I can set the table.

Milk: What can you do, Lucy?

Lucy: I can make the bed.

Mike: Both of you are helpful at home.

四、Sarah: Hi, Mike, What day is it today?

Mike: It’s Monday. I have English on Mondays. What do you have on Mondays, Sarah?

Sarah: I have music on Mondays. I like Mondays.

Mike: When do you have English?

Sarah: I have English on Wednesdays. What do you have on Wednesdays? Mike :I have math and P.E. I like P.E. very much.

Sarah: I like it, too. I have P.E. on Fridays.

Mike: On Friday I have computer. I like it, too.

Sarah: What do you do on Saturdays? I often play ping-pong. How about you?

Mike: I often read books on Saturdays.

II笔试部分 一、1.young 2.funny 3.thin 4.Thursday 5.fresh 6.tomato 7.bridge

8.curtain 9.closet

10.clothes

二、1.families 2.old 3.tall 4.meals 5.no 6.quiet 7.Tuesdays

8.has 9.helpful 10.mountain

三、1.cook the meals 2.water the flowers 3.clean the bedroom 4.do the dishes 5.at home

6.倒垃圾 7、在自然公园 8、洗衣服 9、铺床 10、下棋

四、1.C 2.E 3.B 4.D 5.A 五、BACDC CABAD

六、1.don’t 2.are,apples 3.How,many 4.Do,you,play 5.What,day

七、×√××√

Test One

I听力部分

一、1.C.jeans 2.A.beef 3.A.window 4.C.library 5.D.mountain 二、1.Are there any bridges in your city? 2.Who’s your art teacher?

3.Where’s your friend from? 4.What’s your mother like?

5.What do you have on Monday? (24351)

三、1.—Hi, Chen Jie. What day is it today?

—Today is Tuesday.(B)

2. —What do you do on Sundays, Sarah?

—I often play ping-pong.(C)

3. —Hi, Mike. Do you have Chinese today?

—No. We have Chinese on Monday, Wednesday, Thursday and Friday.(B)

4. —Hello! John. What do you have on Friday?

—I have English, Math and Social Studies.(A)

5. —Hi! Sarah. Let’s go and play ping-pong.

-Oh, sorry. I often play ping-pong on Sundays. I have to do my homework today.(A)

四、Kate is a new student. She is twelve. She is from America. Her father is a doctor. She is in a school near her home. She has classes from Monday to Friday. She loves China and her Chinese friends. (√×√√×)

II 笔试部分

一、DCAAB

二、

三、1.B 2.C 3.D 4.E 5.A

四、BCBAA BBCCA

五、1. have, Friday 2.watch, on 3.like, lunch, eggplant, potatoes

4.can cook

六、1. Can you use a computer? 2. Come and look at my new curtains.

3. There is a forest in my village. 4. It’s near the door.

5. Can you set the table?

七、1.bedrooms, kitchen, bathroom, living room 2.mirror, bed,

closet 3.curtain, end

Test Two

I听力部分

一、1.A.trash 2.D.flower 3.B. mouth 4.A.floor 5.B.put away the clothes

二、1. Who can do the housework? 2. Can you sweep the floor.

3.How many kites are there in the sky? 4. Can you use a computer

5. What can you do? (25413)

三、--What day is it today?

--It’s Tuesday.

--What do you have on Tuesday?

--We have tomatoes, tofu and fish.

--They are healthy for us! (53241)

四、--Hi, Mike. What day is it today?

--Let me see. It’s Monday.

--What do we have on Monday?

--We have Chinese at 8:00

--What’s the next?

--We have English at 8:50, and then we have Art class.

--Do we have math today?

--No, we have music at 10:40.

--Oh, I like it. And I know this afternoon we have P.E. How happy!

II笔试部分

一、×√××√

二、 床头柜

三、1.homework 2.beans 3.clean, bedroom 4.make 5.dishes

6.use, computer 7.living 8.water

四、1.b 2.a 3.e 4.e 5.d

五、ACABD ABCCC

六、1.What day, Wednesday 2.do, watch 3.favorite, sweet 4.Is, forest, isn’t

七、1.nature, Yes 2.pandas 3.No, isn’t

八、略。

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com