haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

外研社(三起点)小学六年级下册英语试题

发布时间:2013-10-28 13:36:34  

坊子区2012—2013学年度第二学期期末测试题

小学六年级英语(60分钟)

亲爱的同学们,毕业的脚步越来越近,丰富多彩的小学生活即将过去,同学们准备好了吗?请你们拿起手中的笔,发挥聪明才智,充分的展示自己,相信你们一定会把诚信答满试卷!别忘了写一手漂亮的字,卷面书写规范、端正、整洁噢!

GO

OD

LU

CK!

你好运! 听

听 力 部 分

一、听录音,选出你所听到的单词,将答案标号写在题前括号内。(每小题1分,共10分)

( )1. A. cola B. doorbell C. dollar ( )6. A. longer B. bigger C. shorter

B. duck C. quick

( )3. A. space B. stairs C. speak ( )8. A.cake B. lake C. make ( )4. A. world B.

wrong C. worry ( )9. A. how B. now C. know

( )5. A.cap B. cup C. spaceship ( )10. A. round B.hard C. card

二、听录音,选出你所听到单词对应的图片,将标号写在方框内。(每小题2分,共20分)

A B C D E

五年级英语

F G H I J

三、听句子,选出你所听到句子的恰当答语,将标号写在括号内。(每小题2分,共10分) ( )21. A. At home. B. Under a tree. C. Fish and chips.

( ) 22. A. You are sorry. B. Not at all. C. Yes, you are.

( ) 23. A. I’m tired. B. I’m sad. C. I’m happy.

( ) 24. A. Yes, she do. B. Yes , I can. C. No, he can.

( ) 25. A. Physics and History. B. Thank you. C. She will buy a book.

26、Shenzhou V ________________into______________ with Yang Liwei.

27、Helen Keller became ________________ and _______________ .

28、It’s got four ________________. It’ll be ________________ for you.

29、It’s _______________ to make _________________with English.

30、The _______________ are ________________ away.

基 础 知 识

一、慧眼识珠。(选出不同类的单词,将序号填入题前的括号中)(每小题1分,共5分) ( )1. A、China B、America C、Chinese

( )2. A、horse B、taxi C、dragon

( )3. A、light B、heavy C、tonight

( )4. A、delicious B、sandwich C、hamburger

( )5. A、dance B、dancer C、actor

二、单词大变身。(写出下列单词的过去式)(每小题1分,共8分)

1、ride __________ 2、stay __________ 3、wear __________ 4、tell __________

5、arrive__________ 6、make___________ 7、study___________ 8、eat___________

运 用 能 力

三、择优录取。(将正确答案的序号填在题前括号中)(每小题1分,共10分)

( ) 1. Who gave flowers ___________you?

A. to B. for C.about

( ) 2.---_____________ is he going to go this summer?

--- He is going to the park.

A. Who B. What C. Where

五年级英语

( ) 3.I’m really ________________.

A. excite B. exciting C. excited

( ) 4.In October___________ , Shenzhou V flew into space.

A. 2005 B. 2006 C. 2003

( ) 5.Oh, my apples are falling down the stairs. Who can help me?

---______________________.

A. I can help you. B. You’re right. C.No, you can’t.

( ) 6. What did she have___________ lunch.

A. in B. with C. for

( ) 7.He had ______at six o’clock in the morning.

A. breakfast B. lunch C. dinner

( ) 8.Thank you so much.

---______________________

A. You’re welcome B. I’m sorry. C. OK.

( ) 9.---_________ did you go there? ---Last Sunday.

A. What B. When C. Why

( ) 10.Her little son can_______ chopsticks now.

A.uses B. using C. use

四、我是将军我点兵。(选择正确的单词填空)(每小题1分,共8分)

1.

A、Why don’t you______________a beautiful dress?.

B、Last week , the men _____________ women’clothes.

2.

A、Yesterday he _______________ a hamburger.

B、Tomorrow he will ________________ a banana.

3.

A、Yesterday I ____________________ football.

B、I will __________________ table tennis tomorrow.

4.

A、Grandma and Cousin Simon __________________ me at the airport yesterday

B、I’m going to ____________________ you in New York.

五年级英语

五、单词排排站。(连词成句,大写字母已给出)(每小题1分,共5分)

1. birds singing are The trees in the .

___________________________________________________________________

2. bought you book I this .

____________________________________________________________________

3. wrote about a book She herself .

____________________________________________________________________

4. middle school Are going to you go to this September ?.

____________________________________________________________________

5. Daming party is a birthday having .

____________________________________________________________________

六、阅读乐园。(每小题1分,共5分)

John is five years old. He has a good drum. John likes it very much.He often strickes(敲) it at night and makes much noise(声音). One of his neighbours(邻居) is very angry about the noise . One day, the neibour said to John, “Do you know there is something very nice in your drum? Here is a knife(刀). Open the drum and find it.” John did so. And from then on, the neighbour coundn’t hear the noise any more.

阅读短文,判断下列各题,错的写“F”对的写“T”。

( )1.John is five years old.

( )2. John doesn’t like this drum.

( )3. The neighbour was very angry when he heard the noise.

( )4. There is something very nice in the drum.

( )5. John’s drum is good at last(最后).

书 面 表 达

七、暑假就要开始了,你有旅游计划吗?请以书信的形式,向你的朋友介绍一下你的暑期计划。(共9分)

要求:1、条理清楚、意思明确、连贯,句子通顺,标点正确,书写工整,规范。

2、不少于50个单词。

___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________

五年级英语

教师点评:_____________________________________________________

自我评价:_____________________________________________________

家长寄语:_____________________________________________________

听 力 原 文

一、听单词,选出你所听到的单词,并将答案标号写在题前括号内。

1.dollar 2. picnic 3.space 4.wrong 5.cup 6.longer 7. duck 8. make 9. now 10. card

二、听单词,选出你所听到单词对应的图片,并将答案标号写在方框内。

11.juice 12.kite 13.dancer 14.balloon 15.baseball 16.card 17.house

18.sandwich 19.trumpet 20.present

三、听句子,选出你所听到句子的恰当答语,并将答案标号写在题前括号内。

21.What did you eat? 22.I’m sorry. 23. Why are you laughing?

24.Who can help me? 25.What are you going to study?

四、听音选词填空

26、Shenzhou V flew into space with Yang Liwei .

27、Hellen Keller became blind and deaf.

28、It’s got four wheels. It’ll be easy for you.

29、It’s easy to make mistakes with English .

30、The balloons are flying away..

答 案

听力部分:

一、CBABB ABCBC

二、JICAD BFGEH

三、CBCBA

四、26.flew space 27.blind deaf 28.wheels easy 29.easy mistakes 30.balloons away 基础知识:

一、1.C 2.B 3.C 4.A 5.A

二、1.rode 2.stayed 3.wore 4.tole 5.arrived 6.made 7.studied 8.ate

运用能力:

三、1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A 8.A 9.B 10.C

四、1.wear wore 2.ate eat 3.played play 4.met meet

五、1.The birds are singing in the trees.

2. I bought you this book.

3. She wrote a book about herself.

4. Are you going to go to middle school this September?

5. Daming is having a birthday party.

五年级英语

六、1.T 2.F 3.T 4.F 5.F 书面表达:

七、略

五年级英语

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com