haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

六年级英语综合练习题(4)

发布时间:2013-11-01 09:31:30  

2009年六年级英语综合练习题 (4)

班别 姓名 学号 成绩

听 力 部 分

一、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题共10分)

( ) 1. A. always B. because C. calendar

( ) 2. A. catch B. children C. crab

( ) 3. A. dollar B. elephant C. fat

( ) 4. A. found B. giraffe C. gray

( ) 5. A. half B. Jupiter C. month

( ) 6. A. water the plants B. in the morning C. ride my scooter

( ) 7. A. send…to B. go skipping C. soy sauce

( ) 8. A. stuffed animal B. take a test C. the Monkey King

( ) 9. A. play the trumpet B. on vacation C. wake up

( ) 10.A.weather office B. welcome to C. play tricks

二、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题共10分)

( )11. A. March 2nd. B. On Thursday. C. It’s Tuesday.

( )12. A. Yes, please. B. No, thank you. C. Of course.

( )13. A. Doctor. B. She’s a doctor. C. He’s a doctor.

( )14. A. 30. B. 13. C. 31.

( )15. A. Thank you. B. Oh, sorry. C. You’re right.

( )16. A. Great. B. Wonderful. C. So so.

( )17. A. Carrots. B. Oranges. C. Parrots.

( )18. A.I had a headache. B. I’m lost. C. I was lost.

( )19. A. Yes, they are. B. They’re old. C. They’re new.

( )20. A. Nice to see you, too. B. Nice to meet you, too. C. Yes.

三、听录音排序,选择录音内容正确描述的图画,把字母编号写在相应题号的括号里。(本题共10分)

第一组: 21. ( ) 22. ( ) 23. ( ) 24. ( ) 25. ( )

第二组: 26. (

) 27. (

)

28. ( )

29. (

)

30. ( )

四、听录音,根据录音内容在横线上填上所缺的单词。(本题5分,每空1分)

Jack is a blue car. One day he goes shopping with his big dog. He buys in a shop then he comes out from the shop. His dog runs after him. He goes to a small black car like his small blue car.

2009年六年级英语综合练习题(4) 第1页

But his dog doesn’t come after him. (33) into the next car. Jack is very (34) with the dog and says to it, “Come here, you are so stupid.” but the dog still next car.

五、听对话,选择与对话内容相符的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题5分)

( )36. When was Zhang Fan born(出生)?

A. On August 13,1969 B. On April 23,1996 C. On April23,1969

( )37. What do the writer and Zhang Fan like doing?

A. Playing football. B. Playing basketball. C. Swimming.

( )38. Do they always talk something about their homework?

A. Yes, they are. B. Yes, they do. C. No, they don’t.

( )39. Who made Zhang Fan play football?

A. His father. B. His mother. C. His grandfather.

( )40. What’s Zhang Fan’s childhood(童年) dream?

A. A singer. B. A doctor. C. A football star.

笔 试 部 分

六、语音题。选出一个与其它两个划线部分发音不同的单词并把序号写在括号里。(本题5分)

( ( ( )43. A. brought ( ( 七、单词运用。根据中文提示写出恰当形式的英语单词。每条线上只填一个单词。(本题10分)

46. They were ____________ (买)for clothes at 3 yesterday afternoon.

47. How many _____________(字典) do you have?

48. ___________(足够的)water makes us healthy.

49. My new cat ___________(捉住) a big mouse last night.

50. Lily was ________(受惊的) when she saw the snake yesterday.

51. Jenny gets up late and___________ (错过) the bus every morning. She is always late for school.

52. After we clean up the classroom. It’s much ___________(整洁的).

53. Kitchen is Jenny’s second room. She loves ________ (煮)dinner there.

54. ___________(刷) your teeth before you go to bed.

55. With lots of ____________ (练习).Tom can walk now.

八、选择题。把正确答案的选项填在左边的括号里。(本题10分)

( )56. --- What do you do, Ben?

---

A. Play soccer. B. I’m very well. C. I’m a basketball player.

( )57. ---What’s the matter with your sister?

---My sister is badly ill. She is _________ hospital.

A. in B. in the C. /

( )58. ---Why do you like _________ ?

---Because they’re our friends.

A. fruit B. basketball C. animals

( )59. ---_________ animal do you like, a monkey, a bear or a tiger? --- A bear.

A. Which B. How. C. Why.

( )60. ---Where’s my pencil?

2009年六年级英语综合练习题(4) 第2页

---I can’t _________ it.

A. look for B. carry C. find

( )61. ---_________ the boy have _________ brothers or sisters?

---She has sisters..

A. Is; any B. Does; some C. Does; any

( )62. ---What does she like doing?

--- She likes going to the movies with him and sports.

A. do. B. does. C. doing.

( ?1

---She _____ in Beijing.

A. lives; lives B. lives; live C. live; lives

( do you like about China?

--- The Chinese people and the food.

A. What B. How C. Why

( )65. --- Why can’t I talk loudly here?

A. sleeps B. goes to school C. is studying

九、补全对话。根据上下文提示,在横线上填上一个合适的单词或句子,使对话完整、正确。

(5分,每空1分)

A:B: It’s saying “hello” to us, I think.

A: Look here! A ________ (67) monkey is on the back of its mother, and the mother is eating a banana

B: A: No, I don’t think so. Look at that. It says “________ (69)feed the animals!”

B: Oh, I see.

A: Shall we go to see the dolphins(海豚)?

B: It’s too early to see the dolphin show. Let’s go to the elephant’s house________ (70).

十、完成翻译句子。每条横线上只填一个单词。(本题共5分,每个空格0.5分)

71. 我想将来成为像姚明那样的篮球明星。

I want ___________ ___________ a basketball player like Yao Ming in the future.

72. 她喜欢跟人们交谈。

She likes ___________ ___________ people.

73. 每天我会遇到一些有趣的人,并且向他们问一些问题。

I meet interesting people every day and ___________ them some ___________ .

74. 他正在和他的父母一起收拾那些衣服。

He is ___________ ___________ those clothes with his parents.

75. 我想要一大杯牛奶。

I’d like a big ___________ ___________ milk.

十一、阅读理解。76—80小题根据短文内容判断对或错,正确的在前面的括号里打 “√” , 错

误的打 “×”;81—85小题根据短文内容选择最佳答案,并把字母编号填在左边的括号里。 (本大题15分,每小题1.5分)

In England, people don’t often talk to each other(互相) when they travel(旅行). If(如果) you get on a bus or a train, you can see some people sitting and looking out of the window. Other(其他) people may be reading books or newspaper.

2009年六年级英语综合练习题(4) 第3页

When you meet English people, They often start a conversation(话题) by talking about the weather. So when you meet somebody in England, you can say, “Nice weather for the time of the year!” “But it was a little(有点) cold yesterday,” somebody may answer. “But it will get a bit(有点) warmer later,” you can say. Talking like this, they will think, “How friendly you are!”

( )76. English people often talk to each other.

( )77. You can start the conversation by talking about the weather when you meet Chinese people.

( )78. Some people are usually sitting and looking out of the window on a train in England.

( )79. When you meet somebody in England, you can say, “Do you have lunch?”

( )80. English people are unfriendly(不友好).

Most people have jobs(工作). Some people are lucky(幸运的) and they make lots of money. But some are not. They don’t like their jobs because they make a little(一点儿) money. The best jobs are often very difficult(困难的). People take a long time to learn how to do them. Doctors have to go on (继续)studying for six years after finishing(完成) school.

Some young people have interesting jobs and they get lots of money. Soccer and tennis stars are usually under 35 years old. Older people usually cannot play these sports very well.

A lot of people read the newspaper ads(广告), because they want to find better jobs or get new jobs.

( )81. A doctor studies for _____ years after finishing school.

A. thirty-five B. six C. more than six

( )82. Soccer and tennis stars are usually_____

A. older people B. 35 years old C. young people

( )83. A famous tennis star can make _____ money.

A. a little B. many C. a lot of

( )84. If a man doesn’t have a job, he may_____ .

A. learn how to be lucky

B. read the newspaper ads

C. watch soccer or tennis

( )85. From the passage(短文), we know _____ .

A. the best jobs are usually very easy

B. old people can also play soccer and tennis very well

C. some young people have good jobs and make much money

十二、小作文。根据下面给出的中文提示,用英语写一段话。(本题10分)

Mr. Green 是我的叔叔。他是英国人。他在我们学校教英语。他每天上两节课。下课后他经常和我们用英语(in English)谈天。他说中国人很友好(friendly)并且食物很好味,他非常喜欢中国。明年他的儿子会来这儿。他会带他去北京。他希望(hope)他的儿子也喜欢中国。

2009年六年级英语综合练习题(4) 第4页

2009年六年级英语综合练习题 (4)

听 力 内 容

一、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题共10分)

1. because 2. catch 3. elephant 4. gray 5. month

6.water the plants 7. go skipping 8. take a test 9. play the trumpet

10. play tricks

二、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题共10分)

11.A: What’s the date today? B: March 2nd.

12.A: Would you like more chicken? B: No, thank you.

13.A: What dos your uncle do? B: He’s a doctor.

14.A: How many days are there this month? B: 31.

15.A: Don’t walk on the grass. B: Oh, sorry.

16.A: How was the Olympic Game in Beijing in 2008? B: Wonderful.

17.A: What kind of animal do you like? B: Parrots.

18.A: What happened to you yesterday ? B: I was lost.

19.A: Are the shoes old or new? B: They’re new.

20.A: Nice to see you? B: Nice to see you, too.

三、听录音排序,选择录音内容正确描述的图画,把字母编号写在相应题号的括号里。(本题共

10分)

21. The kids like to make a snowman in winter.

22. Today is July 31st.It’s my birthday.

23. They are having a party.

24.The boys were playing basketball at 4 o’clock yesterday afternoon.

25.It will be windy the day after tomorrow.

26.Tom visited his uncle and aunt last Sunday.

27.I shop for clothes once a month.

28.The girl often plays the piano at home.

29.The elephant is much bigger than the horse.

30.What is the boy doing? He is reading a book.

四、听录音,根据录音内容在横线上填上所缺的单词。(本题5分,每空1分) the shop. His dog runs after him. He goes to a small black car like his small blue car. But his dog doesn’t come after him. It into the next car. Jack is very with the dog and says to it, “Come here, you are so stupid.”五、听对话,选择与对话内容相符的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题5分)

I have a pen friend. He often sends letters to me. His name is Zhang Fan. He is tall and strong. He was born on April 23,1996, in Kunming. Football is his favorite sport. We have the same hobby. So we always talk something about football.

When he was young, his father made him play football. He wasn’t good at it. At that time he was shorter and thinner than his classmates. When he was ten years old, his father sent him to learn to play football. He did better and better. He enjoyed every minute of every day. His Childhood dream is to be a football star.

2009年六年级英语综合练习题(4) 第5页

2009年六年级英语综合练习题 (4)

答案

一、1.B. 2. A 3. B 4.C 5.C

6. A 7. B 8.B 9.A 10. C

二、11.A 12.B 13.C 14.C 15.B

16.B 17.C 18.C 19.C 20.A

三、21.E 22.C 23.B 24.A 25.D

26.H 27.F 28.J 29.I 30.G

四、31.twenty-one 32. something 33. jumps 34.angry 35.stays

五、36.B 37.A 38.C 39.A 40.A

六、41.C 42.B 43.A 44.A 45.C

七、46.shopping 47. dictionaries 48.Enough 49.caught 50.scared

53.cooking 54.Brush 55.practice

八、56.C 57.A 58.C 59.A 60.C

61.C 62.C 63.C 64.A 65.C

九、66.What’s the monkey/it saying/doing?

67.baby

68.Can I give/put some food to /feed the monkeys/them?

69.Don’t

70.first

十、71.to be 72.talking with 73.ask questions 74. putting away

75. glass of

十一、76. × 77. × 78 √ 79. × 80. ×

81.B 82.C 83.C 84.B 85.C

2009年六年级英语综合练习题(4) 第6页 51.misses 52.tidier

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com