haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

六年级英语综合练习题(11)

发布时间:2013-11-08 10:01:57  

2009年六年级英语综合练习题(11)

班别 姓名 学号 成绩

听 力 部 分

一、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题共10分)

( ) 1. A. cream B. green C. clap

( ) 2. A. doll B. dollar C. paper

( ) 3. A. train B. play C. rain

( ) 4. A. play baseball B. play basketball C. play badminton

( ) 5. A. quickly B. quietly C. plenty

( ) 6. A. tissues B. glasses C. gloves

( ) 7. A. happy B. heavy C. hobby

( ) 8. A. Let’s play. B. Let’s run. C. Let’s practice.

( ) 9. A. train station B. bus station C. subway station

( ) 10.A. Excuse me. B. Pardon me. C. That’s me.

二、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题共10分)

( )11. A. They’re making models. B. They’re going to the bank.

C. They’re going to meet some friends.

( )12. A. She wants a dog. B. I want a cup. C. I like math.

( )13. A. It’s me. B. That’s me. C. That’s mine.

( )14. A. Getting plenty of exercise. B. Eating plenty of vegetables. C. Eating green food.

( )15. A. Last weekend. B. Next weekend. C. This weekend.

( )16. A. It’s 3:30. B. It’s 13:00. C. It’s 3:03.

( )17. A. Is she tired? B. Is she trying? C. Is she crying?

( )18. A. On June 1st. B. On July 1st. C. On July 3rd.

( )19. A. Very often. B. Very much. C. Very good.

( )20. A. I was looking for a friend. B. I am waiting for a friend. C. I was waiting for my friend.

三、听录音排序,选择录音内容正确描述的图画,把字母编号写在相应的括号里。(本题10分) 第一组: 21. ( ) 22. ( ) 23. ( ) 24. ( ) 25. ( )

第二组: 26. (

) 27. (

)

28. ( )

29. (

) 30. (

)

四、听录音,根据录音内容在横线上填上所缺的单词。(本题5分,每空1分) Sally: Tom, is Kunming(31) from Beijing?

Tom: Yes. It’.

Sally: What is the weather like there?

2009年六年级英语综合练习题(11) 第 1 页

Tom: Kunming is known as “Spring City”. It’sunny and warm.

Sally: Are we going to see different places?

Tom: Yes, we are. There is also good(34) in Kunming.

Sally: I can’t wait. I’m also going to buy some folk clothes there.

Tom: We’re leaving now.

than yours.

Tom: Of course!

五、听对话,选择与对话内容相符的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题5分)

( )36. Today almost all the homes have _______ .

A. ovens B. television C. refrigerators

( )37. This article is telling about _______.

A. television B. movie C. art

( )38. What can TV give us? ________

A. Time. B. A lot of useful information. C. A headache.

( )39. To select good TV programs is ______ .

A. unnecessary B. very important C. boring

( )40. Whom can we enjoy interesting TV programs with? _______

A. Our family. B. Policemen C. Prisoners.

笔 试 部 分

六、语音题。选出一个与其它两个划线部分发音不同的单词并把序号写在括号里。(本题5分)

( ( ( ( ( 七、单词运用。根据中文提示写出恰当形式的英语单词。每条线上只填一个单词。(本题10分)

46.Tony is reading books ____________ (安静地)in the library.

47. Don’t _____________(站) at the traffic light.

48.Jenny was ___________(看)some magic tricks.

49. Ben is the ___________(重) of three.

50. They _________(搬)the books to the classroom.

51. Mum always___________ (担心)about her kids.

52. Next (星期四), we’ll go on a trip.

53.I’d like more __________ (鸡肉),I’m hungry.

54. There is a cake and two ___________(三文治) in the basket.

55. Nine and six is ____________ (十五).

八、选择题。把正确答案的选项填在左边的括号里。(本题10分)

( )56. --- Where did your father go last summer vacation? --- He A. went on vacation B. went to the supermarket C. went to Canada

( )57. ---What will the weather be like?

A. rain and wind B. tasty and spicy C. rainy and windy

( )58. ---Excuse me, where’s the subway station? ---It’s the bank.

A. in front of B. before C. after

( )59. --- Look, there are many birds in the tree. --- Listen, they .

A. are singing B. is singing C. were singing

2009年六年级英语综合练习题(11) 第 2 页

( )60. ---What were Jenny and Tony doing? ---They .

A. are going to the park B. were going to the park C. went to the park

( )61. ---Whose skateboard is that? --- .

A. It’s Tony. B. That’s Tony. C. That’s Tony’s.

( )62. --- do you watch TV every day?

--- I watch TV for two hours every day.

A. How often B. How long C. What time

( )63. --- --- Peter was at the dentist’s office.

A. Where did Peter go? B. Where does Peter go?

C. Where was Peter?

( )64. --- --- He goes to HK by ship last year.

A. How often does he go to HK? B. How does he go to HK? C. How long does he go to HK?

( )65. --- Thanks for your help. --- A. It doesn’t matter. B. No thank you. C. That’s all right.

九、补全对话。根据上下文提示,在横线上填上一个合适的单词或句子,使对话完整、正确。

(5分,每空1分)

John is in bed at home. He is talking with Mike on the phone.

Mike: Hi, John. This is Mike. You didn’t go to school today.

John: Oh, it’s my leg—my left leg. It’s I had an accident on my way home

yesterday afternoon.

Mike: Oh, dear! I’m sorry to hear that. (68)?

John: It was raining hard after school yesterday, so I tried to ride home very fast. I turned left

quickly at a corner, and I (69) down. I can’t walk or ride my bike now.

Mike: Did you see the doctor?

John: Yes. My father took me to the hospital soon.

Mike: I hope you can get John: Thank you so much.

十、完成翻译句子。每条横线上只填一个单词。(本题共5分,每个空格0.5分)

71. 去露营是我最喜欢的。

___________ ___________ is my favorite.

72. Uncle Li喜欢到处去观光。

Uncle Li likes ___________ ___________ everywhere.

73. 公园里有太多的猴子了。

There are ___________ ___________ monkeys in the park.

74. 我们一个星期上两节体育课。

We have P.E. class __________ a ___________ .

75. 上周五Tony 买回了两双筷子。

Tony got two _________ of _________ last Friday.

十一、阅读理解。76—80小题根据短文内容判断对或错,正确的在前面的括号里打 “√” , 错

误的打 “×”;81—85小题根据短文内容选择最佳答案,并把字母编号填在左边的括号里。 (本大题15分,每小题1.5分)

Peter was a famous French writer. But he himself was proud(骄傲) of his ability(能力)to tell a person’s character(性格)by his or her handwriting. He often told his friends that he could tell anybody’s character exactly by his handwriting.

2009年六年级英语综合练习题(11) 第 3 页

One day a woman friend brought him a young boy’s exercise book. She said that she wanted to

know the boy’s character.

Peter studied the handwriting carefully for a few minutes. The woman, however, told him that

the boy was not her son and that he might tell her the truth. “All right,” said Peter. “I shall tell you the truth. This boy is very bad and lazy.” “It is very strange.” said the woman smiling.

“This is a page from your own exercise book. When you were a boy, you used the exercise

book.”

( )76. The writer is from France.

( )77. He can tell anybody’s character exactly by his speaking.

( )78. The woman is his mother.

( )79. The exercise book is the woman’s son’s.

( )80. This is the writer’s exercise book.

Billy was four years old and he was a very bad boy. Every day after lunch his mother took him

to his bedroom and put him on his bed to rest for an hour, but Billy never slept and usually he made a lot of noise and got off bed every few minutes.

One afternoon, Billy’s mother put him on his bed and then went to her bedroom to do some

sewing(缝纫). After ten minutes she heard a noise, so she went to Billy’s room. He was not there, but his trousers were lying on his bed.

She looked in the other rooms upstairs, but he was not there either. So she went to the top of the

stairs and shouted down angrily, “Are you running about down there without your trousers?”

“No, madam.” Answered a man’s voice. “I have brought your vegetables, and I am wearing my

trousers.”

( )81. Every day after lunch Billy .

A. was put on his mother’s bed B. rest for an hour C. never slept

( )82. That afternoon Billy’s mother A. went to bed B. was looking for Billy’s trousers C. did her housework

( )83. “He was not there.” Means .

A. Billy was not in his bedroom B. Billy was not in his mother’s bedroom

C. Billy was not in the other rooms

( )84. Billy’s mother was angry because A. Billy went out with his trousers B. Billy went out without his trousers

C. the man brought the vegetable with his trousers

( )85. Which is true?

A. The man must be Billy. B. The man went out with Billy.

C. The vegetable was brought by the man.

十二、小作文。根据下面给出的中文提示,用英语写一段话。(本题10分)

上周末,我的朋友Ben去了北京长城。他在那里拍了很多照片。今天下午,他把他所有在

北京拍的照片让我们看,那些相片太美了。下次,他打算飞去台湾。但是他的钱还不够。所以,这个月,他打算去商场上班攒够钱。他希望他有个愉快的旅程。

2009年六年级英语综合练习题(11) 第 4 页

2009年六年级英语综合练习题(11)听力材料

一、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。

1. clap 2. dollar 3. train 4. play basketball

5. quickly 6.gloves 7.heavy 8.Let’s practice

9. train station 10.Pardon me

二、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。

11. A: What are they going to do?

B: They’re going to meet some friends.

12. A: What do you want?

B: I want a cup.

13. A: Who’s the boy in the photo?

B: It’s me.

14. A: What’s good for me?

B: Getting plenty of exercise.

15. A: When will go to Beijing?

B: Next weekend.

16. A: What’s the time now?

B: It’s 3:30.

17. A: Is she tired?

B: Yes, she is tired.

18. A: When’s your grandma’s birthday?

B: On July 3rd.

19. A: How often do you go fishing?

B: Very often.

20. A: What were you doing?

B: I was waiting for my friend.

三、听录音排序,选择录音内容正确描述的图画,把字母编号写在相应题号的括号里。

21. Tony is Jim’s younger brother, but Tony is taller than him.

22. Peter likes playing soccer and he always plays with friends.

23. A: Is mom cleaning? B: No, she’s cooking.

24. My father does morning exercise every day.

25. A: When’s your birthday? B: It’s on May 15th.

26. Typhoon Mei Ling came last night, many trees fell.

27. Look, Jenny is painting a picture.

28. My friend Kate practices the piano threes a month.

29. Ben brought three fishes.

30. I like collecting stamps and I often buy many.

四、听录音,根据录音内容在横线上填上所缺的单词。 Tom: Yes. It’Sally: What is the weather like there?

Tom: Kunming is known as “Spring City”. It’

Sally: Are we going to see different places?

2009年六年级英语综合练习题(11) 第 5 页

Sally: I can’t wait. I’m also going to buy some folk clothes there.

Tom: We’re leaving now. Tom: Of course.

五、听对话,选择与对话内容相符的答案,并把字母编号填在左边的括号里。

Now let’s think about television and our life at home. Today almost all the homes have television sets. There are many interesting TV programs that we can enjoy with our family.

Well, how many hours do you watch television a day? You spend a lot of time in watching TV, don’t you?

TV gives us a lot useful information that we can not learn at school. On the other hand, it takes away much valuable time for thinking deeply, for talking with our family, and for reading books. We sometimes find that we sit in front of a TV set without thinking of anything.

It is very important for us to select good TV programs. We must try to make good use of it to plan our lives better.

2009年六年级英语综合练习题(11)答案

一、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题共10分)

1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 6. C 7. B 8. C

9. A 10. B

二、听录音,选择与录音相同的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题共10分)

11. C 12. B 13. A 14. A 15. B 16. A 17. A 18. C

19. A 20. C

三、听录音排序,选择录音内容正确描述的图画,把字母编号写在相应题号的括号里。(本题共10分)

21. D 22. A 23. B 24. C 25. E 26. J 27. G

28. H 29. I 30. F

四、听录音,根据录音内容在横线上填上所缺的单词。(本题5分,每空1分)

31. far 32. plane 33. usually 34. food 35. bigger

五、听对话,选择与对话内容相符的答案,并把字母编号填在左边的括号里。(本题5分)

36. B 37. A 38. B 39. B 40. A

六、语音题。选出一个与其它两个划线部分发音不同的单词并把序号写在括号里。

41. B 42. C 43. C 44. C 45. C

七、单词运用。根据中文提示写出恰当形式的英语单词。每条横线上只填一个单词。(本题10

分)

46. quietly 47. stand 48. watching 49. heaviest

50. carried 51. worries 52. Thursday 53. chicken

54. sandwiches 55. fifteen

八、选择题。把正确答案的选项填在左边的括号里。(本题10分)

56. C 57. C 58. A 59. A 60. B

61. C 62.B 63.C 64. B 65. B

九、补全对话。根据上下文提示,在横线上填上一个合适的单词或句子,使对话完整、正确。

(5分,每空1分)

66. What’s wrong? 67. hurting 68. What happened?

69. fell 70. better

2009年六年级英语综合练习题(11) 第 6 页

十、完成翻译句子。每条横线上只填一个单词。(本题共5分,每个空格0.5分)

71. Going camping 72. going sightseeing 73. too many

74. twice week 75. pairs chopsticks

十一、阅读理解。76—80小题根据短文内容判断对或错,正确的在前面的括号里打 “√” , 错误的打 “×”;81—85小题根据短文内容选择最佳答案,并把字母编号填在左边的括号里。 (本大题15分,每小题1.5分)

76. √ 77. × 78. × 79. × 80. √

81.C 82.C 83.A 84.B 85.C

十二、小作文。根据下面给出的中文提示,用英语写一段话。(本题10分)

Last weekend, my friend went to the Great Wall of China in Beijing. He took many photos there. This afternoon, he showed us all his photos of Beijing, they were beautiful. Next time, he’s going to fly to Taiwan. But he doesn’t have enough money now. So, he’s going to work in a shopping mall and get enough money. He hopes he will have a happy trip.

2009年六年级英语综合练习题(11) 第 7 页

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com