haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

四年级英语上册期中

发布时间:2013-11-15 09:43:25  

人教版小学四年级英语上册期中试卷

文昌东阁中心小学 陈翠丽

一、找出相对应的大小写字母,用线连起来。(10分) I M G Q B L Y P W D

g l b i w q m d y p

二、找出每组单词中不同类的一项,将其代号写在括号里。(10分) ( )1、 A、 window B、 board C、 black

( )2、 A、 fifty B、 fine C、 five

( )3、 A、 colour B、 Chinese book C、 math book ( )4 、A、 thin B、 strong C、 long

( )5、 A、 music B、 nose C、 mouth

( )6、 A、 bag B、 pencil C、 we

( )7、 A、 computer B、 big C、 small

( )8、 A、 book B、 teacher C、 ruler

( )9、 A、 desk B、 chair C、 computer game ( )10、A、 teacher B、 student C、 school

三、把下列单词补充完整。(10分)

1、 b_g 2、 b__k 3、 t__cher 4、 fr___d 5、 p__cil 包 书 教 师 朋 友 铅 笔

6、 st_d__t 7、 r_ler 8、 g__l 9、 penc_l-case 10、 b_y 学 生 尺子 女孩 铅笔 盒 男孩

四、读和连线。(10分 )

floor 计算机

chair 汉堡包

computer 地板

hamburger 科学

thirty-three 书包

sorry 椅子

quiet 长头发

science 对不起

schoolbag 安静的

long hair 三十三

五、单项选择。( 10分)

( )1、I have __English book.

A 、a B 、an C 、two

( )2、How many __do you have?

A、 pencils B 、pencil C 、pen ( )3、I have a sister.__name is Lili.

A 、His B、 She C、 Her ( )4、__is my seat?

A、 What B、 Where C 、How ( )5、__is she?She is Amy.

A、 What B 、where C、 Who ( )6、__colour is it?

A、 What B、 Where C、 Who ( )7、__is this book?Fifty yuan

A、 How many B、 How much C、( )8、Let__clean the window.

A 、I B、 me C、 we How about

( )9、What is __name?His name is ZhangPeng.

A、 her B、 his C、 he

( )10、__in it?

A、 Which is B、 Where is C、 What is

六、把下列单词分类。(16分)

window thirteen music Chinese book

sports pencil door seven

desk twenty-four ruler science

math chair fifty English book

科 目:___________

数 字:___________

学习用品:___________

杂 物:___________

七、从B 栏中找出A栏相对应的答语。(10分)

A B

( )1、How many pencils do you have? A、 His name is Mike. ( )2、Where is my seat? B、 Ten yuan.

( )3、What colour is this bag? C、 Sure.Here you are. ( ) 4、What is his name? D、 I have thirty pencils. ( )5、How much is this pen? E、 It is near the door. ( ) 6、May I have a look? F、 Lili is my best friend. ( )7、How many English books can you see? G、 It is orange. ( )8、Who is your best friend? H、 She is my sister. ( )9、What do you like? I、 I can see five. ( )10、Who is she? J、 I like music.

八、根据课文内容填空,只填序号。(12分)

A、 have B、 what C、 how D、 here you are E、 have F、 may

Amy:Hi!ChenJie,I__a new schoolbag.

ChenJie:Really?__colour is it?

Amy:It is black and white.Look!

ChenJie:Wow!It is a panda!__nice!

Amy:I__many books.

ChenJie:A fat panda!

ChenJie:__I have a look?

Amy:Sure.___

九、阅读下列短文,并根据短文内容判断句子的正和误,正确的写“T”,错误的写“F”。(12分)

I have a friend.Her name is WangChen.She is ten.She is a girl from ShangHai.She is beatiful.She has big eyes,a small nose,a small mouth and long black hair.Her favourte suject is English.She likes Chinese ,math ,singing and dancing,too.WangChen and I are in Class Three.we are good friends.

( )1、WangChen is a boy.

( )2、She is twelve.

( )3、She is from ShangHai.

( )4、She has a big mouth.

( )5、She likes English very much.

( )6、WangChen and I are in Class Three.

参 考 答 案

一、Ii Mm Gg Qq Bb Ll Yy Pp Ww Dd

二、1、C 2、B 3、A 4、C 5、A 6、C 7、A 8、B 9、C 10、C

三、略

四、略

五、1、B 2、A 3、C 4、B 5、C 6、A 7、B 8、B 9、B 10、C

六、科目:music sports science math

数字:thirteen seven twenty-four fifty

学习用品:Chinese book pencil ruler English book 杂物:window door desk chair

七、1、D 2、E 3、G 4、A 5、B 6、C 7、I 8、F 9、J 10、H 八、1、A 2、B 3、C 4、E 5、F 6、D

九、1、F 2、F 3、T 4、F 5、T 6、T

上一篇:音标学习(全)
下一篇:5单元
网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com