haihongyuan.com
海量文库 文档专家
全站搜索:
您现在的位置:首页 > 小学教育 > 小学英语小学英语

旭博教育小学英语科教师第一次周测评11

发布时间:2013-11-17 09:51:30  

旭博教育小学英语科教师第一次周测评

(时间:50分钟 总分:100分) 成绩___________

一、语音知识 。(10分)

A)找出划线部分发音不同的单词,编号写在括号内。(5分)

( ) 1、 A thousand B with C think D both

( ) 2 、 A great B break C beach D meat

( ) 3 、 A lived B played C called D visited

( ) 4 、 A hour B heavy C healthy D Halloween

( ) 5 、 A good B foot C cook D food

B) 找出重音所在音节与其它三个不同的那一个单词,并把它的编号写在括号里。 (5分)

( ) 1 、 A drive B baby C borrow D before

( ) 2 、 A potato B elephant C tomato D eleven

( ) 3 、 A computer B newspaper C excellent D wonderful

( ) 4 、 A behind B appear C leader D routine

( ) 5 、 A umbrella B manager C policeman D tomorrow

二 单项选择(10分)

( ) 1、 When the mother came into the bedroom, her baby fell______ already.

A asleep B sleeps C slept D are sleeping

( ) 2、 David Beckham is a famous __________ from the U.K.

A footballer B politician C musician D inventor

( ) 3、 How do you say the year “1809”?

A one eight 0 nine B one thousand eight hundred and nineteen

C eighteen o nine D one thousand eighty-nine

( ) 4、 ---I lost my grandma yesterday . --- ______________ .

A I'm sorry to hear that B Congratulation C Fantastic D Thank you

( ) 5 、We shouldn't __________ the animals at the zoo,that 's the rule.

A feeds B feeding C feed D feeder

( ) 6、 ——How __________ is your father?

A many B long C often D tall

( ) 7、 As we know,Japan is _______ east of China.

A on B to C in D at

( ) 8、 He_______ he could _________ like a bird.

A wished ,flew B wished, fly C wishing, flies D wishes,fly

( ) 9 、I'm really hungry ,I need ________to eat ,but _______ in the fridge.

A anything, something B nothing , something

C something, nothing D anything , nothing

( ) 10.、There _____ some grape juice and two pieces of bread on that table

A has B is C have D are

三 、根据句意和首字母提示,将句子所缺单词补充完整。(10分)

1 、The G____________ Wall is the longest wall in the world.

2 、The man is very p________ ,he has no food to eat , no water to drink. 3 、C____________ is a popular festival in western countries.

4 、E__________ are the biggest animals on land

5 、Plants can't grow well w________ water and air.

6 、Please say it again, I can't h_______ you.

7 、Dr Sun Yatsen was once a d____________.

8 、I was s___________ when I saw some pretty flowers on my desk.

9 、Listening a concert is so b_________ ,let 's go to the circus i________。

四、 根据括号内的词提示,用适当的形式填空。(10分)

1、 Ann often ____________ (watch) TV at home, She __________ (watch) again last night.

2、 __________ ( not eat ) in the library, Tonny.

3、 ________ your dad often _________ (water) the flowers on weekdays.

4、 My aunt __________(have) a farm. There are some____________ (deer)in it.

5、 Chongqi is a__________ (large) city, and it is one of the ___________ (large)cities in China.

6 、Be quiet please , the children__________ (have) lesson in the classroom.

五 改写句子:(10分)

1、 There are some English books in the bag (改为否定句)

There ________ ___________ English books in the bag.

2、 Robin was a brave man .(改为翻译疑问句)

Robin was a brave man ,________ _______ .

3 、I got lots of lucky money last Spring Festival.(改为一般疑问句) _________ you ____________ lots of lucky money last Spring Festival. 4 、It’s time for supper. ( 改成同义句)

It's the __________ __________.

5 、I used to be in trouble in class . 我过去经常在课堂上惹麻烦。(按例句提示仿写句子)

I ________ __________ ________ _______ on Saturday. 我过去经常在周六去游泳。

六、阅读理解。(30分)

A)完型填空。(10分)

Hainan is a scenic ________in south of China. It is famous _______the blue sea and the beautiful beach.Last summer ,my parents and ______went there on holiday .We ______in the hotel by the coast of Sanya .Our stay ______for two weeks .______our holiday ,we had lots of fun.My mum swam in the sea ,my dad _______the motorboat with me .We also drank the _______juice ,and had different kinds of delicious seafood.The island was wonderful ________the people there were really friendly .We enjoyed the holiday very much .I _______the island again in the future .

( )1.、A city B country C farm D island

( )2 、A of B for C to D with

( )3 、A my B mine C I D me

( )4 、A played B slept C talked D stayed

( )5 、A lasted B is lasting C lasts D last

( )6 、A Between B At C During D Under

( )7、A .flew B rode C rided D drew

( )8 、A coconut B melon C apple D drew

( )9 、A so B and C but D when

( )10、 A visit B am visiting C visited D will visit

B)根据下列资料,选出正确的答案。(10分)

Classified Advertisements

If you need our service ,please call 5161982.

For Rent

Excellent Room for girls .single ,$180 a month .Call 5160594.

Family Home ,3bedrooms,large.Call 3125766.

Youth paradise,room for boys ,$100 per person. call 8830553

For Sale

Coat for man ,size 42,1 year old,$85,after 6pm,call 8830553.

Color TV,size 21,$150; Mp3 player, $45; Recorder,$25.call 6963749. Help Wanted

If you can find a few hours during the day to look after 2 schoolage children, please call 3133694.

A magazine needs a reporter .He or she should be good at writing in Chinese. Experience needed.call 5201314.

Lost

A yellow bag with a mobile phone and some books was left behind the library .Will the finder come to Class 1 ,Grade3?

Found

A black jacket was found on the playground yesterday afternoon (June 21 ).Will the owner please ring 3655488?

( )1.If you want to make an advertisement,which number will you call?

A.5160594 B.3655488 C.5161982 D.3133694

( ) 2.Mary wants a room for herself,which room should she choose?

A.Family B.Double C.Single D.Youth Paradise

( ) 3.The title“ Classified Advertisements”probably means__________

A.advertisements only for students to read

B.advertisements giving us useful information

C.advertisements that are very important

D.advertisements divided into different groups

( ) 4.If you want to find a part-time job, you will read_______________

A.Help Wanted B.For Sale C.For Rent D.Lost

( ) 5.If a person has $115,he can buy_____________

A.TV and recorder B.coat and recorder

C.coat and Mp3 player D.TV and Mp3 player

C)读短文,选择问题的正确答案。(10分)

Near the North Pole there are only two seasons:winter and summer.The winter nights are long. For more than two months you can’t see sun, ever at noon. The summer days are long.For more than two months the sun never sets and there is no night at all. The weather is cold all the year round. Even summer the temperature is below 0°C. So people there make their clothing with the fur of animals.In the cold climate,plants cannot grow.So people have to build their houses with fur,earth,shone or snow.when they go out hunting,they live in the tents of the fur.when they move,they take their tents with them. Sometimes,they build houses of snow.Now don’t think that these houses must be cold,it is very warm and safe. The life near the North Polo is very interesting.

( )1.There are only_____________near the North Pole.

A.spring and summer B.summer and autumn

C.summer and winter D.winter

( )2.The days the sun never set can last____________________

A.more than a month B.more than two months

C.more than a year D.more than four months

( )3.The people near the North Pole wear warm clothes____________

A.all the year B.in winter C.in summer D.only at night

( )4.Near the north Pole you can’t see___________

A.animals B.stone house C.plants D.snow

( )5.near the North Pole,the houses of the snow are ______________ to live in.

A.warm and safe B.very cold inside C.Dangerous D.Dark and cold

七、作文。(20分)

在小学六年的英语学习中,你参加过不同形式的课内外活动,请你用英语写一篇文章,描写你印象深刻的一次活动以及你的收获,题目自拟。

要求:1、全文60词左右 2、文中不能出现可能透露考生真实身份的任何信息。

(1)语音知识

A)

1、B 2、A 3、D 4、A 5、D

B)

(1)D 2、B 3、A 4、C 5、A

二 单选

3、A 2、A 3、C 4、A 5、C 6、D 7、B 8、D 9、C 10、B

三、根据句意和首字母提示,将句子所缺单词补充完整。

1、great 2、poor 3、Christmas 4、elephants

1、without 6、hear 7、doctor 8、surprised

(1)boring 10、instead

四、根据括号内的词提示,用适当的形式填空。

2、watches watched

3、Don't eat

4、Does water

5、has deer

6、large largest

7、are having

5、按要求改写句子。

二、aren't any

三、wasn't he

四、Did get

五、Supper time

六、Used to go swimming

六、阅读理解

A 完形填空

① D 2、B 3、C 4、D 5、A 6、C 7、B 8、A 9、B 10、D

B 根据下列资料,选出正确答案。

1、C 2、C 3、D 4、A 5、C

C 读短文,选择问题的正确答案。

1、C 2、B 3、A 4、C 5、A

网站首页网站地图 站长统计
All rights reserved Powered by 海文库
copyright ©right 2010-2011。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit326@126.com